Πώς να καταργήσετε τον περιορισμό του λογαριασμού Facebook (πιο πρόσφατο και λειτουργικό)

Όπως κάθε άλλος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook ακολουθεί επίσης αυστηρούς κανόνες για την προστασία των ανθρώπων από κακές εμπειρίες και την υποστήριξη ουσιαστικών συνδέσεων. Μερικά συγκεκριμένα πράγματα δεν επιτρέπονται στην πλατφόρμα, όπως περιεχόμενο για ενηλίκους, προσβλητικά ή σκληρά λόγια κ.λπ.

Εάν το Facebook εντοπίσει ότι κάνετε πράγματα που δεν επιτρέπονται, θα σας προειδοποιήσει χωρίς περαιτέρω περιορισμούς. Ωστόσο, θα αφαιρέσει την ανάρτηση ή το περιεχόμενο, ακυρώνοντας τους κανόνες. Εάν η Meta συνεχίσει να καταργεί επαναλαμβανόμενες αναρτήσεις που αντιβαίνουν στα πρότυπα της κοινότητας του Facebook, εφαρμόζει πρόσθετες προειδοποιήσεις στον λογαριασμό σας.

Ως αποτέλεσμα, μπορεί να χάσετε την πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες του λογαριασμού σας στο Facebook για μερικές ημέρες. Ενώ το Facebook είναι σαφές ότι αυτοί οι περιορισμοί ισχύουν για λογαριασμούς Facebook, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι περιορισμοί μπορεί να επεκταθούν σε σελίδες. Οι περιορισμοί στο Facebook είναι προσωρινοί, αλλά μπορούν να σας εμποδίσουν να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από τις βασικές λειτουργίες των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης :Γιατί δεν μπορείτε να δείτε σχόλια στο Facebook; (Και πώς να το διορθώσετε)

Aκολουθήστε μας στο facebook

Τι ακριβώς είναι ένας περιορισμένος λογαριασμός Facebook;

Τι ακριβώς είναι ένας περιορισμένος λογαριασμός Facebook;

Λοιπόν, ένας περιορισμένος λογαριασμός Facebook ή ένας περιορισμός Facebook είναι απλώς ένας λογαριασμός που διαπιστώθηκε ότι παραβιάζει τους κανόνες και τις οδηγίες της κοινότητας που ορίζονται από το Facebook.

Οι περιορισμοί στο Facebook είναι προσωρινοί περιορισμοί και πολύ διαφορετικοί από τις απαγορεύσεις λογαριασμών. Όταν ένας λογαριασμός Facebook είναι περιορισμένος, δεν θα μπορείτε να σχολιάσετε, να κάνετε like ή να μοιραστείτε μια ανάρτηση.

Το Facebook συνήθως βάζει δέκα ή περισσότερες προειδοποιήσεις στον λογαριασμό σας και κάθε προειδοποίηση οδηγεί σε διαφορετικά σύνολα Περιορισμών. Δείτε ποιοι περιορισμοί φέρνει κάθε προειδοποίηση στον λογαριασμό Facebook

One Strike: Η πρώτη προειδοποίηση σε έναν λογαριασμό Facebook συνήθως σας στέλνει μια προειδοποίηση.

Δύο έως έξι χτυπήματα: Εάν ο λογαριασμός σας έλαβε δύο έως έξι προειδοποιήσεις, θα περιοριστείτε από ορισμένες λειτουργίες, όπως η ανάρτηση σε ομάδες για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Επτά χτυπήματα: Εάν ο λογαριασμός σας έλαβε 7 προειδοποιήσεις, θα λαμβάνετε περιορισμό μιας ημέρας από τη δημιουργία νέου περιεχομένου. Δεν θα μπορείτε να δημοσιεύσετε, να σχολιάσετε ή να δημιουργήσετε μια σελίδα.

Οκτώ χτυπήματα: 8 προειδοποιήσεις σε έναν λογαριασμό Facebook οδηγούν σε περιορισμούς 3 ημερών στη δημιουργία περιεχομένου.

Εννέα χτυπήματα: Οι 9 προειδοποιήσεις οδηγούν σε περιορισμούς 7 ημερών στη δημιουργία περιεχομένου.

Δέκα ή περισσότερες προειδοποιήσεις: 10 ή περισσότερες προειδοποιήσεις οδηγούν σε περιορισμό 30 ημερών στη δημιουργία περιεχομένου.

Γιατί ο λογαριασμός μου στο Facebook είναι περιορισμένος;

Πολλά πράγματα μπορούν να οδηγήσουν σε περιορισμό λογαριασμού Facebook. Η Meta συνήθως περιορίζει έναν λογαριασμό Facebook όταν διαπιστωθεί ότι μοιράζεται ακατάλληλο περιεχόμενο, λαμβάνει πολλές αναφορές από άλλους χρήστες ή διαπιστώνεται ότι παραβιάζει τους κανόνες της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Αν και είναι δύσκολο να αναφέρουμε όλους τους λόγους για τους περιορισμούς του λογαριασμού Facebook, έχουμε παραθέσει τους πιο συνηθισμένους. Ακολουθούν οι λόγοι για τους οποίους το Facebook μπορεί να περιορίσει τον λογαριασμό σας.

 • Χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας για να μοιράζεστε καταχρηστικό περιεχόμενο.
 • Οι χρήστες στο Facebook αναφέρουν τον λογαριασμό ή το αίτημα φιλίας σας ως ανεπιθύμητο.
 • Κοινή χρήση προσβλητικού ή μη επιτρεπόμενου περιεχομένου σε μηνύματα.
 • Κάνετε ύποπτα πράγματα όπως αποστολή μαζικών αιτημάτων φιλίας, μηνυμάτων κ.λπ.
 • Ο λογαριασμός σας είναι συνδεδεμένος σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα.
 • Κάνοντας δραστηριότητες που αντιβαίνουν στα πρότυπα της κοινότητας του Facebook.
 • Κοινή χρήση παράνομου, ενήλικου ή περιεχομένου που προωθεί τη βία και το έγκλημα.

Εάν θέλετε να μάθετε όλους τους λόγους που οδηγούν σε περιορισμό λογαριασμού, μπορείτε να το ελέγξετε σελίδα από το Facebook.

Πώς να καταργήσετε τον περιορισμό του λογαριασμού Facebook;

Εάν πιστεύετε ότι ο Λογαριασμός σας στο Facebook έχει περιοριστεί κατά λάθος, μπορείτε να κάνετε μερικά πράγματα για να ανακαλέσετε τους περιορισμούς. Μπορείτε να καταργήσετε τον περιορισμό του λογαριασμού σας στο Facebook κάνοντας έκκληση στο Facebook.

Πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα και να ζητήσετε από το Facebook να εξετάσει την απόφαση. Ο λογαριασμός σας στο Facebook θα είναι απεριόριστος μέσα σε λίγες ώρες εάν είστε αθώοι. Δείτε πώς μπορείτε να καταργήσετε τους περιορισμούς του Facebook.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού στην επιφάνεια εργασίας σας.

2. Όταν ανοίξει το πρόγραμμα περιήγησης, ανοίξτε το Facebook.com.

3. Τώρα ανοίξτε αυτό Σελίδα κριτικής στο Facebook.

4. Θα δείτε τη φόρμα Ο προσωπικός μου λογαριασμός ήταν απενεργοποιημένος. Μην ανησυχείς. αυτή η φόρμα λειτουργεί και σε λογαριασμούς Facebook χωρίς περιορισμούς.

Σελίδα κριτικής στο Facebook

5. Απλώς εισάγετε τα στοιχεία σας όπως το διεύθυνση email, αριθμός τηλεφώνου, πλήρες όνομακαι τα λοιπά.

διεύθυνση email, αριθμός τηλεφώνου, πλήρες όνομα

6. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επισυνάψτε αντίγραφο της ταυτότητάς σας.

επισυνάψτε αντίγραφο της ταυτότητάς σας

7. Αφού συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία, κάντε κλικ στο Στείλετε.

Στείλετε

Αυτό είναι! Η ένστασή σας θα σταλεί στο Facebook. Το Facebook θα εξετάσει την ένστασή σας και αν ο λογαριασμός σας περιορίστηκε κατά λάθος, θα λάβετε πίσω τον λογαριασμό σας χωρίς περιορισμούς.

Πώς αποφεύγετε τους περιορισμούς λογαριασμού Facebook στο μέλλον;

Τώρα που γνωρίζετε τι είναι ο περιορισμός λογαριασμού Facebook και πώς να καταργήσετε τον περιορισμό ενός λογαριασμού Facebook, ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε αυτές τις απλές συμβουλές για να αποφύγετε τυχόν προειδοποιήσεις στο μέλλον.

 • Μην στέλνετε ανεπιθύμητα αιτήματα φιλίας και μηνύματα σε κάποιον που δεν γνωρίζετε.
 • Φροντίζετε πάντα να ελέγχετε τις ενεργές συσκευές σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 • Μην μοιράζεστε περιεχόμενο που επιτρέπεται πλέον στην πλατφόρμα, όπως περιεχόμενο για ενηλίκους, υβριστικές λέξεις ή αντικείμενα που προωθούν τη βία κ.λπ.
 • Αποφύγετε τη χρήση ρομπότ για την εκτέλεση ενεργειών όπως η μαζική αποστολή αιτημάτων φιλίας, η μαζική αποστολή μηνυμάτων κ.λπ.
 • Μην κοινοποιείτε περιεχόμενο που προωθεί την πώληση/αγορά εμπορευμάτων υπό περιορισμούς.
 • Μην κοινοποιείτε περιεχόμενο που σχετίζεται με αυτοτραυματισμούς, αυτοκτονίες και διαταραχές πρόσληψης τροφής.
 • Δεν επιτρέπεται η κοινή χρήση περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.
 • Μην κάνετε πράγματα που προωθούν ρητορική μίσους, ανεπιθύμητη αλληλογραφία, παραπληροφόρηση, εκφοβισμό κ.λπ.

Εάν μπορείτε να ακολουθήσετε όλα αυτά τα πράγματα, δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα περιορισμών λογαριασμού Facebook στο μέλλον. Επομένως, φροντίστε να ακολουθήσετε αυτούς τους κανόνες για να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ασφαλή και ασφαλή.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να ακυρώσετε τους περιορισμούς των λογαριασμών Facebook με απλά βήματα. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να καταργήσετε τους περιορισμούς του λογαριασμού σας στο Facebook. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να απενεργοποιήσετε τις αναρτήσεις που προτείνονται για εσάς στο Facebook

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες αναρτήσεις στο Facebook

Τα 10 καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο στο Facebook

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5434

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *