12 καλύτερες εφαρμογές White Noise για Android το 2023

 

Όλοι χρειαζόμαστε να χαλαρώνουμε κάποια στιγμή της ημέρας, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να αποκοιμηθούν μόνοι τους και χρειάζονται τη βοήθεια μελωδιών ή χαλαρωτικών ήχων. Ως εκ τούτου, θα σας δείξουμε τις καλύτερες εφαρμογές λευκού θορύβου για χαλάρωση.

Θα βρείτε πολλές εφαρμογές λευκού θορύβου στο Google Play Store του Android. Οι περισσότερες εφαρμογές λευκού θορύβου είναι διαθέσιμες δωρεάν, αλλά απαιτούν premium συνδρομή. Επίσης, δεν ήταν αποτελεσματικές όλες οι εφαρμογές λευκού θορύβου.

Διαβάστε επίσης:καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Sleep Sound

12 καλύτερες εφαρμογές White Noise για Android

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, δοκιμάσαμε και παραθέσαμε μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές White Noise για smartphone Android. Ας τσεκάρουμε.

1. Ηρεμία – Διαλογιστείτε, Κοιμηθείτε, Χαλαρώστε

Ηρεμία - Διαλογιστείτε, Κοιμηθείτε, Χαλαρώστε

Το Calm είναι η νούμερο ένα εφαρμογή στην επίγνωση και στο διαλογισμό, καθώς μας φέρνει πολλή χαρά και γαλήνη στη ζωή μας. Ως εκ τούτου, είναι ιδανικό να ξεκινήσετε ένα ταξίδι με ήρεμο μυαλό, πρωινά με το καλύτερο επίπεδο ενέργειας και είναι ιδανικό για διαλογισμό, όπως σας είπαμε νωρίτερα.

Επιπλέον, περιλαμβάνει επίσης πολλούς λευκούς ήχους και μελωδίες που σας βοηθούν να ηρεμήσετε όλο σας το άγχος και να διαχειριστείτε το άγχος, την ευτυχία, την αυτοεκτίμηση και τη συγκέντρωση.

2. Ήχοι βροχής: χαλαρώστε

Ήχοι βροχής: χαλαρώστε

Η ακρόαση του νερού όταν πέφτει στη βροχή μπορεί να είναι ο πιο χαλαρωτικός ήχος για πολλούς ανθρώπους, επομένως έχουμε συμπεριλάβει μια εφαρμογή που τους προσομοιώνει πολύ καλά.

Σε αυτήν την εφαρμογή, θα βρείτε ήχους βροχής υψηλής ποιότητας, τέλειες καταιγίδες, βροχή σε φύλλα, ντους, βροχή σε στέγες, βροχή σε σκηνές, βροχερές νύχτες, καταιγίδες και πολλά άλλα.

3. Γεννήτρια λευκού θορύβου

Γεννήτρια λευκού θορύβου

Οι λευκοί ήχοι είναι παντού, καθώς μπορεί να είναι ο αέρας, ο ήχος της βροχής και όλοι οι ήχοι που χαλαρώνουν τους ανθρώπους. Γεννήτρια λευκού θορύβου είναι μια εφαρμογή που συνδυάζει όλους τους χαλαρωτικούς ήχους για να δημιουργήσει ένα μοναδικό μείγμα που σας βοηθά να κοιμηθείτε, να χαλαρώσετε και να συγκεντρωθείτε.

Οι ήχοι που ξεχωρίζουν περισσότερο είναι η βροχή, τα αυτοκίνητα, οι βροντές, ο άνεμος, τα δάση, τα ρυάκια, τα φύλλα που πέφτουν, η φωτιά, τα τρένα, οι ανεμιστήρες και πολλά άλλα. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι είναι κάπως περίεργα, αλλά είναι πολύ αποτελεσματικά.

4. BetterSleep

BetterSleep

Το BetterSleep είναι μια εφαρμογή Android που μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε και να νιώσετε καλύτερα. Η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει πολύ να κατανοήσετε και να βελτιώσετε τον ύπνο σας με τη λειτουργία παρακολούθησης ύπνου.

Εκτός από την παρακολούθηση ύπνου, το BetterSleep φέρνει πολλούς ήχους ύπνου, εγκεφαλικά κύματα και λευκούς θορύβους. Μπορείτε να αναμίξετε αυτούς τους ήχους για να δημιουργήσετε το δικό σας ηχητικό τοπίο.

5. Ατμόσφαιρα: Χαλαρωτικοί ήχοι

Ατμόσφαιρα: Χαλαρωτικοί ήχοι

Η εφαρμογή έχει διάφορα χαλαρωτικούς ήχους που αναδημιουργούν διαφορετικά περιβάλλοντα που θεωρούνται ήρεμα. Πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα στον ήχο ενός ρέματος, με το κροτάλισμα της φωτιάς και το τραγούδι των πουλιών, ή τη γαλήνη μιας παραλίας, όπου εκτός από τα κύματα, μπορούμε να προσθέσουμε τον ήχο ενός μακρινού πλοίου, μιας καταιγίδας ή ακόμα και μιας κιθάρας αυτό ακούγεται φοβερό.

6. White Noise: Sleep Sounds

White Noise: Sleep Sounds

White Noise: Sleep Sounds είναι ένα άλλο καλύτερη εφαρμογή Android που προσφέρει White Noiseήχους ύπνου και μουσική διαλογισμού.

Η εφαρμογή είναι εξαιρετική για χαλάρωση, ύπνο, διαλογισμό και συγκέντρωση. Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι βοηθά όσους παλεύουν με προβλήματα ύπνου (αϋπνία) και εμβοές.

7. Λευκός θόρυβος – ηρεμία, συγκέντρωση

Λευκός θόρυβος - ηρεμία, συγκέντρωση

Λευκός θόρυβος – η ηρεμία, η συγκέντρωση είναι ένα άλλο εξαιρετικό εφαρμογή λευκού θορύβου προσφέροντας μουσική για χαλάρωση, ύπνο και συγκέντρωση.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Λευκός Θόρυβος – η ηρεμία, η συγκέντρωση επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργούν τα αγαπημένα τους μείγματα για να βελτιώσουν τον ύπνο. Λοιπόν, το White Noise – ήρεμη, συγκέντρωση είναι η καλύτερη εφαρμογή λευκού θορύβου Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

8. Ήχοι ύπνου λευκού θορύβου

Ήχοι ύπνου λευκού θορύβου

Το White Noise Sleep Sounds είναι μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή Android λευκού θορύβου στη λίστα που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κοιμάστε καλύτερα. Το υπέροχο με τους White Noise Sleep Sounds είναι ότι περιέχει ήχους ύπνου και φύσης που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να αποκοιμηθείτε.

Η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής στο Google Play Store και εμφανίζεται ήδη σε ορισμένες δημοφιλείς πύλες όπως το ABC, η Wall Street Journal κ.λπ.

9. Νυσταγμένο μωρό

Νυσταγμένο μωρό

Η εφαρμογή Sleepy Baby Android έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί ένα χαλαρωτικό και χαλαρωτικό περιβάλλον για τα μωρά να κοιμούνται εύκολα.

Η εφαρμογή προσφέρει περισσότερα από 40 περιεχόμενο πολυμέσων για να κοιμάται το μωρό σας πιο γρήγορα και καλύτερα. Δεδομένου ότι η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για μωρά, έχει επίσης την επιλογή εγγραφής φωνής και αποθήκευσης ηχογραφήσεων φωνής.

Εκτός από αυτά τα πράγματα, λαμβάνετε επίσης υποστήριξη για ανοιχτό/σκοτεινό θέμα, χρονόμετρο μουσικής κ.λπ.

10. Ήχοι ύπνου

Ήχοι ύπνου

Το Sleep Sounds είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android. Η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι ανακουφίζει από το στρες και το άγχος παίζοντας ήχους ύπνου. Όλοι οι ήχοι ύπνου έχουν αποδειχθεί επιστημονικά ότι βοηθούν στον έλεγχο του ύπνου σας.

Επίσης, οι ήχοι ύπνου μπορούν να ανακουφίσουν το άγχος, την αϋπνία, τα προβλήματα εμβοών και πολλά άλλα. Διαθέτει και White noise για τον ύπνο του μωρού.

11. White Noise Lite

White Noise Lite

Το White Noise Lite είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Android που φέρνει τυχαίους ήχους εξίσου έντονους σε διαφορετικές συχνότητες.

Η εφαρμογή είναι εξαιρετική για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα ύπνου ή ταξιδεύουν όπου το πρόβλημα είναι ο ήχος. Οι ήχοι που φέρνει σας βοηθούν να χαλαρώσετε τους μυς σας και να μειώσετε το άγχος.

Η εφαρμογή ισχυρίζεται επίσης ότι αυξάνει την εστίασή σας, καταπραΰνει τους πονοκεφάλους και καλύπτει τις εμβοές, όλα με την αναπαραγωγή ήχων.

12. Παλμό

Παλμό

Το Vibe δεν είναι πολύ δημοφιλές, αλλά είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά εφαρμογές λευκού θορύβου και διαλογισμού στο τηλέφωνό σας Android.

Η εφαρμογή λευκού θορύβου φέρνει ήχους για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να κοιμηθείτε καλύτερα και να βρείτε εσωτερική γαλήνη. Η συζήτηση μόνο για τους ήχους φέρνει ένα ευρύ φάσμα λευκού θορύβου, ήχους της φύσης, μελωδίες περιβάλλοντος και πολλά άλλα.

Λαμβάνετε επίσης καθοδηγούμενους διαλογισμούς που θα σας βοηθήσουν να ανακουφίσετε το άγχος, να μειώσετε το άγχος και να αυξήσετε την εστίαση.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εφαρμογές λευκού θορύβου για χαλάρωση, με μελωδίες και λευκούς ήχους. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Ήχοι ύπνου

 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ήχου κλήσης

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5429

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *