καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης κωδικών πρόσβασης

10 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης κωδικών πρόσβασης για Android

Εάν είστε χρήστης του Google Chrome, ίσως γνωρίζετε ότι το πρόγραμμα περιήγησης ιστού αποθηκεύει όλα τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς πρόσβασης που εισάγετε σε έναν ιστότοπο. Αυτό το πράγμα γίνεται μέσω του ενσωματωμένου διαχειριστή κωδικών πρόσβασης του Chrome.

Αν και ο ενσωματωμένος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης του Chrome είναι εξαιρετικός, η ύπαρξη ξεχωριστής εφαρμογής για την αποθήκευση κωδικών πρόσβασης θα μπορούσε να είναι πιο ελκυστική. Μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλές εφαρμογές διαχείρισης κωδικών πρόσβασης τρίτων για να διατηρήσετε τους κωδικούς πρόσβασης σε ένα σημείο.

Επί του παρόντος, εκατοντάδες εφαρμογές διαχείρισης κωδικών πρόσβασης είναι διαθέσιμες για smartphone Android. Ωστόσο, ορισμένα θέτουν ζητήματα απορρήτου και ασφάλειας, ενώ άλλα είναι αξιόπιστα και απολύτως ασφαλή στη χρήση.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex στο Viber

Διαβάστε επίσης : Πώς να βρείτε ένα χαμένο τηλέφωνο Android που είναι απενεργοποιημένο

Πώς να παίξει το ξυπνητήρι μέσω ακουστικών στο Android

10 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης κωδικών πρόσβασης για Android

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα απαριθμήσουμε μερικά από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή εφαρμογές διαχείρισης κωδικών πρόσβασης για Android smartphones. Ας τσεκάρουμε.

1. Keeper Password Manager

Keeper Password Manager

Αυτή η εφαρμογή προστατεύει όλα τα δεδομένα σας, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, βίντεο και εμπιστευτικών εγγράφων. Πρέπει να σαρώσετε το δακτυλικό σας αποτύπωμα κατά την είσοδο στο περιεχόμενο του Keeper και έτσι να αποφύγετε την εισβολή.

Όχι μόνο αυτό, μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε αυτήν την εφαρμογή με όλες τις συσκευές που θέλετε δωρεάν. Συγχρονίζει αυτόματα τους κωδικούς πρόσβασής σας σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές. Είναι επίσης πολύ χρήσιμο στη δημιουργία ισχυρών και μοναδικών κωδικών πρόσβασης.

2. My Passwords – Password Manager

My Passwords - Password Manager

Με αυτή την εξαιρετική εφαρμογή, μπορείτε αποθηκεύστε με ασφάλεια όλους τους κωδικούς σας για τα email, τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τους λογαριασμούς εφαρμογών σας. Επιπλέον, πρέπει να απομνημονεύσετε μόνο ένα κλειδί ασφαλείας αυτής της εφαρμογής για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενό της.

Εάν έχετε περισσότερες συσκευές, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των κωδικών πρόσβασής σας και μεταφέρετέ τους σε άλλη συσκευή όπου μπορείτε να τους επαναφέρετε με τον ίδιο κωδικό πρόσβασης.

3. LastPass Password Manager

LastPass Password Manager

Αυτός ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης σάς επιτρέπει να εισάγετε όλα τα κλειδιά που θέλετε, όπως κοινωνικά δίκτυα, τραπεζικούς λογαριασμούς, θυρίδες, πιστωτικές κάρτες κ.λπ., αποθηκευμένα κάτω από ένα κλειδί LastPass που πρέπει να θυμάστε.

Αυτό που είναι πιο χρήσιμο είναι ότι συμπληρώνει αυτόματα τους κωδικούς πρόσβασής σας στον ιστότοπο και τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε. Συνολικά, είναι μια εξαιρετική εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης για Android.

4. Dashlane Free Password Manager

Dashlane Free Password Manager

Το Dashlane είναι ίσως το πιο δημοφιλής εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης στο Google Play Store. Είναι κάτι περισσότερο από έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης.

Συμπληρώνει τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης και τα προσωπικά σας στοιχεία όπου τα χρειάζεστε στον ιστό. Επίσης, σας επιτρέπει να αποθηκεύετε απεριόριστους κωδικούς πρόσβασης και να τους συγχρονίζετε σε όλες τις συσκευές σας.

5. 1 Κωδικός πρόσβασης

1 Κωδικός πρόσβασης

Κρατήστε όλες τις διευθύνσεις, τους αριθμούς πιστωτικών καρτών, τις θυρίδες, τα ντουλάπια, ακόμη και τους κωδικούς πρόσβασης για εφαρμογές και κοινωνικά δίκτυα όλα σε ένα μέρος και απλά απομνημονεύοντας ένα μόνο κλειδί ασφαλείας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενό σας.

Επιπλέον, εάν το τηλέφωνό σας κλαπεί, η εφαρμογή θα μπλοκάρει αυτόματα όλο το περιεχόμενο, καθιστώντας αδύνατο να χακάρετε το περιεχόμενό της.

6. Keepass2Android Password Safe

Keepass2Android Password Safe

Σας αρέσουν τα εργαλεία ανοιχτού κώδικα; Αν ναι, τότε επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι αυτή η εφαρμογή είναι μια τέλεια εφαρμογή, φυσικά, η εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης Keepass2Android Safe για Android.

Απλώς διαβάζει και γράφει αρχεία .kdbx, τη γνωστή μορφή βάσης δεδομένων που χρησιμοποιείται από το δημοφιλές KeePass 2.x Password Safe για Windows και άλλα λειτουργικά συστήματα (OS).

7. Bitwarden Password Manager

Bitwarden Password Manager

Αυτή η γνωστή τρομερή εφαρμογή, το Bitwarden Password Manager, είναι ο απλούστερος και πιο αξιόπιστος τρόπος για να αποθηκεύσετε όλους τους βασικούς κωδικούς πρόσβασης και τα στοιχεία σύνδεσης, ενώ ταυτόχρονα τα διατηρείτε εύκολα συγχρονισμένα μεταξύ των συσκευών σας Android (smartphone και tablet).

Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε ισχυρούς, μοναδικούς και τυχαίους κωδικούς πρόσβασης με βάση τις απαιτήσεις ασφαλείας για κάθε ιστότοπο με αυτήν την εφαρμογή.

8. Norton Password Manager

Norton Password Manager

Το Norton Password Manager σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε με ασφάλεια όλους τους βασικούς κωδικούς πρόσβασης και να έχετε πρόσβαση σε όλους τους αγαπημένους σας ιστότοπους πολύ πιο γρήγορα. Επίσης, αποθηκεύει όλα τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς πρόσβασης και τα συγχρονίζει σε συσκευές Android.

Με την ολοκαίνουργια ενσωματωμένη γεννήτρια κωδικών πρόσβασης, μπορείτε να δημιουργήσετε ασφαλείς, μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης για όλους τους λογαριασμούς σας μέσα στην ίδια την εφαρμογή.

9. RoboForm Password Manager

RoboForm Password Manager

Το RoboForm Password Manager για Android είναι ένας δημοφιλής διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που σας επιτρέπει να έχετε εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στα πεδία σύνδεσης και φορμών.

Η εφαρμογή διευκολύνει πολύ τη λήψη όλων των κωδικών πρόσβασης όπου κι αν πάτε. Ως εκ τούτου, βοηθά στην εξάλειψη της ανάγκης να τα θυμάστε και να τα πληκτρολογήσετε.

10. mSecure – Διαχείριση κωδικών πρόσβασης

mSecure - Διαχείριση κωδικών πρόσβασης

Εάν αναζητάτε την πιο ασφαλή και απλή λύση για τη διαχείριση των κωδικών πρόσβασής σας, δοκιμάστε το mSecure – Password Manager.

Με το mSecure – Password Manager, μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να αποθηκεύσετε απεριόριστους κωδικούς πρόσβασης. Όλοι οι αποθηκευμένοι κωδικοί πρόσβασης συγχρονίστηκαν σε συνδεδεμένες συσκευές.

Έτσι, με μια απλή διεπαφή χρήστη (διεπαφή χρήστη), η απρόσκοπτη ενσωμάτωση με τον λογαριασμό σας RoboForm Everywhere είναι μια απαραίτητη εφαρμογή για όλους.

Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα καλύτεροι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης για Android smartphones. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Password Manager

Πώς να προσθέσετε συντόμευση Google Password Manager

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *