Γιατί δεν μπορώ να δω σχόλια στο Facebook

Γιατί δεν μπορώ να δω σχόλια στο Facebook; 8 τρόποι για να το διορθώσετε

Παρόλο που το Facebook έχει πλέον πολλούς ανταγωνιστές, εξακολουθεί να είναι πιο δημοφιλές και έχει περισσότερους ενεργούς χρήστες. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η ενεργή βάση χρηστών του Facebook έχει αυξηθεί στα 2,9 δισεκατομμύρια. Αυτός ο αριθμός καθιστά το Facebook τον κορυφαίο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.

Το Facebook χρησιμοποιείται τόσο από χρήστες κινητών όσο και από επιτραπέζιους υπολογιστές. Ενώ η εφαρμογή για κινητά του Facebook είναι χωρίς σφάλματα, οι χρήστες μπορούν να αντιμετωπίσουν μερικές φορές προβλήματα κατά τη χρήση της στο smartphone τους. Πολλοί χρήστες της εφαρμογής Facebook μας έστειλαν πρόσφατα μήνυμα με το ερώτημα: “Γιατί δεν μπορώ να δω σχόλια στο Facebook;”.

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να δείτε σχόλια στο Facebook, και έχουμε λύσεις και για αυτό. Επομένως, εάν δεν μπορείτε να δείτε σχόλια στο Facebook, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό μέχρι το τέλος.

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες και απλούστερες μεθόδους για να διορθώσετε το “Γιατί δεν μπορώ να δω σχόλια στο Facebook”. Λάβετε υπόψη ότι αυτές είναι λύσεις για συγκεκριμένες εφαρμογές Facebook και δεν θα λειτουργήσουν εάν βρίσκονται στην έκδοση web του Facebook. Ας αρχίσουμε.

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum και κάνε την ερώτησή σου.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

Γιατί δεν μπορείτε να αποσυνδεθείτε από το Facebook; (Και πώς να το διορθώσετε)

Πώς να μοιραστείτε βίντεο TikTok στο Facebook

Λοιπόν, δεν υπάρχει ένας αλλά πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να δείτε σχόλια στην εφαρμογή Facebook. Παρακάτω, παραθέτουμε μερικούς πιθανούς λόγους για την αποτυχία φόρτωσης των σχολίων στην εφαρμογή Facebook.

  • Κακή σύνδεση στο Διαδίκτυο.
  • Οι διακομιστές του Facebook είναι εκτός λειτουργίας.
  • Ο διαχειριστής ομάδας απενεργοποίησε τα σχόλια.
  • Ξεπερασμένη εφαρμογή Facebook.
  • Κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη εφαρμογών Facebook.

Αυτοί είναι οι πιθανοί λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να δείτε σχόλια στο Facebook.

Τώρα που γνωρίζετε όλους τους πιθανούς λόγους για τους οποίους δεν μπορείτε να δείτε σχόλια στο Facebook, ίσως θέλετε μια λύση. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους τρόπους επίλυσης σχολίων που δεν φορτώνονται στην εφαρμογή Facebook. Ας τσεκάρουμε.

1. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook απαιτεί επίσης σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο για να λειτουργήσει. Εάν το τηλέφωνό σας δεν έχει σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, πολλές από τις λειτουργίες της εφαρμογής δεν θα λειτουργούν.

Η κακή σύνδεση στο διαδίκτυο είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που η εφαρμογή Facebook απέτυχε να φορτώσει σχόλια. Αν αναρωτιέστε, «Γιατί δεν μπορώ να δω σχόλια στο Facebook», η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο θα μπορούσε να είναι ο ένοχος.

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο ανοίγοντας το fast.com ιστοσελίδα και παρακολούθηση της ταχύτητας του Διαδικτύου. Εάν η ταχύτητα παρουσιάζει διακυμάνσεις, πρέπει να τη διορθώσετε. Μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή ή του κινητού Διαδικτύου του τηλεφώνου σας.

2. Ελέγξτε αν οι διακομιστές του Facebook ήταν εκτός λειτουργίας

Ελέγξτε αν οι διακομιστές του Facebook ήταν εκτός λειτουργίας

Η διακοπή του διακομιστή του Facebook είναι ένας άλλος κύριος λόγος για το «Facebook αποτυγχάνει να φορτώσει τα σχόλια». Εάν λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος κατά την ανανέωση της ενότητας σχολίων, ελέγξτε εάν οι διακομιστές του Facebook είναι σε λειτουργία και λειτουργούν.

Οι περισσότερες από τις δυνατότητες της εφαρμογής δεν θα λειτουργούν όταν οι διακομιστές του Facebook είναι εκτός λειτουργίας. Δεν θα μπορείτε να αναπαράγετε βίντεο, να ελέγχετε φωτογραφίες, να δημοσιεύετε σχόλια κ.λπ. Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξετε εάν το Facebook αντιμετωπίζει κάποια διακοπή λειτουργίας είναι να ελέγξετε Η σελίδα Status του Facebook στο downdetector.

Ο ιστότοπος θα σας ενημερώσει εάν το Facebook είναι εκτός λειτουργίας για όλους ή εάν μόνο εσείς αντιμετωπίζετε το πρόβλημα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλους ιστότοπους, αλλά το Downdetector είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή.

3. Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Facebook

Είναι πιθανό λόγω σφάλματος ή σφάλματος, η εφαρμογή Facebook να μην μπορεί να φορτώσει τα σχόλια. Μπορείτε εύκολα να αποκλείσετε τα πιθανά σφάλματα και δυσλειτουργίες διακόπτοντας αναγκαστικά την εφαρμογή Facebook.

Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Facebook

Είναι εύκολο να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή Facebook στο Android. Πατήστε το εικονίδιο της εφαρμογής Facebook στην αρχική οθόνη και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Facebook

Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, επιλέξτε Force Stop. Αυτό θα αναγκάσει αμέσως να σταματήσει την εφαρμογή Facebook για Android.

Λοιπόν, οι διαχειριστές της ομάδας έχουν την εξουσία να απενεργοποιούν τα σχόλια στις αναρτήσεις που μοιράζονται τα μέλη της ομάδας. Οι διαχειριστές μπορούν να απενεργοποιήσουν την ενότητα σχολίων εάν βρουν κάποιον που παραβιάζει τους κανόνες ή για να αποτρέψουν επιθέσεις μεταξύ των μελών της ομάδας.

Εάν τα σχόλια δεν εμφανίζονται σε μια ανάρτηση ομάδας στο Facebook, το πιθανότερο είναι ότι ο διαχειριστής της ομάδας έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια για αυτήν την επιλεγμένη ανάρτηση. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα εδώ, καθώς ο διαχειριστής της ομάδας ελέγχει την ορατότητα των σχολίων.

Εάν θέλετε απεγνωσμένα να δείτε τα σχόλια της ανάρτησης σε μια ομάδα Facebook, πρέπει να ζητήσετε από τον διαχειριστή να ενεργοποιήσει την ενότητα σχολίων.

5. Ξεπερασμένη εφαρμογή Facebook

Ξεπερασμένη εφαρμογή Facebook

Η επιλεγμένη έκδοση της εφαρμογής Facebook έχει σφάλματα που εμποδίζουν τους χρήστες να δουν τα σχόλια. Η φόρτωση της ενότητας σχολίων θα χρειαζόταν για πάντα και μπορεί ακόμη και να σας εμφανίσει ένα μήνυμα σφάλματος.

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε σφάλματα εφαρμογών είναι εγκαθιστώντας την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής από το Google Play Store ή το Apple App Store. Πρέπει να κατευθυνθείτε στο κατάστημα εφαρμογών και ενημερώστε την εφαρμογή Facebook.

Μόλις ενημερωθεί, ελέγξτε ξανά στην ανάρτηση. μπορείτε να δείτε τα σχόλια τώρα. Εάν αυτό δεν βοηθήσει, ακολουθήστε τις ακόλουθες μεθόδους.

6. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Facebook

Τα κατεστραμμένα ή παλιά αρχεία κρυφής μνήμης μπορεί επίσης να είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να δείτε σχόλια στο Facebook. Επομένως, εάν εξακολουθείτε να καταλαβαίνετε το “Γιατί δεν μπορώ να δω σχόλια στο Facebook”, πρέπει να προσπαθήσετε να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Facebook. Δείτε πώς να το κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Facebook στην αρχική οθόνη. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής, πατήστε Χρήση αποθήκευσης.

Χρήση αποθήκευσης

3. Στη Χρήση χώρου αποθήκευσης, πατήστε στο Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης κουμπί.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Αυτό είναι! Συνιστάται να επανεκκινήσετε το smartphone σας μετά την εκκαθάριση του αρχείου προσωρινής μνήμης της εφαρμογής Facebook. Μετά την επανεκκίνηση, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Facebook και ελέγξτε τα σχόλια.

7. Αποσυνδεθείτε και συνδεθείτε ξανά

Εάν τίποτα δεν λειτούργησε για να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν φορτώνονταν τα σχόλια στο Facebook, το επόμενο καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αποσυνδεθείτε και να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Facebook και πατήστε στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία.

μενού χάμπουργκερ

2. Στο Μενού Facebook, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της οθόνης και επιλέξτε Αποσύνδεση.

Αποσύνδεση

3. Στην προτροπή επιβεβαίωσης, πατήστε Αποσύνδεση.

4. Μόλις αποσυνδεθείτε, συνδεθείτε ξανά με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποσυνδεθείτε και να συνδεθείτε ξανά για να επιλύσετε το πρόβλημα της μη εμφάνισης σχολίων στο Facebook.

8. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Facebook

Εάν η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής Facebook δεν βοήθησε, η μόνη επιλογή που αφήσατε είναι να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή. Είναι εύκολο να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή Facebook σε Android και iOS.

Πρέπει να ανοίξετε τη σελίδα καταχώρισης εφαρμογών και να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή από το smartphone σας. Αφού απεγκατασταθεί, ανοίξτε το Google Play Store/Apple App Store και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Facebook.

Μόλις εγκατασταθεί, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook και ελέγξτε τα σχόλια της ανάρτησης. Αυτή τη φορά, τα σχόλια θα φορτωθούν.

Αυτοί είναι μερικοί απλοί τρόποι για να επιλύσετε το πρόβλημα της αποτυχίας φόρτωσης σχολίων στο Facebook. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να διορθώσετε το σχόλιο που δεν φορτώνεται στην εφαρμογή Facebook, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να διορθώσετε το «Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα» στο Facebook (6 Μέθοδοι)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *