5 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές WhatsApp Status Saver για Android

5 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές WhatsApp Status Saver για Android

Το WhatsApp είναι η καλύτερη και πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων διαθέσιμη για Android, iOS, Windows, MAC και τον Ιστό. Η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android σάς επιτρέπει να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου, να πραγματοποιείτε κλήσεις φωνής και βίντεο, να μοιράζεστε την κατάσταση και πολλά άλλα.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε την κατάσταση WhatsApp. Το WhatsApp Status σάς επιτρέπει να μοιράζεστε κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο και ενημερώσεις GIF με τους φίλους σας. Το περιεχόμενο που μοιράζεστε στο WhatsApp Status θα εξαφανιστεί μετά από 24 ώρες και οι καταστάσεις WhatsApp είναι επίσης κρυπτογραφημένες από άκρο σε άκρο.

Πώς να διορθώσετε την κάμερα WhatsApp που δεν λειτουργεί στο Android (6 καλύτεροι τρόποι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όποιος έχει τον αριθμό τηλεφώνου σας μπορεί να δει την Κατάσταση που έχετε μοιραστεί. Ομοίως, μπορείτε επίσης να δείτε την Κατάσταση WhatsApp που κοινοποιείται από άλλους χρήστες στην ενότητα Κατάσταση της εφαρμογής. Μερικές φορές, μπορεί να συναντήσετε μια κατάσταση του φίλου σας που θέλετε απεγνωσμένα να αποθηκεύσετε.

5 καλύτερες εφαρμογές WhatsApp Status Saver για Android

Ωστόσο, δεδομένου ότι η εφαρμογή δεν σας επιτρέπει να αποθηκεύετε την κατάσταση του WhatsApp που κοινοποιείται από άλλους , πρέπει να χρησιμοποιείτε εφαρμογές εξοικονόμησης κατάστασης WhatsApp τρίτων. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές εξοικονόμησης κατάστασης WhatsApp που είναι διαθέσιμες στο Play Store τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Αυτές οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να αποθηκεύετε την κατάσταση WhatsApp άλλων . Λοιπόν, ας δούμε τις εφαρμογές.

1. Status, Sticker Saver

 

Το Status, Sticker Saver είναι μια εφαρμογή Android που χρησιμοποιείται κυρίως για την αποθήκευση της Κατάστασης που μοιράζονται άλλοι στην εφαρμογή WhatsApp.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να συνδέσετε το WhatsApp και να ελέγξετε την επιθυμητή Κατάσταση που θέλετε να αποθηκεύσετε. Η προβολή της Κατάστασης θα την αποθηκεύσει αυτόματα στην εφαρμογή. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε λήψη της αποθηκευμένης κατάστασης στο smartphone σας.

Πώς να ενεργοποιήσετε την αυτόματη εξοικονόμηση μπαταρίας στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός από την Κατάσταση, η εφαρμογή φέρνει επίσης πολλά εκπληκτικά αυτοκόλλητα που μπορείτε να προσθέσετε στην εφαρμογή WhatsApp.

2. Πρόγραμμα λήψης κατάστασης για WhatsApp

 

Το Status Downloader για WhatsApp είναι μια εξαιρετική εφαρμογή Android για τη λήψη βίντεο κατάστασης και φωτογραφιών που μοιράζονται οι φίλοι σας.

Για να χρησιμοποιήσετε το Status Downloader για WhatsApp, πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή Status Downloader για WhatsApp και να τη διατηρήσετε σε λειτουργία στο παρασκήνιο. Καθώς η εφαρμογή εκτελείται στο παρασκήνιο, πρέπει να δείτε την κατάσταση του WhatsApp και να επιστρέψετε στην εφαρμογή λήψης WhatsApp Status.

Όλες οι καταστάσεις που προβάλατε θα εμφανιστούν στην κύρια οθόνη του Status Downloader για το WhatsApp. Πρέπει να ανοίξετε την Κατάσταση και να πατήσετε το κουμπί Αποθήκευση για να την αποθηκεύσετε στην GALLERY του τηλεφώνου σας.

Το WhatsApp ενδέχεται να εισαγάγει την επιλογή απόκρυψης ενεργής κατάστασης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Status Downloader για WhatsApp είναι ότι σας επιτρέπει να μοιραστείτε απευθείας ή να αναδημοσιεύσετε την κατάσταση λήψης στον λογαριασμό σας WhatsApp.

3. Κατάσταση WA – Αποθήκευση κατάστασης

 

Αν ψάχνετε για μια ελαφριά εφαρμογή Εξοικονόμησης Κατάστασης για Android που έρχεται με έξυπνο και κομψό περιβάλλον χρήστη, τότε το WA Status – Save Status θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Κατάσταση WA – Η αποθήκευση κατάστασης για Android μπορεί να κατεβάσει όλες τις καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, βίντεο και GIF, από το επίσημο WhatsApp. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση και είναι διαθέσιμη στο Google Play Store.

Πώς να θολώσετε το φόντο στο ζουμ(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όπως κάθε άλλο πρόγραμμα εξοικονόμησης κατάστασης για το WhatsApp, το WA Status – Save Status απαιτεί επίσης εκτέλεση στο παρασκήνιο. Καθώς η εφαρμογή εκτελείται στο παρασκήνιο, πρέπει να δείτε την κατάσταση που θέλετε να κατεβάσετε. Η εφαρμογή θα συλλάβει αυτόματα όλο το περιεχόμενο κατάστασης που προβάλατε και θα το αποθηκεύσει στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σας.

4. Λήψη κατάστασης για WhatsApp

 

Το Status Download for WhatsApp είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Android στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε την κατάσταση βίντεο και φωτογραφιών.

Η εφαρμογή λειτουργεί επίσης με την επιχειρηματική εφαρμογή WhatsApp. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να εγκαταστήσετε το Status Download για το WhatsApp και να το διατηρήσετε σε λειτουργία στο παρασκήνιο. Καθώς η εφαρμογή εκτελείται στο παρασκήνιο, πρέπει να ανοίξετε το WhatsApp και να προβάλετε τις καταστάσεις ιστορίας των φίλων σας.

Μόλις το προβάλετε, επιστρέψτε στην εφαρμογή Status Download for WhatsApp και κατεβάστε την κατάσταση που θέλετε να αποθηκεύσετε στο smartphone σας. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης μαζικές ενέργειες.

5. Όλα σε ένα status saver

 

Λοιπόν, αυτή είναι μια εφαρμογή εξοικονόμησης κατάστασης όλα σε ένα για Android που λειτουργεί με πολλές εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων και κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να κατεβάσει κατάσταση ή ιστορίες από το WhatsApp, το Instagram και το Facebook. Μετά τη λήψη μιας κατάστασης, η προφύλαξη κατάστασης Όλα σε ένα σάς επιτρέπει να την αναδημοσιεύσετε στον λογαριασμό σας.

Η προφύλαξη κατάστασης Όλα σε ένα σάς παρέχει δύο επιλογές για τη λήψη βίντεο στο Facebook. Το ένα εισάγει μη αυτόματα τον σύνδεσμο και το δεύτερο κάνει κοινή χρήση του συνδέσμου βίντεο με την εφαρμογή εξοικονόμησης κατάστασης Όλα σε ένα.

Όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο ήταν δωρεάν στο Google Play Store. Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android για αποθήκευση καταστάσεων WhatsApp . Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές για λήψη του WhatsApp Status, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *