Φορητός σταθμός παραγωγής ενέργειας

Φορητός σταθμός παραγωγής ενέργειας Anker PowerHouse 767

Ψάχνετε για φορητό σταθμό παραγωγής ενέργειας που μπορεί να κρατήσει φορτισμένες τις συσκευές σας κατά τη διάρκεια των υπαίθριων εκδρομών, των ταξιδιών σας σε κάμπινγκ ή απρόβλεπτων διακοπών ρεύματος; Μην ψάχνετε άλλο.

Σε αυτήν την ανασκόπηση του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, θα δούμε το πιο πρόσφατο power beast της Anker – το PowerHouse 767 (ή SOLIX F2000) – ένα στιβαρό και υψηλής χωρητικότητας πακέτο ισχύος με αστραπιαία φόρτιση, έξυπνα χαρακτηριστικά και ανθεκτικό σχεδιασμό.

Με τα αποδοτικά ηλεκτρονικά του νιτριδίου του γαλλίου, την επεκτάσιμη χωρητικότητα της μπαταρίας και τις πολλές θύρες φόρτισης, το PowerHouse 767 είναι ένα πραγματικό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος που υπόσχεται αδιάκοπη ενέργεια για να διατηρεί τα gadget σας σε λειτουργία. Ελάτε μαζί μας καθώς εξερευνούμε τα χαρακτηριστικά του, την απόδοσή του και γιατί ξεχωρίζει στον ανταγωνισμό.

Κριτική του UGREEN PowerRoam 1200 1024Wh για εξωτερικούς σταθμούς και ηλιακούς συλλέκτες

Anker PowerHouse 767 Portable Power Station: First Impressions & Specs

Το Anker 767 PowerHouse είναι ένας ισχυρός και αξιόπιστος φορητός σταθμός παραγωγής ενέργειας που διασφαλίζει ότι θα παραμείνετε φορτισμένοι και συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια περιπέτειας σε εξωτερικούς χώρους ή απροσδόκητων διακοπών ρεύματος.

Με χωρητικότητα 2048 Wh, αυτός ο σταθμός παραγωγής ενέργειας μπορεί να κρατήσει τις βασικές σας συσκευές σε λειτουργία για παρατεταμένες περιόδους. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς έναν καλύτερο σύντροφο για ταξίδια σε κάμπινγκ ή καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο σπίτι, όπως ένα μπλακ άουτ. Ο μετατροπέας εναλλασσόμενου ρεύματος 2400W παρέχει αρκετή ισχύ για τη λειτουργία μιας μεγάλης γκάμα συσκευών, συμπεριλαμβανομένων φορητών υπολογιστών και ηλεκτρικών εργαλείων.

Πριν συνεχίσουμε με την ανασκόπηση, ας ρίξουμε μια ματιά στην πλήρη λίστα των τεχνικών προδιαγραφών του Anker PowerHouse 767:

 • Διαστάσεις: 20,6 x 15,5 x 9,8 ίντσες (525 x 395 x 250 mm)
 • Βάρος: 67 λίβρες (30,5 κιλά)
 • Χωρητικότητα: 2048 Wh
 • Έξοδος AC (Λειτουργία μετατροπέα): 120V~ 20A Max, 60Hz, 2400W Max
 • Έξοδος AC (Λειτουργία παράκαμψης): 120V~ 12A Max, 60Hz, 1440W Max
 • Έξοδος USB-C: 5V⎓3A/ 9V⎓3A/ 15V⎓3A/ 20V⎓3A/ 20V⎓5A (100W Max ανά θύρα)
 • Έξοδος USB-A: 5V⎓2,4A (2,4A μέγιστο ανά θύρα)
 • Έξοδος φορτιστή αυτοκινήτου: 12V⎓10A
 • Τάση εισόδου AC (Φόρτιση): 1440W Μέγ
 • Είσοδος ηλιακού πάνελ: XT60 – 11-32V⎓ 10A; XT60 – 32V-60V⎓ 20A (1000W Max)
 • Μπαταρία: LFP (LiFePO4) Μπαταρία
 • Χρόνος επαναφόρτισης μέσω AC: 1,4 ώρες
 • Θερμοκρασία περιβάλλοντος λειτουργίας: Θερμοκρασία εκφόρτισης: -4°F-104°F / -20°C-40°C, Θερμοκρασία φόρτισης: 32°F-104°F / 0°C-40°C
 • Εγγύηση: 5 Χρόνια
 • Τιμή: 1999 $ στο επίσημη ιστοσελίδα ή 2199 $ Αμαζόνα.

Χάρη στην τεχνολογία μπαταρίας LFP (LiFePO4), το Anker 767 PowerHouse είναι μια αξιόπιστη και ασφαλής επιλογή. Επιτρέπει περισσότερους από 3000 κύκλους φόρτισης, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι η μπαταρία πεθαίνει σύντομα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 767 PowerHouse είναι εξαιρετικά ισχυρό, αλλά είναι επίσης βολικό και φορητό. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές γεννήτριες, οι οποίες εκπέμπουν θόρυβο και αναθυμιάσεις, αυτός ο σταθμός που λειτουργεί με μπαταρία λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα, καθιστώντας τον κατάλληλο και για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Ο μόνος ήχος που θα ακούτε περιστασιακά (κυρίως όταν φορτίζετε το σταθμό σας) είναι οι ανεμιστήρες ψύξης, οι οποίοι ενεργοποιούνται όταν ο σταθμός ισχύος συνδέεται με συσκευές υψηλής ισχύος.

Αν και πρόκειται για φορητό σταθμό παραγωγής ενέργειας, είναι ένας από τους μεγαλύτερους που έχω δει. Ζυγίζει 67 κιλά, είναι αναμφίβολα βαρύ, αλλά η Anker έχει ενσωματωμένα στοχαστικά χαρακτηριστικά για να διευκολύνει την κίνηση. Όπως μια βαλίτσα, το PowerHouse 767 είναι εξοπλισμένο με μια τηλεσκοπική λαβή που εκτείνεται από το πλάι, επιτρέποντάς το να το κυλήσετε γύρω από το ζευγάρι των τροχών του 4,72 ιντσών.

Αυτοί οι τροχοί μπορούν να χειριστούν μικρά εμπόδια και απότομες μεταβάσεις δαπέδου.

Ωστόσο, η μεταφορά του PowerHouse 767 πάνω ή κάτω από μια σκάλα μπορεί να αποδειχθεί πιο δύσκολη λόγω του βάρους του. Για να το αντιμετωπίσει αυτό, η Anker έχει συμπεριλάβει μεγάλες, στιβαρές λαβές σε κάθε πλευρά, παρέχοντας ασφαλές κράτημα για ανύψωση.

Εάν δεν είστε δυνατοί, αυτό μπορεί να αποδειχθεί πρόβλημα, λαμβάνοντας υπόψη το βάρος του σταθμού παραγωγής ενέργειας. Το 767 έχει σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό στις κρούσεις, αλλά είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί κατά τον χειρισμό για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα. Θα συνιστούσα να έχετε ένα δεύτερο άτομο για να σας βοηθήσει με τη μεταφορά του σταθμού στον επάνω ή στον κάτω όροφο για την αποφυγή τυχόν περιστατικών.

Σχεδιασμός και αποσυσκευασία

Έχουμε ήδη αγγίξει το μέγεθος και τις διαστάσεις αυτού του τέρατος, αλλά τι γίνεται με τη συνολική εμφάνιση και σχεδιασμό του σταθμού;

Τι υπάρχει στο κουτί

Εδώ είναι όλα όσα θα βρείτε κατά την αποσυμπίεση του Anker PowerHouse 767:

 • Σταθμός παραγωγής ενέργειας Anker SOLIX F2000 (PowerHouse 767).
 • Καλώδιο φόρτισης AC
 • Καλώδιο φόρτισης αυτοκινήτου
 • Υποδοχή ηλιακής φόρτισης 5 θυρών
 • Τσάντα αξεσουάρ
 • Εγχειρίδιο χρήστη

Η επάνω επιφάνεια της συσκευής είναι επίπεδη και εύχρηστη όταν πρέπει να τοποθετήσετε τις συσκευές σας σε αυτήν κατά τη φόρτιση.

Στον μπροστινό πίνακα, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από πρίζες και θύρες, που παρέχουν διάφορες επιλογές φόρτισης για τις συσκευές σας. Υπάρχουν τρεις πρίζες AC (στην έκδοση των ΗΠΑ), θα βρείτε τις τέσσερις πρίζες AC με πρίζα TT-30R ειδικά σχεδιασμένη για σύνδεση με οχήματα αναψυχής (RV), ένα ζευγάρι πρίζες 12V αυτοκινήτου, τρεις θύρες USB-C και δύο θύρες USB-A.

Οι θύρες USB-C προσφέρουν εντυπωσιακή μέγιστη ισχύ 100 W, επιτρέποντάς σας να φορτίζετε γρήγορα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά, όπως φορητούς υπολογιστές.

Οι θύρες USB διαθέτουν έξυπνη λειτουργικότητα, που σημαίνει ότι φορτίζουν τη συσκευή αυτόματα όταν είναι συνδεδεμένη και κλείνουν όταν η τροφοδοσία φτάσει στο 100%. Οι άλλες πρίζες μπορούν να ενεργοποιηθούν με ένα πάτημα κουμπιού και θα απενεργοποιηθούν αυτόματα μετά από 15 λεπτά εάν η συνδεδεμένη συσκευή δεν τροφοδοτεί καθόλου ρεύμα. Αυτή η έξυπνη λειτουργία βοηθά στη βελτιστοποίηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του PowerHouse 767 και διασφαλίζει αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας.

Πάνω από τις πρίζες, υπάρχει μια μεγάλη οθόνη LCD που εμφανίζει το υπολειπόμενο επίπεδο φόρτισης ως ποσοστό, μαζί με έναν ημικύκλιο ράβδων ισχύος που σταδιακά εξαφανίζονται για να αντιπροσωπεύουν την εναπομένουσα χωρητικότητα της μπαταρίας.

Η οθόνη εμφανίζει επίσης εικονίδια που υποδεικνύουν ποιες πρίζες χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή, καθώς και μια εκτίμηση του υπολειπόμενου χρόνου λειτουργίας με βάση την τρέχουσα κατανάλωση ρεύματος. Αν και αυτές οι εκτιμήσεις μπορεί να μην είναι ακριβείς, καθώς εξαρτώνται από διάφορες συνθήκες φόρτισης, εξακολουθεί να είναι χρήσιμο να εμφανίζονται στην οθόνη.

Η μπροστινή πλευρά του PowerHouse 767 διαθέτει επίσης μια μακριά λωρίδα φωτός LED που μπορεί να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα με ένα πάτημα κουμπιού ή να ελεγχθεί μέσω της εφαρμογής Anker για κινητά μέσω Bluetooth. Η λωρίδα φωτός έχει τρία επίπεδα φωτισμού και μπορεί ακόμη και να αναβοσβήνει SOS σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Στο πίσω μέρος του PowerHouse 767, πίσω από έναν αρθρωτό πίνακα, θα βρείτε ένα κουμπί επαναφοράς, μια θύρα για προαιρετικούς ηλιακούς συλλέκτες και μια θύρα καλωδίου τροφοδοσίας τύπου NEMA (περιλαμβάνεται) παρόμοια με εκείνα που χρησιμοποιούνται για την τροφοδοσία των περισσότερων επιτραπέζιων υπολογιστών.

Προαιρετικά πρόσθετα

Εκτός από τον ίδιο τον σταθμό παραγωγής ενέργειας, η Anker προσφέρει πολλά προαιρετικά πρόσθετα που ενισχύουν τη λειτουργικότητα του σταθμού.

 • Μπαταρία επέκτασης. Εάν αναζητάτε μια πηγή ενέργειας ακόμα μεγαλύτερης χωρητικότητας, η Anker προσφέρει μια μπαταρία επέκτασης συμβατή με το PowerHouse 767. Προσθέτοντας αυτήν την μπαταρία επέκτασης στον ηλεκτρικό σταθμό, μπορείτε ουσιαστικά να διπλασιάσετε τη χωρητικότητα της μπαταρίας, φτάνοντας τις εντυπωσιακές 4096Wh (2048Wh + 2048 Wh). Αυτή η αναβάθμιση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για εκτεταμένα ταξίδια κατασκήνωσης, παρατεταμένες διακοπές ρεύματος ή καταστάσεις όπου χρειάζεστε σημαντική εφεδρική παροχή ρεύματος.
 • Ηλιακούς συλλέκτες. Η Anker παρέχει επίσης προαιρετικά ηλιακά πάνελ συμβατά με το PowerHouse 767, τα οποία το μετατρέπουν σε μια πλήρως ενεργή φορητή ηλιακή γεννήτρια. Η σύνδεση ηλιακών συλλεκτών στη θύρα στο πίσω μέρος του σταθμού παραγωγής ενέργειας σάς επιτρέπει να τον επαναφορτίζετε χρησιμοποιώντας ηλιακή ενέργεια. Έτσι, μπορείτε να το κάνετε μια φιλική προς το περιβάλλον και οικονομικά αποδοτική πηγή ενέργειας για υπαίθριες περιπέτειες σε ένα φορτηγό ή τροχόσπιτο ή για ζωή εκτός δικτύου.

Απόδοση & Χαρακτηριστικά

Το Anker PowerHouse 767 προσφέρει εξαιρετική απόδοση και διαθέτει μια σειρά από χρήσιμα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει ως αξιόπιστος φορητός σταθμός παραγωγής ενέργειας.

 • Γρήγορη φόρτιση και ευέλικτες έξοδοι

Το PowerHouse 767 είναι εξοπλισμένο με έναν εντυπωσιακό μετατροπέα που προσφέρει ισχύ εξόδου εναλλασσόμενου ρεύματος 2400W και ισχύ υπέρτασης 3200W. Περιττό να πούμε ότι αυτός ο σταθμός είναι ικανός να λειτουργεί διάφορες συσκευές, όχι μόνο α ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων και συσκευών που απαιτούν ενέργεια. Διαθέτει τρεις θύρες USB-C 100W, ιδανικές για φόρτιση φορητών υπολογιστών και άλλων gadget υψηλής ισχύος. Επιπλέον, υπάρχουν τρεις πρίζες AC και δύο πρίζες αυτοκινήτου 12V, παρέχοντας ευελιξία στην τροφοδοσία διαφορετικών συσκευών.

 • Αποτελεσματικές επιλογές φόρτισης

Το PowerHouse 767 μπορεί να φορτιστεί χρησιμοποιώντας πολλαπλές μεθόδους, όπως ηλεκτρικό δίκτυο AC, ηλιακούς συλλέκτες και φορτιστές αυτοκινήτου. Ο χρόνος φόρτισης από το ρεύμα είναι εξαιρετικά γρήγορος και εντυπωσιακός, καθώς από 0% έως 80% σε λίγο περισσότερο από 50 λεπτά.

Με ηλιακούς συλλέκτες (έως 1000W μέγιστη ηλιακή ισχύ), ο σταθμός παραγωγής ενέργειας μπορεί να φορτιστεί από 0 έως 100% σε περίπου 2,5 ώρες, κάτι που είναι μια εξαιρετική λύση φόρτισης εκτός δικτύου.

 • Τεχνολογία νιτριδίου του γαλλίου και μακροζωία

Το PowerHouse 767 χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά συστήματα Nitride Gallium και τεχνολογία GaNPrime (ή GaN), τα οποία είναι επίσης υπεύθυνα για την εξαιρετικά γρήγορη και αποτελεσματική φόρτιση από το δίκτυο. Αυτά τα ηλεκτρονικά βοηθούν στον έλεγχο της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της έντονης φόρτισης και εξοικονομούν ενέργεια κατά τη διαδικασία φόρτισης. Η χρήση ηλεκτρονικών εξαρτημάτων βιομηχανικής ποιότητας εξασφαλίζει τη μακροζωία του. Ο Anker ισχυρίζεται ότι αυτό το θηρίο ενός σταθμού παραγωγής ενέργειας μπορεί να αντέξει έως και έξι φορές περισσότερους κύκλους φόρτισης/εκφόρτισης σε σύγκριση με τα τυπικά εξαρτήματα.

 • Έξυπνη οθόνη και έλεγχος

Ο σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας διαθέτει μια καθαρή οθόνη LCD που εμφανίζει βασικές πληροφορίες, όπως την ισχύ εισόδου και εξόδου, την υπολειπόμενη χωρητικότητα της μπαταρίας και τους εκτιμώμενους χρόνους φόρτισης και εκφόρτισης. Εμφανίζει επίσης συναγερμούς και υποδεικνύει πότε είναι ενεργή η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας ECO, η οποία απενεργοποιεί αυτόματα όλες τις πρίζες μετά από 15 λεπτά αδράνειας για εξοικονόμηση ενέργειας.

Σε σύγκριση με το Anker 757 που εξέτασα προηγουμένως, ο διάδοχος 767 είναι μια μεγαλύτερη, ισχυρότερη και ακόμη πιο βολική λύση για τις ανάγκες σας σε ενέργεια.

Εφαρμογή και συνδεσιμότητα

Δεδομένου ότι το 767 είναι αρκετά βαρύ, θεώρησα ευλογία το γεγονός ότι η Anker προσφέρει μια αποκλειστική εφαρμογή για κινητά που επιτρέπει τον έλεγχο του σταθμού παραγωγής ενέργειας από απόσταση. Ο σταθμός παραγωγής ενέργειας δεν διαθέτει ενσωματωμένες δυνατότητες Wi-Fi, αλλά προσφέρει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μέσω της εφαρμογής μέσω Bluetooth.

Για να το ρυθμίσετε, πρέπει να ενεργοποιήσετε το Bluetooth στο smartphone σας και να πατήσετε παρατεταμένα το κουμπί συνδεσιμότητας Bluetooth στο σταθμό. Όταν αρχίσει να αναβοσβήνει, είναι έτοιμο για σύνδεση. Κατεβάστε την εφαρμογή Anker στο smartphone σας και συγχρονίστε την με το 767 σας.

Η εφαρμογή Anker σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε και να ελέγχετε τον ηλεκτρικό σταθμό εξ αποστάσεως. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας, να παρακολουθείτε τη χρήση ενέργειας και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για χαμηλή μπαταρία.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να ελέγχετε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη λωρίδα φωτός LED και να τη ρυθμίσετε σε λειτουργία SOS σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Η εφαρμογή είναι πολύ απλή και δεν είναι γεμάτη με διάφορα στοιχεία.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το Anker PowerHouse 767 υπερέχει. Φορτίζει γρήγορα όταν συνδέεται σε πρίζα τοίχου, και χρειάζονται λιγότερο από δύο ώρες για να φτάσει στην πλήρη χωρητικότητά του. Ο Anker ισχυρίζεται με περηφάνια ότι με μόλις μία ώρα πρόσβασης σε εναλλασσόμενο ρεύμα, το PowerHouse 767 μπορεί να επιτύχει εντυπωσιακή χωρητικότητα 80%.

Ο ηλεκτρικός σταθμός διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά Μπαταρίες LiFePO4 γνωστά για την αξιοπιστία και τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους, ικανά να αντέξουν έως και 3.000 κύκλους φόρτισης. Για να παρέχει επιπλέον ηρεμία, η Anker προσφέρει μια γενναιόδωρη εγγύηση 5 ετών, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μπορούν να βασίζονται στο PowerHouse 767 για τα επόμενα χρόνια.

Η Anker έχει επίσης δώσει προτεραιότητα στην ανθεκτικότητα με το “Unibody-proof design”, καθιστώντας τον σταθμό παραγωγής ενέργειας ανθεκτικό σε χτυπήματα και χτυπήματα. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το PowerHouse 767 δεν έχει βαθμολογία αντοχής στις καιρικές συνθήκες και ούτε καν το προστατευτικό κάλυμμα που υπήρχε με το μοντέλο 757, επομένως είναι καλύτερο να το προστατεύσετε από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Πρέπει να αγοράσετε το Anker PowerHouse 767;

Το Anker SOLIX F2000 (PowerHouse 767) είναι ένας εξαιρετικός ηλεκτρικός σταθμός ταχείας φόρτισης υψηλής χωρητικότητας. Εάν θέλετε έναν σταθμό παραγωγής ενέργειας που μπορείτε να πάρετε μαζί σας σε ταξίδια κατασκήνωσης ή να χρησιμοποιήσετε ως υπηρεσία παροχής ενέργειας έκτακτης ανάγκης στο σπίτι, ο οποίος είναι επίσης εύκολος στη χρήση και ασφαλής και ανθεκτικός, το 767 είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για εσάς.

Ταυτόχρονα, εάν δεν έχετε χώρο και θέλετε κάτι πραγματικά φορητό, το 767 μπορεί να μην είναι το ιδανικό μοντέλο για το νοικοκυριό σας. Είναι μεγάλο και βαρύ, αλλά έχετε ασφάλεια και πολλή δύναμη σε αντάλλαγμα.

Συνολικά, προσωπικά θα συνιστούσα να αποκτήσετε το Anker 767 ακόμη και ως τον πρώτο φορητό σταθμό παραγωγής ενέργειας. Σίγουρα θα σας φέρει ηρεμία και δεν θα ανησυχείτε ποτέ ξανά μήπως ξεμείνετε από ρεύμα εν κινήσει.

Anker Soundcore Space Q45 Κριτική: Εξαιρετική ποιότητα για λογική τιμή

Λίστα με τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές

καλύτερα προστατευτικά υπερτάσεων

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *