Pandabuy

Είναι το Pandabuy νόμιμο; (Προσοχή πριν αγοράσετε)

Θέλετε να αγοράσετε προϊόντα από την Pandabuy αλλά διστάζετε λόγω του φόβου να σας εξαπατήσουν;

Μην απελπίζεστε!

Μέχρι το τέλος αυτής της ανάρτησης, θα ξέρετε ΑΚΡΙΒΩΣ εάν το Pandabuy είναι νόμιμο ή απλώς μια άλλη απάτη που περιμένει να πάρει τα χρήματα που έχετε κερδίσει με κόπο.

Λύστε λοιπόν, και ας ξεκινήσουμε!

Είναι το Pandabuy νόμιμο;

Το Pandabuy είναι σίγουρα μια νόμιμη πλατφόρμα διαδικτυακών αγορών που σας βοηθά να αγοράσετε όλα τα προϊόντα εκτός σύνδεσης και ηλεκτρονικά από την Κίνα. Ωστόσο, δεν φέρει ευθύνη για τα προϊόντα που πωλούνται μέσω της πλατφόρμας της.

Ναι καλά ακούσατε! 

Η Pandabuy δεν φέρει ευθύνη για προϊόντα που πωλούνται μέσω της πλατφόρμας της.

Θα είστε πλήρως υπεύθυνοι για πιθανά ζητήματα με προσαρμοσμένους περιορισμούς, logistics και κινδύνους που σχετίζονται με προϊόντα, όπως ζητήματα ποιότητας, ζημιές, ελαττώματα και η αυθεντικότητα των αντικειμένων.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, γιατί; Ιδού ο λόγος:

Το Pandabuy δεν είναι κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου ή διαδικτυακή αγορά, καθώς δεν πουλά τα δικά του αγαθά ούτε συνδέει τους πωλητές με τους αγοραστές.

Αντίθετα, είναι ένας κινέζος πράκτορας αγορών που παρέχει υπηρεσίες αγορών και αποστολής σε διεθνείς πελάτες που θέλουν να αγοράσουν αγαθά από κινέζους πωλητές εκτός σύνδεσης και διαδικτυακές αγορές όπως το Taobao, το Tmall, το JD.com και άλλα.

Όταν υποβάλλετε μια παραγγελία στο Pandabuy, θα αγοράσουν τα προϊόντα που επιθυμείτε από τον πωλητή για λογαριασμό σας και θα τα αποστείλουν στην αποθήκη τους στην Κίνα.

Μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας, το Pandabuy θα αποθηκεύσει τα προϊόντα σας στην αποθήκη του και θα σας τα αποστείλει όποτε θέλετε εντός 90 ημερών.

Τι είναι το PandaBuy και πώς λειτουργεί;

Είναι το Fruugo Legit; (Αποκαλύπτοντας την αλήθεια)

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Το Pandabuy λειτουργεί βασικά ως μεσάζων μεταξύ εσάς και των πωλητών και των διαδικτυακών αγορών με έδρα την Κίνα.

Δεν κατασκευάζουν ούτε πωλούν τα δικά τους πράγματα. απλώς σας βοηθούν στην αγορά και αποστολή κινεζικών αγαθών, καθώς είναι ένας πράκτορας αγορών, όχι ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου ή αγορά η ίδια.

Και αυτός είναι ο λόγος που η Pandabuy όντως αναλαμβάνει την άμεση ευθύνη για την ποιότητα ή την αυθεντικότητα των προϊόντων που αγοράζονται μέσω της πλατφόρμας της.

Ωστόσο, το Pandabuy προσφέρει ορισμένες προστασίες και υπηρεσίες για να διασφαλίσει την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων που παραγγέλνετε μέσω αυτών.

Για παράδειγμα, το προσωπικό του Pandabuy θα επιθεωρήσει τα αντικείμενά σας για να βεβαιωθεί ότι πληρούν τις προδιαγραφές του πωλητή, είναι όπως περιγράφεται και ότι δεν έχουν ελαττώματα ή ζημιές.

Εάν εντοπιστούν προβλήματα, θα συνεργαστούν με τον πωλητή για να επιλύσουν το πρόβλημα ή θα προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή.

Επιπλέον, το Pandabuy παρέχει δωρεάν φωτογραφίες (2-5 δωρεάν, 0,16 $ ανά επιπλέον εικόνα) των αντικειμένων που επιθυμείτε από διάφορες οπτικές γωνίες και τις ανεβάζει στον λογαριασμό σας για να τις ελέγξετε.

Εάν τα είδη είναι ακριβώς όπως περιγράφονται και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, μπορείτε να επιλέξετε να τα αποστείλετε στη διεύθυνσή σας πληρώνοντας τα έξοδα αποστολής.

Εάν όχι, το Pandabuy θα σας βοηθήσει να επιστρέψετε το προϊόν στον πωλητή για επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή.

Και το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε υψηλές χρεώσεις αποστολής επιστροφής για τις παραγγελίες σας, καθώς θα αποστέλλονται απευθείας από την αποθήκη του Pandabuy στην Κίνα στον πωλητή, εάν δεν έχετε ήδη αποστείλει.

Για να ολοκληρώσω τα πάντα, θα έλεγα:

Ενώ το Pandabuy παρέχει πολλές υπηρεσίες και πολιτικές προστασίας για να διασφαλίσει ότι θα λαμβάνετε τα προϊόντα όπως αναμένεται και θα σας βοηθά με τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, δεν είναι οι πραγματικοί πωλητές των προϊόντων.

Επομένως, η Pandabuy δεν αναλαμβάνει άμεση ευθύνη για τη γνησιότητα ή την ποιότητα των προϊόντων που πωλούνται μέσω αυτών.

Όμως, όσον αφορά τη νομιμότητά του, είναι πράγματι μια νόμιμη πλατφόρμα για την αγορά προϊόντων από την Κίνα.

Λοιπόν, πρέπει να αγοράσετε απευθείας ή μέσω του Pandabuy;

Λοιπόν, εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τις συγκεκριμένες συνθήκες της αγοράς σας, επειδή και οι δύο έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Η απευθείας αγορά από κινεζικές ηλεκτρονικές αγορές , όπως το Taobao ή το JD.com, μπορεί να είναι πιο οικονομική, ειδικά αν θέλετε να αγοράσετε μόνο μερικά είδη, καθώς δεν υπάρχει κανένας μεσάζων (Pandabuy).

Ωστόσο, τα μειονεκτήματα και οι κίνδυνοι που συνδέονται με την απευθείας αγορά είναι:

 • Δυνατότητες μη λήψης των ακριβών προϊόντων: Ενδέχεται να μην λάβετε το ακριβές προϊόν όπως φαίνεται από τον πωλητή στην καταχώριση του προϊόντος, καθώς δεν υπάρχει κανένας για επαλήθευση.
 • Γελοία υψηλές χρεώσεις αποστολής: Δεδομένου ότι ο αγοραστής είναι γενικά υπεύθυνος για την πληρωμή των εξόδων αποστολής επιστροφής, θα πρέπει να αποδεχτείτε το προϊόν όπως το λάβατε επειδή η επιστροφή τους θα σας κόστιζε πολύ – συχνά περισσότερο από τα ίδια τα αντικείμενα, καθώς πρέπει να αποσταλεί πίσω στην Κίνα.
 • Εμπόδιο γλώσσας: Εάν δεν μιλάτε κινεζική γλώσσα, θα είναι δύσκολο για εσάς να πλοηγηθείτε σε κινεζικές διαδικτυακές αγορές και να επικοινωνήσετε με τους πωλητές.

Από την άλλη πλευρά, η αγορά μέσω του Pandabuy ελαχιστοποιεί αυτούς τους κινδύνους και τα ζητήματα, καθώς επαληθεύουν τα προϊόντα σας και σας στέλνουν φωτογραφίες για να διασφαλίσουν ότι ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας πριν από την αποστολή.

Αυτό σας βοηθά επίσης να αποφύγετε το γελοία υψηλό κόστος αποστολής επιστροφής, καθώς οι παραγγελίες σας θα αποστέλλονται από την αποθήκη του Pandabuy στον πωλητή και όχι από τη χώρα σας σε περίπτωση επιστροφής.

Επιπλέον, το Pandabuy λύνει το πρόβλημα του γλωσσικού φραγμού καθώς μπορούν να επικοινωνούν με τους Κινέζους πωλητές για λογαριασμό σας.

Ωστόσο, τα δύο σημαντικά μειονεκτήματα της αγοράς μέσω του Pandabuy είναι:

 1. Επιπλέον κόστος
 2. Η παράδοση διαρκεί περισσότερο

Πρώτα απ ‘όλα, πρόσθετο κόστος μπορεί να προστεθεί στις αγορές σας, καθώς μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε το τέλος αποστολής εσωτερικού (από τον πωλητή στην αποθήκη του Pandabuy) καθώς και το τέλος διεθνούς αποστολής (από την αποθήκη του Pandabuy σε εσάς).

Επιπλέον, ενδέχεται να αγοράσετε πρόσθετες υπηρεσίες από το Pandabuy.

Αν και το Pandabuy δεν χρεώνει καμία χρέωση για βασικές υπηρεσίες που παρέχει, όπως έλεγχο ποιότητας, αποθήκευση και φωτογραφίες, θα σας χρεώσει για υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Ως υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας νοούνται πρόσθετες υπηρεσίες, όπως εις βάθος έλεγχος ποιότητας ή πρόσθετες φωτογραφίες από συγκεκριμένες περιοχές ή γωνίες που μπορεί να χρειαστείτε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Ένα άλλο σημαντικό μειονέκτημα της αγοράς μέσω του Pandabuy είναι ότι η παράδοση των προϊόντων σας θα διαρκέσει περισσότερο από την απευθείας αγορά από τις αγορές, καθώς εμπλέκεται ένας μεσάζων.

Αντί να λαμβάνετε την παραγγελία απευθείας από τον πωλητή, οι παραγγελίες σας θα αποστέλλονται πρώτα στην αποθήκη του Pandabuy και στη συνέχεια θα επιθεωρήσουν τα προϊόντα σας προτού τα στείλουν σε εσάς.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι παραγγελίες σας θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να παραδοθούν εάν αγοράσετε μέσω του Pandabuy.

Συνοπτικά , η επιλογή της αγοράς προϊόντων απευθείας από την κινεζική αγορά έναντι του Pandabuy εξαρτάται τελικά από τις ατομικές σας προτιμήσεις και ανάγκες.

Προσωπικά, συνιστώ ανεπιφύλακτα να κάνετε αγορές από ηλεκτρονικές αγορές εάν:

 • Ζείτε εκτός Κίνας και θέλετε να αγοράσετε αγαθά από πωλητές εκτός σύνδεσης της Κίνας, αλλά ιδιαίτερα από διαδικτυακές αγορές όπως το Taobao, το Tmall και το JD.com.
 • Έχετε ήδη εμπειρία στις αγορές από κινεζικές αγορές, είστε καλοί στον έλεγχο των πωλητών και των προϊόντων τους και μπορείτε να χειριστείτε την επικοινωνία με τους πωλητές.
 • Παραγγέλνετε μερικά είδη με χαμηλό εισιτήριο.
 • Θέλετε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.
 • Είστε πρόθυμοι να αναλάβετε τους σχετικούς κινδύνους (πιθανότητες να μην λάβετε τα ακριβή αντικείμενα και να μην επιστροφές λόγω γελοία υψηλών επιστροφών αποστολής).

Ωστόσο, συνιστώ να αγοράσετε μέσω του Pandabuy μόνο εάν:

 • Είστε νέοι στις παραγγελίες από κινεζικές διαδικτυακές αγορές και δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους πωλητές.
 • Παραγγέλνετε προϊόντα ή προϊόντα με υψηλό εισιτήριο χύμα επειδή η αγορά μερικών ειδών χαμηλού κόστους μέσω αυτών θα σας κόστιζε πολύ λόγω των εξόδων αποστολής.
 • Χρειάζεστε κάποιον να επαληθεύσει και να σας δείξει τις πραγματικές φωτογραφίες των προϊόντων σας πριν από την αποστολή.
 • Είστε εντάξει με μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης και πρόσθετο κόστος που μπορεί να προσθέσει στις αγορές σας.

Αποφασίσατε να αγοράσετε μέσω του Pandabuy;

Αν ναι, τότε πρέπει να ακολουθήσετε τις συμβουλές που αναφέρονται παρακάτω για μια υπέροχη εμπειρία αγορών.

8 Συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε αγορές μέσω του Pandabuy

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου πριν αγοράσετε μέσω του Pandabuy:

1. Ερευνήστε το προϊόν και τον πωλητή του

Αν και το Pandabuy θα επιθεωρήσει τα προϊόντα σας και θα σας στείλει επίσης τις φωτογραφίες, είναι πάντα καλή ιδέα να κάνετε τη δική σας έρευνα σχετικά με το προϊόν και τον πωλητή του στην αγορά από την οποία πραγματοποιείτε αγορές.

Για παράδειγμα, εάν αγοράζετε ένα προϊόν από το Tmall μέσω του Pandabuy, πρέπει να ερευνήσετε το προϊόν και τον πωλητή του στο Tmall.

Δείτε τι πρέπει να προσέξετε όταν κάνετε έρευνα για το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε:

 • Φωτογραφίες προϊόντων: Πρώτα απ ‘όλα, ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες που παρέχονται από τον πωλητή στην καταχώριση του προϊόντος.
 • Κριτικές: Διαβάστε προσεκτικά τις κριτικές άλλων πελατών, ιδιαίτερα τις κριτικές με φωτογραφίες του προϊόντος, για να αποκτήσετε πληροφορίες για το πραγματικό προϊόν. Εάν ένα προϊόν δεν έχει πολλές κριτικές, ιδιαίτερα θετικές, αποφύγετε να το αγοράσετε.
 • Λεπτομέρειες αντικειμένου: Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες του προϊόντος, όπως το μέγεθος, το χρώμα και το υλικό, πριν κάνετε μια αγορά. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων ή προβλημάτων με το προϊόν.
 • Πίνακας μεγεθών: Εάν αγοράζετε ρούχα ή παπούτσια, φροντίστε να ελέγξετε το διάγραμμα μεγεθών εάν παρέχεται από τον πωλητή και να το συγκρίνετε με τις μετρήσεις σας. Εάν το διάγραμμα μεγεθών δεν είναι διαθέσιμο στην καταχώριση του πωλητή, επικοινωνήστε με τον πωλητή και ζητήστε ένα διάγραμμα μεγεθών προτού παραγγείλετε, για να αποφύγετε την παραγγελία λάθος μεγέθους και τον πονοκέφαλο των επιστροφών.

Και για να επαληθεύσετε τον πωλητή, θα πρέπει να αναζητήσετε:

 • Αξιολογήσεις πωλητή: Ελέγξτε τις αξιολογήσεις του πωλητή πριν κάνετε μια αγορά και αγοράζετε πάντα από πωλητές με υψηλές αξιολογήσεις, επειδή όσο υψηλότερες είναι οι αξιολογήσεις, τόσο πιο αξιόπιστος είναι ο πωλητής.
 • Ηλικία καταστήματος πωλητή: Ελέγξτε την ηλικία καταστήματος του πωλητή και αγοράζετε πάντα από αυτά των οποίων τα καταστήματα είναι τουλάχιστον ενός έτους.

Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε την επέκταση Μετάφρασης Google στο Chrome για να πλοηγηθείτε στις κινεζικές αγορές.

Αφού κάνετε την έρευνά σας, το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι:

2. Υπολογίστε την εκτιμώμενη αποστολή στο Pandabuy

Προτού υποβάλετε την παραγγελία σας μέσω του Pandabuy, είναι σημαντικό να υπολογίσετε το κόστος αποστολής και τον χρόνο παράδοσης για να κατανοήσετε τι να περιμένετε, ειδικά εάν έχετε συγκεκριμένο προϋπολογισμό ή χρειάζεστε την παραγγελία σας έως μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Μπορείτε να υπολογίσετε την εκτιμώμενη αποστολή μέσω του εργαλείου εκτίμησης αποστολής του Pandabuy .

Μετά από αυτό, θα πρέπει:

3. Γνωρίστε τους φόρους και τους δασμούς εισαγωγής της χώρας

Ανάλογα με τους τελωνειακούς κανονισμούς της χώρας σας, ενδέχεται να υπόκεινται σε πρόσθετες χρεώσεις και φόρους κατά την εισαγωγή αγαθών, ειδικά εάν παραγγέλνετε προϊόντα ή προϊόντα με υψηλό εισιτήριο χύμα.

Για παράδειγμα, η εισαγωγή αγαθών στις ΗΠΑ γενικά φορολογείται όταν η αξία τους είναι άνω των 800 $.

Φροντίστε λοιπόν να ερευνήσετε τους τελωνειακούς φορολογικούς συντελεστές και τους κανονισμούς της χώρας σας πριν κάνετε μια αγορά μέσω του Pandabuy για να πάρετε μια γενική ιδέα για το συνολικό κόστος του πακέτου σας.

4. Να γνωρίζετε την πολιτική επιστροφών του Pandabuy

Ένα άλλο εξαιρετικά σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε πριν παραγγείλετε μέσω του Pandabuy είναι η πολιτική επιστροφών τους.

Φροντίστε λοιπόν να διαβάσετε και να κατανοήσετε προσεκτικά την πολιτική επιστροφών τους για να ξέρετε τι να περιμένετε εάν χρειαστεί να επιστρέψετε ένα προϊόν που αγοράσατε μέσω του Pandabuy.

Έτσι, έχετε ερευνήσει το προϊόν και ο πωλητής του, υπολόγισε την εκτιμώμενη αποστολή, γνωρίζει τους φόρους εισαγωγής της χώρας σας και την πολιτική επιστροφών, τώρα τι;

Τώρα θα πρέπει να κάνετε την παραγγελία σας στο Pandabuy και όταν το πακέτο σας φτάσει στην αποθήκη τους στην Κίνα, πρέπει:

5. Επαληθεύστε προσεκτικά την παραγγελία σας πριν την υποβάλετε για παράδοση

Αν και το Pandabuy θα επαληθεύσει τα προϊόντα που αγοράσατε επιθεωρώντας τα για τυχόν ελαττώματα ή ζημιές, θα σας παρέχει επίσης μερικές φωτογραφίες με τις κατάλληλες μετρήσεις και βάρος.

Έτσι, ακόμα κι αν η παραγγελία σας πέρασε από τον ποιοτικό έλεγχο του Pandabuy, θα πρέπει επίσης να δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες των προϊόντων που αγοράσατε πριν τα υποβάλετε για παράδοση.

Και αν έχετε παραγγείλει παπούτσια ή ρούχα, μην ξεχάσετε να συγκρίνετε τις μετρήσεις που παρέχει το Pandabuy με τις δικές σας.

Πηγή: Pandabuy

Επιπλέον, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την παραγγελία σας, πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της Pandabuy πριν προχωρήσετε στην παράδοση.

Ακολουθώντας αυτές τις προφυλάξεις που συζητήθηκαν, μπορείτε να αποτρέψετε τα γελοία υψηλά έξοδα αποστολής επιστροφής σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, καθώς οι επιστροφές θα αποστέλλονται από την αποθήκη του Pandabuy στην Κίνα αντί από τη χώρα σας.

6. Ενοποιήστε τα προϊόντα σας σε ένα πακέτο

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με την παραγγελία προϊόντων μέσω του Pandabuy είναι ότι σας επιτρέπουν να ενοποιήσετε τα προϊόντα σας σε ένα πακέτο και να τα αποστείλετε σε εσάς.

Και όπως είπα προηγουμένως, συνιστώ το Pandabuy μόνο για παραγγελίες προϊόντων υψηλού εισιτηρίου ή προϊόντων σε μεγάλες ποσότητες λόγω των εξόδων αποστολής, καθώς η αποστολή αντικειμένων χωριστά, ειδικά είδη με χαμηλό εισιτήριο, συνήθως κοστίζει περισσότερο από το κόστος των πραγματικών αγαθών.

Ως εκ τούτου, χρησιμοποιήστε το Pandabuy μόνο εάν αγοράζετε αντικείμενα ή αντικείμενα με υψηλό κόστος εισιτηρίων χύμα, ώστε να μπορείτε να τα ενοποιήσετε σε ένα πακέτο και να αποκτήσετε τα πράγματά σας σε λογικές τιμές.

7. Επιλέξτε τη σωστή μέθοδο αποστολής

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας για παράδοση, το Pandabuy θα προσφέρει διάφορες μεθόδους αποστολής, συμπεριλαμβανομένων των DHL, EMS και UPS.

Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

8. Να είστε υπομονετικοί

Αφού υποβάλετε την παραγγελία σας για παράδοση, να είστε υπομονετικοί καθώς η αποστολή μπορεί να διαρκέσει μερικές εβδομάδες ή και μήνες για να φτάσουν τα προϊόντα σας.

Ορίστε το!

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να κάνετε την εμπειρία αγορών σας με το Pandabuy εξαιρετική.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την αποστολή του Pandabuy;

Ο χρόνος αποστολής του Pandabuy εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η επιλεγμένη μέθοδος αποστολής, η χώρα προορισμού και η διαδικασία εκτελωνισμού.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας για παράδοση, το Pandabuy προσφέρει συνήθως πολλές επιλογές αποστολής, όπως ταχεία αποστολή, τυπική αποστολή και οικονομική αποστολή, με διαφορετικούς χρόνους και κόστος παράδοσης.

Εάν επιλέξετε DHL, UPS ή FedEx ως μέθοδο αποστολής, μπορείτε συνήθως να περιμένετε ότι το πακέτο σας θα φτάσει εντός 3-18 εργάσιμων ημερών.

Από την άλλη πλευρά, εάν επιλέξετε μια πιο αργή αλλά οικονομική επιλογή αποστολής, όπως το EMS και το China Post, μπορεί να χρειαστούν έως και 2-4 εβδομάδες ή ίσως και περισσότερο για να φτάσει το πακέτο σας στην τοποθεσία σας.

Επιπλέον, άλλοι παράγοντες που βρίσκονται εκτός του ελέγχου της Pandabuy μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις όπως ο εκτελωνισμός, οι καιρικές συνθήκες, οι εθνικές αργίες κ.λπ.

Συνολικά, ο χρόνος αποστολής για το Pandabuy ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες που συζητήθηκαν παραπάνω.

Ωστόσο, το Pandabuy παρέχει πληροφορίες παρακολούθησης για το δέμα σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο της αποστολής σας και να υπολογίζετε τον χρόνο παράδοσης.

Πώς να αγοράσετε από το Pandabuy;

Για να αγοράσετε από το Pandabuy, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Δημιουργία λογαριασμού: Για να κάνετε αγορές από το Pandabuy, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό .
 2. Περιήγηση και επιλογή προϊόντων: Περιηγηθείτε στο προϊόν που θέλετε να αγοράσετε εισάγοντας τον σύνδεσμο του προϊόντος, τον σύνδεσμο καταστήματος, μια λέξη-κλειδί στη γραμμή αναζήτησης ή ακόμα και ανεβάζοντας μια εικόνα του προϊόντος.
 3. Προσθήκη προϊόντων στο καλάθι: Μόλις βρείτε το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε, κάντε κλικ στο κουμπί «Προσθήκη στο καλάθι». Εάν θέλετε να αγοράσετε περισσότερα προϊόντα, μπορείτε να συνεχίσετε τις αγορές και να προσθέτετε αντικείμενα στο καλάθι σας.
 4. Πληρώστε για τα προϊόντα σας: Αφού προσθέσετε όλα τα είδη που θέλετε να αγοράσετε στο καλάθι σας, κάντε κλικ στο κουμπί «Ολοκλήρωση αγοράς». Μπορείτε να πληρώσετε για τα αντικείμενά σας χρησιμοποιώντας διάφορους τρόπους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, PayPal, Stripe, Wise και άλλα.
 5. Επιβεβαιώστε την αγορά σας: Αφού πληρώσετε για τα προϊόντα σας, το Pandabuy θα αγοράσει τα αντικείμενα για λογαριασμό σας και θα τα αποστείλει στην αποθήκη του. Μόλις φτάσουν τα είδη στην αποθήκη, το Pandabuy θα σας ειδοποιήσει και μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι τα είδη είναι σωστά και σε καλή κατάσταση.
 6. Υποβάλετε την παραγγελία σας για παράδοση: Αφού επιβεβαιώσετε τα προϊόντα σας, μπορείτε να υποβάλετε την παραγγελία σας για παράδοση επιλέγοντας τον τρόπο αποστολής και πληρώνοντας τα έξοδα αποστολής. Στη συνέχεια, το Pandabuy θα στείλει τα προϊόντα σας στη διεύθυνσή σας.

Για καλύτερη κατανόηση της παραγγελίας από το Pandabuy, παρακολουθήστε αυτό το βίντεο:

συμπέρασμα

Πράγματι, η Pandabuy είναι νόμιμη, αλλά ως πράκτορας αγορών, δεν αναλαμβάνει άμεση ευθύνη για τα προϊόντα που πωλούνται μέσω της πλατφόρμας της.

Ωστόσο, πριν στείλουν τα προϊόντα σας σε εσάς, τα επιθεωρούν διεξοδικά και παρέχουν ακόμη και φωτογραφίες για να βεβαιωθούν ότι δεν έχουν ελαττώματα και ότι ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

Τώρα, η απόφαση για το εάν θα αγοράσετε προϊόντα απευθείας από τις κινεζικές αγορές ή μέσω του Pandabuy εξαρτάται τελικά από τις προσωπικές σας προτιμήσεις και ανάγκες.

Εάν αποφασίσετε να κάνετε εγγραφή στο Pandabuy κάντε εγγραφή μέσα από αυτό το σύνδεσμο εσείς δεν θα χάσετε κάτι και εγώ θα κερδίσω ενα bonus περι τα 3%

Coinplay Είναι νόμιμο;

Είναι το GoToGate νόμιμο; 

DISCLAIMER Δεν είμαι σύμβουλος. Όλες οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το αρθρο και γενικότερα σε αυτό το σιτε αποτελούν αυτό και μόνο, δηλαδή τις απόψεις μου. Και σκοπό έχουν να σας ψυχαγωγήσουν. Μη λαμβάνετε συμβουλές από έναν τύπο στο διαδίκτυο. Μιλήστε πάντα με έναν πιστοποιημένο σύμβουλο.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *