καλύτερες εφαρμογές κλήσης

καλύτερες εφαρμογές κλήσης για Android

Τα πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια, ειδικά στο μέτωπο της τεχνολογίας. Αυτές τις μέρες, τα smartphones έχουν γίνει οι σταθεροί μας σύντροφοι. χωρίς αυτούς, δεν μπορούμε να επιβιώσουμε ούτε μια μέρα. Αν και τα smartphones μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα στις μέρες μας, είναι κατασκευασμένα κυρίως για κλήσεις και μηνύματα.

Νέες λειτουργίες Android μπορεί να έρχονται και να φεύγουν, αλλά η δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων παρέμεινε και θα παραμείνει χωρίς αντικατάσταση για χρόνια. Το Android διαθέτει ένα πρόγραμμα κλήσης που είναι αρκετά καλό για καθημερινή χρήση, αλλά δεν διαθέτει βασικές λειτουργίες.

Διαβάστε επίσης: Καλύτερες αθλητικές εφαρμογές για Android

10 καλύτερες εφαρμογές κλήσης

Για να έχετε την καλύτερη εμπειρία κλήσης, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή κλήσης Android. Υπάρχουν τόνοι εφαρμογών κλήσης Android που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Ωστόσο, δεν είναι όλα άξια χρήσης. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικά από τα καλύτερα και προσεκτικά επιλεγμένα Εφαρμογές κλήσης Android.

1. Dialer της Simpler

Dialer της Simpler

Το Dialer της Simple είναι ένα από τα πιο lβαριές εφαρμογές κλήσης Android μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Είναι μια εφαρμογή διαχείρισης κλήσεων που προσφέρει δυνατότητες κλήσης T9, αποκλεισμού κλήσεων και αναγνώρισης καλούντων.

Το έξυπνο πρόγραμμα κλήσης της εφαρμογής διαθέτει επίσης λειτουργίες που σας βοηθούν να βρείτε γρήγορα τις επαφές που χρειάζεστε. Μπορείτε ακόμη και να επισημάνετε τις επαφές ως αγαπημένες, να καλέσετε τις επαφές που χρησιμοποιείτε συχνά κ.λπ.

2. Απλός τηλεφωνητής

Απλός τηλεφωνητής

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Simple Dialer είναι ένα ελαφρύ και εύκολη στη χρήση εφαρμογή κλήσης για Android που δεν είναι φουσκωμένο με περιττά χαρακτηριστικά. Η εφαρμογή παρέχει ένα πληκτρολόγιο κλήσης για την κλήση αριθμών και καταγράφει όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις.

Εκτός από αυτές τις δυνατότητες, το Simple Dialer περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες κανονικών κλήσεων, όπως γρήγορη κλήση, επισήμανση επαφών ως αγαπημένων και πολλά άλλα. Συνολικά, το Simple Dialer είναι μια εξαιρετική εφαρμογή κλήσης για Android.

3. δρύπες

δρύπες

Το drupe είναι μια από τις μοναδικές εφαρμογές επαφών και τηλεφωνικών κλήσεων που είναι διαθέσιμες για Android. Η εφαρμογή κλήσης Android διαθέτει μια σύγχρονη, όμορφη διεπαφή και ένα έξυπνο πρόγραμμα κλήσης, συσκευή εγγραφής κλήσεων, πρόγραμμα αποκλεισμού κλήσεων και καθαριστικό διπλών επαφών.

4. Επαφές+

Επαφές+

Το Contacts+ είναι ένα πλήρες εφαρμογή διαχείρισης επαφών διαθέσιμο στο Google Play Store. Διατίθεται δωρεάν και σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων.

Με το Contacts+, μπορείτε να αναγνωρίσετε γρήγορα αναγνωριστικά καλούντων, να αποκλείσετε ανεπιθύμητες κλήσεις, να προβάλετε αρχεία καταγραφής κλήσεων και πολλά άλλα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την εύρεση και τη συγχώνευση διπλών επαφών.

5. ZenUI Dialer & Επαφές

ZenUI Dialer & Επαφές

Το ZenUI Dialer & Contacts από την ASUS Computer Inc. είναι μια άλλη εφαρμογή επαφής και κλήσης με υψηλή βαθμολογία στο Google Play Store.

Το υπέροχο με το ZenUI Dialer & Contacts είναι ότι περιλαμβάνει κάθε δυνατότητα που περιμένετε από μια εφαρμογή επαφής και κλήσης. Εκτός από αυτό, η δυνατότητα αποκλεισμού κλήσεων από άγνωστους καλούντες κάνει την εφαρμογή διαφορετική από τους ανταγωνιστές της.

6. Truecaller

Truecaller

Το Truecaller δεν χρειάζεται συστάσεις, όπως πιθανώς το γνωρίζουν όλοι. Είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές για ανάγκες επικοινωνίας.

Μιλώντας για το πρόγραμμα κλήσης, το Truecaller διαθέτει ισχυρά προγράμματα κλήσης που μπορούν να αναγνωρίσουν αναγνωριστικά καλούντων και να αποκλείσουν κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τηλεμάρκετινγκ. Επιπλέον, το Truecaller dialer προσφέρει επίσης στους χρήστες δυνατότητες εγγραφής κλήσεων.

7. Πληκτρολόγιο κλήσης

Πληκτρολόγιο κλήσης

Εάν δεν μπορείτε να ανοίξετε το πρόγραμμα κλήσης μετοχών για οποιονδήποτε λόγο, σκεφτείτε το Dialpad. Αυτή η εφαρμογή αναπαράγει την εμφάνιση του stock dialer του Android και λειτουργεί σε Android 5.0 και νεότερη έκδοση. Προσθέτει άλλη μια συντόμευση στο τηλέφωνό σας που ανοίγει απευθείας το stock dialer.

8. Τηλέφωνο από την Google

Τηλέφωνο από την Google

Λοιπόν, το Google Dialer είναι το επίσημο της Google εφαρμογή τηλεφωνικών κλήσεων για Android. Η εφαρμογή είναι ενσωματωμένη στο Pixel και σε πολλές άλλες συσκευές Android. Περιλαμβάνει μια λειτουργία κλήσης και αναγνώρισης κλήσης που προσδιορίζει ανεπιθύμητες κλήσεις και κλήσεις τηλεμάρκετινγκ.

Επίσης, λαμβάνετε εγγραφή κλήσεων, οπτικό φωνητικό ταχυδρομείο και υποστήριξη έκτακτης ανάγκης με το Phone by Google.

9. Έξυπνος Dialer

Έξυπνος Dialer

Το Clever Dialer είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές κλήσης Android στο Google Play Store. Μάντεψε? Το Clever Dialer μπορεί να σας βοηθήσει να αποκλείσετε άγνωστες κλήσεις και κλήσεις τηλεμάρκετινγκ.

Η εφαρμογή είναι παρόμοια με την εφαρμογή Truecaller, η οποία παρατίθεται παραπάνω. Μπορεί να αναγνωρίσει άγνωστους καλούντες σε πραγματικό χρόνο.

10. Εύκολο τηλέφωνο

Εύκολο τηλέφωνο

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που μπορεί να αντικαταστήσει την εφαρμογή stock phone του Android σας, δοκιμάστε το Easy Phone.

Το Easy Phone είναι μια δωρεάν εφαρμογή κλήσης Android και αναγνώρισης κλήσης που εντοπίζει και αποκλείει τις ανεπιθύμητες κλήσεις. Διαθέτει επίσης τηλεφωνητή T9 για γρήγορη αναζήτηση με βάση το όνομα και τον αριθμό.

Η διεπαφή του Easy Phone είναι πολύ όμορφη και καθαρή. Συνολικά, το Easy Phone είναι μια εξαιρετική εφαρμογή κλήσης Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εφαρμογές κλήσης Android μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την εφαρμογή τηλεφωνητή του Android σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις δωρεάν εφαρμογές. Εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή κλήσης στο Android σας, πείτε μας το όνομα στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης :10 καλύτερες εφαρμογές Android για έλεγχο υπολογιστή

10 καλύτερες εφαρμογές Anime για Android TV


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *