Λήψη προγράμματος περιήγησης Epic Privacy

Κατεβάστε το Epic Privacy Browser (Online/Offline Installer) για υπολογιστή

Τίποτα δεν είναι ιδιωτικό και πλήρως ασφαλές στον κόσμο του Διαδικτύου. Οι ιστότοποι που επισκέπτεστε και η μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιείτε παρακολουθούν τη δραστηριότητα περιήγησής σας. Οι εταιρείες τεχνολογίας όπως η Google, η Microsoft, κ.λπ., το κάνουν για να σας εμφανίσουν σχετικές διαφημίσεις και να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους.

Οι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας συνιστούν λογισμικό VPN για την αντιμετώπιση των ανιχνευτών ιστού. Ωστόσο, αν και το λογισμικό VPN κάνει εξαιρετική δουλειά στην απόκρυψη της ταυτότητάς σας και στην κρυπτογράφηση της κυκλοφορίας, συχνά είναι δαπανηρά.

Λήψη του iTunes Offline Installer (Windows 11 & Mac OS)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι γίνεται αν κάποιος δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά το λογισμικό VPN; Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να παραμείνετε με ανώνυμα προγράμματα περιήγησης ιστού. Τα προγράμματα περιήγησης ιστού όπως το Epic Browser αποκλείουν αυτόματα διαφημίσεις και προγράμματα παρακολούθησης ιστού για να προστατεύσουν το απόρρητό σας.

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού για υπολογιστή, το Epic Browser. Λοιπόν, ας δούμε τα πάντα για το πρόγραμμα περιήγησης Epic.

“Κάντε το Σαλόνι σας Έξυπνο! Αποκτήστε Το Καλύτερο Android TV Box σε Προσφορά!” Κωδικός Κουπονιού 10% έκπτωση “ mecoolbestandroid “

Τι είναι το Epic Privacy Browser;

Το πρόγραμμα περιήγησης Epic είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία ανώνυμα προγράμματα περιήγησης ιστού που είναι διαθέσιμα για υπολογιστές με Windows. Συχνά αποκαλείται η καλύτερη εναλλακτική λύση Tor επειδή αποκλείει ένα ευρύ φάσμα ιχνηλατών και διαφημίσεων για εσάς.

Το καλό με το Epic Browser είναι ότι είναι που δημιουργήθηκε από τον πηγαίο κώδικα του Chromium. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μια αίσθηση τύπου Chrome με αυτό το πρόγραμμα περιήγησης. Επίσης, καθώς βασίζεται στο Chromium, μπορεί κανείς να απολαύσει επεκτάσεις/επιφάνειες Chrome με αυτό το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Το Epic Browser είναι κυρίως γνωστό για τα χαρακτηριστικά απορρήτου και ασφάλειας. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού αποκλείει αυτόματα διαφημίσεις, σενάρια, προγράμματα παρακολούθησης ιστού και άλλα προγράμματα παρακολούθησης από τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή στο Fortnite Crew(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λήψη προγράμματος περιήγησης Epic για υπολογιστή Windows 10/11

Τώρα που γνωρίζετε πλήρως το πρόγραμμα περιήγησης Epic, ίσως θέλετε να κάνετε λήψη του προγράμματος περιήγησης στο σύστημά σας. Δεδομένου ότι το Epic είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης ιστού για υπολογιστή, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Ωστόσο, εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το Epic σε πολλούς υπολογιστές, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το αρχείο εγκατάστασης εκτός σύνδεσης. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος περιήγησης Epic για υπολογιστή.

Το αρχείο που κοινοποιείται παρακάτω είναι εντελώς απαλλαγμένο από ιούς/κακόβουλα προγράμματα και είναι απολύτως ασφαλές για λήψη. Λοιπόν, ας κατεβάσουμε την τελευταία έκδοση του προγράμματος περιήγησης Epic για υπολογιστή.

Πώς να εγκαταστήσετε το Epic Browser σε υπολογιστή;

Η εγκατάσταση του Epic Browser είναι αρκετά εύκολη. Πρώτα πρέπει να κάνετε λήψη του αρχείου εγκατάστασης που είναι κοινόχρηστο στην παραπάνω ενότητα. Μετά τη λήψη, κάντε διπλό κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο για να εκκινήσετε τον Οδηγό εγκατάστασης.

Στη συνέχεια, πρέπει ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη εμφανίζεται στον Οδηγό εγκατάστασης για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης. Μόλις εγκατασταθεί, η συντόμευση επιφάνειας εργασίας Epic Browser θα προστεθεί στον υπολογιστή σας.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Τώρα ξεκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού και απολαύστε ιδιωτική περιήγηση.

Κατεβάστε την παλιά έκδοση του Epic Browser

Ο επίσημος ιστότοπος του προγράμματος περιήγησης Epic για Windows/Mac δεν παρέχει τις παλαιότερες εκδόσεις του προγράμματος περιήγησης. Αντίθετα, παραθέτει απλώς την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος εγκατάστασης του προγράμματος περιήγησης Epic.

Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους λήψης λογισμικού τρίτων, όπως το FileHippo, για να πραγματοποιήσετε λήψη παλαιότερων εκδόσεων του προγράμματος περιήγησης Epic. Για να αποφύγετε προβλήματα ασφαλείας, πραγματοποιήστε λήψη των αρχείων εγκατάστασης από αξιόπιστες τοποθεσίες λήψης.

Χαρακτηριστικά του Epic Privacy Browser

Τώρα που γνωρίζετε το πρόγραμμα περιήγησης Epic, ίσως σας ενδιαφέρει να μάθετε τις δυνατότητές του. Παρακάτω, έχουμε επισημάνει μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προγράμματος περιήγησης Epic. Ας τσεκάρουμε.

Ελεύθερος

Ναι, το Epic Browser είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να απολαύσετε τις δυνατότητές του. Όλα τα προγράμματα περιήγησης απορρήτου και ασφάλειας ξεκλειδώθηκαν. Δεν χρειάζεται καν να δημιουργήσετε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης.

Ιδιωτικό & Ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης

Το Epic είναι ένα ιδιωτικό, ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού που αποκλείει αυτόματα διαφημίσεις, ιχνηλάτες, δακτυλικά αποτυπώματα, εξόρυξη κρυπτογράφησης, σηματοδότηση υπερήχων και πολλές άλλες προσπάθειες παρακολούθησης. Σας προστατεύει αυτόματα από 600+ προσπάθειες παρακολούθησης.

Δωρεάν VPN

Η τελευταία έκδοση του προγράμματος περιήγησης Epic σάς επιτρέπει επίσης να έχετε πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους. Για να ξεμπλοκάρει ιστότοπους, χρησιμοποιεί το δωρεάν VPN του. Το δωρεάν VPN του προγράμματος περιήγησης Epic σας επιτρέπει συνδεθείτε σε 8 διαφορετικούς διακομιστές.

Κατεβάστε τα βίντεο

Το επικό πρόγραμμα περιήγησης έχει επίσης μια δυνατότητα που παίρνει αυτόματα βίντεο από ιστοσελίδες. Μπορείτε να κάνετε λήψη ήχου και βίντεο από δημοφιλείς ιστότοπους όπως το Vimeo, το Facebook, το YouTube, το Dailymotion και άλλα.

Το Fortnite δεν θα τρέχει πια σε Windows 7 και Windows 8(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αποκλεισμός διαφημίσεων

Το Epic Browser περιλαμβάνει επίσης ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων που αποκλείει τις διαφημίσεις από τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε. Όχι μόνο αυτό, αλλά αποκλείει επίσης τους ιχνηλάτες που χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας εμφανίζουν σχετικές διαφημίσεις.

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Epic Browser. Το Epic έχει πολλές άλλες δυνατότητες, τις οποίες μπορείτε να εξερευνήσετε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης.

Δωρεάν λήψη παιχνιδιών(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Υποστηρίζει το Epic Browser Extensions;

Το πρόγραμμα περιήγησης Epic είναι χτισμένο στο Chromium, επομένως, τεχνικά υποστηρίζει επεκτάσεις Chrome. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις περισσότερες επεκτάσεις του Chrome με το πρόγραμμα περιήγησης Epic.

Δεδομένου ότι το πρόγραμμα περιήγησης ιστού έχει δημιουργηθεί για απόρρητο και ασφάλεια, οι επεκτάσεις και οι προσθήκες που συνήθως βασίζονται στα δεδομένα και τα cookie σας αποκλείονται.

Ωστόσο, το πρόγραμμα περιήγησης Epic ενδέχεται να επιτρέπει ορισμένες επεκτάσεις που δεν παρακολουθούν τα cookie σας.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο λήψης της πιο πρόσφατης έκδοσης του Epic Browser για υπολογιστή. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4901

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *