Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν εμφανίζεται το πληκτρολόγιο Android

Τα τηλέφωνα Android είναι επιρρεπή σε προβλήματα. περιστασιακά, μπορεί να σας εμφανίσουν σημάδια καθυστέρησης, συντριβής, μη ανοίγματος εφαρμογών και πολλά άλλα. Πρόσφατα, πολλοί χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα κατά τη χρήση πληκτρολογίου Android.

Σύμφωνα με τους χρήστες, το πάτημα στο πεδίο συνομιλίας οποιασδήποτε εφαρμογής δεν ανοίγει το πληκτρολόγιο. Αυτό μπορεί να είναι ένα απογοητευτικό ζήτημα, καθώς δεν έχετε πληκτρολόγιο για να πληκτρολογήσετε όταν το χρειάζεστε.

Λοιπόν, ποια είναι η λύση σε αυτό το πρόβλημα; Λοιπόν, το πληκτρολόγιο Android μπορεί να μην εμφανίζεται για διάφορους λόγους, όπως ενημερώσεις συστήματος με σφάλματα, λιγότερο χώρο αποθήκευσης, παλιές εφαρμογές πληκτρολογίου κ.λπ.

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν εμφανίζεται το πληκτρολόγιο Android

Όποιος και αν είναι ο λόγος, το πληκτρολόγιο Android που δεν εμφανίζει πρόβλημα μπορεί εύκολα να διορθωθεί ακολουθώντας ορισμένες γενικές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων. Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε το πληκτρολόγιο Android που δεν εμφανίζει το πρόβλημα.

Πώς να αλλάξετε το χρώμα του πληκτρολογίου σε Android

Πώς να κάνετε το πληκτρολόγιο Android μεγαλύτερο

1. Ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Μηνύματα

Εάν το πληκτρολόγιο Android δεν εμφανίζεται σε μια συγκεκριμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, μπορείτε να δοκιμάσετε να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων.

Είναι πιθανό το πρόβλημα να βρίσκεται στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που χρησιμοποιείτε. Επομένως, το πληκτρολόγιο δεν εμφανίζεται. Έτσι, μπορείτε να δοκιμάσετε να κλείσετε την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων από τη λίστα Πρόσφατες εφαρμογές και να την ανοίξετε ξανά.

2. Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας Android

Επανεκκινήστε το smartphone Android

Εάν το εκ νέου άνοιγμα της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων δεν βοήθησε, μπορείτε να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας Android. Η επανεκκίνηση αφαιρεί τα σφάλματα ή δυσλειτουργίες σε επίπεδο συστήματος και απελευθερώνει όλες τις διεργασίες που εκτελούνται στο παρασκήνιο.

Επομένως, απλά πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας στο smartphone Android και επιλέξτε Επανεκκίνηση. Μετά την επανεκκίνηση, ανοίξτε το SMS ή οποιαδήποτε εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και ελέγξτε αν εμφανίζεται το πληκτρολόγιο.

3. Ενημερώστε την εφαρμογή Πληκτρολόγιο Android

εγκαταστήστε τις διαθέσιμες ενημερώσεις

Είτε χρησιμοποιείτε πληκτρολόγιο Gboard είτε Microsoft Swiftkey, μπορείτε να τα ενημερώσετε από το Google Play Store.

Το να διατηρείτε ενημερωμένες τις εφαρμογές Android είναι μια καλή πρακτική ασφάλειας και θα πρέπει να ενημερώνετε όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας περιοδικά.

Η ενημέρωση της εφαρμογής Πληκτρολόγιο θα αφαιρέσει πιθανώς τυχόν σφάλματα ή δυσλειτουργίες που ενδέχεται να εμποδίζουν την εμφάνιση της διεπαφής του πληκτρολογίου.

4. Ελευθερώστε αποθηκευτικό χώρο στο Android

Εκκαθάριση όλων των αποθηκευμένων δεδομένων

Πολλοί χρήστες Android ανέφεραν ότι η απελευθέρωση αποθηκευτικού χώρου τους βοήθησε να διορθώσουν το πρόβλημα που δεν εμφανιζόταν το πληκτρολόγιο.

Στην πραγματικότητα, εάν έχετε λιγότερο αποθηκευτικό χώρο στο Android σας, οι εφαρμογές ενδέχεται να καθυστερήσουν και να κολλήσουν πριν από την εκκίνηση.

Επομένως, είναι σημαντικό να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης στο Android για να απαλλαγείτε από το πληκτρολόγιο Android που δεν εμφανίζει πρόβλημα.

Μπορείτε να απεγκαταστήσετε αχρησιμοποίητες εφαρμογές, να διαγράψετε διπλότυπα αρχεία ή να διαγράψετε ανεπιθύμητα αρχεία για να ελευθερώσετε σημαντικό χώρο αποθήκευσης στο Android.

5. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής πληκτρολογίου

Εάν το πληκτρολόγιο Android εξακολουθεί να μην εμφανίζεται, ήρθε η ώρα να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής πληκτρολογίου στο smartphone Android. Εμείς δείξαμε τα βήματα για την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής Gboard, πρέπει να επαναλάβετε τα βήματα για οποιαδήποτε εφαρμογή πληκτρολογίου χρησιμοποιείτε.

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο Android smartphone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο Εφαρμογές > Εγκατεστημένες εφαρμογές.

3. Βρείτε το Gboard εφαρμογή και αγγίξτε την.

Gboard

4. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής για το Gboard, πατήστε Χρήση αποθήκευσης.

Χρήση αποθήκευσης

5. Στη συνέχεια, πατήστε στο Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Αυτό είναι! Πρέπει να επαναλάβετε τα ίδια βήματα για οποιαδήποτε εφαρμογή πληκτρολογίου χρησιμοποιείτε στο smartphone Android.

6. Ενημερώστε τη συσκευή σας Android

Ακριβώς όπως οι ενημερώσεις εφαρμογών, οι ενημερώσεις έκδοσης Android είναι εξίσου σημαντικές. Η ενημέρωση της έκδοσης Android θα φέρει νέες δυνατότητες, θα βελτιώσει τη σταθερότητα, θα αφαιρέσει σφάλματα και δυσλειτουργίες και θα διορθώσει τα υπάρχοντα κενά ασφαλείας. Δείτε πώς μπορείτε να ενημερώσετε το τηλέφωνό σας Android.

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο τηλέφωνό σας Android.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο Σχετικά με τη Συσκευή.

Σχετικά με τη Συσκευή

3. Στην επόμενη οθόνη, εγκαταστήστε τυχόν εκκρεμείς ενημερώσεις.

εγκαταστήστε τυχόν εκκρεμείς ενημερώσεις

Μετά την ενημέρωση του smartphone Android, ανοίξτε την εφαρμογή Πληκτρολόγιο. Αυτή τη φορά, η εφαρμογή πληκτρολογίου θα ανοίξει χωρίς προβλήματα.

7. Λήψη και εγκατάσταση διαφορετικής εφαρμογής πληκτρολογίου

Ίσως η εφαρμογή πληκτρολογίου που χρησιμοποιείτε να έχει πρόβλημα ή να μην έχει ενημερωθεί για λίγο. Η ενσωματωμένη εφαρμογή πληκτρολογίου του Android – Gboard είναι αρκετά καλή για όλες τις ανάγκες πληκτρολόγησης.

Επομένως, συνιστάται να παραμείνετε με την ενσωματωμένη εφαρμογή πληκτρολογίου. Διαφορετικά, μπορείτε να εγκαταστήσετε άλλα εφαρμογές πληκτρολογίου για Androidόπως Fleksy, Swiftkey, κ.λπ.

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες μεθόδους για να διορθώσετε το πληκτρολόγιο Android που δεν εμφανίζει πρόβλημα. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την αντιμετώπιση προβλημάτων που δεν εμφανίζει το πληκτρολόγιο, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Swiftkey για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5235

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *