διαδικτυακά σεμινάρια

Καλύτερα λογισμικό διαδικτυακού σεμιναρίου το 2023

Εάν κατέχετε μια διαδικτυακή επιχείρηση ή θέλετε να δημιουργήσετε ενδιαφέρον για το προϊόν ή την υπηρεσία σας, θα πρέπει να αναζητήσετε τρόπους επικοινωνίας με τους χρήστες και τους ακόλουθους. Σήμερα, υπάρχουν πολλά προγράμματα διαδικτυακών σεμιναρίων για να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε τους πελάτες σας. Το λογισμικό Webinar χρησιμοποιείται επίσης για ομαδική εκπαίδευση, συναντήσεις, ζωντανές συνεδρίες κ.λπ.

Ας υποθέσουμε ότι ψάχνετε για έναν προσιτό ή προσιτό τρόπο για να προσελκύσετε το κοινό σας και να δημιουργήσετε μια ουσιαστική σύνδεση με τη συμμετοχή σε διαδικτυακό σεμινάριο. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά το λογισμικό του διαδικτυακού σεμιναρίου. Δυστυχώς, η εύρεση του κατάλληλου λογισμικού διαδικτυακού σεμιναρίου είναι δύσκολη και τα περισσότερα από τα καλύτερα διαθέσιμα στον Ιστό είναι ακριβά.

Έτσι, για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με το καλύτερο λογισμικό διαδικτυακού σεμιναρίου. Μερικά από αυτά είναι δωρεάν, και μερικά από αυτά είναι επί πληρωμή. Θα βοηθούσε εάν επιλέγατε το λογισμικό διαδικτυακού σεμιναρίου που καλύπτει τις ανάγκες σας. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα με το καλύτερο λογισμικό διαδικτυακού σεμιναρίου.

Πώς να μεταδώσετε το Skype σε τηλεόραση συνδεδεμένη με Chromecast

10 καλύτερο λογισμικό διαδικτυακού σεμιναρίου

Προτού μοιραστούμε μαζί σας τη λίστα με το καλύτερο λογισμικό διαδικτυακού σεμιναρίου, έχετε υπόψη σας ότι ορισμένα από τα λογισμικά διαδικτυακών σεμιναρίων που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο είναι δωρεάν και μερικά είναι επί πληρωμή. Θα επισημάνουμε μερικά από τα κρίσιμα χαρακτηριστικά του καλύτερου λογισμικού διαδικτυακού σεμιναρίου.

1. Zoho Meeting

Συναντήσεις Zoho

Το Zoho Meeting είναι βασικά ένα πακέτο υπηρεσιών που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας για τηλεδιάσκεψη και διαδικτυακό σεμινάριο. Είναι η τέλεια πλατφόρμα για διαδικτυακά σεμινάρια μάρκετινγκ, ομαδικές διαδικτυακές διασκέψεις και ατομικές συναντήσεις.

Μπορείτε να διεξάγετε βιντεοσυνεδριάσεις, να μοιράζεστε την οθόνη σας, να ηχογραφείτε και να μοιράζεστε συναντήσεις ιστού με άλλα μέλη της ομάδας και πολλά άλλα με το Zoho Meeting. Ωστόσο, ορισμένες από τις δυνατότητες περιορίζονταν μόνο σε λογαριασμούς premium.

2. WebinarNinja

WebinarNinja

Το WebinarNinja είναι ένα πλήρες λογισμικό διαδικτυακών σεμιναρίων που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε τέσσερα διαδικτυακά σεμινάρια. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να ρυθμίσετε την πλατφόρμα για εγγραφή διαδικτυακών σεμιναρίων σε συγκεκριμένες ώρες, να ορίσετε μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων να φιλοξενούνται αυτόματα, να χρησιμοποιήσετε την υβριδική επιλογή για να συνδυάσετε ζωντανά και εγγεγραμμένα βίντεο ή να χρησιμοποιήσετε την επιλογή ζωντανής μετάδοσης με ζωντανό οικοδεσπότη.

Προσφέρει επίσης άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως ζωντανή συνομιλία, κοινή χρήση οθόνης, αυτοματοποίηση email και καμπάνιες drip και πολλά άλλα.

3. YouTube Live

YouTube Live

Το YouTube Live είναι μια υπηρεσία που βασίζεται στον ιστό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη ροή ζωντανών βίντεο. Είναι συμβατό με διάφορα λογισμικά τρίτων κατασκευαστών και δωρεάν στη χρήση.

Το καλύτερο πράγμα για το YouTube Live είναι ότι μπορείτε να το δημοσιεύσετε μετά τη ροή του βίντεο. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το YouTube Live λειτουργεί με πολλά άλλα λογισμικά τρίτων που συμβάλλουν στη δημιουργία μιας καλύτερης περιόδου σύνδεσης στο YouTube.

4. Ομαδικές κλήσεις Skype

Ομαδικές κλήσεις Skype

Πολλές εταιρείες και εταιρικά προφίλ χρησιμοποιούν ήδη το Skype Group Call για να διευθύνουν την επιχείρησή τους και να προσεγγίζουν πελάτες. Είναι ενδιαφέρον ότι το Skype επιτρέπει στους χρήστες να συμπεριλάβουν έως και 25 άτομα στη συνεδρία του διαδικτυακού σεμιναρίου.

Εκτός από την προσθήκη συμμετεχόντων, οι ομαδικές κλήσεις Skype επιτρέπουν επίσης σε εννέα χρήστες να συμμετέχουν σε μια ομαδική βιντεοκλήση. Με το Skype για επιχειρήσεις, μπορείτε να προσθέσετε έως και 10.000 άτομα στα διαδικτυακά σεμινάρια.

5. EverWebinar

EverWebinar

Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίσουν ένα διαδικτυακό σεμινάριο για επανάληψη στις καθορισμένες ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Διαθέτει επίσης λειτουργίες όπως υπενθύμιση στους χρήστες σχετικά με την ώρα έναρξης του διαδικτυακού σεμιναρίου, αποκλεισμό προβολής διαδικτυακού σεμιναρίου σε συγκεκριμένες ώρες, αποκλεισμό ημερομηνιών κ.λπ.

Η υπηρεσία χρησιμοποιείται ευρέως από SEO, Bloggers και ψηφιακές αγορές για τη φιλοξενία διαδικτυακών σεμιναρίων. Επίσης, σας προσφέρει πολλές δυνατότητες διαχείρισης διαδικτυακών σεμιναρίων.

6. GoToWebinar

GoToWebinar

Αν ψάχνετε για λογισμικό για να συνδεθείτε με τους οπαδούς ή τους πελάτες σας, τότε το GoToWebinar μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Είναι ένα λογισμικό διαδικτυακών συναντήσεων που επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν με άλλους.

Το GoToWebinare σάς επιτρέπει να προσθέσετε το χρώμα, το λογότυπο και τις εικόνες της επωνυμίας σας στο υλικό του διαδικτυακού σας σεμιναρίου. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε δημοσκοπήσεις και έρευνες στα διαδικτυακά σεμινάρια για να προσελκύσετε το κοινό σας.

7. Livestream

Απευθείας μετάδοση

Εκτός από τη Ζωντανή ροή, προσφέρει επίσης μερικές λειτουργίες μάρκετινγκ και μπορείτε να μετατρέψετε τους θεατές σας σε πελάτες με λήψη email, CTA και κάρτες σε βίντεο.

Εκτός από αυτό, το Livestream βοηθά επίσης τους χρήστες να παρακολουθούν την απόδοση των διαδικτυακών σεμιναρίων παρέχοντας αναλυτικά στοιχεία σε επίπεδο χρήστη, γραφήματα αφοσίωσης και δυνατότητες ανάλυσης τοποθεσίας.

8. WebinarJam

WebinarJam

Είναι ένα εύχρηστο δωρεάν εργαλείο διαδικτυακού σεμιναρίου που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν ποιος συμμετέχει στα διαδικτυακά σεμινάρια. Για να δημιουργήσετε περισσότερη αφοσίωση, το WebinarJam προσφέρει εργαλεία όπως συνομιλία, δημοσκόπηση κ.λπ.

Ένα άλλο συναρπαστικό χαρακτηριστικό του WebinarJam είναι τα δωμάτια που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαδικτυακά σεμινάρια που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης με επιλεγμένους συμμετέχοντες με αυτήν την εφαρμογή.

9. zoom

Ανίπταμαι διαγωνίως

Είναι ένα δωρεάν λογισμικό διαδικτυακού σεμιναρίου που επιτρέπει στους χρήστες να φιλοξενούν έως και 100 συμμετέχοντες σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο. Το Zoom έχει πολλά σχέδια, αλλά οι χρήστες μπορούν να φιλοξενήσουν μόνο μια ζωντανή συνεδρία διάρκειας 40 λεπτών στο πλαίσιο του δωρεάν βασικού προγράμματος. Έτσι, εάν έχετε έναν προϋπολογισμό, το Zoom μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

10. ClickMeeting

ClickMeeting

Το ClickMeeting είναι μια premium υπηρεσία webinar στη λίστα με μεγάλη γκάμα προγραμμάτων ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε επίσης να περιμένετε μερικές άλλες δυνατότητες ενίσχυσης της αφοσίωσης, όπως δημοσκοπήσεις, έρευνες, συνομιλίες κ.λπ.

Το λογισμικό διαδικτυακού σεμιναρίου καταγράφει επίσης το βίντεο του διαδικτυακού σεμιναρίου σας. Έτσι, είναι ένα λογισμικό all-in-one τηλεδιάσκεψης, διαδικτυακών συσκέψεων και διαδικτυακών σεμιναρίων που φέρνει κοντά μαθητές, πελάτες και μέλη της ομάδας.

Μπορείτε να φιλοξενήσετε διαδικτυακά σεμινάρια με αυτές τις δωρεάν και επί πληρωμή υπηρεσίες. Εάν γνωρίζετε άλλο λογισμικό διαδικτυακού σεμιναρίου, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό σεμινάριο χρησιμοποιώντας το ChatGPT

13 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το WhatsApp


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5042

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *