καλύτεροι ιστότοποι για στοκ βίντεο

Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι για στοκ βίντεο

Ως πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, ίσως γνωρίζετε τη σημασία των στοκ βίντεο. Ωστόσο, όπως και οι δωρεάν ιστότοποι εικόνων στοκ, υπάρχουν και ιστότοποι για δωρεάν βίντεο.

Από αυτούς τους ιστότοπους, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν βίντεο. Το Stock Footage είναι ένα βίντεο κλιπ χωρίς πνευματικά δικαιώματα, που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε για προσωπική χρήση.

Επί του παρόντος, εκατοντάδες ιστότοποι είναι διαθέσιμοι στον ιστό που σας παρέχουν δωρεάν πλάνα στοκ. Ωστόσο, από όλα αυτά, μόνο λίγοι ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικά από τα οι καλύτεροι ιστότοποι για να κατεβάσετε δωρεάν υλικό. Οι περισσότεροι ιστότοποι στο άρθρο ήταν δωρεάν για λήψη, αλλά ορισμένοι απαιτούν τη δημιουργία λογαριασμού πριν από τη λήψη βίντεο. Λοιπόν, ας δούμε τους ιστότοπους.

1. Videezy

πλάνα αρχείου χωρίς δικαιώματα

Αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο που προσφέρει μια τεράστια συλλογή από βίντεο κλιπ, τότε το Videezy μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα περισσότερα από τα κλιπ που ήταν διαθέσιμα στον ιστότοπο ήταν χωρίς δικαιώματα για προσωπική και εμπορική χρήση.

Επίσης, ο ιστότοπος είναι γνωστός για τα υψηλής ποιότητας βίντεο κλιπ του. Σχεδόν όλα τα κλιπ στον ιστότοπο είναι διαθέσιμα σε ανάλυση HD και 4K.

2. Videvo

Videvo

Βεβαιωθείτε ότι τα βίντεο που λαμβάνετε από αυτήν την πύλη ή τον ιστότοπο δεν πρέπει να κοινοποιούνται πουθενά για πρόσβαση λήψης. Πέρα από αυτό, μπορείτε να κατεβάσετε το stock footage σχεδόν κάθε κατηγορίας και να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν για επαγγελματικούς σκοπούς, εμπορικές χρήσεις κ.λπ.

3. Λίμνη 5

Λίμνη 5

Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά στοκ βίντεο ή πλάνα που σχετίζονται με τις ειδήσεις και τα ιστορικά γεγονότα. Επιπλέον, θα μπορούσαν να ληφθούν χιλιάδες βίντεο επί πληρωμή για επαγγελματική χρήση.

Επομένως, χρησιμοποιήστε αυτόν τον ιστότοπο για να κατεβάσετε δωρεάν και premium στοκ βίντεο για προσωπική/επαγγελματική χρήση.

Πλάνα αρχείου του Archive.org

Μπορείτε να βρείτε μερικά υψηλής ποιότητας πλάνα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για εμπορική όσο και για προσωπική χρήση σε αυτόν τον ιστότοπο. Το Αρχείο είναι ο πραγματικός προορισμός για όσους αναζητούν ποιοτικό υλικό.

Χρησιμοποιήστε αυτήν την απόλυτη πύλη για τα έργα και τους επιχειρηματικούς σας σκοπούς.

Πολλοί άλλοι ιστότοποι παρέχουν δωρεάν και επί πληρωμή εικόνες στοκ. Η επιλογή είναι όλη δική σας, καθώς μερικές φορές μπορεί να βρείτε εικόνες επί πληρωμή που δεν θέλετε να αφήσετε. Ερευνήστε λοιπόν και αποκτήστε αυτά που σας ταιριάζουν.

5. Pixabay

Δωρεάν τοποθεσίες βίντεο στοκ

Το Pixabay ήταν συνήθως γνωστό για τις δωρεάν στοκ εικόνες του. Ωστόσο, η πλατφόρμα διαθέτει επίσης δωρεάν υλικό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν.

Στο Pixabay, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα αυτά τα βίντεο που κυκλοφορούν με την άδεια Creative Commons Zero. Υπάρχουν τόνοι περιεχομένου βίντεο και πρέπει να βουτήξετε στην πλατφόρμα για να βρείτε το αγαπημένο σας υλικό.

6. Pexels

Pexels

Το Pexels είναι άλλο ένα εξαιρετικό στοκ βίντεο site στη λίστα που είναι γνωστή για την τεράστια βάση δεδομένων με δωρεάν εικόνες και βίντεο.

Όσον αφορά το βίντεο, ο ιστότοπος διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη με δωρεάν βίντεο HD, τα οποία κυκλοφόρησαν υπό την άδεια Creative Commons Zero. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το υλικό χωρίς να δώσετε πίστωση.

7. Life of Vids

Life of Vids

Αν ψάχνετε για έναν απλό ιστότοπο δωρεάν στοκ βίντεο, το Life of Vids μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Το υπέροχο με το Life of Vids είναι ότι προσφέρει τόνους δωρεάν περιεχομένου βίντεο.

Ένα άλλο καλύτερο πράγμα είναι ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί πνευματικών δικαιωμάτων, αλλά μπορείτε να αναδιανείμετε μόνο δέκα βίντεο σε άλλους ιστότοπους. Έτσι, το Life of Vids είναι ένας άλλος καλύτερος δωρεάν ιστότοπος βίντεο στοκ που πρέπει να λάβετε υπόψη.

8. SplitShire

SplitShire

Το SplitShire είναι ένας άλλος gree δωρεάν ιστότοπος βίντεο στη λίστα που δέχεται χιλιάδες επισκέψεις κάθε μέρα.

Το υπέροχο με το SplitShare είναι ότι δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή ιστοσελίδων Daniel Nanescu και το υλικό λήψης που βρίσκετε στο SplitShire προσφέρεται από τον ίδιο τον σχεδιαστή ιστοσελίδων.

9. Απόσταξη

Απόσταξη

Το Distill είναι ο τελευταίος ιστότοπος με πλάνα στη λίστα, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Το υπέροχο με το Distill είναι ότι έχει επιμεληθεί προσεκτικά στοκ βίντεο που έχουν δημιουργηθεί για δημιουργικά από τα δημιουργικά. Επιπλέον, παραδίδει αυτόματα δωρεάν βίντεο στη διεύθυνση email σας κάθε δέκα ημέρες.

10. Vidsplay

Vidsplay

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το Vidsplay εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος ιστότοπος για να αποκτήσετε δωρεάν στοκ βίντεο. Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να κατεβάζετε δωρεάν απόθεμα βίντεο κλιπ σε υψηλή ευκρίνεια.

Ωστόσο, ο ιστότοπος έχει περιορισμένο περιεχόμενο. κερδίζει νέα πλάνα κάθε εβδομάδα. Σχεδόν όλα τα πλάνα σε αυτόν τον ιστότοπο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επαγγελματικούς/εμπορικούς σκοπούς.

Αυτά λοιπόν είναι τα οι καλύτεροι ιστότοποι για να κατεβάσετε δωρεάν στοκ βίντεο. Ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω εάν γνωρίζετε άλλους τέτοιους ιστότοπους. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :καλύτεροι ιστότοποι για να βρείτε δωρεάν στοκ φωτογραφίες 

Καλύτερες τοποθεσίες δωρεάν στοκ βίντεο

καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Pixabay για δωρεάν στοκ εικόνες

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *