Πώς να κατεβάσετε το Instagram Story Highlights

Πώς να κατεβάσετε το Instagram Story Highlights

Εάν δημιουργήσατε ποτέ μια εξαιρετική ιστορία Instagram που θέλετε να αποθηκεύσετε στη συσκευή σας, είστε στο σωστό μέρος. Δυστυχώς, οι ιστορίες του Instagram διαρκούν μόνο 24 ώρες και είναι καλή ιδέα να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας τοποθετώντας τις στα Highlights του Instagram. Στη συνέχεια, μπορείτε να κατεβάσετε τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας σας στο Instagram όποτε θέλετε.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε ιστορίες άλλων ανθρώπων και στιγμιότυπα που τραβούν την προσοχή σας. Ίσως θέλετε να τα μοιραστείτε, αλλά ο δημιουργός απενεργοποίησε την επιλογή κοινής χρήσης ή ίσως απλώς θέλετε να τα αποθηκεύσετε στη συσκευή σας και να τα εμφανίσετε στους φίλους σας αργότερα.

Μπορείτε να κατεβάσετε τις καλύτερες στιγμές χωρίς μεγάλη προσπάθεια στη συσκευή σας Android, iPhone, σύστημα Windows ή Mac. Θα χρειαστείτε απλώς λίγη υπομονή και μία από τις τρεις μεθόδους μας που περιγράφονται παρακάτω.

Πώς να προσθέσετε πολλές φωτογραφίες στο Instagram Story

Ποια είναι τα highlights του Instagram;

Τα Highlights του Instagram είναι ιστορίες που δημιουργήσατε και αποθηκεύσατε στο προφίλ σας. Τα highlights είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του Instagram, επειδή δεν είναι ασυνήθιστο οι χρήστες να θέλουν οι ιστορίες τους να διαρκούν περισσότερο από 24 ώρες.

Μόλις αποφασίσετε να αποθηκεύσετε μια ιστορία στο προφίλ σας ως highlight, το Instagram θα την τοποθετήσει σε ξεχωριστή ενότητα, ακριβώς πάνω από τις αναρτήσεις σας. Αν θέλετε να κατεβάσετε τις καλύτερες στιγμές σας ή άλλων ανθρώπων, δείτε πώς.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Θέλεις περισσότερη τεχνολογία; >> Ελα στο Viper

Διαβάστε επίσης :Πώς να αλλάξετε το χρώμα φόντου στο Instagram Story

1. Κατεβάστε απευθείας τα Highlights του Instagram

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τα Highlight του Instagram στο Android ή το iPhone σας, η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να το κάνετε απευθείας από το Highlight. Δείτε πώς να το κάνετε:

 1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας και μεταβείτε στο προφίλ σας.
 2. Πατήστε στο highlight που θέλετε να κατεβάσετε για να το ανοίξετε.
 1. Μόλις ανοίξει, σύρετε προς τα επάνω. Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο.
 2. Επίλεξε το εικονίδιο λήψης.
 1. Το highlight θα ληφθεί αυτόματα στο Camera Roll.

Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να κατεβάσετε το δικό σας Instagram Highlight στην κινητή συσκευή σας. Το καλύτερο μέρος είναι ότι θα λειτουργήσει και σε συσκευές Android και iOS με τον ίδιο τρόπο.

2. Κατεβάστε το Instagram Highlights Using Stories Archive

Αν και η ιστορία σας θα αναρτηθεί μόνο 24 ώρες μετά τη δημοσίευσή της, μετά από αυτό, θα αρχειοθετηθεί. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά αν μεταβείτε στο Αρχείο Ιστοριών. Αλλά αυτό δεν είναι μια αυτόματη λειτουργία, στην πραγματικότητα, θα πρέπει να την ενεργοποιήσετε εάν θέλετε οι αγαπημένες σας ιστορίες να αποθηκευτούν στο αρχείο. Στη βιβλιοθήκη Archive, θα βρείτε επίσης ιστορίες άλλων χρηστών Instagram στις οποίες επισημάνατε.

Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Αρχείο Ιστοριών για να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας στιγμιότυπα. Εάν έχετε αποθηκευμένες πολλές ιστορίες στη βιβλιοθήκη του αρχείου, θα παρατηρήσετε ότι είναι ταξινομημένες κατά ημερομηνία. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να βρείτε εύκολα την επισήμανση που θέλετε να κατεβάσετε. Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να το κάνετε:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στο προφίλ σας.
 2. Πατήστε το τρεις οριζόντιες γραμμές εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία.
 1. Επιλέγω Αρχείο από το μενού.
 1. Όταν ανοίξει η βιβλιοθήκη αρχειοθέτησης, βρείτε και πατήστε μια ιστορία που θέλετε να κατεβάσετε.
 2. Πατήστε τις τρεις κουκκίδες στην κάτω δεξιά γωνία, γνωστές και ως το Περισσότερο μενού.
 1. Επιλέγω Αποθήκευση φωτογραφίας/βίντεο από το αναδυόμενο μενού.

Και αυτό είναι όλο. Κατεβάσατε με επιτυχία μια επισήμανση Instagram στη συσκευή σας. Θυμηθείτε ότι αυτή η μέθοδος θα λειτουργήσει τόσο σε συσκευές Android όσο και σε iOS.

3. Κατεβάστε το Instagram Highlights Online στον υπολογιστή σας

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τα Highlights του Instagram στον υπολογιστή σας αντί για ένα smartphone, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο τρίτων. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να περάσετε από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπως το Mozilla, το Google Chrome, το Safari ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης προτιμάτε. Θα το χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε το Instagram και να αναζητήσετε έναν όρο όπως π.χ Instagram Story Saver, Πρόγραμμα λήψης βίντεο Instagramή Πρόγραμμα λήψης φωτογραφιών Instagram. Έχετε πολλές επιλογές.

Όλοι αυτοί οι ιστότοποι τρίτων που θα σας βοηθήσουν να κατεβάσετε το IG Story ή ένα Highlight λειτουργούν με την ίδια αρχή. Θα πρέπει να του παράσχετε έναν σύνδεσμο προς την ιστορία ή μια επισήμανση και θα κάνει τα υπόλοιπα για εσάς. Το καλό μέρος τέτοιων ιστότοπων είναι ότι μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για να κατεβάσετε όχι μόνο τα Highlights σας αλλά και τα Highlight άλλων ατόμων. Απλώς βεβαιωθείτε ότι το προφίλ τους έχει οριστεί ως δημόσιο. Δεν θα λειτουργήσει με έναν ιδιωτικό λογαριασμό Instagram επειδή δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Highlight και να πάρετε τον σύνδεσμό του.

Ας δούμε πώς να κατεβάσετε το IG Highlight χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο StoriesIG. Λάβετε υπόψη ότι τα βήματα είναι παρόμοια για όλους τους άλλους παρόμοιους ιστότοπους που αναφέρονται παραπάνω:

 1. Παω σε https://storiesig.info/en/ στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που προτιμάτε.
 2. μεταβείτε στο Καρτέλα Ig Story Downloader στην ιστοσελιδα.
 1. Στη γραμμή αναζήτησης πληκτρολογήστε το όνομα του χρήστη Instagram του οποίου το Highlight θέλετε να κατεβάσετε. Εάν είναι δικό σας, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη του λογαριασμού σας στο Instagram. Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε έναν άμεσο σύνδεσμο σε ένα βίντεο Instagram που θέλετε να κατεβάσετε.
 2. Μόλις δώσετε το όνομα χρήστη Instagram ή έναν άμεσο σύνδεσμο για το βίντεο, πατήστε το Αναζήτηση πατήστε δίπλα στη γραμμή αναζήτησης και περιμένετε να βρει τα αποτελέσματα ο ιστότοπος.
 1. Μόλις βρεθεί το παρεχόμενο προφίλ ονόματος χρήστη, θα δείτε τις διαθέσιμες καρτέλες Ιστορίες, Επισημάνσεις, Αναρτήσεις, IGTV και Καρτέλες. Χτύπα το Καλύτερες στιγμές αυτί.
 1. Εάν θέλετε να κάνετε λήψη άλλου περιεχομένου, επιλέξτε την κατάλληλη καρτέλα.
 2. Επιλέξτε το Highlight που θέλετε να κατεβάσετε.
 1. Θα εμφανιστεί ένα πράσινο κουμπί λήψης. Κλίκαρέ το.

Ανάλογα με τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, το περιεχόμενο που έχετε λάβει είτε θα μεταβεί στον φάκελο λήψεων είτε θα ερωτηθείτε πού θέλετε να αποθηκεύσετε την επισήμανση.

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένοι από αυτούς τους ιστότοπους τρίτων για τη λήψη περιεχομένου Instagram διαθέτουν επίσης εφαρμογή για κινητά. Ένα τέτοιο είναι το Instagram Story Saver. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για γρήγορη εύρεση και λήψη περιεχομένου από οποιοδήποτε δημόσιο προφίλ Instagram. Μπορεί επίσης να δημιουργήσει έναν σύνδεσμο λήψης για εσάς που μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους.

Λοιπόν, να το έχετε, λάτρεις του Instagram! Έχετε σπάσει τον κώδικα για το πώς να κατεβάσετε αυτά τα καταπληκτικά Story Highlights. Είτε σκοπεύετε να ξαναζήσετε αναμνήσεις είτε απλώς κρατάτε ένα ψηφιακό λεύκωμα, η γνώση του πώς να κατεβάζετε το Instagram Story Highlights σας προσφέρει ένα εντελώς νέο επίπεδο ελέγχου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πώς να αποθηκεύσετε το Instagram Story με μουσική

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *