Πώς να διαγράψετε τις ειδοποιήσεις Facebook

Γιατί δεν μπορείτε να δείτε σχόλια στο Facebook; (Και πώς να το διορθώσετε)

Δεν μπορείτε να δείτε σχόλια στο Facebook; Διάφορα στοιχεία μπορούν να προκαλέσουν αυτό το πρόβλημα, από μια ανενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο έως την διακοπή λειτουργίας του Facebook. Αυτό το σεμινάριο εξηγεί γιατί δεν μπορείτε να δείτε σχόλια σε αυτήν την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων και πώς να επιλύσετε το πρόβλημα.

Μερικοί άλλοι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να δείτε σχόλια στο Facebook είναι ότι η εφαρμογή σας στο Facebook είναι δυσλειτουργική, χρησιμοποιείτε μια παλιά έκδοση εφαρμογής, η εφαρμογή σας έχει βασικά προβλήματα αρχείων και πολλά άλλα.

Ελέγξτε τη σύνδεση του smartphone σας στο Διαδίκτυο

Ο πιο συνηθισμένος λόγος Τα σχόλιά σας στο Facebook δεν φορτώνονται είναι ότι η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο έχει σταματήσει να λειτουργεί. Το Apple iPhone ή το τηλέφωνό σας Android ενδέχεται να έχει χάσει την πρόσβαση στο Διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να μην φορτώνονται τα σχόλιά σας.

Σε αυτήν την περίπτωση, ελέγξτε και διορθώστε τα προβλήματα σύνδεσης του τηλεφώνου σας στο διαδίκτυο. Μπορείτε να εκκινήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και να προσπαθήσετε να φορτώσετε έναν ιστότοπο για να ελέγξετε εάν η σύνδεσή σας είναι ενεργή. Εάν η σύνδεσή σας είναι ελαττωματική, προσπαθήστε να επιλύσετε το πρόβλημα συνδέοντας ξανά το ασύρματο δίκτυό σας, επανεκκινώντας το δρομολογητή σας ή επικοινωνώντας με τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου (ISP).

Ελέγξτε εάν οι διακομιστές του Facebook είναι εκτός λειτουργίας

Εάν οι διακομιστές του Facebook αντιμετωπίζουν διακοπή λειτουργίας, αυτό μπορεί να προκαλέσει τη μη φόρτωση των σχολίων σας. Το Facebook δεν είναι πάντα ανοιχτό και υπάρχουν περιπτώσεις που η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αντιμετωπίζει διακοπές λειτουργίας.

ιστοσελίδα downdetector

Σε αυτήν την περίπτωση, ελέγξτε εάν το Facebook είναι προς το παρόν απενεργοποιημένο χρησιμοποιώντας μια τοποθεσία όπως Downdetector. Εάν αυτός ο ιστότοπος λέει ότι η πλατφόρμα κοινωνικών μέσων είναι απενεργοποιημένη, περιμένετε έως ότου η εταιρεία διορθώσει το πρόβλημα και επαναφέρει την υπηρεσία. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να λύσετε το πρόβλημα.

Κλείστε και επανεκκινήστε την εφαρμογή σας στο Facebook

Αν Τα σχόλιά σας στο Facebook εξακολουθούν να μην φορτώνονται, η εφαρμογή σας ενδέχεται να αντιμετωπίζει προβλήματα. Τέτοιες δυσλειτουργίες εφαρμογών είναι κοινές και μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτά τα προβλήματα και σε πολλές άλλες εφαρμογές.

Ένας τρόπος για να διορθώσετε αυτά τα μικρά προβλήματα εφαρμογής είναι να κλείσετε και να ανοίξετε ξανά τις εφαρμογές σας. Αυτό απενεργοποιεί και ενεργοποιεί ξανά όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής σας, επιλύοντας πολλά μικρά ζητήματα.

Σε Android

 1. Πάτα το Πρόσφατα κουμπί για να δείτε τις ανοιχτές εφαρμογές σας.
 2. Βρείτε και σύρετε προς τα επάνω Facebook για να κλείσετε την εφαρμογή.
κλείσιμο της εφαρμογής facebook
 1. Εκκινήστε την εφαρμογή από το συρτάρι εφαρμογών σας.

Στο iPhone

 1. Σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης σας και κάντε παύση στη μέση.
 2. Βρείτε και σύρετε προς τα επάνω Facebook για να κλείσετε την εφαρμογή.
 3. Επανεκκινήστε την εφαρμογή πατώντας το εικονίδιο της εφαρμογής στην αρχική οθόνη σας.

Εκκαθαρίστε τα αρχεία προσωρινής μνήμης της εφαρμογής Facebook σας

Η εφαρμογή σας στο Facebook αποθηκεύει διάφορα προσωρινά αρχεία στο τηλέφωνό σας για να βελτιώσει την εμπειρία της εφαρμογής σας. Μπορεί να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα στην εφαρμογή σας εάν αυτά τα αποθηκευμένα αρχεία καταστραφούν. Αυτό μπορεί να συνέβη στην εφαρμογή σας στο Facebook.

Ευτυχώς, η διόρθωση της κακής προσωρινής μνήμης μιας εφαρμογής είναι τόσο εύκολη όσο η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης. Με αυτόν τον τρόπο διαγράφονται μόνο τα προσωρινά αρχεία της εφαρμογής σας και δεν επηρεάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα.

Σημειώστε ότι μόνο το Android σάς επιτρέπει να διαγράψετε τα αρχεία προσωρινής μνήμης μιας εφαρμογής. Πρέπει να αφαιρέσετε και να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή σε ένα iPhone για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής.

 1. Εκκινήστε το συρτάρι εφαρμογών του τηλεφώνου σας Android, πατήστε παρατεταμένα Facebookκαι επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.
 2. Επιλέγω Χρήση αποθήκευσης στην παρακάτω οθόνη.
 3. Επιλέγω Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης για να αφαιρέσετε τα αποθηκευμένα δεδομένα της εφαρμογής.
εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του facebook
 1. Εκκινήστε την εφαρμογή.

Ενημερώστε την εφαρμογή Facebook για κινητά

Εάν χρησιμοποιείτε την παλιά έκδοση της εφαρμογής Facebook στο τηλέφωνό σας, αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη φόρτωση των σχολίων σας. Οι παλιές εκδόσεις εφαρμογών έχουν συχνά σφάλματα και άλλα προβλήματα, τα οποία εμποδίζουν την κανονική λειτουργία της εφαρμογής.

Ευτυχώς, μπορείτε να το διορθώσετε εύκολα, ενημερώνοντας την εφαρμογή σας στην πιο πρόσφατη έκδοση. Αυτό διορθώνει τα σφάλματα της εφαρμογής σας και πιθανώς προσθέτει νέες δυνατότητες.

Σε Android

 1. Εκτόξευση Play Store στο τηλέφωνό σας.
 2. Βρες το Facebook εφαρμογή.
 3. Παρακέντηση Εκσυγχρονίζω για να ενημερώσετε την εφαρμογή.

Στο iPhone

 1. Ανοιξε App Store στο τηλέφωνό σας.
 2. Πατήστε το Ενημερώσεις καρτέλα στο κάτω μέρος.
 3. Επιλέγω Εκσυγχρονίζω δίπλα στο Facebook στη λίστα.
ενημέρωση της εφαρμογής facebook

Διορθώστε τα σχόλια στο Facebook που δεν φορτώνονται επανεκκινώντας το iPhone ή το τηλέφωνό σας Android

Εάν η ενημέρωση της εφαρμογής Facebook δεν επιλύει το πρόβλημά σας, το λειτουργικό σύστημα του τηλεφώνου σας ενδέχεται να λειτουργεί. Τέτοια προβλήματα συστήματος μπορεί να προκαλέσουν δυσλειτουργία των εγκατεστημένων εφαρμογών σας.

Σε αυτήν την περίπτωση, δώστε το iPhone σας ή τηλέφωνο Android κάντε επανεκκίνηση για να επιλύσετε πιθανώς το πρόβλημά σας. Η επανεκκίνηση συχνά βοηθά στη διόρθωση πολλών δευτερευόντων προβλημάτων στις συσκευές σας.

Σε Android

 1. Κρατήστε πατημένο το Εξουσία κουμπί στο τηλέφωνό σας.
 2. Επιλέγω Επανεκκίνηση στο μενού για επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας.
επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας Android
 1. Εκτόξευση Facebook κατά την επανεκκίνηση του τηλεφώνου.

Στο iPhone

 1. Πατήστε είτε Ενταση ΗΧΟΥ κουμπί και Πλευρά κουμπί ταυτόχρονα.
 2. Σύρετε το ρυθμιστικό για να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνο.
απενεργοποιώντας το iphone σας
 1. Ενεργοποιήστε το τηλέφωνο πατώντας και κρατώντας πατημένο το Πλευρά κουμπί.
 2. Ανοιξε το Facebook εφαρμογή.

Αποσυνδεθείτε και επιστρέψτε στον λογαριασμό σας στο Facebook

Εάν το πρόβλημα με τα σχόλια στο Facebook παραμένει, η περίοδος σύνδεσης στην εφαρμογή μπορεί να είναι προβληματική. Ένας τρόπος για να ξεπεράσετε αυτά τα προβλήματα που σχετίζονται με τη σύνδεση είναι να αποσυνδεθείτε και να επιστρέψετε στον λογαριασμό σας στην εφαρμογή.

Αυτό ανανεώνει την περίοδο λειτουργίας του λογαριασμού σας στην εφαρμογή και πιθανώς διορθώνει το πρόβλημά σας.

 1. Εκτόξευση Facebook στο τηλέφωνό σας.
 2. Επιλέγω Μενού.
 3. Επιλέγω Αποσύνδεση στον πάτο.
αποσύνδεση από το facebook
 1. Συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας.

Απεγκαταστήστε και επανεγκαταστήστε το Facebook στο τηλέφωνό σας

Εάν οι παραπάνω μέθοδοι δεν έχουν διορθώσει το πρόβλημα σχολίων σας στο Facebook, είναι πιθανό το πρόβλημα να οφείλεται στην εφαρμογή σας στο Facebook. Η εφαρμογή σας μπορεί να είναι ελαττωματική στον πυρήνα της, προκαλώντας το πρόβλημά σας.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα με αφαιρώντας και επανεγκατάσταση της εφαρμογής στο τηλέφωνό σας. Με αυτόν τον τρόπο διαγράφονται όλα τα τρέχοντα αρχεία της εφαρμογής σας και φέρνετε νέα αρχεία. Θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας όταν κατεβάσετε ξανά την εφαρμογή, γι’ αυτό έχετε τα στοιχεία σύνδεσής σας πρόχειρα.

Σε Android

 1. Εύρημα Facebook στο συρτάρι της εφαρμογής σας, πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή και επιλέξτε Απεγκατάσταση.
απεγκατάσταση του facebook στο android
 1. Επιλέγω Απεγκατάσταση στην προτροπή.
 2. Κατεβάστε ξανά την εφαρμογή εκκινώντας Play Storeεύρεση Facebookκαι την επιλογή Εγκαθιστώ.

Στο iPhone

 1. Πατήστε παρατεταμένα Facebook στην αρχική σας οθόνη.
 2. Επιλέγω Κατάργηση εφαρμογής > Διαγραφή εφαρμογής στο μενού.
 3. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή μεταβαίνοντας στο App Storeεντοπισμός Facebookκαι πατήστε το εικονίδιο λήψης.

Το σχόλιο μπορεί να έχει διαγραφεί

Εάν ακόμη και η επανεγκατάσταση της εφαρμογής δεν επιλύσει το πρόβλημά σας, το σχόλιο που θέλετε να δείτε μπορεί να διαγραφεί. Ο αρχικός συντάκτης σχολίου ή το Facebook μπορεί να έχουν αφαιρέσει το σχόλιο από την ανάρτησή σας.

Το Facebook συνήθως αφαιρεί τα σχόλια που αντιβαίνουν στις οδηγίες της πλατφόρμας. Αυτό μπορεί να συνέβη στο συγκεκριμένο σχόλιο που θέλετε να δείτε.

Το “Γιατί δεν μπορώ να δω τα σχόλια στο Facebook;” Ερώτηση Απαντήθηκε

Τα σχόλια του Facebook μπορεί να χαθούν για διάφορους λόγους. Κάτι στο τέλος του Facebook μπορεί να είναι απενεργοποιημένο ή η εφαρμογή για κινητά μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα. Ανεξάρτητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παραπάνω μεθόδους για να επιλύσετε το πρόβλημά σας και να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στα σχόλιά σας.

Ελπίζουμε ο οδηγός να σας βοηθήσει να δείτε τα σχόλια που σας ενδιαφέρουν.

Διαβάστε επίσης :Πώς να δω πόσους φίλους έχω στο Snapchat

Πώς να δείτε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Facebook

Πώς να περιορίσετε τα μηνύματα & Σχόλια στο Instagram

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *