καλύτερες εφαρμογές μετατροπέα βίντεο για iPhone

15 καλύτερες εφαρμογές μετατροπέα βίντεο για iPhone το 2024

Σήμερα, δεν χρειάζεστε επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή για να μετατρέψετε τα βίντεό σας. εάν έχετε iPhone, μπορείτε να εγκαταστήσετε μερικές εφαρμογές για να μετατρέψετε βίντεο εν κινήσει. Η μετατροπή βίντεο σε iOS είναι εύκολη, με την προϋπόθεση ότι έχετε εγκαταστήσει τις σωστές εφαρμογές.

Επί του παρόντος, εκατοντάδες εφαρμογές μετατροπέα βίντεο είναι διαθέσιμες για iPhone. Τα περισσότερα είναι δωρεάν και μπορούν εύκολα να χειριστούν όλες τις κύριες μορφές αρχείων βίντεο και ήχου. Όχι μόνο αυτό, αλλά μερικές εφαρμογές παρέχουν επίσης πρόσθετες λειτουργίες, όπως επεξεργασία βίντεο, περικοπή κ.λπ.

Aκολουθήστε μας στο facebook

15 καλύτερες εφαρμογές μετατροπέα βίντεο για iPhone

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές μετατροπέα βίντεο για iPhone. Επομένως, εάν αναζητάτε τρόπους μετατροπής βίντεο στο iPhone σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές που αναφέρονται. Ας εξερευνήσουμε τη λίστα.

1. Ο μετατροπέας βίντεο

Ο μετατροπέας βίντεο

Αν ψάχνετε για μια ελαφριά και εύχρηστη εφαρμογή μετατροπέα βίντεο για το iPhone σας, τότε μην ψάχνετε άλλο από το The Video Converter. Το Video Converter είναι μια εφαρμογή μετατροπής βίντεο με κορυφαία βαθμολογία που διατίθεται στο κατάστημα εφαρμογών της Apple και εκτελείται άψογα σε iPhone και iPad.

Η μετατροπή βίντεο με το Video Converter είναι εύκολη. ανοίξτε την εφαρμογή, επιλέξτε το αρχείο εισόδου και επιλέξτε τη μορφή εξόδου. Αφού επιλέξετε και τα δύο, πρέπει να πατήσετε το κουμπί Μετατροπή για να μετατραπεί το βίντεό σας σε λίγα δευτερόλεπτα.

Όσον αφορά τη συμβατότητα αρχείων, το Video Converter είναι πλήρως συμβατό με όλες τις κύριες μορφές βίντεο όπως MP4, MOV, FLV, MKV, MPG, AVI και άλλα.

2. Μετατροπέας βίντεο και συμπιεστής

Μετατροπέας βίντεο και συμπιεστής

Όπως ίσως μαντέψατε από το όνομα, το Video Converter and Compressor είναι ταυτόχρονα μετατροπέας βίντεο και συμπιεστής για iPhone. Υποστηρίζει διάφορες μορφές αρχείων βίντεο και ήχου όπως AVI, 3GP, MOV, MTS, MPEG, FLAC, AAC, MPG, MKV, MP3, MP4 κ.λπ.

Παρέχει πολλαπλές επιλογές εισαγωγής για μετατροπή βίντεο/ήχου – μπορείτε να εισάγετε τα αρχεία εισόδου από συσκευές στο ίδιο δίκτυο WiFi/LAN ή από τους τοπικούς καταλόγους, την εφαρμογή φωτογραφιών και τις υπηρεσίες cloud.

Εκτός από τη μετατροπή βίντεο, οι Μετατροπείς βίντεο και ο Συμπιεστής προσφέρουν λειτουργίες όπως συγχώνευση ήχου/βίντεο, συμπίεση βίντεο σε κατάλληλο μέγεθος και πολλά άλλα.

3. Μετατροπέας πολυμέσων

Μετατροπέας πολυμέσων

Το Media Converter είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή iOS που μπορεί να μετατρέψει σχεδόν οποιοδήποτε αρχείο βίντεο και ήχου. Μπορεί να μετατρέψει τα βίντεό σας σε μορφές αρχείων MP4, MOV, 3GP, 3G2, ASF, MKV, VOB, MPEG, WMV, FLV και AVI.

Εκτός από την κανονική μετατροπή βίντεο, το Media Converter σάς προσφέρει μερικές άλλες δυνατότητες, όπως εξαγωγή ήχου από βίντεο, πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, άνοιγμα συμπιεσμένων μορφών αρχείων και πολλά άλλα. Συνολικά, το Media Converter είναι μια εξαιρετική εφαρμογή μετατροπέα βίντεο για iPhone.

4. iConv

iConv

Το iConv είναι μια εφαρμογή που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες μετατροπής αρχείων σας. Μάντεψε? Το iConv μπορεί να μετατρέψει σχεδόν όλους τους τύπους αρχείων, συμπεριλαμβανομένων βίντεο, ήχου, εικόνων και αρχείων PDF. Όσον αφορά την υποστήριξη μορφής αρχείων, το iConv υποστηρίζει όλες τις κύριες μορφές αρχείων βίντεο και ήχου.

Εκτός από την κανονική μετατροπή βίντεο και ήχου, το iConv υποστηρίζει μαζική μετατροπή, επιτρέποντάς σας να μετατρέψετε μαζικά βίντεο, ήχο, αρχεία PDF και εικόνες. Συνολικά, το iConv είναι μια εξαιρετική εφαρμογή μετατροπής αρχείων iPhone που δεν πρέπει να χάσετε.

5. Video Compressor & Converter – Inverse.Ai

Video Compressor & Converter - Inverse.Ai

Το Video Compressor & Converter από την Inverse.Ai σάς επιτρέπει να μετατρέπετε μη συμβατά αρχεία βίντεο στο iPhone σας σε συμβατά. Μπορεί να μετατρέψει και να συμπιέσει τα βίντεό σας σε χρόνο μηδέν, διατηρώντας παράλληλα την αρχική ποιότητα του βίντεο.

Η εφαρμογή δεν υποστηρίζει όλες τις μορφές βίντεο και ήχου, αλλά υποστηρίζει τις κύριες μορφές όπως MPV, MP4, 3GP, M4V, MKV, AVI, MTS, MPG και άλλα. Κατά τη μετατροπή βίντεο, έχετε επίσης μια επιλογή συμπίεσης του βίντεο.

6. Κατασκευαστής MP4

Κατασκευαστής MP4

Αυτή διαφέρει ελαφρώς από όλες τις άλλες εφαρμογές μετατροπέα βίντεο στο άρθρο. Το MP4 Maker μπορεί να μετατρέψει βίντεο μόνο σε μορφή MP4. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί την επεξεργαστική ισχύ της συσκευής σας iOS για τη μετατροπή των βίντεο. δεν στέλνει τα δεδομένα σε διακομιστή. Έτσι, τεχνικά, κανένα αρχείο δεν φεύγει από τις συσκευές σας ενώ χρησιμοποιείτε την εφαρμογή MP4 Maker.

Δεδομένου ότι η εφαρμογή περιορίζεται στη μετατροπή βίντεο στο iPhone μόνο σε μορφή MP4, είναι εξαιρετικά ελαφριά και εύκολη στη χρήση. Επίσης, πριν από τη μετατροπή του αρχείου, μπορείτε να ορίσετε την ποιότητα μετατροπής. Έτσι, μπορείτε να μετατρέψετε τα αρχεία σας με μη αυτόματες ρυθμίσεις για να επιτύχετε το μέγεθος και την ποιότητα αρχείου που θέλετε.

7. Μετατροπέας & Συμπιεστής Βίντεο

Μετατροπέας & Συμπιεστής Βίντεο

Το Video Converter & Compressor της WEBDIA INC. μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε, να συμπιέσετε και να αλλάξετε το μέγεθος βίντεο στο iPhone σας. Αν και η εφαρμογή δεν είναι πολύ δημοφιλής, είναι δωρεάν και προσφέρει κάθε δυνατότητα μετατροπής αρχείων που χρειάζεστε.

Η εφαρμογή είναι απλή και μπορεί να μετατρέψει αρχεία βίντεο σε WMV, MKV, MPEG, MPG και WEBM. Εκτός από τη μετατροπή βίντεο, μπορείτε επίσης να αλλάξετε το μέγεθος των βίντεό σας και να τα αναπαράγετε με τη γενική συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων, μεταξύ άλλων.

Το καθολικό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων που προσφέρει η εφαρμογή μπορεί επίσης να δημιουργήσει λίστες αναπαραγωγής. Συνολικά, το Video Converter & Compressor είναι μια εξαιρετική εφαρμογή μετατροπέα βίντεο στο iPhone.

8. VideoShow Video Editor & Maker

VideoShow Video Editor & Maker

Λοιπόν, το VideoShow Video Editor & Maker δεν είναι μετατροπέας βίντεο. είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για iPhone. Με το VideoShow, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα βίντεο όπως θέλετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VideoShow Video Editor & Maker για να κόψετε, να συγχωνεύσετε, να περικόψετε, να χωρίσετε, να αντιστρέψετε, να περιστρέψετε και να μετατρέψετε τα βίντεο κλιπ σας. Το μόνο μειονέκτημα του VideoShow Video Editor & Maker είναι ότι υποστηρίζει μόνο μια χούφτα μορφών σχετικά με τη μετατροπή βίντεο.

9. PlayerXtreme

PlayerXtreme

Το PlayerXtreme είναι το περίεργο στη λίστα, καθώς είναι μια εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων. Έχουμε καταχωρίσει το PlayerXtreme επειδή υποστηρίζει όλες τις μεγάλες και όχι τόσο δημοφιλείς μορφές αρχείων.

Επομένως, εάν το iPhone σας δεν αναπαράγει ένα αρχείο βίντεο λόγω προβλημάτων ασυμβατότητας, πρέπει να εγκαταστήσετε το PlayerXtreme. Το PlayerXtreme μπορεί να παίξει σχεδόν οποιοδήποτε αρχείο βίντεο μπορείτε να σκεφτείτε. Ως media player, το PlayerXtreme σάς προσφέρει κάθε δυνατότητα που χρειάζεστε για μια βελτιωμένη εμπειρία παρακολούθησης βίντεο.

10. Μετατροπέας πολυμέσων PDF Gif Maker

Μετατροπέας πολυμέσων PDF Gif Maker

Αν θέλετε να μετατρέψετε τα βίντεό σας σε GIF, πρέπει να δοκιμάσετε το Media Converter PDF Gif Maker. Media Converter PDF GIF Maker μπορεί εύκολα να δημιουργήσει ένα βίντεο σε GIF, από φωτογραφία σε GIF και βίντεο σε MP3.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να μετατρέψει το βίντεό σας μόνο σε μορφή αρχείου ήχου MP3. Εκτός από αυτό, το Media Converter PDF Gif Maker μπορεί ακόμη και να δημιουργήσει αρχεία PDF από εικόνες.

11. Μετατροπέας βίντεο – mp4 σε mp3

Μετατροπέας βίντεο - mp4 σε mp3

Video Converter – mp4 σε mp3 είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή μετατροπής αρχείων για iPhone που μπορεί να μετατρέψει μορφές αρχείων βίντεο, ήχου και εικόνας.

Το καλό με το Video Converter – mp4 σε mp3 είναι ότι υποστηρίζει διάφορες μορφές ήχου και βίντεο.

Για μετατροπή βίντεο, η εφαρμογή υποστηρίζει MP4, 3GP, MOV, AVI, 3G2, ASF, MKV, VOB, MPEG, WMV, FLV, OGV, MPG κ.λπ. Όσον αφορά τον ήχο, η εφαρμογή υποστηρίζει MP3, M4A, WAV, OGG, FLAC , WMA, AIFF, CAF και άλλα.

12. Μετατροπέας MP4Plus PRO

Μετατροπέας MP4Plus PRO

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή μετατροπής βίντεο χωρίς διαφημίσεις για iPhone, μην ψάχνετε άλλο από το MP4Plus converter PRO. Είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να μετατρέψετε βίντεο σε μορφή MP4 ή MP3.

Η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με κάθε iPhone που εκτελείται σε iOS 9.3+. Είναι μια εφαρμογή premium. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχουν διαφημίσεις ή iAP.

Όσον αφορά τη συμβατότητα μορφής βίντεο, ο μετατροπέας MP4Plus PRO είναι συμβατός με σχεδόν όλες τις κύριες μορφές αρχείων βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των webm, m3u, m3u8, RMVB, AVI, MKV, MP4, FLV, WMV, 3GP κ.λπ.

13. Μετατροπέας MP4!

Μετατροπέας MP4!

Μετατροπέας MP4! δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο άλλες εφαρμογές στη λίστα. εξακολουθεί να είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές μετατροπέα βίντεο για iPhone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές της λίστας, το MP4 Converter! είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση και υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών βίντεο.

Η εφαρμογή μετατροπέα βίντεο για iPhone μπορεί εύκολα να χειριστεί δημοφιλείς μορφές βίντεο όπως MP4, 3GP, AVI, MKV, FLV, MP3, GIF και άλλα.

14. Μετατροπέας αρχείων βίντεο MP3 GIF

Μετατροπέας αρχείων βίντεο MP3 GIF

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή iPhone για τη μετατροπή των αρχείων MP3, AVI, MPG, GIF, FLV, WMV και MP4, μην ψάχνετε άλλο από το Video Files Converter MP3 GIF.

Η εφαρμογή είναι ιδανική για τη μετατροπή των βίντεό σας σε μορφή MP3 και των ταινιών και των εικόνων σας σε οποιαδήποτε μορφή. Ενώ η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση, ορισμένες λειτουργίες είναι κλειδωμένες πίσω από ένα paywall.

Ως εκ τούτου, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εφαρμογή μετατροπέα βίντεο, πρέπει να αγοράσετε την έκδοση premium της εφαρμογής.

15. AniSmall

AniSmall

Εάν θέλετε μια απλή και ελαφριά εφαρμογή iPhone για τη μετατροπή και τη συμπίεση αρχείων πολυμέσων, αναζητήστε το AniSmall.

Η εφαρμογή προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως η εξαγωγή ήχου από ένα βίντεο, η συμπίεση των αρχείων βίντεο, η μετατροπή βίντεο, η μετατροπή ήχου και πολλά άλλα.

Όσον αφορά τη συμβατότητα αρχείων πολυμέσων, το AniSmall υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μορφές αρχείων πολυμέσων που μπορείτε να σκεφτείτε.

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ να μετατρέψω βίντεο στο iPhone;

Ναι, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε βίντεο στο iPhone σας με τη βοήθεια των εφαρμογών που έχουμε μοιραστεί σε αυτό το άρθρο. Εφαρμογές όπως το Video Convert και το Media Converter υποστηρίζουν όλες τις επιλογές μετατροπής αρχείων.

Είναι δωρεάν αυτά τα Video Converter για iPhone;

Ναι, οι περισσότερες εφαρμογές στο άρθρο είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Και μπορείτε να τα αποκτήσετε απευθείας από το Apple App Store.

Ποιος είναι ο καλύτερος μετατροπέας βίντεο για iPhone;

Όλες οι εφαρμογές που έχουμε μοιραστεί έχουν κορυφαία βαθμολογία και χρησιμοποιούνται από χιλιάδες χρήστες iPhone. Έτσι, η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση εξαρτάται από τον τύπο της μορφής αρχείου που θέλετε να μετατρέψετε.

Ποιος είναι ο καλύτερος μετατροπέας βίντεο iPhone σε MP3;

Ορισμένες εφαρμογές μετατροπέων βίντεο που έχουμε παραθέσει υποστηρίζουν τη μετατροπή βίντεο σε μορφή MP3. Εάν θέλετε να μετατρέψετε βίντεο σε MP3 στο iPhone σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Media Converter (Νο. 3) για να εξαγάγετε ήχο από οποιοδήποτε βίντεο.

Σχεδόν όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο ήταν διαθέσιμες δωρεάν. Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές μετατροπέα βίντεο για iPhone που είναι διαθέσιμες στο Apple App Store. Ενημερώστε μας στα σχόλια εάν θέλετε να προτείνετε άλλη εφαρμογή.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές μετατροπής βίντεο σε MP3 για Android

12 καλύτεροι δωρεάν Audio Converter

Οι  καλύτεροι μετατροπείς YouTube σε MP3

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *