μετατροπής βίντεο για Android

12 καλύτερες εφαρμογές μετατροπής βίντεο για Android το 2023

Ας παραδεχτούμε ότι η τεχνολογία γύρω μας εξελίσσεται ραγδαία. Πριν από μερικά χρόνια από τώρα, οι επιτραπέζιοι υπολογιστές ήταν η μόνη επιλογή για τη μετατροπή βίντεο. Ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει και πλέον μπορούμε να μετατρέψουμε βίντεο από τα smartphone μας.

Το Google Play Store του Android είναι γεμάτο με εφαρμογές για τη μετατροπή βίντεο. Με τις εφαρμογές μετατροπέα βίντεο για Android, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε οποιοδήποτε βίντεο σε διαφορετικές μορφές αρχείων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επίσης να αναπαράγετε μη υποστηριζόμενες μορφές αρχείων βίντεο στο smartphone Android σας.

δωρεάν Audio Converter

12 καλύτερες εφαρμογές μετατροπής βίντεο για Android

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές μετατροπέα βίντεο για Android. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές μετατροπέα βίντεο για Android.

1. Μετατροπέας πολυμέσων

Μετατροπέας πολυμέσων

Το Media Converter είναι μια άλλη από τις καλύτερες εφαρμογές μετατροπέα βίντεο στο Android. Όσον αφορά τη συμβατότητα της μορφής αρχείου βίντεο, το Media Converter υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μορφές που μπορείτε να σκεφτείτε, συμπεριλαμβανομένων των avi, mp4, mpeg, flv, wav και άλλων.

Εκτός από την κανονική μετατροπή βίντεο, ο Media Converter μπορεί να εξάγει ήχο από ένα βίντεο, να περικόψει/να περιστρέψει την έξοδο βίντεο και πολλά άλλα. Συνολικά, το Media Converter είναι μια εξαιρετική εφαρμογή μετατροπέα βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

2. Μετατροπέας βίντεο

Αντίστροφος μετατροπέας βίντεο

Το Video Converter από την Inverse είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές που διατίθενται στο Google Play Store. Το καλό με το Video Converter είναι ότι υποστηρίζει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των MP4, MKV, AVI, 3GP, MOV, MTS, MPEG και MPG.

Εκτός από τη μετατροπή βίντεο, μπορεί επίσης να συμπιέσει και να αλλάξει την ανάλυση οποιουδήποτε βίντεο.

3. Κωδικοποιητής πολυμέσων FFmpeg

Κωδικοποιητής πολυμέσων FFmpeg

Δεν είναι μετατροπέας βίντεο. είναι ένα σύνολο βιβλιοθηκών ανοιχτού κώδικα που σας επιτρέπει να εγγράφετε και να μετατρέπετε ψηφιακές εγγραφές ήχου και βίντεο σε διαφορετικές μορφές. Υποστηρίζει τις περισσότερες μορφές αρχείων βίντεο όπως MPEG4, h265, mp3, 3GP, AAC, OGG κ.λπ.

Το εργαλείο είναι λίγο δύσκολο, αλλά προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα μετατροπής από κάθε άλλο μετατροπέα βίντεο.

4. Μετατροπέας βίντεο από τη VidSoft

Μετατροπέας βίντεο από τη VidSoft

Αν ψάχνετε για μια απλή και αποτελεσματική εφαρμογή μετατροπέα βίντεο για Android, τότε ένας Μετατροπέας βίντεο από τη VidSoft μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Το καλό είναι ότι το Video Converter από τη VidSoft υποστηρίζει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές βίντεο και ήχου. Εκτός από τη μετατροπή βίντεο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συμπίεση βίντεο κλιπ, αποκοπή/περικοπή βίντεο κλιπ κ.λπ.

5. Μετατροπέας βίντεο – Remux

Μετατροπέας βίντεο - Remux

Video Converter – Το Remux είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή μετατροπέα βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη λίστα. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και είναι διαθέσιμη στο Google Play Store.

Με το Video Converter – Remux, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τα αγαπημένα σας βίντεο σε σχεδόν οποιαδήποτε μορφή βίντεο ή ήχου. Επί του παρόντος, η εφαρμογή υποστηρίζει όλες τις κύριες μορφές αρχείων βίντεο και ήχου που μπορείτε να σκεφτείτε, όπως MP4, MOV, MKV, WMV, AVI, FLV, HEVC, AVI, FLAC, AAC κ.λπ.

Εκτός από τη μετατροπή βίντεο, το Video Converter – Remux προσφέρει έναν συμπιεστή βίντεο που μπορεί να συρρικνώσει σημαντικά το μέγεθος του αρχείου βίντεο.

6. Inshot – Μετατροπέας βίντεο σε MP3

Inshot – Μετατροπέας βίντεο σε MP3

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή μετατροπής βίντεο σε MP3 για το smartphone Android σας, τότε το Inshot – Video to MP3 Converter μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Με το Inshot – Video to MP3 Converter, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε οποιαδήποτε μορφή αρχείου βίντεο σε MP3 και AAC. Εκτός από τη μετατροπή βίντεο σε MP3, η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την κοπή των κλιπ.

7. Video Format Factory

Video Format Factory

Το Video Format Factory είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές μετατροπέα βίντεο στο Play Store. Με το Video Format Factory, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε, να συμπιέσετε, να κόψετε/περικόψετε/συγχωνεύσετε βίντεο.

Όσον αφορά τις επιλογές μετατροπής, το Video Format Factory υποστηρίζει όλες τις κύριες μορφές αρχείων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να μετατρέψετε όλα τα αρχεία βίντεο MP4, FLV, WebM, Avi και MKV.

8. Μετατροπέας βίντεο, πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο

Μετατροπέας βίντεο, πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο

Είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για Android. Με το Video Converter, μπορείτε εύκολα να κόψετε, να ενώσετε, να συγχωνεύσετε και να συμπιέσετε βίντεο. Προσφέρει επίσης μετατροπέα βίντεο, μίκτη ήχου, κωδικοποιητή, μετατροπέα MP3 κ.λπ.

9. Μετατροπέας βίντεο VidSoftLab

Μετατροπέας βίντεο VidSoftLab

Το Video Converter από το VidSoftLab είναι ένα πρόγραμμα μετατροπής βίντεο με κορυφαία βαθμολογία στο Google Play Store.

Είναι η απόλυτη εργαλειοθήκη βίντεο για μετατροπή, συμπίεση και επεξεργασία βίντεο. Υποστηρίζει όλες τις κοινές μορφές αρχείων βίντεο για μετατροπή.

Εκτός από τη μετατροπή των βίντεο, το Video Converter από το VidSoftLab σάς επιτρέπει να συγχωνεύσετε, να περικόψετε, να κόψετε, να αντιστρέψετε, να σταθεροποιήσετε, να περικόψετε και να περιστρέψετε τα βίντεο κλιπ σας.

10. Μετατροπέας βίντεο MP3

Μετατροπέας βίντεο MP3

Όπως ίσως μαντέψατε από το όνομα, το MP3 Video Converter είναι η απόλυτη εφαρμογή για τη μετατροπή των αρχείων βίντεο σε ήχο.

Είναι μια εφαρμογή μετατροπής βίντεο σε ήχο που υποστηρίζει διάφορες μορφές αρχείων βίντεο. Μπορείτε να μετατρέψετε τα βίντεό σας μόνο σε μορφή ήχου με αυτήν την εφαρμογή. Επίσης, η εφαρμογή υποστηρίζει την επεξεργασία μετα-πληροφοριών και την ενσωμάτωση που βασίζεται σε εφαρμογές.

11. ConverterBlackConverterBlack

Το ConverterBlack είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή μετατροπέα βίντεο για Android. Έχει μερικά πρόσθετα πλεονεκτήματα, όπως ένας συμπιεστής βίντεο.

Αυτή η εφαρμογή μετατρέπει τα βίντεο MP4, MKV, AVI, MOV, 3GP, FLV, MTS, MPEG, MPG, WMV, M4V και VOB. Εκτός από αυτό, έχει επίσης τη δυνατότητα μετατροπής βίντεο σε μορφή ήχου MP3.

Η δυνατότητα συμπιεστή βίντεο του ConverterBlack σάς επιτρέπει να συμπιέσετε το μέγεθος του βίντεο χωρίς να χάσετε την ποιότητα.

12. Μετατροπέας όλων των βίντεο

Μετατροπέας όλων των βίντεο

Το All Video Converter υποστηρίζει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές αρχείων βίντεο και ήχου για μετατροπή. Η εφαρμογή παρέχει περισσότερες επιλογές μετατροπής βίντεο από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή στη λίστα.

Μπορείτε να ορίσετε διάφορες παραμέτρους βίντεο με βάση τις προτιμήσεις σας πριν από τη μετατροπή. Έχετε επίσης βασικές λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο, όπως η εξαγωγή ήχου από ένα βίντεο, η προσαρμογή του μεγέθους του βίντεο κ.λπ.

Η ταχύτητα μετατροπής είναι επίσης μεγάλη, αλλά ορισμένες διαφημίσεις εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μετατροπής.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές μετατροπέα βίντεο στη συσκευή σας Android. Με αυτές τις εφαρμογές, δεν χρειάζεστε πλέον λογισμικό μετατροπής βίντεο υπολογιστή για τη μετατροπή των βίντεό σας. Όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται ήταν δωρεάν και υποστήριζαν σχεδόν όλες τις κύριες μορφές αρχείων βίντεο.

Διαβάστε επίσης :Οι καλύτεροι μετατροπείς YouTube σε MP3

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές μετατροπέα PDF για Android

10 καλύτερα δωρεάν λογισμικό μετατροπέα ήχου για Windows 11


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *