επεξεργασία βίντεο χωρίς υδατογραφήματα

10 καλύτεροι διαδικτυακοί επεξεργαστές βίντεο χωρίς υδατογραφήματα το 2023

Αν κοιτάξουμε τριγύρω, θα βρούμε χιλιάδες πλατφόρμες κοινής χρήσης βίντεο να ξεπροβάλλουν. Δημοφιλείς ιστότοποι κοινής χρήσης βίντεο όπως το YouTube, το Vimeo και το Instagram έχουν παρακινήσει αρκετά τους χρήστες να ξεκινήσουν τη δημιουργία βίντεο. Ωστόσο, η δημιουργία βίντεο δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται. πρέπει να έχετε κατάλληλες δεξιότητες δημιουργίας βίντεο και εργαλεία επεξεργασίας.

Ωστόσο, δεν έχουν όλοι όσοι διαθέτουν δεξιότητες έναν ικανό υπολογιστή για την εκτέλεση εργαλείων επεξεργασίας βίντεο υψηλής τεχνολογίας. Επομένως, για αυτούς τους χρήστες, θα μοιραστούμε μερικά από τα καλύτερα διαδικτυακά προγράμματα επεξεργασίας βίντεο που δεν εμφανίζουν υδατογραφήματα. Με αυτά τα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο που βασίζονται στον ιστό, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα βίντεό σας όπως θέλετε χωρίς να δώσετε εύσημα σε κανέναν.

Διαβάστε επίσης: Καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για το YouTube (2023)

10 καλύτεροι διαδικτυακοί επεξεργαστές βίντεο χωρίς υδατογραφήματα (2023)

Εδώ, λοιπόν, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικά από τα καλύτεροι δωρεάν και διαδικτυακοί επεξεργαστές βίντεο που δεν βάζουν υδατογράφημα σε επεξεργασμένα βίντεο. Ας ρίξουμε μια ματιά στους καλύτερους διαδικτυακούς επεξεργαστές βίντεο.

1. Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο Invideo

Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο Invideo

Όπως κάθε άλλο online πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, το Invideo σάς προσφέρει επίσης εργαλεία επεξεργασίας βίντεο για εύκολη επεξεργασία. Με το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο Invideo, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε βίντεο υψηλής ποιότητας μέσα σε λίγα λεπτά.

Η δωρεάν έκδοση δεν βάζει υδατογράφημα στο βίντεο και παρέχει πάνω από 6000 πρότυπα βίντεο, 3M+ Standard Media Library, AI Script Generator, Αυτόματη μετατροπή κειμένου σε ομιλία και πολλά άλλα.

Ωστόσο, για να κάνετε πλήρη χρήση του Invideo, πρέπει να αγοράσετε το κορυφαίο σχέδιό του.

2. Online Video Cutter

προγράμματα επεξεργασίας βίντεο χωρίς υδατογραφήματα

Το Well Online Video Cutter είναι ένα εργαλείο κοπής βίντεο που προσφέρει ορισμένες βασικές λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο. Για παράδειγμα, μπορείτε να κόψετε ένα μικρό μέρος ενός μεγάλου βίντεο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το εργαλείο παρέχει επίσης μερικές από τις βασικές λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο, όπως χειριστήρια χρώματος, έλεγχοι έκθεσης, κ.λπ. Το καλύτερο πράγμα για το Online Video Cutter είναι ότι δεν βάζει υδατογραφήματα σε επεξεργασμένα βίντεο.

3. Movie Maker Online

Movie Maker Online

Αν ψάχνετε για ένα εργαλείο επεξεργασίας βίντεο για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε βίντεο με κινούμενα σχέδια HD, τότε το Movie Maker Online μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Το καλύτερο πράγμα για το Movie Maker Online είναι ότι δεν βάζει υδατογράφημα στα επεξεργασμένα βίντεο και μπορείτε να περιμένετε πολλές δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο. Το εργαλείο επεξεργασίας βίντεο που βασίζεται στον ιστό επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν φίλτρα, εφέ μετάβασης και crossfade.

4. Magisto

Magisto

Το Magisto είναι ένας άλλος καλύτερος διαδικτυακός επεξεργαστής βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Το καλύτερο πράγμα για το Magisto είναι ότι χρησιμοποιεί κάποιο προηγμένο αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης για να ανιχνεύει συναρπαστικές στιγμές από το βίντεο και προσθέτει αυτόματα προσαρμοσμένα εφέ.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε χειροκίνητη επεξεργασία βίντεο για πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Όπως όλα τα άλλα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο στο άρθρο, το Magisto δεν βάζει κανένα υδατογράφημα σε επεξεργασμένα βίντεο.

5. Kapwing

Kapwing

Το Kapwing δεν είναι ακριβώς πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να περικόψετε και να αλλάξετε το μέγεθος βίντεο για κοινή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι διαχειριστές σελίδων χρησιμοποιούν κυρίως τον ιστότοπο για να μοιράζονται εκπληκτικά βίντεο.

Το εργαλείο επεξεργασίας βίντεο που βασίζεται στον ιστό προσφέρει μόνο ορισμένες βασικές λειτουργίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για επεξεργασία βίντεο αρχικού επιπέδου. Εκτός από αυτό, το Kapwing δεν βάζει κανένα υδατογράφημα στα επεξεργασμένα βίντεο.

6. Video Louder

Video Louder

Αν ψάχνετε για το καλύτερο ηλεκτρονικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο χωρίς υδατογράφημα, τότε το VideoLouder μπορεί να είναι η άλλη καλύτερη επιλογή σας. Μάντεψε? Το VideoLouder είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο για τη ρύθμιση των επιπέδων ήχου.

Μπορείτε είτε να αυξήσετε είτε να μειώσετε το κατάλληλο επίπεδο οποιουδήποτε βίντεο. Εκτός από αυτό, το εργαλείο που βασίζεται στο web προσφέρει επίσης ορισμένες βασικές λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο.

7. RenderForest

RenderForest

Σήμερα, βρίσκουμε δωρεάν διαδικτυακούς επεξεργαστές βίντεο. Ακόμα κι αν είναι δύσκολο, αν έχετε καταφέρει να βρείτε ένα, θα βάλει υδατογραφήματα στα επεξεργασμένα βίντεό σας.

Ωστόσο, το RenderForest δεν μοιάζει με όλα τα άλλα και δεν βάζει υδατογράφημα στα επεξεργασμένα βίντεό σας. Το εργαλείο που βασίζεται στο web είναι δωρεάν, αλλά πρέπει να αγοράσετε ένα πρόγραμμα συνδρομής για προηγμένες λειτουργίες.

8. Lumen5

Lumen5

Οι χρήστες του WordPress χρησιμοποιούν κυρίως το Lumen 5, ένα από τα καλύτεροι διαδικτυακοί επεξεργαστές βίντεο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Εάν ασχολείστε με το blogging, το Lumen5 μπορεί να είναι ένα χρυσωρυχείο.

Το υπέροχο με το Lumen5 είναι ότι μπορεί να μετατρέψει άρθρα σε βίντεο μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Ωστόσο, αυτή είναι μια premium υπηρεσία και οι τιμές είναι υψηλές. Η δωρεάν έκδοση περιορίζεται σε λίγες μόνο δυνατότητες και μπορείτε να επωφεληθείτε μόνο από μια δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών.

9. Βίντεο Hippo

Βίντεο Hippo

Λοιπόν, το Hippo Video έχει τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή προγράμματα. Ο δωρεάν λογαριασμός Hippo Video περιορίζει την επεξεργασία βίντεο σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Ωστόσο, το Hippo Video μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή εάν θέλετε ένα εύχρηστο διαδικτυακό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για περικοπή, κοπή, θόλωση και περικοπή κλιπ.

Ο δωρεάν λογαριασμός Hippo Video σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε κείμενο, emoji και μηνύματα προώθησης για να εξηγήσετε καλύτερα τμήματα του βίντεό σας. Το Hippo Video υποστηρίζεται από διαφημίσεις, αλλά δεν βάζει υδατογράφημα στα επεξεργασμένα βίντεο.

10. WeVideo

WeVideo

Αν ψάχνετε για μια γρήγορη, εύκολη και ευέλικτη επιλογή για να επεξεργαστείτε τα βίντεό σας εν κινήσει, τότε το WeVideo μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Σε αντίθεση με κάθε άλλο διαδικτυακό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, το WeVideo διαθέτει δωρεάν και επί πληρωμή προγράμματα.

Το δωρεάν πρόγραμμα δεν βάζει υδατογράφημα στα επεξεργασμένα βίντεο, αλλά περιορίζει την επιλογή εξαγωγής βίντεο σε μια συγκεκριμένη ποιότητα. Με το WeVideo, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα βίντεο, τις εικόνες και τη μουσική σας. Με το πρόγραμμα επί πληρωμή, θα έχετε επίσης πρόσβαση στο ενσωματωμένο περιεχόμενο μετοχών του WeVideo.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτεροι διαδικτυακοί επεξεργαστές βίντεο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Αυτά τα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο δεν βάζουν υδατογράφημα στο επεξεργασμένο βίντεο. Άρα, δεν χρειάζεται να πιστώσεις σε κανέναν. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Μοιραστείτε τις απόψεις σας στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης Οι 10 καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι για επεξεργασία αρχείων PDF

Τα  καλύτερα προγράμματα λήψης βίντεο TikTok

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *