Λήψη ταπετσαριών Pixel 7 και Pixel 7 Pro (Υψηλής ποιότητας)

Ίσως γνωρίζετε ότι η Google πρόσθεσε πρόσφατα δύο νέα smartphone στη σειρά Pixel. Οι συσκευές Pixel που κυκλοφόρησαν πρόσφατα είναι τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro. Και τα δύο smartphone τροφοδοτούνται από ένα τσιπ Google Tensor G2 που είναι πολύ νέο στην αγορά.

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για το iPhone 2022 (Νέες εφαρμογές)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το chipset 5nm του προσφέρει βελτιωμένη απόδοση ισχύος, χειρισμό κάμερας και εργασίες μηχανικής εκμάθησης. Το νέο τσιπ μπορεί να χειριστεί εργασίες κάμερας και μηχανικής εκμάθησης 60% πιο γρήγορα από το Tensor G1.

Με κάθε νέα κυκλοφορία τηλεφώνου Pixel, η Google παρουσιάζει μια δέσμη νέων ταπετσαριών. Αυτή τη φορά, η Google παρουσίασε 12 νέες ταπετσαρίες στα Pixel 7 και Pixel 7 Pro. Παίρνετε 12 ταπετσαρίες, μία σκούρα και ανοιχτόχρωμη ταπετσαρία για κάθε παραλλαγή χρώματος.

Windows 365 Λήψη ταπετσαριών (Πλήρης ανάλυση 4K HD)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ο λόγος που μιλάμε για τις ταπετσαρίες είναι ότι οι ταπετσαρίες είναι διαθέσιμες τώρα για λήψη. Μπορείτε να κατεβάσετε τις ταπετσαρίες και να τις χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε τηλέφωνο Android ή ακόμα και στο iPhone σας.

Κατεβάστε ταπετσαρίες Pixel 7 και Pixel 7 Pro

Τώρα που οι ταπετσαρίες Pixel 7 Pro είναι διαθέσιμες για λήψη, μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν και να τις χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε smartphone. Όλες οι ταπετσαρίες της σειράς Pixel 7 ήταν διαθέσιμες σε πλήρη ανάλυση. Οι νέες ταπετσαρίες Pixel 7 είναι διαθέσιμες σε 1080 x 2400 και 1440 x 3120 pixel.

Έτσι, αν σας ενδιαφέρει να κατεβάσετε ταπετσαρίες Pixel 7 και 7 Pro στη συσκευή σας, μπορείτε να τις λάβετε από τον σύνδεσμο που μοιραστήκαμε.

Λήψη ταπετσαριών Samsung Galaxy Z Flip 4 (ποιότητα 4k HD)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ταπετσαρίες Pixel 7 Ταπετσαρίες
Pixel 7 Pro

Παρακαλώ σημειώστε παρακάτω είναι οι εικόνες προεπισκόπησης στις ταπετσαρίες. Οι προεπισκοπήσεις ήταν απλώς για αναπαράσταση και δεν ήταν υψηλής ποιότητας. Για εικόνες υψηλής ποιότητας, λάβετε τις ταπετσαρίες από τους κοινόχρηστους συνδέσμους λήψης.

Λήψη ταπετσαριών Google Pixel 7 (Mediafire)

Λήψη ταπετσαριών Google Pixel 7 (MEGA)

Αυτές είναι λοιπόν μερικές από τις καλύτερες ταπετσαρίες Pixel 7 Pro. Μπορείτε να κατεβάσετε ταπετσαρίες Google Pixel 7 και να τις χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε smartphone.

Προδιαγραφές Pixel 7 και Pixel 7 Pro

Λήψη ταπετσαριών Android 13 (ανάλυση Full HD)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αν μιλάμε για τις προδιαγραφές, το smartphone Pixel 7 έχει οθόνη FHD+ 6,3 ιντσών, ενώ το Pixel 7 Pro έχει τεράστια QHD+ 6,7 ιντσών.

Στον τομέα της επεξεργασίας, και τα δύο smartphone τροφοδοτούνται από ένα τσιπ Google Tensor G2 που ισχυρίζεται ότι χειρίζεται τις εργασίες της κάμερας και της μηχανικής εκμάθησης 60% πιο γρήγορα από το Tensor G1. Όσον αφορά την κάμερα, το Pixel 7 διαθέτει ρύθμιση διπλής κάμερας με 50MP να είναι ο κύριος αισθητήρας και έναν επιπλέον υπερευρυγώνιο αισθητήρα 12MP με αυτόματη εστίαση.

Η κάμερα Pixel 7 Pro διαθέτει ρύθμιση τριπλής κάμερας με κύριο αισθητήρα 50MP, τηλεφακό 48MP και αισθητήρα Ultra Wide 12MP . Στο μπροστινό μέρος, και τα δύο smartphone διαθέτουν κάμερα selfie 10,8MP.

10 καλύτερες εφαρμογές αυτόματης αλλαγής ταπετσαρίας για Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λοιπόν, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες δωρεάν ταπετσαρίες Pixel 7 που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5430

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *