Ανέβασμα αρχείων

Καλύτεροι ιστότοποι ανέβασμα αρχείων και κοινής χρήσης

Έχουμε εκατοντάδες ιστότοπους κοινής χρήσης αρχείων σήμερα, αλλά κανένας δεν προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Ένας ιστότοπος που προσέφερε απεριόριστο χώρο στο δίσκο ήταν το Zippyshare, αλλά είχε κλείσει πρόσφατα.

Ιδρύθηκε το 2006, το Zippyshare έγινε σύντομα δημοφιλής λόγω των χαρακτηριστικών του. Ήταν ένας από τους πρώτους ιστότοπους κοινής χρήσης αρχείων που πρόσφερε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.

Οι χρήστες σε όλο τον κόσμο άρχισαν να φιλοξενούν ταινίες, τραγούδια, παιχνίδια, αρχεία ISO κ.λπ., στην πλατφόρμα. Το ZippyShare ήταν 100% δωρεάν, δεν είχε όρια λήψης, δεν απαιτούσε εγγραφή και πρόσφερε απεριόριστο χώρο στο δίσκο.

Ωστόσο, τώρα οι άνθρωποι πίσω από το Zippyshare πιστεύουν ότι η υπηρεσία φιλοξενίας αρχείων του δεν είναι πλέον κερδοφόρα και δεν έχουν την πολυτέλεια να τη διατηρήσουν λειτουργική. ως εκ τούτου, έχουν κλείσει την υπηρεσία.

Διαβάστε επίσης :

11 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Zippyshare

Εάν ήσασταν χρήστης Zippyshare και φιλοξενούσατε πολλά αρχεία, η εναλλαγή σε διαφορετικό ιστότοπο φιλοξενίας/κοινής χρήσης αρχείων είναι η καλύτερη. Παρακάτω, έχουμε παραθέσει μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους όπως το Zippyshare για φιλοξενία αρχείων. Ας τσεκάρουμε.

1. 4Shared

4 Κοινόχρηστο

Το 4Shared είναι ίσως η καλύτερη εναλλακτική λύση Zippyshare που είναι διαθέσιμη στον Ιστό. Επιπλέον, είναι ένα από τα πιο βολικά εργαλεία ηλεκτρονικής αποθήκευσης.

Σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης αρχείων όπως το Google Drive, το OneDrive κ.λπ., το 4Shared παρέχει περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

Το 4Shared έχει δωρεάν και premium πακέτα, αλλά το δωρεάν πρόγραμμα του είναι το πιο δημοφιλές. Το όριο αποθηκευτικού χώρου δωρεάν για τους χρήστες είναι 15 GB ανά λογαριασμό και το μέγιστο όριο μεγέθους αρχείου είναι 2 GB ανά αρχείο.

Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα για το 4Shared είναι η διαθεσιμότητά του. Το δημοφιλές εργαλείο αποθήκευσης cloud είναι διαθέσιμο για smartphone Android, iPhone, Windows και Huawei.

2. SaberCatHost

SaberCatHost

Το SaberCatHost δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το 4Shared, αλλά εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες επιλογές. Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν πλέον την υπηρεσία αποθήκευσης αρχείων για φιλοξενία και κοινή χρήση αρχείων.

Έχει δωρεάν και premium προγράμματα, αλλά το δωρεάν είναι πιο δημοφιλές. Το δωρεάν πρόγραμμα που δεν απαιτεί εγγραφή σας παρέχει 5 GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά το μέγιστο μέγεθος μεταφόρτωσης αρχείου είναι 50 MB.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία αποθήκευσης cloud για να φιλοξενήσετε μόνο μουσική και βίντεο λόγω του μέγιστου ορίου μεταφόρτωσης μεγέθους αρχείου. Δεν υπάρχει όριο λήψης, αλλά η δωρεάν έκδοση έχει μικρότερη ταχύτητα λήψης.

Αν και το SaberCatHost δεν είναι η τέλεια εναλλακτική λύση Zippyshare, εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για τη φιλοξενία εγγράφων, μουσικής και βίντεο.

3. FileFactory

FileFactory

Το FileFactory είναι μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud που στοχεύει να λύσει όλα τα προβλήματα με τις ανάγκες αποθήκευσης. Αυτή είναι μια υπηρεσία φιλοξενίας και κοινής χρήσης αρχείων όπως το Zippyshare που διαθέτει δωρεάν και premium προγράμματα.

Το δωρεάν πρόγραμμα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν απεριόριστο αριθμό αρχείων και να χρησιμοποιούν απεριόριστο χώρο. Ωστόσο, τα αρχεία που ανεβάζουν δωρεάν χρήστες έχουν ρυθμιστεί να διαγράφονται αυτόματα μετά από 30 ημέρες.

Έτσι, εάν σκοπεύετε να φιλοξενήσετε τα αρχεία σας περισσότερο, μπορεί να χρειαστείτε κάτι διαφορετικό από το FileFactory. Ωστόσο, εάν θέλετε μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να ανεβάσετε και να δημιουργήσετε άμεσα έναν σύνδεσμο κοινής χρήσης, το FileFactory θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ο premium λογαριασμός του FileFactory παρέχει απεριόριστη ταχύτητα/λήψεις, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς αυτόματη διαγραφή αρχείων μετά από 30 ημέρες.

4. SugarSync

SugarSync

Το SugarSync είναι μια υπηρεσία αποθήκευσης αρχείων cloud που είναι πολύ πιο δημοφιλής από το Zippyshare, το 4Shared ή άλλες παρόμοιες υπηρεσίες.

Είναι μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud γνωστή για τις εκπληκτικές δυνατότητες συγχρονισμού αρχείων. Μπορείτε να ανεβάσετε και να αποθηκεύσετε τα σημαντικά αρχεία σας στην υπηρεσία και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά με άλλες συσκευές.

Αν μιλάμε για τα σχέδια και την τιμολόγηση του SugarSync, δεν έχει δωρεάν πρόγραμμα, αλλά προσφέρει δωρεάν δοκιμή 5 GB. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δοκιμή για 30 ημέρες. Μετά από αυτό, πρέπει να αγοράσετε μια έκδοση premium.

Το προσωπικό πρόγραμμα του SugarSync, το οποίο ξεκινά από 7,49 $, σας παρέχει 100 GB αποθηκευτικού χώρου. Μέσα σε αυτόν τον χώρο αποθήκευσης, λαμβάνετε εκπληκτικές λειτουργίες όπως συγχρονισμός φακέλων, ασφάλεια τραπεζικού επιπέδου, απομακρυσμένη διαγραφή συσκευής, λειτουργίες αποκατάστασης αρχείων κ.λπ.

5. MediaFire

MediaFire

Το Mediafire είναι πιο δημοφιλές από το Zippyshare όταν πρόκειται για την αποθήκευση αρχείων. Είναι ένας παλιός παίκτης στον κόσμο αποθήκευσης cloud και γνωρίζει καλά τη δουλειά του.

Το Mediafire έχει τόσο δωρεάν όσο και premium προγράμματα. Το δωρεάν πρόγραμμα σάς προσφέρει 10 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud μόνο εάν εγγραφείτε στον ιστότοπο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Mediafire σάς προσφέρει επίσης ένα επιπλέον 1 GB αποθηκευτικού χώρου για κάθε χρήστη που εγγράφεται με την παραπομπή σας. Επιπλέον, λαμβάνετε 200 MB αποθηκευτικού χώρου εάν εγκαταστήσετε τις εφαρμογές για κινητά.

Ωστόσο, μην περιμένετε προηγμένες λειτουργίες με το δωρεάν πρόγραμμα. Συνολικά, το Mediafire είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση Zippyshare που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

6. Mega

Mega

Το Mega είναι ένας κορυφαίος πάροχος αποθήκευσης cloud, που προσφέρει δωρεάν και premium πακέτα.

Το βασικό χαρακτηριστικό του Mega είναι το δωρεάν πρόγραμμα που σας προσφέρει 20 GB αποθηκευτικού χώρου, που είναι περισσότερο από αυτό που προσφέρει ένας κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών cloud.

Μαζί με το δωρεάν πρόγραμμα, το Mega διαθέτει τέσσερα διαφορετικά προγράμματα για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Έτσι, έχετε διάφορες επιλογές κατά την αγορά ενός προγράμματος premium.

Ένα άλλο εκπληκτικό χαρακτηριστικό του Mega είναι ότι όλα τα αρχεία του είναι κρυπτογραφημένα από την πλευρά του πελάτη. Αυτό σημαίνει ότι μόνο ο χρήστης που το ανέβασε μπορεί να αποκρυπτογραφήσει τα αρχεία του.

7. Μεταφέρουμε

Μεταφέρουμε

Το WeTransfer είναι πολύ διαφορετικό από το Zippyshare όσον αφορά τη λειτουργικότητα. Είναι μια υπηρεσία κοινής χρήσης αρχείων όπου ανεβάζετε και μοιράζεστε αρχεία απευθείας.

Μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία μεγέθους έως 2 GB. Μόλις μεταφορτωθεί, λαμβάνετε έναν σύνδεσμο με δυνατότητα άμεσης κοινής χρήσης.

Δεδομένου ότι δεν είναι υπηρεσία φιλοξενίας αρχείων, όλα τα μεταφορτωμένα αρχεία θα εξαφανιστούν αυτόματα μόλις λήξει ο σύνδεσμος με δυνατότητα κοινής χρήσης. Έτσι, το WeTransfer είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για μια υπηρεσία για να φιλοξενήσετε και να μοιραστείτε αρχεία αμέσως.

8. Google Drive

Ιστότοπος Google Drive

Το Google Drive δεν χρειάζεται συστάσεις, όπως πιθανότατα γνωρίζετε ήδη. Είναι μια πολύ δημοφιλής υπηρεσία αποθήκευσης cloud από την Google που προσφέρει παρόμοιες δυνατότητες με το Zippyshare.

Λαμβάνετε 15 GB αποθηκευτικού χώρου με κάθε λογαριασμό Google Drive. Μέσα σε αυτά τα 15 GB, μπορείτε να αποθηκεύσετε όσα αρχεία θέλετε χωρίς να ανησυχείτε για το μέγεθος μεταφόρτωσης του αρχείου.

Αφού ανεβάσετε τα αρχεία στο Google Drive, μπορείτε να ορίσετε το απόρρητο των αρχείων όπως θέλετε. Το μόνο πρόβλημα με το Google Drive είναι ότι η υπηρεσία είναι αυστηρή σε ό,τι ανεβάζετε.

Εάν εντοπίσει ένα αρχείο που παραβιάζει τους όρους και τις προϋποθέσεις του Google Drive, θα το καταργήσει χωρίς καμία ειδοποίηση.

9. pCloud

pCloud

Το pCloud είναι μια λιγότερο γνωστή υπηρεσία αποθήκευσης cloud στη λίστα, αλλά είναι μια τέλεια επιλογή για τους λάτρεις των πολυμέσων. Έχει τόσο δωρεάν όσο και premium προγράμματα.

Το δωρεάν πρόγραμμα σάς προσφέρει 10 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο cloud, αλλά η κρυπτογράφηση αρχείων δεν είναι διαθέσιμη στη δωρεάν έκδοση.

Το pCloud και το Google Drive μοιράζονται πολλές ομοιότητες. μπορούν να προσαρτήσουν μια εικονική μονάδα δίσκου στην Εξερεύνηση αρχείων του υπολογιστή σας. Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση ή να ανεβάσετε νέα αρχεία από την εικονική μονάδα δίσκου στο cloud.

Τα premium πακέτα pCloud προσφέρουν δυνατότητες συνεργασίας, κορυφαία ασφάλεια, υπηρεσίες συγχρονισμού και πολλά άλλα.

10. Koofr

Koofr

Το Koofr είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος όπως το Zippyshare για την ασφαλή αποθήκευση των αρχείων σας στο cloud. Αυτό είναι λιγότερο δημοφιλές από το Zippyshare, αλλά προσφέρει 10 GB δωρεάν ασφαλούς χώρου αποθήκευσης στο cloud.

Εντός του εύρους ζώνης των 10 GB, μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία οποιουδήποτε μεγέθους, να ρυθμίσετε αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πολυμέσων, αμφίδρομο συγχρονισμό, ένα χρηματοκιβώτιο koofr κ.λπ.

Το χαρακτηριστικό που κάνει το Koofr μοναδικό είναι η ικανότητά του να συνδέεται με άλλους λογαριασμούς cloud. Αυτό σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε πολλές υπηρεσίες αποθήκευσης cloud από ένα μόνο μέρος.

Μπορείτε επίσης να προστεθεί μια εικονική μονάδα δίσκου στον εξερευνητή αρχείων του υπολογιστή σας. Συνολικά, το Koofr είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση Zippyshare για χρήση.

11. GoFile

GoFile

Το GoFile δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το ZippyShare. εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα γύρω. Είναι βασικά μια ενιαία λύση για όλες τις ανάγκες διαχείρισης και διανομής αποθήκευσης.

Ο ιστότοπος παρέχει τις πιο προσιτές επιλογές αποθήκευσης cloud. το 1TB κοστίζει μόλις 3$ το μήνα.

Μπορείτε επίσης να διανείμετε το περιεχόμενό σας απευθείας από τον ιστότοπο. Συνολικά, το GoFile είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση Zippyshare που μπορείτε να εξετάσετε.

Το Zippyshare ήταν ο καλύτερος ιστότοπος κοινής χρήσης αρχείων, αλλά έκλεισε μετά από 17 χρόνια υπηρεσίας. Τώρα που η υπηρεσία έχει φύγει, είναι καλύτερο να βασίζεστε στις εναλλακτικές λύσεις Zippyshare που έχουμε μοιραστεί. Εάν θέλετε να προσθέσετε την αγαπημένη σας εναλλακτική λύση Zippyshare, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *