Διαρροή σχεδίων iPhone 16

Διαρροή σχεδίων iPhone 16, iPhone 16 Pro μέσω εικόνων

Ενώ ο ενθουσιασμός γύρω από την πιο αναμενόμενη και επερχόμενη σειρά iPhone 16 της Apple έχει αρχίσει να δημιουργείται, ένας tipster μοιράστηκε τώρα μερικές νέες πληροφορίες για το αλλαγές σχεδιασμού στα επερχόμενα iPhone 2024.

Διαρροή σχεδίων iPhone 16, iPhone 16 Pro μέσω εικόνων εικονικής μονάδας

Για όσους δεν γνωρίζουν, η σειρά smartphone της Apple iPhone 16 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά τον Σεπτέμβριο του 2024 και λέγεται ότι περιλαμβάνουν τα μοντέλα iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Πληροφοριοδότης Σόνι Ντίκσον Ο (@SonnyDickson) μοιράστηκε τρεις εικόνες εικονικών μονάδων και για τα τέσσερα μοντέλα της σειράς smartphone iPhone 16 στο X (πρώην Twitter) που υποδηλώνουν τεράστιες σχεδιαστικές αλλαγές στα επερχόμενα μοντέλα.

Ενα από Οι πιο σημαντικές αλλαγές στη σειρά iPhone 16 είναι η εισαγωγή ενός αποκλειστικού κουμπιού δράσης, το οποίο θα τοποθετηθεί στην αριστερή πλευρά της συσκευής. Αυτή η δυνατότητα, προς το παρόν αποκλειστική για το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro, βρίσκεται τώρα σε ολόκληρη τη σειρά iPhone 16. Το νέο κουμπί Action αντικαθιστά το διακόπτη σίγασης και μπορεί να επαναπρογραμματιστεί για την εκκίνηση συγκεκριμένων εργασιών ή συντομεύσεων.

Περαιτέρω, Και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 16 θα μπορούσαν να λάβουν ένα ολοκαίνουργιο κουμπί λήψης για να επιτρέπει στους χρήστες να εγγράφουν βίντεο και να τραβούν φωτογραφίες γρήγορα. Αυτό το αποκλειστικό κουμπί θα τοποθετηθεί στη δεξιά πλευρά της συσκευής και θα διαθέτει φυσική σχεδίαση με επιφάνεια ευαίσθητη στην αφή για να σας βοηθήσει να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση μέσω χειρονομιών.

Μια άλλη αξιοσημείωτη αλλαγή είναι οι επανασχεδιασμένες διατάξεις της πίσω κάμερας των iPhone 16 και iPhone 16 Plus. ο κάθετα ευθυγραμμισμένο χτύπημα πίσω κάμεραςόπως φαίνεται στις εικόνες των εικονικών μονάδων που διέρρευσαν, θα μπορούσε να ενεργοποιήσει δυνατότητες χωρικής εγγραφής βίντεο, υπόσχοντας μια βελτιωμένη εμπειρία χρήστη.

Τέλος, οι διαρροές δείχνουν ότι το μέγεθος οθόνης του iPhone 16 Pro και του iPhone 16 Pro Max μοντέλα θα μπορούσαν να είναι ελαφρώς αυξημένη. Αυτό σημαίνει ότι οι διαστάσεις των τηλεφώνων αυτών των μοντέλων θα δουν επίσης μια μικρή αύξηση.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι όλες οι πληροφορίες που κοινοποιούνται από τον tipster είναι ανεπίσημες και πρέπει να λαμβάνονται με λίγο αλάτι. Καθώς απομένουν αρκετοί μήνες έως ότου η Apple παρουσιάσει τη σειρά iPhone 16, μπορούμε να αναμένουμε περισσότερες διαρροές, φήμες και πιθανώς κάποια συγκεκριμένα νέα. Μείνετε συντονισμένοι!

Διαβάστε επίσης :Πώς να βρείτε το χαμένο ή κλεμμένο iPhone σας

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *