Πώς να στείλετε φωνητικά μηνύματα που εξαφανίζονται στο WhatsApp

Πώς να στείλετε φωνητικά μηνύματα που εξαφανίζονται στο WhatsApp

Παρόλο που εκατοντάδες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων είναι διαθέσιμες για Android και iPhone, από όλες, το WhatsApp φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή. Καθώς μας παρουσιάστηκε ως μια απλή εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, το WhatsApp μεγάλωσε και έγινε μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επικοινωνίας.

Η εφαρμογή δεν σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις φωνής/βίντεο, να ξεκινήσετε ομαδική συνομιλία, να μοιράζεστε την κατάσταση και ό,τι όχι. Η εταιρεία πίσω από το WhatsApp, η Meta, συνεχίζει επίσης να εισάγει νέες δυνατότητες σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Εάν είστε ενεργός χρήστης του WhatsApp, ίσως γνωρίζετε για τα φωνητικά μηνύματα, τη δυνατότητα που σας επιτρέπει να στέλνετε σύντομες ηχογραφήσεις φωνής απευθείας στη συνομιλία. Τώρα, φαίνεται ότι η ίδια λειτουργία φωνής έχει γίνει πιο ιδιωτική.

Εξαφανίζονται φωνητικά μηνύματα στο WhatsApp

Ναί! Σωστά διαβάσατε. Το WhatsApp αποφάσισε τελικά να κάνει τις φωνητικές σημειώσεις πιο ιδιωτικές προσθέτοντας μια λειτουργία «Προβολή μία φορά» στα φωνητικά μηνύματα. Τα νέα φωνητικά μηνύματα που εξαφανίζονται θα επιτρέπουν στους χρήστες να στέλνουν φωνητικά μηνύματα που μπορούν να ακουστούν μόνο μία φορά πριν εξαφανιστούν.

Η λειτουργία λειτουργεί ακριβώς όπως η επιλογή «Προβολή μία φορά» για φωτογραφίες και βίντεο, όπου στέλνετε μια φωτογραφία και ένα βίντεο στη συνομιλία που έχει ρυθμιστεί να εξαφανιστεί μόλις προβληθούν. Ομοίως, η νέα λειτουργία θα στέλνει φωνητικό μήνυμα που μπορεί να ακούγεται μόνο μία φορά πριν εξαφανιστεί.

Ωστόσο, ο δέκτης θα έβλεπε ξεκάθαρα ότι το φωνητικό μήνυμα έχει ρυθμιστεί να εξαφανιστεί μόλις ανοίξει, επειδή θα επισημαίνεται με ένα εικονίδιο «εφάπαξ».

Πώς να στείλετε φωνητικά μηνύματα που εξαφανίζονται στο WhatsApp;

Τώρα που ξέρετε τι είναι τα εξαφανιζόμενα φωνητικά μηνύματα, μπορεί να σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε αυτήν τη νέα δυνατότητα. Ακολουθούν μερικά απλά βήματα για την αποστολή φωνητικών μηνυμάτων που εξαφανίζονται στο WhatsApp.

Σημείωση: Χρησιμοποιήσαμε ένα smartphone Android για να δείξουμε τα βήματα για την αποστολή φωνητικών μηνυμάτων που εξαφανίζονται στο WhatsApp. Τα βήματα είναι τα ίδια και για το WhatsApp για iPhone.

1. Αρχικά, ανοίξτε το Google Play Store ή το Apple App Store και ενημερώστε την εφαρμογή WhatsApp.

ενημερώστε την εφαρμογή WhatsApp

2. Μόλις ενημερωθεί, ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp στο τηλέφωνό σας και επιλέξτε μια συνομιλία για να στείλετε το φωνητικό μήνυμα που εξαφανίζεται.

3. Όταν ανοίξει η συνομιλία, πατήστε το εικονίδιο φωνητικού μηνύματος δίπλα στο πεδίο συνομιλίας.

εικονίδιο φωνητικού μηνύματος

4. Τώρα, πρέπει να ηχογραφήσετε το φωνητικό μήνυμα που θέλετε να στείλετε. Μπορείτε επίσης να σύρετε προς τα πάνω για να κλειδώσετε την εγγραφή.

σύρετε προς τα πάνω για να κλειδώσετε την εγγραφή

5. Μόλις ηχογραφήσετε, πατήστε στο (1) εικόνισμα. Αυτό θα επιτρέψει την Προβολή της λειτουργίας Μία φορά για την ηχογράφηση φωνής. Μόλις τελειώσετε, στείλτε την ηχογράφηση στη συνομιλία.

Προβολή της λειτουργίας Μία φορά

6. Η ηχογράφηση φωνής που θα στείλετε θα έχει ένα (1) εικονίδιο που θα υποδεικνύει ότι ο δέκτης μπορεί να ακούσει το μήνυμα μόνο μία φορά πριν φύγει.

έχουν ένα (1) εικονίδιο

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να στείλετε φωνητικά μηνύματα που εξαφανίζονται στην εφαρμογή WhatsApp για Android ή iPhone.

Μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να σημειώσετε

Ενώ τα εξαφανιζόμενα φωνητικά μηνύματα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην εφαρμογή WhatsApp και είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο, το WhatsApp προειδοποιεί ότι οι χρήστες μπορούν ακόμα να χρησιμοποιήσουν άλλους τρόπους, όπως η ηχογράφηση του φωνητικού μηνύματος με οποιαδήποτε άλλη συσκευή ή η χρήση εφαρμογών εγγραφής οθόνης για να υποκλέψει τη φωνή μηνύματα.

Το WhatsApp ισχυρίστηκε επίσης ότι τα εξαφανιζόμενα φωνητικά μηνύματα που αποστέλλονται στις συνομιλίες θα είναι διαθέσιμα στη συνομιλία για 14 ημέρες. Εάν το φωνητικό μήνυμα δεν ανοίξει για 14 ημέρες, θα εξαφανιστεί αυτόματα.

Επίσης, εάν δεν βρείτε τη νέα λειτουργία Voice Once στα φωνητικά μηνύματα, πρέπει να περιμένετε μερικές μέρες ακόμα. Η λειτουργία κυκλοφορεί αργά και θα χρειαστούν μερικές ακόμη ημέρες για να φτάσει σε όλους.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο αποστολής φωνητικών μηνυμάτων που εξαφανίζονται στο WhatsApp. Αυτό είναι ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την αποστολή φωνητικών μηνυμάτων που εξαφανίζονται στο WhatsApp.

Διαβάστε επίσης :Πώς να στείλετε φωτογραφίες/βίντεο που εξαφανίζονται στο Instagram

Τι σημαίνει χρονόμετρο στο WhatsApp; Πώς να απαλλαγείτε από αυτό

10 καλύτερες αυτοκαταστροφικές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *