εφαρμογές Android Killers

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android Killers το 2023

Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για το γιατί οι συσκευές Android επιβραδύνουν με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι πίσω από αυτό, όπως ανεπιθύμητα αρχεία, ελαττωματικό υλικό, σφάλματα κ.λπ.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο επιβραδύνουν τις συσκευές. Η διαθεσιμότητα του διαχειριστή εργασιών καθιστά εύκολη την εξάλειψη διαδικασιών και εφαρμογών σε έναν υπολογιστή με Windows. Ωστόσο, στο Android, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή για να σκοτώσετε εφαρμογές. Οι χρήστες μπορούν να σκοτώσουν εφαρμογές περνώντας από τις ρυθμίσεις Εφαρμογών, κάτι που απαιτεί πολύ χρόνο και μπορεί να είναι κουραστικό.

Αν αναρωτιέστε πώς να βελτιώσετε την απόδοση της συσκευής σας και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές διαχείρισης εργασιών Android. Αυτές οι εφαρμογές διαχείρισης εργασιών Android ή εφαρμογές killer μπορούν να βρουν και να σκοτώσουν εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο.

Διαβάστε επίσης: καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης εργασιών για Android

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android Killers το 2023

Επομένως, σε αυτό το άρθρο, συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα καλύτερα app killers για Android που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της απόδοσης και της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του smartphone.

1. KillApps

KillApps

Εάν αναζητάτε μια εφαρμογή για να επιταχύνετε το τηλέφωνό σας, να ελευθερώσετε μνήμη και να εξοικονομήσετε τη χρήση της μπαταρίας, δοκιμάστε το KillApps.

Μάντεψε? Το KillApps είναι ένα από τα καλύτερα app killers που είναι διαθέσιμα στο Google Play Store που μπορεί να σκοτώσει όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται με ένα απλό πάτημα. Όχι μόνο εφαρμογές, αλλά το KillApps μπορεί επίσης να κλείσει εργασίες και υπηρεσίες στο παρασκήνιο.

2. Greenify

Πρασινοποιήστε

Το Greenify δεν είναι ακριβώς ένα app killer, καθώς θέτει την εφαρμογή σε κατάσταση αδρανοποίησης. Ωστόσο, το Greenify είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των χρηστών Android και μπορεί να εντοπίσει και να θέσει εφαρμογές με κακή συμπεριφορά ή αδράνεια σε κατάσταση αδρανοποίησης.

Με αυτόν τον τρόπο, η εφαρμογή βελτιώνει δραματικά την απόδοση της συσκευής σας και ελαχιστοποιεί τις καθυστερήσεις ή την εκκένωση της μπαταρίας. Η εφαρμογή λειτουργεί τόσο σε ριζικά όσο και σε μη ριζικά smartphone Android, αλλά είναι καλύτερη σε μια συσκευή με root.

3. Advanced Task ManagerAdvanced Task Manager

Το Advanced Task Manager είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές διαχείρισης εργασιών Android που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Είναι μια εφαρμογή βελτιστοποίησης Android επειδή προσφέρει καθαριστικό RAM, εφαρμογή killer, βελτιστοποίηση μπαταρίας κ.λπ.

Η Advanced Task Manager παρέχει στους χρήστες δύο διαφορετικές λειτουργίες για να σκοτώνουν εφαρμογές – Μη αυτόματη και Αυτόματη λειτουργία. Στη χειροκίνητη λειτουργία, μπορείτε να σκοτώσετε εφαρμογές και παιχνίδια, να ρυθμίσετε ένα κανονικό kill, startup kill κ.λπ. Στην αυτόματη λειτουργία, η εφαρμογή σκοτώνει όλες τις εφαρμογές και τις εργασίες που εκτελούνται στο παρασκήνιο.

4. Κάστρο

Κάστρο

Το Castro είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι μια εφαρμογή που σας βοηθά να αποκτήσετε πλήρεις πληροφορίες για τη συσκευή σας.

Ο Castro προσφέρει εργαλεία για την παρακολούθηση του ρυθμού κατανάλωσης της μπαταρίας σας, στατιστικά στοιχεία επεξεργαστή, λεπτομέρειες WiFi, λεπτομέρειες αισθητήρα, λεπτομέρειες εφαρμογών κ.λπ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να μάθετε προβληματικές εφαρμογές επεξεργασίας. Ωστόσο, πρέπει να σκοτώσετε τις εφαρμογές με μη αυτόματο τρόπο.

5. ΠSkit

Παρωδία

Το Skit είναι για όσους αναζητούν τον απλό και πιο έξυπνο διαχειριστή εφαρμογών για Android. Η εφαρμογή Android παρέχει πολλές λεπτομέρειες για όλες τις εφαρμογές χρήστη και συστήματος. Όχι μόνο αυτό, αλλά προσφέρει επίσης στους χρήστες την επιλογή να τερματίσουν οποιαδήποτε δραστηριότητα ή υπηρεσία.

6. Servicely

Υπηρεσιακά

Το Servicely είναι μια εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας στη λίστα που σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε/ενεργοποιήσετε οριστικά οποιαδήποτε υπηρεσία στη συσκευή σας.

Εμφανίζει μια λεπτομερή επισκόπηση κάθε εφαρμογής που είναι εγκατεστημένη και εκτελείται στο παρασκήνιο. Ωστόσο, το μειονέκτημα, το Servicely λειτουργεί μόνο σε smartphone Android με ρίζες.

7. 3C Task Manager

Διαχείριση εργασιών 3C

Αν και δεν είναι διάσημο, το 3C Task Manager εξακολουθεί να είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης εργασιών του Android. Σε αντίθεση με όλες τις άλλες εφαρμογές, το 3C Task Manager χρησιμοποίησε επίσης τις υπηρεσίες Προσβασιμότητας για να σταματήσει τις εφαρμογές σε συσκευές που δεν έχουν ρίζες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, εάν έχετε μια συσκευή με root. Για παράδειγμα, μπορείτε να σκοτώσετε οποιεσδήποτε εφαρμογές ή διεργασίες, να προβάλετε διεργασίες πυρήνα κ.λπ.

8. Hibernator

Διαχειμάζω

Το Hibernator είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να διακόψετε αναγκαστικά την εκτέλεση εφαρμογών με ένα μόνο πάτημα. Μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή να κλείνει τις εφαρμογές αυτόματα κάθε φορά που απενεργοποιείται η οθόνη.

Το καλό με την εφαρμογή είναι ότι υποστηρίζει εφαρμογές χρήστη και συστήματος. Έχετε επίσης ένα γραφικό στοιχείο για το κλείσιμο των εφαρμογών που εκτελούνται.

9. App Task Killer

App Task Killer

Το App Task Killer είναι για όσους αναζητούν έναν ευκολότερο τρόπο για να ελευθερώσουν χώρο στη μνήμη στο Android τους. Η εφαρμογή μπορεί να σκοτώσει όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται και τις άχρηστες διαδικασίες από το παρασκήνιο.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μη αυτόματα εφαρμογές στη Λευκή λίστα που δεν θέλετε να διακόψετε αναγκαστικά. Συνολικά, το App Task Killer είναι ένας εξαιρετικός δολοφόνος εργασιών εφαρμογής για smartphone Android.

10. AVG Cleaner

Καθαριστικό AVG

Το AVG Cleaner είναι λίγο διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι μια εφαρμογή καθαρισμού αποθήκευσης για Android που παρέχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες.

Με το AVG Cleaner, μπορείτε να απεγκαταστήσετε τις ενημερώσεις προ εγκατεστημένων εφαρμογών, να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα αρχεία, να αποκτήσετε πρόσβαση στη διαχείριση αρχείων για να εντοπίσετε και να αφαιρέσετε διπλότυπα αρχεία κ.λπ.

Παίρνετε επίσης έναν αναλυτή εφαρμογών που προσδιορίζει εφαρμογές που αποστραγγίζουν δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και καταλαμβάνουν πολύ χώρο αποθήκευσης. Μόλις βρείτε αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να τις καθαρίσετε ή να τις απεγκαταστήσετε.

Λοιπόν, αυτοί είναι οι καλύτεροι δολοφόνοι εφαρμογών Android που πρέπει να προσπαθήσετε να επιταχύνετε τη συσκευή σας. Ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές.

Διαβάστε επίσης :Τι είναι η υπηρεσία Killer Network Service στα Windows; Διόρθωση “Υψηλή χρήση CPU”

Πώς να ελέγξετε τις εφαρμογές χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο στα Windows 11

Πώς να κλείσετε εφαρμογές στο Amazon Firestick / Fire TV


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *