Η κριτική 70mai Power Station Tera 1000

Η κριτική 70mai Power Station Tera 1000

Ετοιμαστείτε να φορτίσετε τις περιπέτειές σας στο δρόμο με το 70mai Power Station Tera 1000. Στο συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο της φορητές λύσεις ισχύος, αυτός ο νέος σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας προκαλεί πάταγο και είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε σε μια βαθιά βουτιά στις δυνατότητές του, τις δυνατότητες και τις πραγματικές του επιδόσεις. Είτε είστε έμπειρος ταξιδιώτης που αναζητά τον απόλυτο σύντροφο για υπαίθριες εκδρομές είτε κάποιος που εκτιμά την αξιόπιστη εφεδρική ισχύ, αυτή η κριτική θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 70mai Power Station Tera 1000.

Τι υπάρχει στο κουτί

Το 70mai Power Station σας θα αποσταλεί σε ένα συμπαγές κουτί που έχει σχεδιαστεί για να το προστατεύει από πιθανές ζημιές κατά τη μεταφορά. Θα καλυφθεί επίσης με προστατευτικό αφρό που πρέπει να αφαιρέσετε για να αποκαλύψετε το Tera 1000. Δείτε τι θα βρείτε στο κουτί:

  • 70mai Power Station Tera 1000
  • Καλώδιο τροφοδοσίας AC
  • Καλώδιο προσαρμογέα αυτοκινήτου 12V
  • Τσάντα για την αποθήκευση αξεσουάρ
  • Εγχειρίδιο χρήστη

Προδιαγραφές και Επισκόπηση

Μία από τις πρόσφατες προσθήκες στην αγορά των σταθμών παραγωγής ενέργειας είναι το 70mai Power Station Tera 1000. Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ για το 70mai, είναι θυγατρική εταιρεία της Xiaomi. Αξίζει να σημειωθεί ότι θεωρούνται καλά για την παραγωγή κάμερων ταμπλό και η επιλογή τους να παράγουν σταθμούς παραγωγής ενέργειας στη συνέχεια μπορεί να φαίνεται περίεργη. Ωστόσο, το Tera 1000 δεν είναι μόνο ένας σταθμός παραγωγής ενέργειας πολλαπλών χρήσεων με πολλές δυνατότητες, αλλά είναι επίσης μια από τις φθηνότερες επιλογές στην κατηγορία του, ακόμη και όταν δεν υπάρχουν εκπτώσεις. Τούτου λεχθέντος, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο 70mai Power Station Tera 1000.

70mai Power Station Tera 1000
Τιμή$1099 σε Επίσημος ιστότοπος 70mai
Χωρητικότητα μπαταρίας1043,9 Wh
Συνεχής ισχύς1200W
Κύμα δύναμης2400W
Γρήγορη επαναφόρτιση2 ώρες
Κύκλος επαναφόρτισης1000 (70%)
Βάρος27,5 Ib / 12,5 κιλά
Μέγεθος11,8×8,9×11 ίντσες / 300x225x287 mm
USB-C PD18Πx1 / 60Πx1
Θύρα USB-A5V/24Ax1 / QC3.0 18Wx1
Θύρα DCΘύρα αυτοκινήτου 13,6V/10A x1 / Έξοδος DC 13,6V/3A x2
Θύρα ACx3
Σύνδεση εφαρμογήςBluetooth χαμηλής ενέργειας (BLE)

Με χωρητικότητα μπαταρίας 1000 Wh και δέκα πρίζες, το Tera 1000 μπορεί να τροφοδοτήσει πολλές συσκευές και συσκευές ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε τόσο άνετοι όταν κάνετε κάμπινγκ ή ταξιδεύετε σε μια απομακρυσμένη περιοχή σαν να γυρνάτε σπίτι. Αλλά η ευελιξία που προσφέρει το 70mai Power Station είναι επίσης χρήσιμη στο σπίτι όταν χρειάζεστε μια εναλλακτική πηγή ενέργειας κατά τη διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος.

Ακόμα κι αν το αδειάσετε εντελώς, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις ώρες που αφιερώνετε στην επαναφόρτισή του. Το Tera 1000 μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως σε μόλις 2 ώρες. Εάν δεν έχετε αυτόν τον χρόνο διαθέσιμο, να είστε βέβαιοι ότι ο ηλεκτρικός σας σταθμός θα επαναφορτιστεί στο 80% της πλήρους χωρητικότητάς του σε μόλις μία ώρα περίπου.

Το 70mai Power Station Tera 1000 είναι φορητό, εύχρηστο και αρκετά ελαφρύ για τη χωρητικότητα της μπαταρίας του. Αν και το 27.5Ib μπορεί να ακούγεται πολύ, είναι ένας από τους ελαφρύτερους σταθμούς παραγωγής ενέργειας στην περιοχή χωρητικότητας 1000 Wh και η εργονομική λαβή σιλικόνης εξασφαλίζει άνετο και ισχυρό κράτημα για ευκολότερο χειρισμό.

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Εφαρμογή 70mai για να συνδεθείτε με το Tera εξ αποστάσεως. Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον φορητό σταθμό ηλεκτρικής ενέργειας, να διαχειριστείτε διάφορες ρυθμίσεις, να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας του και πολλά άλλα.

Σχεδιασμός και κατασκευή

Το 70mai Tera 1000 έχει μια κάπως ρετρό εμφάνιση, αλλά η σχεδίασή του είναι πολύ καλά μελετημένη για άνεση και ασφάλεια κατά το χειρισμό του. Το πρώτο πράγμα που τραβάει τα βλέμματα είναι η μεγάλη πορτοκαλί λαβή στο επάνω μέρος.

Είναι κατασκευασμένο από στιβαρή σιλικόνη και έχει σχεδιαστεί για όλους τους τύπους και τα μεγέθη χεριών. Οποιοσδήποτε μπορεί να μεταφέρει αυτόν τον ηλεκτρικό σταθμό με λίγη προσπάθεια.

Το εξωτερικό περίβλημα

Το σώμα του Tera 1000 διαθέτει πλαστικό περίβλημα διπλής στρώσης στο εξωτερικό και γαλβανισμένη χαλύβδινη κατασκευή στο εσωτερικό. Αυτό σημαίνει ότι αυτός ο σταθμός παραγωγής ενέργειας προστατεύεται καλά από τυχαίες πτώσεις ή πτώσεις στο φορτηγό κατασκήνωσης ενώ ταξιδεύετε. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για υπερθέρμανση, καθώς διαθέτει έναν ανεμιστήρα ψύξης, που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της συσκευής, ο οποίος θα διατηρήσει τον ηλεκτρικό σας σταθμό δροσερό.

Εξάλλου, το Tera σχεδιάστηκε ως μια απαραίτητη συσκευή για υπαίθριες περιπέτειες.

Επίσης, έχει μεγάλες ορθογώνιες βάσεις από καουτσούκ στο κάτω μέρος, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί με ασφάλεια σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να γλιστράει.

Έξοδοι AC

Το μπροστινό μέρος του 70mai Tera 1000 είναι όπου βρίσκονται όλες οι υποδοχές και οι θύρες εξόδου. Υπάρχουν δέκα συνολικά πρίζες και παρέχουν στους χρήστες μια ποικιλία επιλογών σύνδεσης. Όλα ελέγχονται με ένα κουμπί. Το σύστημα AC αποτελείται από τρεις υποδοχές που υποστηρίζουν 1200W σε συνεχή λειτουργία και 2400W σε λειτουργία υπερτάσεως.

Για την αγορά των ΗΠΑ, οι πρίζες AC δέχονται βύσματα τριών ακίδων, ενώ για την ευρωπαϊκή αγορά, υπάρχουν δύο πρίζες που δέχονται βύσματα δύο ακίδων (για αυτήν την αναθεώρηση, χρησιμοποιούμε την ευρωπαϊκή έκδοση). Οι πρίζες έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα συσκευές με διαφορετικά ίχνη βύσματος. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος για τον οποίο αν χρησιμοποιείτε βύσματα δύο ακίδων, υπάρχει χώρος μόνο για δύο από αυτά.

Θύρες φόρτισης

Το τμήμα χαμηλής τάσης αποτελείται από επτά θύρες που περιλαμβάνουν μία θύρα USB-A και μία θύρα USB-A QC (για την τροφοδοσία παλαιού τύπου συσκευών), μία θύρα Type-C 18W (τροφοδοτεί μικρές συσκευές όπως smartphone), μία θύρα Type-C 60W (για φόρτιση φορητών υπολογιστών ή εργαλείων), δύο θύρες DC 13,6 V και μία θύρα φόρτισης αναπτήρα αυτοκινήτου. Στα δεξιά του τμήματος χαμηλής τάσης θα βρείτε μια θύρα Anderson 200 W που επιτρέπει σε αυτή τη μονάδα να συνδεθεί με ηλιακό πάνελ.

Η οθόνη

Μια φωτεινή οθόνη LCD τοποθετείται επίσης στο μπροστινό μέρος της μονάδας Tera 1000, με το κύριο κουμπί λειτουργίας.

Η μικρή οθόνη LCD εμφανίζει τη χωρητικότητα της μπαταρίας στο κέντρο, ενώ χαρακτηριστικά, όπως η σύζευξη ή η κατάσταση γρήγορης φόρτισης αντιπροσωπεύονται από μικρότερα εικονίδια στο επάνω μέρος. Η πλοήγηση στο μενού του σταθμού είναι εύκολη με τα τέσσερα κουμπιά ακριβώς στα δεξιά της οθόνης. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να βρείτε και να ενεργοποιήσετε τις διάφορες λειτουργίες αυτού του σταθμού παραγωγής ενέργειας.

Η θύρα φόρτισης

Στο πίσω μέρος του Tera 1000, υπάρχει μια θύρα φόρτισης όπου πρέπει να συνδεθεί το καλώδιο φόρτισης AC. Ο κομψός σχεδιασμός του ενσωματωμένου προσαρμογέα AC σε DC επιτρέπει σε αυτό το καλώδιο να είναι πολύ απλό και ελαφρύ. Αυτό που είναι ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι αυτός ο σχεδιασμός επιτρέπει στο Tera 1000 να φορτίζεται πλήρως σε περίπου 2 ώρες.

Η μπαταρία

Το 70mai Power Station Tera 1000 χρησιμοποιεί μπαταρίες ιόντων λιθίου σχεδιασμένες για έξυπνα ηλεκτρονικά αυτοκίνητα και ηλεκτρονικά ποδήλατα. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, αυτές οι μπαταρίες ιόντων λιθίου διαθέτουν το καλύτερο στην κατηγορία Σύστημα Διαχείρισης Μπαταριών που αναπτύχθηκε από την Texas Instruments και είναι αξιόπιστες και ασφαλείς στη χρήση. Αυτό σημαίνει ότι το Tera 1000 δεν έχει πρόβλημα με υπερφόρτιση, υπερφόρτιση ή υπερθέρμανση. Αλλά σημαίνει επίσης ότι ο ηλεκτρικός σταθμός 70mai χρησιμοποιεί καθαρή ενέργεια χωρίς εκπομπές άνθρακα.

Ο ενσωματωμένος μετατροπέας 2 σε 1 επιτρέπει αμφίδρομη ροή ηλεκτρικής ενέργειας, με αποτέλεσμα την αποτελεσματική φόρτιση των συσκευών. Βοηθά επίσης τον ηλεκτρικό σταθμό να παραμένει δροσερός κατά την εργασία. Την απαγωγή της θερμότητας φροντίζει μια ενσωματωμένη ψύκτρα αλουμινίου. Ο ανεμιστήρας λειτουργεί όχι μόνο γρήγορα αλλά και αθόρυβα. Δεν θα ενοχλήσει τον ύπνο σας εάν αφήσετε τη μονάδα για να φορτίσετε τις συσκευές σας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έχοντας αυτό υπόψη, το Tera 1000 μπορεί να τροφοδοτήσει το μηχάνημά σας CPAP για μια ολόκληρη νύχτα και περισσότερο.

Συνδεσιμότητα και εφαρμογή smartphone

Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό για τους τακτικούς χρήστες είναι η δυνατότητα του 70mai Power Station να συνδέεται με ένα smartphone μέσω Bluetooth Low Energy (BLE). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία για να ελέγξετε τη μονάδα Tera 1000 από απόσταση μέσω της εφαρμογής. Η εμβέλεια ελέγχου είναι περίπου πέντε μέτρα. Ακόμη και με ενεργοποιημένο το BLE, δεν υπάρχει αξιοσημείωτη πτώση στην ενέργεια της μονάδας.

Η εφαρμογή Mobile είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές iOS όσο και για Android και διαθέτει ένα απλό και εύχρηστο μενού. Αλλά για να το εγκαταστήσετε, το τηλέφωνο πρέπει να έχει ενεργοποιημένο το Bluetooth και το Wi-Fi. Ωστόσο, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό 70mai για να αντιστοιχίσετε τον σταθμό παραγωγής ενέργειας με την εφαρμογή. Μόλις γίνει αυτό, απλώς ξεκινήστε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και θα εμφανίσει αμέσως όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τον φορητό σταθμό παραγωγής ενέργειας και την απόδοσή του. Τα κουμπιά στην οθόνη επιτρέπουν τον άμεσο έλεγχο των τμημάτων AC και DC. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ρυθμίσετε τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης AC, να ελέγξετε τη λυχνία LED, να αλλάξετε τη φωτεινότητα της οθόνης και πολλά άλλα.

70mai Tera 1000 σε χρήση

Το κουμπί λειτουργίας πρέπει να πατηθεί και να κρατηθεί για περίπου 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί το 70mai Power Station Tera 1000. Η οθόνη ανάβει και εμφανίζει αμέσως το ποσοστό χωρητικότητας της μπαταρίας. Τι άλλο θα εμφανίζεται στην οθόνη εξαρτάται από τις προσωπικές ρυθμίσεις που μπορεί να τροποποιήσει κάθε χρήστης. Σε κάθε πλευρά της οθόνης LCD, υπάρχουν κάτι που μοιάζει με δύο μικρότερες τετράγωνες οθόνες. Ωστόσο, δεν θα εμφανίσουν τίποτα. Αντίθετα, χρησιμεύουν ως φακοί χαμηλής ισχύος.

Δυστυχώς, το φως που εκπέμπουν είναι χαμηλό και πολύ αμυδρό. Αρκεί απλώς να σας επιτρέψει να βλέπετε τα κουμπιά ελέγχου στο σκοτάδι, αλλά όχι πολύ περισσότερο.

Αυτός ο φορητός σταθμός παραγωγής ενέργειας μπορεί να χειριστεί πάνω από 1000 κύκλους φόρτισης πριν η χωρητικότητα της μπαταρίας φτάσει το 70%. Το Tera 1000 υποστηρίζει τη φόρτιση DC pass-through ενώ φορτίζεται το ίδιο. Αυτό σημαίνει ότι το τμήμα DC θα παραμείνει τροφοδοτημένο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φορτίσετε τις συσκευές σας, ενώ η ίδια η μονάδα Tera 1000 φορτίζεται. Αλλά αυτό δεν ισχύει για το τμήμα AC. Θα απενεργοποιηθεί τελείως κατά τη φόρτιση του ηλεκτρικού σταθμού.

Όσον αφορά την τροφοδοσία πολλαπλών συσκευών με τις πρίζες AC 10mai Tera 1000, τα 1200W είναι ένα δύσκολο όριο. Εάν συνδέσετε μια συσκευή που τραβάει περισσότερα, ας πούμε 1350 W, η μονάδα Tera 1000 θα σβήσει σε περίπου 30 δευτερόλεπτα. Αυτό σημαίνει ότι αυτός ο σταθμός παραγωγής ενέργειας μπορεί εύκολα να τροφοδοτήσει πολλές συσκευές ταυτόχρονα, αρκεί να παραμένουν εντός της περιοχής 1200W. Και οι συσκευές που μπορεί να ενεργοποιήσει αυτός ο φορητός σταθμός είναι διάφορες. Για παράδειγμα, μπορεί να ενεργοποιήσει ένα μίνι ψυγείο στο τροχόσπιτό σας για περίπου 14 ώρες ανάλογα με το μοντέλο του ψυγείου. Εναλλακτικά, μπορεί να τροφοδοτήσει έναν ανεμιστήρα για περίπου 20 ώρες και μια τηλεόραση με ενεργειακή απόδοση έως και 8 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν πρέπει να εγκαταλείψετε την άνετη ζωή, ακόμα και όταν βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους.

Φόρτιση του Tera 1000 με τους ηλιακούς συλλέκτες 70mai

Καθώς το Tera 1000 σχεδιάστηκε για υπαίθρια ζωή, δεν είναι περίεργο ότι η 70mai προσφέρει επίσης ένα φορητό μονοκρυσταλλικό ηλιακό πάνελ που χρησιμοποιείται για τη φόρτιση του σταθμού παραγωγής ενέργειας. Στην πραγματικότητα, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του, το Tera 1000 διαθέτει υποδοχή τύπου Andersen με μέγιστη ισχύ 200 W. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε αυτόν τον ηλεκτρικό σταθμό σε μια μεγάλη ποικιλία ηλιακών συλλεκτών. Δεν περιορίζεστε σε αυτό που παράγει η 70mai.

Η ρύθμισή του δεν διαρκεί περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ξεδιπλώσετε, να το τοποθετήσετε στην καλύτερη δυνατή θέση για να τραβήξετε το φως του ήλιου και να το συνδέσετε στον ηλεκτρικό σταθμό. Το ηλιακό πάνελ 70mai έχει μέγιστη ισχύ 110 W που είναι αρκετή ενέργεια για αποτελεσματική φόρτιση έξυπνων συσκευών. Έρχεται ακόμη με 2 θύρες USB για να μπορείτε να συνδέσετε φορητές συσκευές απευθείας στον πίνακα.

Ωστόσο, θα χρειαστούν περισσότερες από 6 ώρες για να φορτιστεί πλήρως με ένα ηλιακό πάνελ, εάν ο καιρός είναι τέλειος. Ευτυχώς, το Tera υποστηρίζει δύο ηλιακούς συλλέκτες 70mai ή οποιοδήποτε άλλο εναλλακτικό ηλιακό πάνελ 200W.

Πρέπει να αγοράσετε το 70mai Tera 1000;

Το 70mai Power Station Tera 1000 είναι αναμφισβήτητα ένα ισχυρό κέντρο όσον αφορά τις φορητές λύσεις ενέργειας. Σε όλη την ανασκόπησή μας, απέδειξε την ικανότητά του να διατηρεί φορτισμένες κάμερες, smartphone, φορητούς υπολογιστές, ηλεκτρικά εργαλεία και μικρές οικιακές συσκευές.

Είτε είστε άπληστος ταξιδιώτης, είτε λάτρης των εξωτερικών χώρων, είτε απλά αναζητάτε μια αξιόπιστη εφεδρική πηγή ενέργειας, το 70mai Power Station Tera 1000 προσφέρει την άφθονη χωρητικότητα, τις έξυπνες δυνατότητες, την ηρεμία και την άνεση που χρειάζεστε σε μια συμπαγή συσκευασία.

Διαβάστε επίσης :Φορητός σταθμός παραγωγής ενέργειας Anker PowerHouse 767

Πώς να δημιουργήσετε μια εταιρεία παραγωγής βίντεο κινουμένων σχεδίων για να προσελκύσετε πελάτες

Οι καλύτεροι φορητοί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής

Κριτική του UGREEN PowerRoam 1200 1024Wh για εξωτερικούς σταθμούς και ηλιακούς συλλέκτες

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *