Πώς να κλειδώσετε τις καρτέλες ανώνυμης περιήγησης του Chrome με ένα δακτυλικό αποτύπωμα

Δεν έχει σημασία τι τηλέφωνο Android χρησιμοποιείτε. Το Google Chrome είναι πιθανότατα το προτιμώμενο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού δεν διαθέτει μόνο βολικά εργαλεία, αλλά διαθέτει επίσης λειτουργίες που δεν εμφανίζονται σε κανένα άλλο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Google Chrome στο Android και το συνηθίσετε, θα δυσκολευτείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Πρόσφατα, ενώ χρησιμοποιούσαμε το Google Chrome για Android, ανακαλύψαμε μια εξαιρετική λειτουργία που προστατεύει τις καρτέλες ανώνυμης περιήγησης.

Η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης είναι μια λειτουργία ιδιωτικής περιήγησης του προγράμματος περιήγησης Google Chrome. Η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης δεν αποθηκεύει το ιστορικό περιήγησής σας, τα cookie ή άλλα δεδομένα ιστότοπου. Αυτή είναι μια πρώτη επιλογή για τους χρήστες του Chrome για περιήγηση στον ιστό σε ιδιωτική λειτουργία.

Ενώ η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης υποτίθεται ότι είναι ιδιωτική, οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στο τηλέφωνό σας μπορεί να δει όλες τις ιδιωτικές καρτέλες σας. Για να αποτρέψει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις καρτέλες ανώνυμης περιήγησης στο Chrome, η Google παρουσίασε μια λειτουργία που προστατεύει τις καρτέλες ανώνυμης περιήγησης πίσω από ένα δακτυλικό αποτύπωμα.

Πώς να ενεργοποιήσω τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης στο Chrome

Πώς να κλειδώσετε τις καρτέλες ανώνυμης περιήγησης του Chrome με ένα δακτυλικό αποτύπωμα

Η απόκρυψη καρτελών ανώνυμης περιήγησης του Google Chrome χρησιμοποιώντας το Βιομετρικό κλείδωμα δεν είναι μια νέα δυνατότητα, αλλά πολλοί χρήστες εξακολουθούν να μην το γνωρίζουν. Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα συζητήσει το κλείδωμα των καρτελών ανώνυμης περιήγησης του Chrome με δακτυλικό αποτύπωμα. Ας αρχίσουμε.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Google Play Store στο Android σας.

2. Ανοίξτε το Google Chrome καταχώριση εφαρμογών και εγκαταστήστε όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις.

εγκαταστήστε όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις

3. Μόλις ενημερωθεί, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Στη συνέχεια, πατήστε στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

Τρεις τελείες

4. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

5. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πατήστε στο Απόρρητο και ασφάλεια.

Απόρρητο και ασφάλεια

6. Τώρα, βρείτε το Κλειδώστε τις καρτέλες ανώνυμης περιήγησης όταν αποχωρείτε από το Chrome επιλογή. Ενεργοποιήστε τον διακόπτη δίπλα του για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

Κλειδώστε τις καρτέλες ανώνυμης περιήγησης όταν αποχωρείτε από το Chrome

7. Τώρα, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε το δακτυλικό σας αποτύπωμα.

Αυτό είναι! Αυτό θα ασφαλίσει τις καρτέλες ανώνυμης περιήγησης του Chrome πίσω από ένα δακτυλικό αποτύπωμα. Τώρα, το Google Chrome θα σας ζητήσει να σαρώσετε το καταχωρημένο δακτυλικό αποτύπωμα του τηλεφώνου σας ή να εισαγάγετε το PIN σας για να ανοίξετε ξανά τις καρτέλες ανώνυμης περιήγησης.

Δεν μπορείτε να βρείτε τις καρτέλες ανώνυμης περιήγησης Lock όταν αποχωρείτε από την επιλογή Chrome;

Λοιπόν, εάν δεν μπορείτε να βρείτε τη δυνατότητα στις ρυθμίσεις απορρήτου και ασφάλειας του Chrome, το πιθανότερο είναι ότι χρησιμοποιείτε μια παλιά έκδοση του Google Chrome.

Μπορείτε να ανοίξετε το Google Play Store και να εγκαταστήσετε όλες τις εκκρεμείς ενημερώσεις του Chrome. Εάν έχει ήδη ενημερωθεί, μπορείτε να δοκιμάσετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία τροποποιώντας μια σημαία Chrome. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

επικολλήστε την παρακάτω διεύθυνση

Ανοίξτε το Google Chrome στο Android σας.

Στη γραμμή διευθύνσεων, επικολλήστε την παρακάτω διεύθυνση και πατήστε εισαγω:

chrome://flags/#incognito-reauthentication-for-android

Πατήστε στο Ενεργοποίηση εκ νέου ελέγχου ταυτότητας συσκευής για ανώνυμη περιήγηση αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε Ενεργοποιήθηκε.

Αφού κάνετε την αλλαγή, πατήστε στο Επανεκκίνηση κουμπί.

Αυτό είναι! Αφού κάνετε τις αλλαγές, επαναλάβετε τα βήματα που αναφέρονται στο άρθρο για να ενεργοποιήσετε τον βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας για τις καρτέλες ανώνυμης περιήγησης.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να ασφαλίσετε τις καρτέλες ανώνυμης περιήγησης του Google Chrome πίσω από ένα δακτυλικό αποτύπωμα. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την προστασία της κατάστασης ανώνυμης περιήγησης του προγράμματος περιήγησης Google Chrome.

Διαβάστε επίσης :Τα καλύτερα VPN για το Google Chrome για πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους

Το θέμα Google Chrome αλλάζει συνεχώς; 3 Διορθώσεις για δοκιμή

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *