Μπροσούρα

Μπροσούρα 10 Καλύτερων Ιστοσελίδων για Δημιουργία για την Επιχείρησή σας

Το φυλλάδιο είναι ένα καλά σχεδιασμένο πρότυπο που περιγράφει τα χαρακτηριστικά και τα προϊόντα οποιασδήποτε επιχείρησης γρήγορα και εύκολα.

Για τη δημιουργία κορυφαίων σχεδίων μπροσούρων, οι επωνυμίες προσλαμβάνουν επαγγελματίες σχεδιαστές. Τα σχέδια των μπροσούρων τους επηρεάζουν τον αναγνώστη και του δίνουν γρήγορα μια επισκόπηση της Επιχείρησης.

Ωστόσο, για εκείνους τους ανθρώπους που εργάζονται σε ατομική βάση ή διευθύνουν μικρές επιχειρήσεις, η πρόσληψη σχεδιαστή πλήρους απασχόλησης δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Πολυάριθμοι διαδικτυακοί ιστότοποι σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα φυλλάδιο σε ελάχιστο χρόνο.

10 καλύτερα δωρεάν εργαλεία σχεδιαστή γραφικών για Windows 10/11

Μπροσούρα 10 Καλύτερων Ιστοσελίδων για Δημιουργία για την Επιχείρησή σας

Σε αυτήν την ανάρτηση, έχουμε μοιραστεί μερικά από τα καλύτεροι ιστότοποι για τη δημιουργία επαγγελματικού φυλλαδίου για την επιχείρησή σας. Λοιπόν, ας δούμε τους καλύτερους ιστότοπους για τη δημιουργία μπροσούρων.

1. Canva

Canva

Αυτός ο ιστότοπος γραφικού σχεδιασμού μπορεί να σας βοηθήσει δημιουργήστε φανταστικά σχέδια αναρτήσεων, infographics, μπροσούρες, εικόνες banner, μικρογραφίες YouTube κ.λπ..

Πρέπει να επιλέξετε το πρότυπο φυλλαδίου και να αρχίσετε να σχεδιάζετε με το εργαλείο μεταφοράς και απόθεσης. Ωστόσο, ο δωρεάν λογαριασμός έχει πολύ περιορισμένα πρότυπα.

Αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι ότι η Canva σάς παρέχει πρόσβαση σε πάνω από 1 εκατομμύριο στοκ εικόνες και άλλα γραφικά στοιχεία για να τα προσθέσετε στα φυλλάδια σας.

2. Lucidpress

Lucidpress

Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας σχεδιαστής για να δημιουργήσετε ένα όμορφο φυλλάδιο για την επιχείρησή σας.

Ο επεξεργαστής μεταφοράς και απόθεσης του Lucidpress κάνει τη διαδικασία δημιουργίας φυλλαδίων εξαιρετικά εύκολη.

Ο ιστότοπος παρέχει πολλά δωρεάν πρότυπα φυλλαδίων και παραδείγματα για να ξεκινήσετε. Έτσι, με αυτόν τον δωρεάν ιστότοπο φυλλαδίων, μπορείτε να δημιουργήσετε φυλλάδια με επαγγελματική εμφάνιση με λίγα μόνο κλικ.

3. Mycreativeshop

Mycreativeshop

Σε αυτόν τον ιστότοπο, πρέπει να επιλέξετε το πρότυπο που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας από όλα αυτά τα 10.000 διαθέσιμα πρότυπα.

Αυτός είναι ένας φανταστικός ιστότοπος για τη δημιουργία φυλλαδίων, την επιλογή του προτύπου και την προσθήκη του περιεχομένου σας.

Εκτός από τη δημιουργία μπροσούρων, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε σχέδια εξωφύλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης για ιστότοπους όπως το Facebook, το Twitter και το Pinterest.

4. Publitas

Publitas

Εάν έχετε το PDF σχεδιασμένο για εσάς και το επιθυμείτε μετατρέψτε το PDF σας σε σχέδιο μπροσούραςαυτός είναι ο ιστότοπος που θα σας βοηθήσει.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή: ανεβάστε το σχέδιο του φυλλαδίου σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία για να μετατρέψετε το αρχείο σας σε PDF.

Η όλη διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη και δεν θα σας ζητηθεί ποτέ να κάνετε κάτι από το τέλος σας. Τα αποτελέσματα είναι αρκετά χρήσιμα για επιχειρηματικούς σκοπούς.

5. AnyFlip

AnyFlip

Είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους που μπορείτε να επισκεφτείτε αυτή τη στιγμή για να δημιουργήσετε ένα φυλλάδιο. Το υπέροχο με το AnyFlip είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να ανεβάζουν το φυλλάδιο σε μορφή PDF.

Αυτό σημαίνει ότι το φυλλάδιο που δημιουργήθηκε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για διαδικτυακούς σκοπούς. Εκτός από αυτό, ο ιστότοπος παρέχει διαφορετικές επιλογές προσαρμογής, όπως η προσαρμογή του τίτλου, της περιγραφής και των λέξεων-κλειδιών του φυλλαδίου.

6. Τζουκ μποξ

Τζουκ μποξ

Το Jukebox είναι ένας άλλος χρήσιμος ιστότοπος στη λίστα που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μοναδικά φυλλάδια στο διαδίκτυο.

Το καλύτερο πράγμα για το Jukebox είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν από δύο διαφορετικές λειτουργίες για να δημιουργήσουν ένα διαδικτυακό φυλλάδιο – Πορτραίτο και Τοπίο.

Και στις δύο λειτουργίες, υπάρχουν διαφορετικά πρότυπα και επιλογές προσαρμογής. Η αρχική σελίδα εμφανίζει επίσης πολλά πρότυπα φυλλαδίων για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

7. PubHTML5

PubHTML5

Είναι ένα από τα καλύτερα και πιο προηγμένα κατασκευαστές ψηφιακών μπροσούρων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Η πλατφόρμα παρέχει στους χρήστες μια τέλεια λύση διαδικτυακού μάρκετινγκ.

Με το PubHTML5, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε εντυπωσιακά φυλλάδια μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Ωστόσο, η δημιουργία μπροσούρων μέσω του PubHTML5 είναι λίγο περίπλοκη.

8. PsPrint

PsPrint

Αν ψάχνετε για έναν διαδικτυακό κατασκευαστή μπροσούρων με πολλά ενσωματωμένα πρότυπα, τότε το PsPrint μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Μάντεψε? Το PsPrint είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο που μπορεί να δημιουργήσει ελκυστικά φυλλάδια μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Στη διεπαφή ιστού, μπορείτε να ανεβάσετε το προσαρμοσμένο λογότυπο, τα κείμενα και τα στοιχεία επωνυμίας σας.

9. Adobe InDesign CC

Adobe InDesign CC

Είναι ένα επαγγελματικό και πιο προηγμένο λογισμικό για υπολογιστές με Windows και Mac. Χρησιμοποιείται ευρέως από σχεδιαστές για τη δημιουργία ελκυστικών εικόνων banner, εικόνων μάρκετινγκ, μπροσούρων, λογότυπων κ.λπ.

Ωστόσο, το λογισμικό δεν είναι για αρχάριους, καθώς είναι ένα προηγμένο εργαλείο και απαιτεί γνώσεις επεξεργασίας φωτογραφιών. Ωστόσο, εάν έχετε χρησιμοποιήσει το Photoshop στο παρελθόν, μπορεί να βρείτε το εργαλείο εύκολο στη χρήση.

10. Venngage

Venngage

Λοιπόν, το Venngage είναι μια από τις δημοφιλείς εφαρμογές σχεδιασμού ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Η εφαρμογή Ιστού επικεντρώνεται γύρω από γραφήματα, σεμινάρια, φυλλάδια κ.λπ.

Ωστόσο, το Venngage δεν προσφέρει πολλές δυνατότητες στον δωρεάν λογαριασμό. Επομένως, για να εκμεταλλευτεί κανείς πλήρως τις δυνατότητες της εφαρμογής Ιστού, πρέπει να εγγραφεί σε έναν premium λογαριασμό.

Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα καλύτεροι ιστότοποι για τη δημιουργία επαγγελματικού φυλλαδίου για την επιχείρησή σας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλους τέτοιους ιστότοπους, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Πώς να φτιάξετε ένα φυλλάδιο ή φυλλάδιο στα Έγγραφα Google

Εφαρμογών Android Killers

καλύτεροι ιστότοποι για δωρεάν πρότυπα OneNote

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4889

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *