εφαρμογές παρακολούθησης πακέτων

10 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης πακέτων για Android το 2023

Ας παραδεχτούμε ότι η τεχνολογία γύρω μας εξελίσσεται ραγδαία. Έχουν περάσει εκείνες οι μέρες που έπρεπε να βασιστούμε στα τοπικά παντοπωλεία για να αγοράσουμε είδη οικιακής χρήσης. αυτές τις μέρες, μπορείτε να αγοράσετε σχεδόν τα πάντα στο διαδίκτυο.

Οι ηλεκτρονικές αγορές ήταν πάντα ένα ουσιαστικό μέρος της ζωής μας και έκαναν τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη. Αν είστε ακριβώς όπως εγώ, που προτιμώ τις ηλεκτρονικές αγορές από τις τοπικές, διαβάζετε το σωστό άρθρο.

Αυτό το άρθρο θα κοινοποιήσει μερικές εφαρμογές Android που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τα πακέτα σας. Μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις παραγγελίες σας χωρίς να ανοίγετε πολλούς ιστότοπους με αυτές τις εφαρμογές.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες εφαρμογές οικιακής ασφάλειας για Android

10 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης πακέτων για Android

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές εφαρμογές παρακολούθησης πακέτων είναι διαθέσιμες για Android, αλλά έχουμε παραθέσει μόνο τις δημοφιλείς. Ας δούμε λοιπόν τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης πακέτων για Android.

1. 117Track

17 Κομμάτι

Το 17Track είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές παρακολούθησης πακέτων που διατίθεται για χρήστες Android στο Google Play Store. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά η εφαρμογή αυτή τη στιγμή υποστηρίζει πάνω από 500 παρόχους παγκοσμίως.

Υποστηρίζει μεταφορείς διαφορετικών περιοχών. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η εφαρμογή εντοπίζει αυτόματα τον πάροχο από τον αριθμό παρακολούθησης.

2. Παρακολούθηση πακέτου AfterShip

Παρακολούθηση πακέτου AfterShip

Αυτή είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή παρακολούθησης δεμάτων για χρήστες Android. Το AfterShip Package Tracker είναι για όσους αναζητούν μια ελαφριά και χωρίς διαφημίσεις εφαρμογή Android για την παρακολούθηση του πακέτου. Είναι ανώτερο από το 17Track καθώς υποστηρίζει πάνω από 600 φορείς.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του AfterShip Package Tracker περιλαμβάνουν την αυτόματη ανίχνευση φορέα, τη δημιουργία σελιδοδεικτών συνδέσμων παρακολούθησης κ.λπ.

3. Shop

Κατάστημα

Το Shop είναι μια εφαρμογή αγορών πολλαπλών χρήσεων στη λίστα που σας βοηθά να ψωνίζετε καλύτερα. Με το Shop, μπορείτε να αναζητήσετε τοπικές και μαύρες επιχειρήσεις στην περιοχή σας ή να παρακολουθείτε τις παραγγελίες σας.

Από τώρα, το Shop υποστηρίζει περισσότερες από 600 διαφορετικές καριέρες. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή σας στέλνει επίσης εξατομικευμένες προτάσεις από τα καταστήματα που αγαπάτε.

4. Route

Διαδρομή

Το Route είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης πακέτων που βοηθά πάνω από 50 εκατομμύρια ανθρώπους να παρακολουθούν τις παραγγελίες τους στο διαδίκτυο. Το καλό με το Route είναι ότι συνδέεται με εκατομμύρια ηλεκτρονικά καταστήματα για να σας δείξει ακριβείς διαδρομές του πακέτου σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Route για να διεκδικήσετε χαμένα ή κατεστραμμένα προϊόντα. Σας επιτρέπει να υποβάλετε αξίωση από περισσότερους από 11.000+ εμπόρους.

5. OneTracker

OneTracker

Το OneTracker είναι για όσους αναζητούν μια εντελώς χωρίς διαφημίσεις και όμορφη εφαρμογή για την παρακολούθηση διαδικτυακών πακέτων.

Σε αντίθεση με όλες τις άλλες εφαρμογές παρακολούθησης πακέτων, το OneTracker δεν σας ζητά να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας. Αντίθετα, παρέχει ένα φάκελο εισερχομένων για την αποστολή και λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

6. Πακέτο Tracker Express

Πακέτο Tracker Express

Αν και δεν είναι δημοφιλές, το Package Tracker Express εξακολουθεί να είναι το καλύτερο, σταθερό και εύχρηστο επιχειρηματικό εργαλείο που βοηθά τους χρήστες να παρακολουθούν πακέτα διαφόρων μεταφορέων. Η εφαρμογή προσφέρει λύσεις παρακολούθησης πακέτων all-in-one.

Από τώρα, η εφαρμογή υποστηρίζει 40+ ταχυμεταφορείς σε όλο τον κόσμο. Επίσης, παρέχει μερικές άλλες δυνατότητες παρακολούθησης ταχυμεταφορών, όπως παρακολούθηση χάρτη διαδρομής πακέτων, πληροφορίες παρακολούθησης email κ.λπ.

7. Παρακολούθηση πακέτων παραδόσεων

Παρακολούθηση πακέτων παραδόσεων

Με το Tracker πακέτων παραδόσεων, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε πακέτα εισάγοντας τον κωδικό παρακολούθησης. Η εφαρμογή εντοπίζει αυτόματα την υπηρεσία ταχυμεταφορών μόλις εισαγάγετε τον κωδικό παρακολούθησης.

Το Deliveries Package Tracker υποστηρίζει σχεδόν κάθε μεγάλο πάροχο υπηρεσιών ταχυμεταφορών, όπως Amazon, City Link, eBay, FedEx, Fastway, DHL, LaserShip, OnTrack κ.λπ.

8. Package Buddy

Πακέτο φίλε

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android από πολλούς παρόχους για να παρακολουθείτε τα πακέτα σας, τότε το Package Buddy μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Με το Package Buddy, μπορείτε να προσθέσετε πακέτα εύκολα εισάγοντας τον κωδικό παρακολούθησης.

Όχι μόνο αυτό, αλλά έχει επίσης μια επιλογή σάρωσης κωδικού QR. Μόλις προστεθεί, το Package Buddy σάς επιτρέπει να δείτε ένα λεπτομερές ιστορικό και έναν χάρτη της προόδου των πακέτων σας.

9. Courier Tracker

Courier Tracker

Εάν ζείτε στην Ινδία και αναζητάτε μια εφαρμογή παρακολούθησης πακέτων, τότε το Courier Tracker μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε περισσότερες από 368 δημοφιλείς υπηρεσίες ταχυμεταφορών στην Ινδία.

Διαθέτει επίσης μια λειτουργία συγχρονισμού cloud για κοινή χρήση της λίστας παρακολούθησης σε πολλές συσκευές.

10. Parcels

Δέματα

Το Parcels είναι η απόλυτη εφαρμογή για την παρακολούθηση όλων των πακέτων σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τα πακέτα σας από Amazon, eBay, Wish, Gearbest, VOVA, ASOS, Aliexpress, Lazxada, Sopee και άλλα σε ένα μέρος.

Εκτός από την παρακολούθηση των δεμάτων σας, η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να ελέγξετε τα εισαγόμενα πακέτα, να δείτε την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης κ.λπ. Συνολικά, το Parcels είναι μια εξαιρετική εφαρμογή παρακολούθησης πακέτων για Android.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές παρακολούθησης πακέτων για να παρακολουθείτε το ηλεκτρονικό σας πακέτο. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πακέτα Amazon Unclaimed: Τι είναι και πού να αγοράσετε

 

Ισίδωρος
Ισίδωρος
Άρθρα: 5447