εφαρμογές για τρέξιμο

12 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για τρέξιμο στο Android το 2023

Το τρέξιμο παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της καλής υγείας. Το τρέξιμο είναι τριών τύπων – Τζόκινγκ, Τρέξιμο αποστάσεων και Σπριντ. Το τρέξιμο βελτιώνει την καρδιαγγειακή σας υγεία και προωθεί την απώλεια βάρους.

Δεδομένου ότι τα smartphone Android μας βοηθούν τώρα να οργανώσουμε τα καθημερινά μας σχέδια και οικονομικά, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι θα μας βοηθούσαν και στην υγεία μας. Εάν έχετε smartphone Android, μπορείτε να καταγράψετε τις διαδρομές σας.

Διαβάστε επίσης: δωρεάν εφαρμογές καλής υγείας

καλύτερες εφαρμογές βηματόμετρητη για Android

12 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για Android

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές υψηλής ποιότητας διαθέσιμες στο Google Play Store που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε κίνητρα και να δημιουργήσετε μια υγιή συνήθεια. Εδώ σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές που τρέχουν για Android.

1. Running App

Εκτέλεση εφαρμογής

Το Running App είναι μια εφαρμογή που προσφέρει μια ποικιλία σχεδίων για απώλεια βάρους. Το καλό με την εφαρμογή Running από την ομάδα Leap fitness είναι ότι όλα τα σχέδια είναι φιλικά για αρχάριους και έχει αποδειχθεί ότι αυξάνουν τον μεταβολισμό.

Αυξάνοντας το μεταβολισμό σας, μπορείτε να κάψετε περισσότερες θερμίδες με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Εκτός από αυτό, προσφέρει διάφορα σχέδια προπόνησης για περπάτημα, τρέξιμο και πολλά άλλα.

2. Running to Lose Weight

Τρέξιμο για να χάσετε βάρος

Το Running to Lose Weight είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή από το Leap Fitness Group για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης δραστηριότητας για Android που παρακολουθεί τις συνήθειές σας στο τρέξιμο και σας δείχνει την απόσταση, την ταχύτητα, τη διάρκεια και τις θερμίδες που καίτε.

Η εφαρμογή σάς προσφέρει πολλά σχέδια εκπαίδευσης για διαφορετικούς στόχους και επίπεδα. Υπάρχουν σχέδια για διαλειμματικό περπάτημα, τρέξιμο, τρέξιμο 5Κ, τρέξιμο 10κ κ.λπ.

3. Runtastic

Runtastic

Το Runtastic είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή υγείας για Android. Η εφαρμογή είναι προσανατολισμένη σε ασκήσεις καρδιο όπως τρέξιμο, περπάτημα, ποδηλασία και πεζοπορία. Η διεπαφή χρήστη του Runtastic είναι αρκετά καθαρή και απλή στη χρήση και τα αποτελέσματα παρακολούθησης ήταν πολύ ακριβή. Επιπλέον, ένας πίνακας εργαλείων προσφέρει πολλά γραφήματα που σας δείχνουν πληροφορίες σχετικά με την καρδιο άσκηση σας.

4. Google Fit

Google Fit

Το Google Fit μπορεί να μην είναι το καλύτερο, αλλά είναι μια από τις καλύτερες και πιο ελαφριές εφαρμογές γυμναστικής που μπορεί κανείς να έχει στο Android. Δεν περιλαμβάνει προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης φυσικής κατάστασης όπως άλλες φανταχτερές εφαρμογές τρεξίματος.

Το Google Fit συλλέγει πληροφορίες από διαφορετικές εφαρμογές για να παρακολουθεί τη φυσική σας κατάσταση, τη διατροφή, τον ύπνο και το βάρος σας. Ωστόσο, το Google Fit υποστηρίζει φορητές συσκευές όπως RunKeeper, Mi Band, Strava, Android Wear κ.λπ.

5. Strava TrainingΕκπαίδευση Strava

Το Strava Training είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή για τρέξιμο Android που μπορεί να σας βοηθήσει να καταγράψετε διαδρομές, να παρακολουθήσετε το τρέξιμο και να αναλύσετε. Το σπουδαίο με το Strava Training είναι ότι παρέχει στους χρήστες μια μεγάλη πηγή κινήτρων. Σε αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να πιέσετε τον εαυτό σας με μηνιαίες και εβδομαδιαίες προκλήσεις και να ανταγωνιστείτε με άλλους.

6. Runkeeper

δρομέας

Δεν έχει σημασία αν τρέχετε, περπατάτε, κάνετε τζόκινγκ ή κάνετε ποδήλατο. Το Runkeeper μπορεί να παρακολουθεί όλες τις προπονήσεις σας. Για παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης, το Runkeeper χρησιμοποιεί το GPS του τηλεφώνου για να σας δώσει μια προβολή σε πραγματικό χρόνο της ρουτίνας προπόνησής σας.

Όπως όλες οι άλλες εφαρμογές γυμναστικής, το Runkeeper επιτρέπει στους χρήστες να θέσουν στόχους, να ακολουθήσουν ένα σχέδιο και να παραμείνουν παρακινημένοι.

7. Tranning Distance Tracker +

Tranning Distance Tracker +

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Running Distance Tracker + είναι μια εφαρμογή που παρακολουθεί την απόσταση και τον ρυθμό σας. Όπως όλες οι άλλες εφαρμογές που τρέχουν, το Running Distance Tracker + χρησιμοποιεί το GPS του τηλεφώνου σας για να παρακολουθεί την απόσταση.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Running Distance Tracker + εμφανίζει επίσης τις θερμίδες που ξοδεύτηκαν. Έτσι, η εκτέλεση του Distance Tracker + είναι μια άλλη εφαρμογή που τρέχει καλύτερα στο smartphone Android σας.

8. Τρέξιμο & Τζόκινγκ

Τρέξιμο & Τζόκινγκ

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για να πετύχετε στόχους προπόνησης, πρέπει να δοκιμάσετε το Running & Jogging. Μάντεψε? Με το τρέξιμο και το τζόκινγκ, μπορείτε να παρακολουθείτε τον ρυθμό σας, να μετράτε την απόσταση προπόνησης, να μετράτε τις θερμίδες που καίτε κ.λπ.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το Running & Jogging χρειάζεται λιγότερο από 5 MB αποθηκευτικού χώρου για εγκατάσταση στο smartphone σας.

9. Τρέξιμο – Μετρητής θερμίδων

Τρέξιμο - Μετρητής θερμίδων

Τρέξιμο – Ο μετρητής θερμίδων είναι ένας από τους καλύτερους και κορυφαίους ιχνηλάτες τρεξίματος Android και εφαρμογές μετρητή θερμίδων που διατίθενται στο Google Play Store. Μάντεψε? Με το Running – Calorie Counter, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την πρόοδό σας στη φυσική σας κατάσταση.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί το GPS του τηλεφώνου σας για να παρακολουθεί την απόσταση τρεξίματός σας. Εκτός από αυτό, εμφανίζει και άλλες πληροφορίες όπως ταχύτητα, θερμίδες που καίγονται κ.λπ.

10. Step Tracker – Βηματόμετρο

Step Tracker - Βηματόμετρο

Step Tracker – Το Pedometer είναι βασικά μια εφαρμογή βηματόμετρο για Android που παρακολουθεί τα καθημερινά σας βήματα, τις θερμίδες που έχετε κάψει, την απόσταση περπατήματος, τη διάρκεια, τον ρυθμό και άλλα δεδομένα υγείας.

Αν και η εφαρμογή δεν έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί το τρέξιμό σας, μπορεί να σας εμφανίσει όλα τα απαραίτητα δεδομένα. Το βηματόμετρο που παρέχεται στην εφαρμογή λειτουργεί επίσης για την παρακολούθηση του τρεξίματός σας.

11. Running Workouts από την Verv

Running Workouts από την Verv

Το Running Workouts by Verv είναι μια εξαιρετική εφαρμογή στη λίστα που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε το επίπεδο φυσικής κατάστασης και την υγεία σας παρέχοντας σχέδια τρεξίματος.

Διαφορετικές μορφές λειτουργιών τρεξίματος είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή, όπως Run 5K, 10K, Half Marathon, Marathon κ.λπ. Κάθε μία από τις λειτουργίες έχει διαφορετικά οφέλη για την υγεία και μπορεί να κάψει λίπη.

Επίσης, υπάρχει μια επιλογή δωρεάν τρεξίματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνεχίσετε να τρέχετε χωρίς να τηρείτε κανένα πρόγραμμα προπόνησης.

12. Just Run

Απλά τρέχα

Το Just Run δεν είναι τόσο διάσημο όσο οι άλλες εφαρμογές στη λίστα. εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές που τρέχουν για Android που πρέπει να εξετάσετε.

Η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι θα σας οδηγήσει από την απόλυτη μηδενική εμπειρία τρεξίματος στα 5K μέσα σε περίπου εννέα εβδομάδες. Και αν μπορείτε ήδη να τρέξετε 5K, μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε στα 10k μέσα σε έξι εβδομάδες.

Ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνουν τον ορισμό ημερομηνιών-στόχων για προπονήσεις, ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος, προπονήσεις με μουσική κ.λπ.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές για να παρακολουθείτε τις γυμναστικές σας δραστηριότητες όπως τρέξιμο, περπάτημα και ασκήσεις καρδιο. Ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές.

Διαβάστε επίσης :Πώς να μετρήσετε τις αποστάσεις στους Χάρτες Google

καλύτερες εφαρμογές μετρητή θερμίδων

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *