Πώς να απενεργοποιήσετε τα εφέ κίνησης στα Windows 11

Πώς να απενεργοποιήσετε τα εφέ κίνησης στα Windows 11

Όταν η Microsoft παρουσίασε τα Windows 11 για πρώτη φορά, σόκαρε πολλούς χρήστες με τα μοναδικά κινούμενα σχέδια και τα οπτικά εφέ της. Επίσης, τα Windows 11 έχουν μια νέα διεπαφή Εξερεύνηση αρχείων, μια νέα εφαρμογή Ρυθμίσεις κ.λπ.

Εάν χρησιμοποιείτε το λειτουργικό σύστημα για λίγο, ίσως γνωρίζετε για τις διαφορετικές κινούμενες εικόνες που χρησιμοποιεί. Διαθέτει διαφορετικά κινούμενα σχέδια για πολλές ενέργειες όπως το άνοιγμα, η ελαχιστοποίηση, η μεγιστοποίηση και το κλείσιμο των εφαρμογών.

Ενώ τα γραφικά κάνουν τα Windows 11 πιο εκπληκτικά, καταναλώνουν τους πόρους του συστήματος. Εάν εκτελείτε τα Windows 11 σε παλιό υπολογιστή/φορητό υπολογιστή, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις ή προβλήματα εξάντλησης της μπαταρίας λόγω των κινούμενων εικόνων.

Τα εφέ κινούμενων εικόνων στα Windows 11 μπορούν να επιβραδύνουν τον υπολογιστή σας και να επηρεάσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ο καλύτερος τρόπος για να επιταχύνετε τους υπολογιστές με Windows 11 είναι να απενεργοποιήσετε όλα τα εφέ κινούμενων εικόνων. Απενεργοποίηση των εφέ κινούμενων εικόνων στα Windows 11 θα κάνει τη διεπαφή λιγότερο ομαλή και ρευστή, αλλά σίγουρα θα βελτιώσει την απόδοση και θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Πώς να απενεργοποιήσετε τα εφέ κίνησης στα Windows 11

Επομένως, εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τα εφέ κίνησης σε έναν υπολογιστή με Windows 11, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα απενεργοποιήστε τα εφέ κίνησης στα Windows 11. Ας αρχίσουμε.

1. Απενεργοποιήστε τα εφέ κίνησης στα Windows 11

Ο καλύτερος τρόπος για να απενεργοποιήσετε τα εφέ κινούμενων εικόνων στα Windows 11 είναι να κάνετε αλλαγές στις ρυθμίσεις προσβασιμότητας. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα εφέ κινούμενων εικόνων στα Windows 11.

1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows 11 και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Προσιτότητα αυτί.

Προσιτότητα

3. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο Οπτικά εφέ.

Οπτικά εφέ

4. Στα Οπτικά εφέ, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για Εφέ κινουμένων σχεδίων.

Εφέ κινουμένων σχεδίων

5. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε το Επιδράσεις διαφάνειας. Αυτή είναι η δυνατότητα που, όταν είναι ενεργοποιημένη, κάνει ορισμένα φόντο των Windows ελαφρώς διαφανή.

Επιδράσεις διαφάνειας

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα εφέ κινούμενων εικόνων στα Windows 11 για να βελτιώσετε την ταχύτητα του υπολογιστή και να μειώσετε τα προβλήματα εξάντλησης της μπαταρίας.

2. Πώς να ενεργοποιήσετε τα εφέ κίνησης στα Windows 11;

Εάν αλλάξετε ποτέ γνώμη και θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά τα εφέ κινούμενων εικόνων στα Windows 11, ακολουθήστε αυτά τα βήματα. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα εφέ κίνησης στα Windows 11.

1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows 11 και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Προσιτότητα αυτί.

Προσιτότητα

3. Στο δεξιό παράθυρο της Προσβασιμότητας, πατήστε το Οπτικά εφέ.

Οπτικά εφέ

4. Σχετικά με τα οπτικά εφέ, ανάβω η εναλλαγή για Εφέ κινουμένων σχεδίων.

ανάβω

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τα εφέ κίνησης στον υπολογιστή σας με Windows 11.

Έτσι, αυτό το άρθρο αφορά την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των εφέ κινούμενων εικόνων σε υπολογιστές με Windows 11. Εάν έχετε ακολουθήσει προσεκτικά όλα τα βήματα, θα μπορούσατε να έχετε απενεργοποιήσει με επιτυχία τα εφέ κινούμενων εικόνων. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την απενεργοποίηση των εφέ κινούμενων εικόνων στα Windows 11.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές βίντεο αργής κίνησης για Android

Τι είναι το Amazon Prime PMTS;

Πώς να διορθώσετε τη δυνατότητα λήψης εικόνων από το Google Chrome


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *