10 καλύτερες εφαρμογές Mirror Photo για Android το 2023

Αν μιλάμε για το καλύτερο λειτουργικό σύστημα για κινητά, χωρίς καμία αμφιβολία, το Android θα κυριαρχήσει στη λίστα. Σε σύγκριση με κάθε άλλο λειτουργικό σύστημα για κινητά, το Android παρέχει στους χρήστες πολύ περισσότερες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής. Όχι μόνο αυτό, αλλά η διαθεσιμότητα της εφαρμογής είναι επίσης αρκετά υψηλή στο Android.

Απλώς αναζητήστε “Επεξεργαστές φωτογραφιών” στο Google Play Store και θα βρείτε εκατοντάδες εφαρμογές. Στο Techviral, έχουμε ήδη κοινοποιήσει πολλά άρθρα σχετικά με την επεξεργασία φωτογραφιών Android, όπως τους καλύτερους επεξεργαστές φωτογραφιών, τους καλύτερους κατασκευαστές κολάζ κ.λπ. Σήμερα, θα μοιραστούμε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Android για να προσθέσουμε εφέ καθρέφτη στις Φωτογραφίες σας.

καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για Android

10 καλύτερες εφαρμογές για αντικατοπτρισμό φωτογραφιών στο Android

Με τις εφαρμογές φωτογραφίας καθρέφτη, μπορείτε εύκολα να αντικατοπτρίσετε τις φωτογραφίες σας και να κάνετε εκπληκτικά κολάζ με τις εικόνες σας. Λοιπόν, ας δούμε τις λίγες καλύτερες εφαρμογές για αντικατοπτρισμό εικόνων στο Android.

1. Mirror Photo Editor

Mirror Photo Editor

Αν ψάχνετε για μια εξαιρετική και εύχρηστη εφαρμογή Android για αντικατοπτρισμό εικόνων, το Mirror Photo Editor μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να προσθέσετε το εφέ καθρέφτη στις φωτογραφίες. Εκτός από αυτό, σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε εκπληκτικά κολάζ με τις εικόνες καθρέφτη σας.

2. Κολάζ MirrorPic Photo Mirror

Κολάζ MirrorPic Photo Mirror

Αν ψάχνετε για μια πλούσια σε λειτουργίες εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών Android για να προσθέσετε το εφέ καθρέφτη, τότε πρέπει να εξετάσετε το κολάζ MirrorPic Photo Mirror.

Το κολάζ MirrorPic Photo Mirror σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα μια φωτογραφία καθρέφτη. Αφού δημιουργήσετε μια κατοπτρική εικόνα, μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, φίλτρα και αυτοκόλλητα.

3. Φωτογραφία καθρέφτη

Φωτογραφία καθρέφτη

Αν και είναι μια λιγότερο δημοφιλής εφαρμογή, δεν χάνει καμία σημαντική λειτουργία επεξεργασίας φωτογραφιών. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσθέτετε οπτικά εφέ στις φωτογραφίες, όπως εφέ καθρέφτη και σχήματος.

Εκτός από αυτό, σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε ένα κολάζ των φωτογραφιών σας. Έτσι, το Mirror Photo είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android για τη δημιουργία κατοπτρικής εικόνας.

4. Photo Mirror Reflection Pro

Photo Mirror Reflection Pro

Αυτή η εφαρμογή είναι για όσους αναζητούν μια εφαρμογή Android για να δημιουργήσουν πολλά αριστερά-δεξιά, πάνω-κάτω και να αντικατοπτρίζουν το στυλ των φωτογραφιών.

Είναι βασικά μια εφαρμογή φωτογραφίας καθρέφτη που σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα εφέ αντανάκλασης στις εικόνες. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα κολάζ φωτογραφιών σε δευτερόλεπτα με τη λειτουργία πλέγματος φωτογραφιών.

5. Αναστροφή εικόνας – Εικόνα καθρέφτη

Αναστροφή εικόνας - Εικόνα καθρέφτη

Αν ψάχνετε για μια ελαφριά και εύχρηστη εφαρμογή Android για να αναστρέψετε μια εικόνα κάθετα και οριζόντια, το Flip Image – Mirror Image μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Μπορεί να αναστρέψει πολλές φωτογραφίες, αλλά πρέπει να αγοράσετε την επαγγελματική έκδοση της εφαρμογής. Επίσης, η εφαρμογή δεν λειτουργεί σε εικόνες με μεγάλα μεγέθη.

6. Έντεχνα εφέ καθρέφτη

Έντεχνα εφέ καθρέφτη

Αυτή η εφαρμογή είναι ο τέλειος συνδυασμός εφέ φωτογραφίας και πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών. Είναι μια εφαρμογή πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να επεξεργάζεται φωτογραφίες και να εφαρμόζει εφέ.

Αν μιλάμε για τα εφέ καθρέφτη, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια τέλεια εικόνα εφέ καθρέφτη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Εκτός από τα εφέ καθρέφτη, η εφαρμογή προσφέρει επίσης μια ποικιλία από στυλ καθρέφτη με προοπτική.

7. Φωτογραφία τετράγωνου καθρέφτη

Φωτογραφία τετράγωνου καθρέφτη

Εάν είστε επηρεαστής του Instagram, θα λατρέψετε αυτήν την εφαρμογή. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε τις καλύτερες εικόνες τετράγωνου, στιγμιότυπου και φωτογραφικού καθρέφτη.

Το μοναδικό χαρακτηριστικό της φωτογραφίας Square Mirror είναι ο «Καθρέφτης του Instamag». Ο καθρέφτης του Instamag παρέχει στυλ εφέ 2D και 3D για τις φωτογραφίες σας.

8. Ηχώ

Ηχώ

Αυτή η εφαρμογή είναι ελαφρώς διαφορετική από όλες τις άλλες που αναφέρονται στο άρθρο. Με το Echo, μπορείτε να προσθέσετε εφέ τύπου αργής κίνησης στη φωτογραφία σας.

Η εφαρμογή το κάνει δημιουργώντας ένα εφέ 3D καθρέφτη. Το πιο σημαντικό, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εφαρμόζετε τα εφέ 3D καθρέφτη σε οποιεσδήποτε εικόνες από τη συλλογή φωτογραφιών.

9. Mirror Lab

Mirror Lab

Το Mirror Lab είναι μια ισχυρή εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για Android που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τις φωτογραφίες σας. Η εφαρμογή φέρνει περισσότερα από 50 διαφορετικά φίλτρα που μπορούν να μεταμορφώσουν τις φωτογραφίες σας σε ελάχιστο χρόνο.

Όλα τα φίλτρα που παρέχονται από την εφαρμογή είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα. μπορείτε να ελέγξετε την ένταση του εφέ, τη γωνία περιστροφής, την αναλογία διαστάσεων κ.λπ. Η εφαρμογή μπορεί να αντικατοπτρίζει τις Φωτογραφίες σας ακόμη και χωρίς τη χρήση φίλτρου.

10. Photo Mirror Pro

Photo Mirror Pro

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές καθρέφτη φωτογραφιών που διατίθενται στο Google Play Store. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ένα εφέ αντανάκλασης και ένα εφέ pip στις φωτογραφίες. Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή δημιουργίας κολάζ, εφαρμογής φωτογραφικών εφέ κ.λπ.

Λοιπόν, αυτές είναι οι δέκα καλύτερες εφαρμογές φωτογραφίας καθρέφτη για Android που είναι διαθέσιμες στο Play Store. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Οι καλύτερες εφαρμογές για αντικατοπτρισμό της οθόνης Android σε υπολογιστή

Πώς να φτιάξετε ένα κολάζ φωτογραφιών σε μια ιστορία Instagram

Ισίδωρος
Ισίδωρος
Άρθρα: 5425