ενεργοποίηση της προειδοποίησης ορίου ταχύτητας στους Χάρτες Google

Πώς να ενεργοποιήσετε την προειδοποίηση ορίου ταχύτητας στους Χάρτες Google

Οι Χάρτες Google είναι πράγματι μια εξαιρετική εφαρμογή πλοήγησης διαθέσιμη για smartphone Android. Μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε κατεύθυνση, να βρείτε σημεία επίσκεψης, να παρακολουθείτε τη χρονομέτρηση του τρένου και να κάνετε πολλά περισσότερα για εσάς. Εάν ταξιδεύετε συχνά και ταξιδεύετε με ποδήλατο ή αυτοκίνητο, είναι καλή ιδέα να ενεργοποιήσετε την προειδοποίηση ορίου ταχύτητας.

Οι Χάρτες Google διαθέτουν μια λειτουργία ταχύμετρου που σας ενημερώνει για την τρέχουσα ταχύτητα του οχήματός σας. Εάν είναι ενεργοποιημένη, η λειτουργία ταχύμετρου σάς ειδοποιεί όταν ανιχνεύσει ότι ξεπερνάτε το καθορισμένο όριο ταχύτητας.

Η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει την επίγνωση των ορίων ταχύτητας και δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή τρίτου μέρους για να ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή. Η λειτουργία βρίσκεται ακριβώς στην εφαρμογή Χάρτες Google για Android και iOS και σας βοηθά να εστιάσετε στον τροχό αντί να παρακολουθείτε την ταχύτητα στο ταχύμετρο .

Πώς να ενεργοποιήσετε την προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου στο iPhone

Πώς να διορθώσετε τους Χάρτες Google που δεν λειτουργούν στο Android

Βήματα για την ενεργοποίηση της προειδοποίησης ορίου ταχύτητας στους Χάρτες Google

Επομένως, η ενεργοποίηση της λειτουργίας προειδοποίησης ορίου ταχύτητας συνιστάται εάν βασίζεστε στους Χάρτες Google για τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας. Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για την ενεργοποίηση της προειδοποίησης ορίου ταχύτητας στους Χάρτες Google για Android. Ας αρχίσουμε.

1. Ανοίξτε το Google Play Store και ενημερώστε την εφαρμογή Χάρτες Google για Android. Μόλις ενημερωθεί, ανοίξτε την εφαρμογή στη συσκευή σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Από το μενού που εμφανίζεται, πατήστε Ρυθμίσεις .

4. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στις Ρυθμίσεις πλοήγησης .

5. Στις ρυθμίσεις πλοήγησης, κάντε κύλιση προς τα κάτω στις Επιλογές οδήγησης. Εδώ πρέπει να ενεργοποιήσετε την εναλλαγή για το “Ταχύμετρο”

Αυτό είναι! Αυτό θα ενεργοποιήσει την εφαρμογή Ταχύμετρο στους Χάρτες Google για Android. Τα όρια ταχύτητας θα εμφανίζονται μόνο εάν η περιοχή σας έχει ορίσει όρια ταχύτητας.

Σημαντικό: Αν και το ταχύμετρο των Χαρτών Google δείχνει την τρέχουσα ταχύτητα του οχήματός σας, δεν είναι πολύ αξιόπιστο. Η εφαρμογή μπορεί ακόμη και να παραλείψει να σας στείλει τις προειδοποιήσεις ορίου ταχύτητας. Ως εκ τούτου, είναι πάντα καλύτερο να ελέγχετε το ταχύμετρο του αυτοκινήτου σας για να γνωρίζετε την πραγματική ταχύτητα και να αποφύγετε την υπερβολική ταχύτητα.

Εκτός από το Ταχύμετρο, οι Χάρτες Google σάς προσφέρουν μερικές ακόμη συναρπαστικές λειτουργίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να ελέγξετε τον δείκτη ποιότητας αέρα της τοποθεσίας σας, την τιμή των διοδίων, την κατάσταση λειτουργίας του τρένου ζωντανά και πολλά άλλα. Συνιστάται να εξερευνήσετε την ενότητα των Χαρτών Google για να γνωρίζετε όλες τις χρήσιμες λειτουργίες της εφαρμογής.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τον τρόπο ενεργοποίησης της προειδοποίησης ορίου ταχύτητας στην εφαρμογή Χάρτες Google για Android. Αν και χρησιμοποιήσαμε μια συσκευή Android για να επιδείξουμε τη μέθοδο, τα βήματα ήταν τα ίδια για το iOS.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *