Είναι το JustFly Legit;

Είναι το JustFly Legit; (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)

JustFly  προσφέρει συνήθως φθηνότερες τιμές από την απευθείας κράτηση με την αεροπορική εταιρεία, αλλά είναι πραγματικά νόμιμη;

Μέχρι το τέλος αυτής της ανάρτησης, θα μάθετε ΑΚΡΙΒΩΣ εάν πρόκειται για μια νόμιμη, ασφαλή και αξιόπιστη πλατφόρμα ή για απάτη και τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε κράτηση μέσω του JustFly.

Ας αρχίσουμε.

Είναι το JustFly Legit;

Το JustFly είναι ένα νόμιμο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο καθώς είναι θυγατρική του Flighthub Group, ενός από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία της Βόρειας Αμερικής. Ωστόσο, η κράτηση μέσω αυτού δεν είναι καθόλου αξιόπιστη και ασφαλής.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, γιατί η κράτηση μέσω JustFly δεν είναι ασφαλής και αξιόπιστη;

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω τον λόγο:

Η JustFly λειτουργεί βασικά ως ενδιάμεσος ανάμεσα σε εσάς και την αεροπορική εταιρεία.

Είναι το Super Travel Legit; (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ως μεσάζων, η JustFly είναι αυτή που εισπράττει την πληρωμή σας και χειρίζεται την κράτησή σας, όχι η αεροπορική εταιρεία.

Επομένως, η αεροπορική εταιρεία με την οποία έχετε κάνει κράτηση μέσω της JustFly δεν θα είναι υπεύθυνη να σας βοηθήσει άμεσα εάν συμβεί κάτι περίεργο, καθώς το συμβόλαιό σας δεν είναι απευθείας μαζί της, αλλά με την JustFly.

Έτσι, σε περίπτωση που προκύψουν προβλήματα μεταξύ εσάς και της αεροπορικής εταιρείας, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με την JustFly, η οποία στη συνέχεια θα επικοινωνήσει με την αεροπορική εταιρεία με την οποία έχετε κάνει κράτηση και στη συνέχεια θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Είναι το Mytrip Legit; (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό καθιστά (η εμπλοκή ενός τρίτου μέρους, του JustFly) την όλη διαδικασία επίλυσης τυχόν ζητημάτων λίγο δύσκολη.

Αλλά αυτό που κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολο να επιλυθούν είναι η χειρότερη εξυπηρέτηση πελατών της JustFly.

Ναι καλά ακούσατε!

Η εξυπηρέτηση πελατών του JustFly είναι πολύ κακή, γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατη την επίλυση οποιωνδήποτε ζητημάτων, ειδικά εάν απαιτούνται επείγουσες ενέργειες.

Ομοίως, η πραγματοποίηση αλλαγών ή ακυρώσεων σε πτήσεις που έχουν κρατηθεί μέσω JustFly είναι σχεδόν αδύνατη.

Το ίδιο ισχύει και για τις επιστροφές χρημάτων, ακόμα κι αν έχετε αγοράσει την προστασία ακύρωσης.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η προστασία ακύρωσης της JustFly είναι μια πρόσθετη υπηρεσία επί πληρωμή στην οποία ισχυρίζονται ότι θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στην κράτησή σας για δίκαιους λόγους που αναφέρονται στις πολιτικές της.

Αλλά στην πραγματικότητα, Η JustFly συνήθως απορρίπτει τα αποδεικτικά στοιχεία που παρέχουν οι πελάτες για να διεκδικήσουν την επιστροφή χρημάτων τους υπό την προστασία ακύρωσης.

Το JustFly έχει επίσης μια σειρά από άλλα προβλήματα, όπως:

  • Κρυφές χρεώσεις και πρόσθετες χρεώσεις: Η JustFly έχει επικριθεί επειδή δεν είναι διαφανής σχετικά με τις πρόσθετες χρεώσεις. Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει απροσδόκητες χρεώσεις κατά τη διαδικασία κράτησης ή μετά την ολοκλήρωση μιας κράτησης.
  • Υψηλές διοικητικές επιβαρύνσεις: Οι διοικητικές χρεώσεις για την πραγματοποίηση αλλαγών, την ακύρωση και την επιστροφή χρημάτων είναι πολύ υψηλές. Θα λάβετε ένα πενιχρό ποσό επιστροφής χρημάτων, καθώς οι διοικητικές χρεώσεις τόσο για το JustFly όσο και για την αντίστοιχη αεροπορική σας εταιρεία θα αφαιρεθούν από την επιστροφή χρημάτων.
  • Έλλειψη διαφάνειας στις λεπτομέρειες κράτησης: Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει διαφορές μεταξύ των στοιχείων πτήσης που εμφανίζονται στον ιστότοπο της JustFly και των πραγματικών στοιχείων που παρέχονται από τις αεροπορικές εταιρείες. Αυτή η έλλειψη διαφάνειας μπορεί να οδηγήσει σε σύγχυση και ταλαιπωρία, ειδικά εάν προκύψουν αλλαγές ή προβλήματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
  • Υπερκράτηση της δεσμευμένης θέσης σας: Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η αεροπορική εταιρεία μπορεί να σας εκχωρήσει διαφορετική θέση από αυτή που έχετε κλείσει μέσω του JustFly. Αυτό συμβαίνει όταν η θέση που ζητήσατε είναι υπερκράτηση, αλλά το JustFly δεν σας ειδοποιεί για αυτό κατά τη διαδικασία κράτησης.
  • Τεχνικά προβλήματα: Όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο ή την εφαρμογή του JustFly, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τεχνικές δυσλειτουργίες και σφάλματα. Αυτά τα ζητήματα μπορεί να οδηγήσουν σε απογοητεύσεις κατά τη διαδικασία κράτησης, όπως δυσκολίες στην αναζήτηση πτήσεων ή στην ολοκλήρωση συναλλαγών.

Όλα αυτά λοιπόν είναι οι λόγοι για τους οποίους το JustFly δεν είναι καθόλου αξιόπιστο και ασφαλές.

Λοιπόν, πρέπει να κάνετε κράτηση απευθείας ή μέσω του JustFly;

Παρόλο που πάντα συνιστώ να μην κάνετε κράτηση για τις πτήσεις σας μέσω διαδικτυακού ταξιδιωτικού γραφείου, το JustFly είναι μακράν η λιγότερο αξιόπιστη επιλογή από όλα τα ευρέως χρησιμοποιούμενα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία.

Επιπλέον, στερείται και διαφάνειας.

Ως εκ τούτου, σας προτείνω ανεπιφύλακτα ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ Πτήσεων ΜΕΣΩ ΤΗΣ JustFly.

Αντι αυτου, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ για να αποφύγετε τον πονοκέφαλο και τις επιπλοκές στην επίλυση προβλημάτων, στην πραγματοποίηση αλλαγών, ακυρώσεων και επιστροφής χρημάτων.

Έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να μοιραστείτε τις προσωπικές σας εμπειρίες με το JustFly;

Παρακαλώ, σχολιάστε παρακάτω!

Είναι το GoSplitty νόμιμο;

Google Flights

εφαρμογές παρακολούθησης πτήσεων

Ημερομηνιες για φθηνά εισητηρια

DISCLAIMER Δεν είμαι σύμβουλος. Όλες οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το αρθρο και γενικότερα σε αυτό το σιτε αποτελούν αυτό και μόνο, δηλαδή τις απόψεις μου. Και σκοπό έχουν να σας ψυχαγωγήσουν. Μη λαμβάνετε συμβουλές από έναν τύπο στο διαδίκτυο. Μιλήστε πάντα με έναν πιστοποιημένο σύμβουλο.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *