καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης χρημάτων

12 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης χρημάτων για Android το 2023

Πάνε εκείνες οι μέρες που τα χρήματα είναι μόνο για επιταγές και μετρητά. Αυτή τη στιγμή ζούμε σε μια εποχή πλαστικού χρήματος. Όλοι πλέον επιλέγουμε να πληρώνουμε για οποιαδήποτε υπηρεσία στο Διαδίκτυο, επειδή οι διαδικτυακές πληρωμές έχουν πάντα λίγα οφέλη. Ωστόσο, η ψηφιακή μέθοδος πληρωμής έχει επίσης ένα μειονέκτημα.

Αναφορές από ορισμένους ιστότοπους αρχών ισχυρίστηκαν ότι οι συνήθειές μας στα έξοδα έχουν επίσης αυξηθεί με το πλαστικό χρήμα. Ορισμένες αναφορές υποστηρίζουν ακόμη ότι οι άνθρωποι ξοδεύουν περισσότερα χρησιμοποιώντας χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες. Έτσι, η παρακολούθηση όλων των εξόδων με το διαρκώς αυξανόμενο κόστος γίνεται δύσκολη.

12 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης χρημάτων για Android

Έτσι, εάν δυσκολεύεστε και εσείς με τη διαχείριση χρημάτων, έχουμε μερικές εφαρμογές Android για εσάς. Αυτές οι εφαρμογές διαχείρισης χρημάτων Android θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τα έσοδα και τα έξοδα πιο αποτελεσματικά. Ας δούμε, λοιπόν, μερικούς από τους καλύτερους δωρεάν προϋπολογισμούς και εφαρμογές διαχείρισης χρημάτων.

1) Money Lover

Λάτρης του Χρήματος

Το Money Lover είναι για όσους θέλουν περισσότερο έλεγχο στη διαχείριση των χρημάτων τους. Για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας, το Money Lover σας προσφέρει πολλά πολύτιμα εργαλεία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να σημειώσετε τόσο τα έσοδα όσο και τα έξοδά σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή σάς επιτρέπει ακόμη και να δημιουργείτε οικονομικές αναφορές. Συνολικά, το Money Lover είναι υπέροχο Εφαρμογή διαχείρισης χρημάτων για το android.

2) Καλό προϋπολογισμό

Καλό προϋπολογισμό

Το Goodbudget είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για τον προγραμματισμό του οικιακού προϋπολογισμού. Είναι ένας διαχειριστής χρημάτων και μια εφαρμογή παρακολούθησης δαπανών με υποστήριξη μεταξύ πλατφορμών.

Με το Goodbudget, μπορείτε να παρακολουθείτε τα έξοδά σας, να ελέγχετε τα υπόλοιπα των λογαριασμών, να εξοικονομείτε χρήματα για το μέλλον με στόχους και ετήσιους φακέλους, να χωρίζετε συναλλαγές εξόδων, να προσθέτετε το εισόδημά σας και πολλά άλλα.

3) Monefy

Monefy

Η Monefy είναι ένας κορυφαίος οικονομικός διοργανωτής και εφαρμογή παρακολούθησης οικονομικών για smartphone Android. Το Monefy είναι αρκετά εύκολο στη χρήση σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή διαχείρισης οικονομικών.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να καταγράψει τις καθημερινές σας δαπάνες για να παρακολουθεί τις συνήθειες δαπανών σας. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε με ασφάλεια τα δεδομένα εξόδων χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Google Drive ή στο Dropbox.

4) Υπεύθυνος Εξόδων

Εφαρμογές διαχείρισης χρημάτων

Αυτή είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή διαχείρισης χρημάτων Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Η εφαρμογή φιλοξενεί σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα οικονομικά σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθείτε τα έξοδα, το εισόδημά σας, τους φόρους, τα χρέη κ.λπ. Εκτός από αυτά, η εφαρμογή παρέχει επίσης στους χρήστες μια προβολή ημερολογίου για το κόστος και τα έσοδα.

5) MoneyWise

εφαρμογή παρακολούθησης προσωπικών εξόδων

Με το MoneyWise, είναι εύκολο να καταχωρήσετε τα έξοδά σας εν κινήσει. Χρησιμοποιώντας γραφήματα και φίλτρα, έχετε μια επισκόπηση των μοτίβων δαπανών και μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες.

Για μια πιο εις βάθος ανάλυση της οικονομικής σας κατάστασης, μπορείτε εύκολα να εξαγάγετε όλα τα δεδομένα στον υπολογιστή σας και να τα εισαγάγετε σε μια εφαρμογή υπολογιστικών φύλλων όπως το Excel.

6) Financial Calculator

η καλύτερη εφαρμογή προσωπικής χρηματοδότησης androidΤο Financial Calculator είναι μια συλλογή βασικών αριθμομηχανών που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε διάφορα πράγματα. Για παράδειγμα, η εφαρμογή διαθέτει αριθμομηχανή δανείου, αριθμομηχανή σύνθετων επιτοκίων, αριθμομηχανή TVM κ.λπ. Αυτό δεν είναι εργαλείο διαχείρισης χρημάτων, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει με διαφορετικούς τρόπους κατά τη διαχείριση των οικονομικών σας.

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που ονομάζεται Υπολογιστής μετοχών που σας επιτρέπει να αξιολογήσετε τις αποδόσεις των μετοχών, τη σταθερή ανάπτυξη, το CAPM, τον υπολογιστή Pivot Point κ.λπ.

7) Mint

Μέντα

Η Mint είναι άλλη καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης χρημάτων για το Android smartphone σας. Το σπουδαίο με το Mint είναι ότι φέρνει όλα τα χρήματά της διαχείρισης χρημάτων σε ένα μέρος.

Για παράδειγμα, μπορείτε να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς, τις δαπάνες, το εισόδημά σας κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να πληρώνουν λογαριασμούς και παρέχει ένα πιστωτικό αποτέλεσμα.

8) Διαχειριστής χρημάτων

καλύτερη εφαρμογή προϋπολογισμού 2019

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Money Manager για Android βοηθά τους χρήστες να διαχειρίζονται χρήματα. Αν ψάχνετε για μια αποτελεσματική εφαρμογή για τον προϋπολογισμό χρημάτων, τότε το Money Manager είναι μια εφαρμογή που πρέπει να έχετε.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν τα έξοδα και τα έσοδά τους, δείχνοντας στατιστικά στοιχεία με βάση τις συνήθειες δαπανών τους.

9) Πορτοφόλι

ΠορτοφόλιΤο πορτοφόλι είναι ελαφρώς διαφορετικό σε σύγκριση με όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν τώρα την εφαρμογή και σας ζητά να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google, Facebook ή Email. Μόλις συνδεθείτε, συγχρονίζει αυτόματα όλα τα έσοδα και τα έξοδά σας.

Με την πάροδο του χρόνου, καταγράφει τις συνήθειες του εισοδήματος και των δαπανών σας και σας δείχνει εύκολα κατανοητά γραφήματα για λεπτομερή ανάλυση. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και χρήση, αλλά διαθέτει αγορές εντός εφαρμογής.

10) AndroMoney

AndroMoney

Με το AndroMoney, μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας. Η εφαρμογή έρχεται με μια εξαιρετική διεπαφή, η οποία είναι πολύ εύκολη στη χρήση.

Το AndroMoney μπορεί εύκολα να διαχειριστεί τις καθημερινές σας κατηγορίες λογιστικής και διαχείρισης. Όχι μόνο αυτό, αλλά το AndroMoney υποστηρίζει επίσης αποθήκευση στο cloud (Dropbox και Έγγραφα Google).

11) Ivy Wallet

Ivy Wallet

Το Ivy Wallet είναι ένα εξαιρετικό δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης χρημάτων και προϋπολογισμού για smartphone Android. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τον προϋπολογισμό σας, να παρακολουθείτε τις συνήθειες δαπανών σας, να σημειώνετε τα έξοδά σας κ.λπ.

Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής είναι αρκετά καθαρή και διαισθητική. Το Ivy Wallet σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε με μη αυτόματο τρόπο πολλούς τραπεζικούς λογαριασμούς, συμπεριλαμβανομένων των κρυπτογραφικών.

Μπορείτε επίσης να σημειώσετε τα έξοδά σας σε αυτήν την εφαρμογή και να έχετε μια επισκόπηση των μηνιαίων εξόδων σας σε ένα γράφημα πίτας.

12) Spendee

Spendee

Το Spendee είναι μια δημοφιλής εφαρμογή διαχείρισης χρημάτων στο Google Play Store. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται ήδη από περισσότερα από 3 εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις δαπάνες και να βελτιστοποιείτε τους προϋπολογισμούς σας.

Το Spendee εμφανίζει όλα τα χρήματά σας σε ένα μέρος – διαδικτυακή τραπεζική, E-waller, crypto-waller, κ.λπ. Αφού προσθέσετε τις τράπεζές σας, το e-waller, κ.λπ., μπορείτε να οργανώσετε και να αναλύσετε τις συνήθειες δαπανών σας.

Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του Spendee περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός σχεδίου προϋπολογισμού, την προσθήκη πορτοφολιών, την κοινή χρήση οικονομικών κ.λπ.

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές διαχείρισης προϋπολογισμού και χρημάτων Android. Θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις εφαρμογές εάν δυσκολεύεστε με τη διαχείριση χρημάτων και ξοδεύετε περισσότερα από όσα κερδίζετε.

καλύτερες εκπαιδευτικές εφαρμογές για Android

καλύτερες εφαρμογές ασφαλείας Android

 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης πακέτων για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *