Πώς να συγχρονίσετε ένα σημειωματάριο στο OneNote για Windows

Πάντα συνδεδεμένος? Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε τις σημαντικές σας σημειώσεις στο OneNote, αλλά μόνο εάν το OneNote συγχρονιστεί σωστά.

Ο συγχρονισμός σημαίνει ότι οι αλλαγές σας αποθηκεύονται στο διαδίκτυο και ενημερώνονται σε όλες τις συσκευές σας με δυνατότητα OneNote. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση των σημειώσεων σας όπου κι αν πάτε. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις σημειώσεις σας από οποιαδήποτε συσκευή με εγκατεστημένη την εφαρμογή OneNote (ή από το πρόγραμμα περιήγησής σας στον ιστό).

Για να συγχρονίσετε ένα σημειωματάριο στο OneNote για Windows, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μη αυτόματου και αυτόματου συγχρονισμού. Ο μη αυτόματος συγχρονισμός σάς επιτρέπει να ελέγχετε πότε και πόσο συχνά συγχρονίζετε τα σημειωματάριά σας. Ο αυτόματος συγχρονισμός επιτρέπει στο OneNote να συγχρονίζει τα σημειωματάρια σας στο παρασκήνιο κάθε φορά που κάνετε αλλαγές ή τα κλείνετε.

Πώς να συγχρονίσετε ένα σημειωματάριο OneNote με μη αυτόματο τρόπο

Τα σημειωματάρια του OneNote θα πρέπει να συγχρονίζονται αυτόματα με τους διακομιστές της Microsoft. Ωστόσο, εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι οι πιο πρόσφατες σημειώσεις που έχετε κάνει είναι προσβάσιμες σε όλες τις συσκευές σας, μπορείτε να συγχρονίσετε μη αυτόματα τα σημειωματάρια σας ανά πάσα στιγμή.

Για να συγχρονίσετε το OneNote μη αυτόματα, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Αρχικά, ανοίξτε το OneNote στον υπολογιστή σας με Windows και ανοίξτε ένα σημειωματάριο.
 2. Πάτα το Τετράδια αναπτυσσόμενο βέλος δίπλα στο τρέχον σημειωματάριό σας στην επάνω αριστερή γωνία.
 3. Στη λίστα των σημειωματάριων, κάντε δεξί κλικ στο όνομα του σημειωματάριου που θέλετε να συγχρονίσετε μη αυτόματα.
 4. Επιλέγω Συγχρονισμός αυτού του σημειωματάριου για να το συγχρονίσετε μη αυτόματα.

Επαναλάβετε αυτά τα βήματα για κάθε σημειωματάριό σας. Εφόσον έχετε ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο, το σημειωματάριό σας (ή τα σημειωματάριά σας) θα συγχρονίζονται με μη αυτόματο τρόπο.

Πώς να συγχρονίσετε αυτόματα ένα Notebook OneNote

Το OneNote είναι μια υπηρεσία που βασίζεται σε σύννεφο από προεπιλογή, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον συγχρονισμό των σημειώσεων σας. Ωστόσο, εάν δεν είναι ή έχετε απενεργοποιήσει προηγουμένως τη δυνατότητα, θα πρέπει να επαναφέρετε την ικανότητα του OneNote να συγχρονίζεται αυτόματα.

Ο αυτόματος συγχρονισμός επιτρέπει στο OneNote να συγχρονίζει τα σημειωματάρια σας στο παρασκήνιο όποτε κάνετε αλλαγές ή όταν τα κλείνετε. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον μη αυτόματο συγχρονισμό.

Για να ενεργοποιήσετε τον αυτόματο συγχρονισμό του OneNote, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Ανοίξτε το OneNote στον υπολογιστή σας με Windows.
 2. Τύπος Αρχείο > Επιλογές.
 3. Στο Συγχρονισμός καρτέλα στο Επιλογές OneNote παράθυρο, επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα Συγχρονίστε τα σημειωματάρια αυτόματα για να διασφαλίσετε ότι ο αυτόματος συγχρονισμός είναι ενεργοποιημένος
 4. Στο Αποθήκευση και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας καρτέλα, επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα Δημιουργήστε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας του σημειωματάριου μου στο επόμενο χρονικό διάστημαστη συνέχεια επιλέξτε ένα χρονικό διάστημα από το αναπτυσσόμενο μενού μεταξύ ένα λεπτό και έξι εβδομάδες.
 5. Τύπος Εντάξει για να σώσετε την επιλογή σας.

Με ενεργές αυτές τις ρυθμίσεις, τα σημειωματάρια του OneNote θα πρέπει να αρχίσουν να συγχρονίζονται αυτόματα. Αυτό θα συνεχιστεί όποτε κάνετε μια αλλαγή.

Πώς να ελέγξετε την κατάσταση συγχρονισμού του Notebook σας στο Microsoft OneNote

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το συγχρονισμό των φορητών υπολογιστών σας και είστε σίγουροι ότι δεν είναι πρόβλημα με τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, μπορεί να θέλετε να ελέγξετε την αιτία. Μπορείτε να το κάνετε ελέγχοντας την κατάσταση συγχρονισμού για τα σημειωματάρια OneNote.

 1. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το OneNote στον υπολογιστή σας και πατήστε Αρχείο > Προβολή κατάστασης συγχρονισμού.
 1. Στο Συγχρονισμός κοινόχρηστου σημειωματάριου παράθυρο, αναζητήστε τυχόν σημειωματάρια με α εικονίδιο προειδοποίησης που εμφανίζεται πάνω από το εικονίδιο του σημειωματάριου. Αυτά υποδεικνύουν ένα πρόβλημα με αυτό το σημειωματάριο ή ένα συγκεκριμένο τμήμα του
 2. Για να επιλύσετε το πρόβλημα με μη αυτόματο τρόπο, πατήστε το Συγχρονισμός τώρα κουμπί δίπλα στο σημειωματάριο με τα προβλήματα συγχρονισμού.
 3. Εναλλακτικά, πατήστε το Συγχρονισμός όλων κουμπί για να συγχρονίσετε όλα αυτά.
 4. Τύπος Κλείσε όταν τελειώσει.

Αν σας Τα σημειωματάρια του OneNote δεν συγχρονίζονται, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την αιτία στη συνέχεια. Θυμηθείτε να ελέγξετε ξανά την κατάσταση της σύνδεσής σας και να βεβαιωθείτε ότι το Τείχος προστασίας των Windows δεν αποκλείει το OneNote πριν συνεχίσετε.

Διαχείριση των σημειώσεων σας στο Microsoft OneNote

Ο συγχρονισμός των σημειωματάριων σας στο OneNote είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρείτε τις σημειώσεις σας ενημερωμένες και προσβάσιμες — ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

Ο συγχρονισμός του OneNote είναι μία από τις πιο βασικές δυνατότητες που προσφέρονται, αλλά υπάρχουν κάποιες άλλες, πιο ενδιαφέρουσες λειτουργίες του OneNote που μπορείτε να δοκιμάσετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αυξήσετε την εμπειρία σας στο OneNote, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο σημειωματάριου για να ξεκινήσετε γρήγορα.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία Σημειωματάριου στα Windows

Πώς να διορθώσετε το Σημειωματάριο που δεν ανοίγει στα Windows 11

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *