εφαρμογές παρακολούθησης προπόνησης

Κορυφαίες 12 εφαρμογές παρακολούθησης προπόνησης για τη ρουτίνα άσκησής σας

Η έναρξη μιας νέας ρουτίνας άσκησης μπορεί να μπορεί να σας δυσκολεύει , αλλά αν επιλέξετε τη σωστή εφαρμογή παρακολούθησης προπόνησης, μπορεί να κάνει το ταξίδι γυμναστικής σας πολύ πιο εύκολο και πιο ευχάριστο.

Η εύρεση της τέλειας εφαρμογής για τη ρουτίνα άσκησής σας μπορεί να είναι αποθαρρυντική στη θάλασσα των επιλογών στο Apple App Store και στο Google Play. Για να διευκολύνουμε την αναζήτησή σας, δημιουργήσαμε μια λίστα με τις 12 κορυφαίες εφαρμογές παρακολούθησης προπόνησης. Αυτές οι εφαρμογές έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στον προγραμματισμό, την οργάνωση και την παρακολούθηση των συνεδριών γυμναστηρίου, διασφαλίζοντας ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τις προσπάθειές σας για τη γυμναστική φέτος.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :15 καλύτερες εφαρμογές γυμναστικής και προπόνησης για Android

10 καλύτερες εφαρμογές προπόνησης για iPhone

Κορυφαίες εφαρμογές παρακολούθησης προπόνησης για τη ρουτίνα άσκησής σας

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές καταγραφής προπόνησης για Android και iOS που μπορούν να σας βοηθήσουν να επανέλθετε σε φόρμα.

1. Strava – Καλύτερη συνολικά

Strava - Καλύτερη συνολική εικόνα

Το Strava είναι μια εξαιρετική εφαρμογή παρακολούθησης φυσικής κατάστασης που εξυπηρετεί πάνω από 30 αθλήματα, ιδανική για δρομείς, ποδηλάτες, πεζοπόρους, κολυμβητές και πολλά άλλα. Προωθεί τον υγιή ανταγωνισμό, επιτρέποντάς σας να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας ή άλλους που έχουν διανύσει τις ίδιες διαδρομές. Το Strava επιτρέπει τη σύνδεση με φίλους για κίνητρα, υποστήριξη και σχόλια σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις αναρτήσεις προπόνησης. Οι ρυθμίσεις απορρήτου επιτρέπουν τον έλεγχο της κοινής χρήσης διαδρομών τρεξίματος και δεδομένων προπόνησης. Ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό ασφαλείας, το Beacon, επιτρέπει την κοινή χρήση τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο με μια επαφή έκτακτης ανάγκης. Χρησιμοποιώντας το GPS του τηλεφώνου σας ή μια συνδεδεμένη συσκευή, η εφαρμογή χαρτογραφεί τις δραστηριότητές σας και συγκρίνει την απόδοσή σας με άλλες σε κοινόχρηστα τμήματα, δημιουργώντας πίνακες κατάταξης.

Το Strava αποκαλείται συχνά «η καλύτερη εφαρμογή γυμναστικής για τρέξιμο» στις κριτικές χρηστών. Εκτός από το τρέξιμο, φιλοξενεί διάφορες προπονήσεις, που υποστηρίζονται από τεχνολογία GPS που παρακολουθεί αποτελεσματικά την απόδοση. Μπορείτε να το συνδέσετε με συσκευές παρακολούθησης καρδιακών παλμών ή δημοφιλείς συσκευές GPS όπως το Apple Watch, το Garmin ή το Fitbit.

Ενώ η δωρεάν έκδοση προσφέρει πολλά, η συνδρομή επί πληρωμή με 79,99 $/έτος (ή 11,99 $ ανά μήνα) ξεκλειδώνει προηγμένες λειτουργίες όπως βελτιωμένες πληροφορίες δεδομένων, δημιουργία διαδρομής και πρόσθετα προνόμια. Οι νέοι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

Τιμή: Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη

Λήψη για : Android , iOS , Web

2. FitNotes – Το καλύτερο για Android

FitNotes - Καλύτερη εικόνα για Android

Το FitNotes είναι ένα απλό και απλό πρόγραμμα παρακολούθησης προπόνησης που διατίθεται δωρεάν σε συσκευές Android. Η έμφαση στην απλότητα και ο καθαρός σχεδιασμός το καθιστούν εύκολο στη χρήση. Το αρχείο καταγραφής προπόνησης, προσβάσιμο μέσω του ενσωματωμένου ημερολογίου, επιτρέπει τη γρήγορη προβολή των καθημερινών σας προπονήσεων περνώντας γρήγορα μεταξύ τους.

Μπορείτε να συμπεριλάβετε βάρος, επαναλήψεις, απόσταση και χρόνο κατά την καταγραφή των ασκήσεων. Επιπλέον, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ρουτίνες για γρήγορη πρόσβαση σε ασκήσεις που χρησιμοποιούνται συνήθως, οργανώνοντάς τις αναθέτοντας συγκεκριμένες ασκήσεις σε συγκεκριμένες ημέρες της ρουτίνας.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Το FitNotes δεν διαθέτει αριθμομηχανή πλάκας για άρση βαρών και δεν διευκολύνει την παρακολούθηση μετρήσεων σώματος. Επιπλέον, η βιβλιοθήκη ασκήσεών του είναι περιορισμένη. Παρά αυτούς τους περιορισμούς, το FitNotes είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους που εισέρχονται στη σφαίρα της καταγραφής προπόνησης, χάρη στη φιλική προς το χρήστη διεπαφή και την απλή προσέγγισή του.

Τιμή: Δωρεάν

Λήψη για : Android

3. HeavySet – Το καλύτερο για iOS

HeavySet - Η καλύτερη εικόνα για iOS

Το HeavySet ξεχωρίζει ως κορυφαία επιλογή ανάμεσα στις βασικές εφαρμογές προπόνησης που διατίθενται αποκλειστικά για χρήστες iOS. Όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το HeavySet, θα παρατηρήσετε τον καλά δομημένο σχεδιασμό του και την απρόσκοπτη εισαγωγή δεδομένων. Η φιλική προς τον χρήστη διεπαφή διαθέτει μεγάλα κουμπιά, εξασφαλίζοντας εύκολη καταγραφή των σετ προπόνησης ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονων προπονήσεων.

Η εφαρμογή παρέχει μια ρευστή εμπειρία, που απαιτεί ένα μόνο πάτημα για να καταγράψετε ένα σύνολο. Το HeavySet ενσωματώνει έξυπνες προβλέψεις, απλοποιώντας τη διαδικασία καταγραφής. Παρά την απλότητά της, η εφαρμογή προσφέρει προσαρμόσιμες επιλογές για τη ρύθμιση της ρουτίνας προπόνησης. Οι χρήστες μπορούν να καθορίσουν εύρη επαναλήψεων, να επιλέξουν βάρη με βάση τα επίπεδα έντασης και να δημιουργήσουν εξατομικευμένα υπερσύνολα. Ωστόσο, το HeavySet δεν διαθέτει ορισμένες δυνατότητες που υπάρχουν σε πιο ολοκληρωμένες εφαρμογές, όπως μια αριθμομηχανή πλάκας και ένα ευρύτερο φάσμα ασκήσεων, ενώ δεν διαθέτει επίσης έκδοση Android.

Τιμή: Δωρεάν, αγορές εντός εφαρμογής

Λήψη για : iOS

4. Τζέφιτ

Εικόνα Jefit

Το Jefit είναι μια εφαρμογή γυμναστικής γνωστή για τις δυνατότητες διαχείρισης και παρακολούθησης της προπόνησης. Με μια βάση δεδομένων με περισσότερες από 1.000 ασκήσεις με λεπτομερείς περιγραφές και εικόνες, η Jefit προσφέρει ποικίλες ρουτίνες προσαρμοσμένες στις ατομικές ανάγκες φυσικής κατάστασης. Η διεπαφή είναι διαισθητική και οι χρήστες μπορούν εύκολα να καταγράφουν τις προπονήσεις, να παρακολουθούν την πρόοδο και να αναλύουν δεδομένα μέσω της λειτουργικής της διεπαφής.

Αυτό που ξεχωρίζει τον Jefit είναι η κοινωνική του ενσωμάτωση. Μπορείτε να μοιράζεστε ρουτίνες, να κατεβάζετε σχέδια, να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και να συγχρονίζετε δεδομένα σε διάφορες πλατφόρμες. Είναι κυρίως σχεδιασμένο για προπόνηση δύναμης, δίνοντας έμφαση στην παρακολούθηση βάρους, επαναλήψεων και πολλά άλλα, αν και είναι ευέλικτο για άλλες προπονήσεις. Η εφαρμογή επιτρέπει την προσαρμογή, επιτρέποντας στους χρήστες να σχεδιάζουν σχέδια προπόνησης που στοχεύουν συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες.

Η δωρεάν έκδοση υποστηρίζεται από διαφημίσεις και προσφέρει εκτεταμένη λειτουργικότητα, συμπεριλαμβανομένου του προγραμματισμού προπόνησης, της παρακολούθησης προόδου και του προγραμματισμού βάσει ημερολογίου. Η επιλογή της συνδρομής Elite ξεκλειδώνει επιπλέον δυνατότητες, όπως καθοδήγηση άσκησης βάσει βίντεο, προηγμένα αναλυτικά στοιχεία και ρυθμίσεις στόχων. Αν και η τιμή έχει αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου, η ετήσια συνδρομή (69,99 $ ή 12,99 $ μηνιαίως) παραμένει σχετικά λογική για την τεράστια γκάμα προσφορών.

Τιμή: Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη

Λήψη για : Android , iOS , Web

5. J&J Official 7 Minute Workout

J&J Official 7 Minute Workout εικόνα

Η εφαρμογή J&J Official 7 Minute Workout, που φέρεται από την Johnson & Johnson, είναι μια κορυφαία, χωρίς ανοησίες δωρεάν εφαρμογή προπόνησης. Όλα έχουν να κάνουν με γρήγορες, αποτελεσματικές συνεδρίες άσκησης με τον ρυθμό σας. Με μόνο μια καρέκλα και επτά λεπτά, μπορείτε να κάνετε μια ολοκληρωμένη προπόνηση. Η εφαρμογή προσφέρει διάφορες ρουτίνες, συμπεριλαμβανομένης της κλασικής προπόνησης των επτά λεπτών, μιας ενδιάμεσης ρουτίνας 16 λεπτών, μιας βασικής προπόνησης και επιλογές για νεοφερμένους.

Η διεπαφή της εφαρμογής είναι φιλική προς το χρήστη και διαισθητική, με ηχητικές και οπτικές ενδείξεις που καθοδηγούν τις ασκήσεις σας. Μια χρήσιμη επίδειξη βίντεο βοηθά στην κατανόηση των κινήσεων.

Μια ωραία προσθήκη είναι ότι μπορείτε να ενσωματώσετε τις λίστες αναπαραγωγής μουσικής σας από τη Μουσική Google Play στην προπόνησή σας. Η εφαρμογή καλύπτει διαφορετικά επίπεδα φυσικής κατάστασης και είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση, καθιστώντας την προσβάσιμη σε όλους.

Τιμή: Δωρεάν

Λήψη για : Android , iOS

6. Body by Blogilates

Εικόνα Body by Blogilates

Το Body by Blogilates, γνωστό και ως Blogilates, κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων δωρεάν εφαρμογών προπόνησης που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο και είναι μια τέλεια επιλογή για κάποιον που αναζητά ασκήσεις τύπου pilates. Η επί πληρωμή βαθμίδα του προσφέρει επιπλέον δυνατότητες, αλλά η δωρεάν έκδοση είναι επίσης αρκετά εντυπωσιακή. Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις προπονήσεις χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό εάν δίνετε προτεραιότητα στο απόρρητο.

Η εφαρμογή διαθέτει προπονήσεις βίντεο με επικεφαλής τον ενεργητικό ειδικό στην προπόνηση Cassey Ho. Καθοδηγεί τους χρήστες μέσα από δύσκολες ρουτίνες που επικεντρώνονται σε pilates, calisthenics, βάρη και μερικές ασκήσεις καρδιο. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε προκλήσεις, να παρακολουθήσετε σειρές προπονήσεων για πολλές ημέρες και να εξερευνήσετε υγιεινές συνταγές, όλα δωρεάν.

Αν και το δωρεάν περιεχόμενο είναι εκτεταμένο και εξαιρετικό, μπορείτε να επιλέξετε μια συνδρομή για πρόσθετα οφέλη. Το Workout Pass (3,99$/μήνα ή 39,99$/έτος) ξεκλειδώνει το Ημερολόγιο Προπόνησης, τις προκλήσεις και τα προγράμματα. Το All-Access Pass (6,99$/μήνα ή 69,99$/έτος) παρέχει δυνατότητες καθορισμού στόχων, ημερολόγιο για την παρακολούθηση της προόδου, παρακολούθηση πρόσληψης νερού και οπτικό ιχνηλάτη γευμάτων.

Τιμή: Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη

Λήψη για : Android , iOS , Web

7. Workit Workout Tracker

Εικόνα Workit Workout Tracker

Το Workit είναι μια δωρεάν εφαρμογή καταγραφής προπόνησης σε πλατφόρμες iOS και Android. Παρέχει εύκολη εισαγωγή δεδομένων, δημιουργία ρουτίνας, καταγραφή προπόνησης και εργαλεία παρακολούθησης προόδου. Η εφαρμογή προσφέρει μια εκτενή βιβλιοθήκη ασκήσεων με περιγραφές, κινούμενα σχέδια και συνδέσμους βίντεο YouTube, καθιστώντας εύκολη την παρακολούθηση. Επιπλέον, διαθέτει μια χρήσιμη αριθμομηχανή πλάκας για σίγουρη φόρτωση βάρους.

Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι της φυσικής σας κατάστασης με δημοφιλή προγράμματα όπως τα Stronglifts, Starting Strength, PPL και άλλα. Επιπλέον, έχετε την ευελιξία να σχεδιάσετε τις δικές τους ρουτίνες προπόνησης. Το Workit επιτρέπει την εύκολη απεικόνιση της προόδου με ασκήσεις και στοχευμένα μέρη του σώματος και παρακολουθεί τις συνεδρίες καρδιο.

Εάν η δωρεάν έκδοση δεν είναι αρκετή, μπορείτε να αγοράσετε μια συνδρομή και να απολαύσετε τα προνόμια της επαγγελματικής έκδοσης με 4,99 $ το μήνα. Καταργεί τις διαφημίσεις, επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τα στατιστικά του σώματος και προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες για μια πιο βελτιωμένη εμπειρία.

Τιμή: Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη

Λήψη για : Android , iOS

8. Απλό αρχείο καταγραφής προπόνησης

Απλή εικόνα καταγραφής προπόνησης

Το Simple Workout Log είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που έχει σχεδιαστεί για απλή παρακολούθηση προπόνησης. Η απλότητα, η λειτουργικότητα και η δομή του καθιστούν εύκολη την καταγραφή της άσκησης. Με μια καθαρή διεπαφή, οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν εύκολα σετ ενώ έχουν πρόσβαση στο ιστορικό ασκήσεων, στα γραφήματα απόδοσης και σε μια βολική αριθμομηχανή πιάτων. Η εφαρμογή επιτρέπει την προσαρμογή της άσκησης σε ρουτίνες και προβάλλει την απόδοση μέσω γραφικών αναπαραστάσεων.

Προσφέρει διακριτικά χαρακτηριστικά, όπως μια σελίδα σύνοψης που εμφανίζει στατιστικά από προηγούμενες προπονήσεις, ισχυρά εργαλεία γραφημάτων για ασκήσεις ενδυνάμωσης και καρδιαγγειακής άσκησης, δυνατότητα καταγραφής υπερσυνόλων, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας cloud και επιλογή εξαγωγής δεδομένων στο Excel.

Επιπλέον, το Simple Workout Log παρέχει μια έκδοση Ιστού για επιτραπέζια χρήση, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν τα δεδομένα και να δημιουργούν ρουτίνες άνετα. Μια έκδοση Pro χωρίς διαφημίσεις είναι επίσης διαθέσιμη για χρήστες που αναζητούν μια αδιάκοπη εμπειρία.

Τιμή: Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη

Λήψη για : Android , Web

9. GymBook – Προπόνηση δύναμης

Εικόνα GymBook - Strength Training

Το GymBook, διαθέσιμο για iOS, είναι μια εφαρμογή καταγραφής προπόνησης που υπερέχει στην οπτική αναπαράσταση δεδομένων. Οι εντυπωσιακές και ενημερωτικές οθόνες γραφικών του κάνουν απρόσκοπτη την παρακολούθηση των προπονήσεων και τις μετρήσεις σώματος. Η εφαρμογή είναι συμβατή με το Apple Watch, οπότε αν θέλετε να συγχρονίσετε τη συσκευή σας με μια εφαρμογή γυμναστικής , το GymBook μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Παρέχει δωρεάν διάφορες δυνατότητες, όπως απεριόριστες προπονήσεις, ασκήσεις, σημειώσεις καταγραφής και λεπτομερή ανάλυση προπόνησης. Ενώ το GymBook προσφέρει περίπου 100 προκαθορισμένες προπονήσεις και δείγματα προπονήσεων, οι χρήστες μπορούν εύκολα να προσθέσουν και να τροποποιήσουν ασκήσεις. Οι χάρτες θερμότητας απεικονίζουν ποια μέρη του σώματος μπορεί να αισθάνονται περισσότερο τον αντίκτυπο της προπόνησης. Επίσης, η εφαρμογή παρουσιάζει χρήσιμα γραφήματα για ασκήσεις και μετρήσεις σώματος, κάνοντας την παρακολούθηση προόδου απλή. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες μπορεί να θεωρούν ότι η εισαγωγή βάρους, επαναλήψεων και άλλων δεδομένων είναι δύσκολη και η εφαρμογή δεν έχει την εμφάνιση ή τη χρήση 1RM (μέγιστο μίας επανάληψης). Μπορείτε να ξεκλειδώσετε προηγμένες λειτουργίες με χρέωση.

Τιμή: Δωρεάν, αγορές εντός εφαρμογής

Λήψη για : iOS

10. Nike Training Club

Εικόνα του Nike Training Club

Το Nike Training Club (γνωστό και ως NTC) αρχικά έκανε δωρεάν την εφαρμογή προπόνησής του κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 και έκτοτε παραμένει εντελώς δωρεάν.

Η εφαρμογή προσφέρει μια ποικιλία από βίντεο προπόνησης που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες, από γρήγορες συνεδρίες γιόγκα για χαλάρωση έως ενδιαφέρουσες δραστηριότητες 15 λεπτών τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Εκτός από τις προπονήσεις, οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν μια σειρά από υγιεινές συνταγές και να λάβουν πολύτιμες συμβουλές για τη διατροφή και την άσκηση.

Οι προπονήσεις παρουσιάζονται σε μορφές βίντεο, με συχνά εκπαιδευτές να καθοδηγούν τους χρήστες μέσω ασκήσεων, να προσφέρουν συμβουλές και να παρέχουν κίνητρα. Οι συνεδρίες ποικίλλουν, από σύντομες ρουτίνες έως μεγαλύτερες που εκτείνονται έως και 60 λεπτά.

Για όσους αναζητούν δομημένες ρουτίνες, η εφαρμογή προσφέρει προγράμματα με πολλαπλές εβδομαδιαίες προπονήσεις, συχνά χωρισμένες σε στάδια, παρέχοντας ένα πιο οργανωμένο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Για να ενισχύσουν τα κίνητρα, οι χρήστες μπορούν να προσπαθήσουν να επιτύχουν διάφορα ορόσημα και στόχους που περιγράφονται στην εφαρμογή.

Τιμή: Δωρεάν

Λήψη για : Android , iOS

11. Strong Workout Tracker Gym Log

Εικόνα καταγραφής του Strong Workout Tracker Gym

Το Strong είναι μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή προγραμματισμού προπόνησης και καταγραφής δωρεάν για τους λάτρεις της υγείας του iOS, του Android και του Apple Watch . Είναι εξοπλισμένο με βασικά εργαλεία για την αποτελεσματική παρακολούθηση της δραστηριότητας, με μια εκτενή βιβλιοθήκη ασκήσεων και μια απλή μέθοδο εισαγωγής δεδομένων προπόνησης.

Η εφαρμογή διευκολύνει την προσθήκη, αφαίρεση ή αναδιάταξη σετ και ασκήσεων, διασφαλίζοντας εύκολη προσαρμογή των ρουτινών. Συμπληρώνει άνετα δεδομένα του παρελθόντος και διατηρεί ένα ολοκληρωμένο ιστορικό, γραφήματα και αρχεία των προπονήσεών σας. Η δημιουργία προσαρμοσμένων ρουτινών επιλέγοντας δραστηριότητες είναι χωρίς προβλήματα, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν εξατομικευμένα σχήματα προπόνησης.

Η δωρεάν έκδοση του Strong επιτρέπει απεριόριστη εξοικονόμηση προπόνησης, αλλά περιορίζει τις προσαρμοσμένες ρουτίνες σε τρεις. Για απεριόριστες ρουτίνες και πρόσθετες επαγγελματικές λειτουργίες, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε συνδρομή Strong PRO με 4,99 $ το μήνα ή 29,99 $ ανά έτος.

Τιμή: δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη

Λήψη για : Android , iOS

12. MyFitnessPal

Εικόνα MyFitnessPal

Το MyFitnessPal είναι μια εξαιρετική επιλογή για να σχεδιάζετε ασκήσεις, να καταγράφετε σετ και επαναλήψεις και να παρακολουθείτε εύκολα την πρόοδο. Η εφαρμογή λειτουργεί και ως μετρητής θερμίδων. Τα χαρακτηριστικά διατροφής και φυσικής του κατάστασης ξεχωρίζουν, συνδυάζοντας την καταγραφή της άσκησης με ένα ισχυρό σύστημα παρακολούθησης φαγητού.

Το MyFitnessPal έχει διατηρήσει τη θέση του στην κορυφή λόγω της ικανότητάς του να παρακολουθεί στατιστικά στοιχεία άσκησης και πρόσληψης θερμίδων, βοηθώντας τους χρήστες να προσαρμόζουν τις συνήθειες τους για τους στόχους υγείας τους. Συγχρονίζεται με πολλές εφαρμογές και συσκευές —περισσότερες από 50— για να ενοποιήσει δεδομένα προπόνησης και παρέχει πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη 50 ρουτινών προπόνησης για αρχάριους.

Με μια τεράστια βάση δεδομένων που περιέχει πάνω από 14 εκατομμύρια τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένων ειδών εστιατορίου, το MyFitnessPal είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά. Διαθέτει πάνω από ένα εκατομμύριο θετικές κριτικές στο iTunes Store, καθιστώντας το μια από τις πιο αξιόπιστες εφαρμογές γυμναστικής.

Εστιάζοντας στη διατροφή, το MyFitnessPal προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης της πρόσληψης τροφής μαζί με πολύτιμες συμβουλές για την υγεία και τη φυσική κατάσταση από ειδικούς. Εάν θέλετε μια λύση all-in-one για την παρακολούθηση των προπονήσεων, το MyFitnessPal είναι μια σταθερή επιλογή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή δωρεάν ή να ξεκλειδώσετε τη μηνιαία premium συνδρομή για 9,99 $.

Τιμή: Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη

Λήψη για : Android , iOS

Επιλέξτε την εφαρμογή Ideal Fitness Companion σας

Αυτές οι εφαρμογές προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις για το ταξίδι σας στη φυσική κατάσταση, από τις ποικίλες προπονήσεις του Nike Training Club έως την ενσωμάτωση Apple Watch της Strong. Είτε είστε λάτρης του γυμναστηρίου, είτε είστε αρσιβαρίστας είτε στοχεύετε σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, αυτές οι εφαρμογές καλύπτουν ποικίλες ανάγκες.

Τα  καλύτερα δωρεάν Antivirus για Windows 11

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *