13 καλύτεροι ιστότοποι καιρού για ακριβείς προβλέψεις για το 2023

Ας το παραδεχτούμε, πολλοί από εμάς που διαβάζουμε αυτό το άρθρο έχουμε τη συνήθεια να ελέγχουμε τον καιρό καθημερινά. Συνήθως χρειαζόμαστε έναν κατάλληλο λόγο για να ελέγξουμε τις καιρικές συνθήκες. Ωστόσο, είναι ένα είδος εθισμού για μερικούς από εμάς.

Είναι καλή συνήθεια να ελέγχετε τον καιρό πριν προγραμματίσετε ένα ταξίδι γιατί μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πολλά προβλήματα. Τσεκάροντας την πρόγνωση του καιρού, μπορεί κανείς να αποφασίσει τι θα φορέσει την επόμενη μέρα, αν θα ακυρώσει ένα ταξίδι, αν θα κουβαλήσει αδιάβροχο κ.λπ.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος σας, μπορείτε να πάρετε γρήγορα πληροφορίες για τον καιρό από τους καλύτερους ιστότοπους για τον καιρό. Υπάρχουν πολλές δωρεάν ιστοσελίδες για τον καιρό που παρέχουν λεπτομερείς προβλέψεις για τις τρέχουσες και τις επερχόμενες καιρικές συνθήκες.

Δείτε και αυτό:καλύτερες εφαρμογές βηματομετρητή για Android

Λίστα με τους καλύτερους ιστοτόπους καιρού για ακριβείς προβλέψεις

Επομένως, αν ψάχνετε για τους καλύτερους ιστότοπους για να ελέγξετε τα δελτία καιρού, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Παρακάτω, μοιραστήκαμε μερικά από τα καλύτερες ιστοσελίδες για τον καιρό που πρέπει να ελέγξετε. Ας αρχίσουμε.

1. Weather.com

Το Weather.com είναι ένα από τις καλύτερες ιστοσελίδες για τον καιρό που μπορείτε να βασιστείτε. Το καλό με τον ιστότοπο είναι η φιλική προς τον χρήστη διεπαφή, η οποία είναι καθαρή και καλά οργανωμένη.

Αν αφήσουμε πίσω το περιβάλλον εργασίας χρήστη, το Weather.com είναι γνωστό για την ακριβή του πρόγνωση καιρού. Στον ιστότοπο, θα βρείτε πολλές επιλογές πρόγνωσης καιρού.

Μπορείτε να δείτε προγνώσεις καιρού μιας ημέρας, ωριαίας, 10ήμερης, Σαββατοκύριακου, μηνιαίας και άλλων. Εκτός από αυτό, ο ιστότοπος σας ενημερώνει επίσης για επερχόμενες καταστροφές. Συνολικά, το Weather.com είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για τον έλεγχο των δελτίων καιρού.

2. TimeandDate

Το TimeandDate είναι άλλο ένα υπέροχο ιστοσελίδες για τον καιρό στη λίστα που παρέχει ακριβείς προβλέψεις. Το καλό με το TimeandDate είναι ότι σας επιτρέπει να ελέγχετε τα δελτία καιρού ανά κωδικό pin, όνομα πόλης ή τοποθεσία.

Το περιβάλλον χρήστη του ιστότοπου είναι επίσης καθαρό και καλά οργανωμένο. Μπορείτε να ελέγξετε το δελτίο καιρού για την τρέχουσα ημέρα, την ωριαία, την πρόγνωση 14 ημερών και τις κλιματικές αλλαγές με την πάροδο των ετών.

Η λεπτομερής επισκόπηση του δελτίου καιρού στο TimeandDate σάς ενημερώνει για τη θερμοκρασία, την κατεύθυνση του ανέμου, την υγρασία, τη βροχόπτωση και την ώρα ανατολής/δύσης του ηλίου.

3. AccuWeather

Το AccuWeather είναι ο καλύτερος ιστότοπος για τον καιρό στη λίστα, τον οποίο δεν πρέπει να χάσετε. Όσον αφορά την πρόβλεψη καιρού, κανένας άλλος ιστότοπος δεν μπορεί να ξεπεράσει το AccuWeather.

Όταν ανοίξετε τον ιστότοπο, θα δείτε τις καιρικές συνθήκες της τοποθεσίας σας. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το δελτίο καιρού οποιασδήποτε άλλης τοποθεσίας της επιλογής σας.

Εκτός από αναλυτικά δελτία καιρού, το AccuWeather μοιράζεται επίσης νέα και βίντεο. Σας ενημερώνει επίσης για τις επερχόμενες έντονες καιρικές συνθήκες.

Το μόνο μειονέκτημα του AccuWeather είναι οι διαφημίσεις του. Οι διαφημίσεις μπορεί μερικές φορές να σας εμποδίζουν να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες του ιστότοπου και να κάνουν τον ιστότοπο να φαίνεται γεμάτος.

4. Windy

Αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο για τον καιρό που μπορεί να εμφανίζει δεδομένα ραντάρ σε πραγματικό χρόνο, δοκιμάστε τη Windy. Είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος που σας προσφέρει όλες τις πιθανές ατμοσφαιρικές συνθήκες παγκοσμίως.

Η διεπαφή του ιστότοπου εμφανίζει έναν χάρτη όπου μπορείτε να αναζητήσετε δελτία καιρού. Μια γραμμή αναζήτησης στην επάνω αριστερή γωνία σάς επιτρέπει να πλοηγηθείτε γρήγορα στην τοποθεσία του χάρτη της οποίας το δελτίο καιρού θέλετε να ελέγξετε.

Εκτός από αυτό, μαθαίνετε επίσης για άλλα πράγματα, όπως την πιθανότητα βροχής και καταιγίδων, την ποιότητα του αέρα, τα σύννεφα, τα κύματα, τις χιονοπτώσεις και άλλα. Συνολικά, το Windy είναι ένας πλούσιος σε χαρακτηριστικά καιρικός ιστότοπος που πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

5. WeatherBug

Το WeatherBug είναι λιγότερο δημοφιλές από τους άλλους τέσσερις παραπάνω ιστότοπους. εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για τον καιρό για να βασιστείς.

Η πρόγνωση του καιρού που παρέχει ο ιστότοπος είναι εξαιρετικά ακριβής και δεν θα το μετανιώσετε ποτέ. Αν μιλάμε για τα χαρακτηριστικά, το WeatherBug σάς δείχνει την τρέχουσα και εκτεταμένη τοπική και εθνική πρόγνωση καιρού, ειδήσεις, θερμοκρασία, ζωντανά ραντάρ, κεραυνούς, ειδοποιήσεις για τυφώνα και πολλά άλλα.

Έχετε ακόμη και μια επιλογή για να δείτε το Πρόγνωση καιρού 10 ημερών. Το WeatherBug έχει μια εφαρμογή διαθέσιμη για iPhone και Android.

6. Weather Underground

Το Weather Underground είναι μια παγκόσμια κοινότητα ανθρώπων που συνδέει δεδομένα από περιβαλλοντικούς αισθητήρες, ώστε να λαμβάνετε τα πλούσια, υπερτοπικά δεδομένα που χρειάζεστε.

Ο ιστότοπος παρέχει σχεδόν όλα όσα θέλετε από α ιστοσελίδα πρόγνωσης καιρού. Από τις τοπικές ειδήσεις έως τα δελτία καιρού, το Weather Underground είναι ένας μοναδικός προορισμός για όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τον καιρό.

Αν και η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου δεν αποτελεί θετικό σημείο, ξεχωρίζει λόγω της ακριβούς πρόγνωσης του καιρού. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με βάση την τοποθεσία, τα δίκτυα αισθητήρων, να ελέγξετε χάρτες και ραντάρ, ειδοποιήσεις για σοβαρές καιρικές συνθήκες κ.λπ.

Το Weather Underground έχει επίσης τις εφαρμογές του διαθέσιμες τόσο για Android όσο και για iOS. Έτσι, αν προτιμάτε να ελέγχετε τον καιρό από το κινητό σας, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή του.

7. Skymetweather

Το Skymetweather είναι ένας σχετικά νέος ιστότοπος στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για τον καιρό που μπορείτε να βασιστείτε. Ο ιστότοπος παρέχει ωριαίες, εβδομαδιαίες και εκτεταμένες προγνώσεις καιρού της περιοχής σας.

Έχετε ακόμη και την επιλογή αναζήτησης δελτίων καιρού με κωδικό pin και όνομα χώρας/πόλης. Εκτός από το δελτίο καιρού, το Skymetweather εμφανίζει επίσης καιρικά νέα, χρήσιμα infographics, δείκτη ατμοσφαιρικής ρύπανσης και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή Skymet είναι επίσης διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS. Ως εκ τούτου, αν προτιμάτε να ελέγχετε τον καιρό από ένα smartphone, η εφαρμογή Skymet θα μπορούσε να είναι αυτή για εσάς.

8. Weathercrave

Το Weathercrave είναι ένας σχετικά νέος ιστότοπος στη λίστα που παρέχει δωρεάν πρόγνωση καιρού 15 ημερών. Είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους ιστότοπους για τον καιρό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Η διεπαφή χρήστη του Weathercrave είναι το βασικό σημείο εδώ. Μπορείτε να ελέγξετε την πρόγνωση του καιρού για την τρέχουσα ημέρα, χθες και αύριο.

Επίσης, ο ιστότοπος καιρού σάς επιτρέπει να ελέγχετε την εκτεταμένη πρόγνωση καιρού έως και 15 ημερών. Ωστόσο, η εκτεταμένη πρόγνωση του καιρού θα μπορούσε να είναι πιο ακριβής και συνεχίζει να κυμαίνεται κάθε τόσο.

9. WeatherAvenue

Χρησιμοποιώ αυτόν τον ιστότοπο τον περασμένο χρόνο και είναι πολύ ακριβής. Παρόλο που είναι ένας νέος ιστότοπος, παρέχει πιο ακριβείς πληροφορίες για τον καιρό από πολλούς άλλους ιστότοπους του άρθρου.

Το WeatherAvenue σάς παρέχει αναλυτικά δελτία καιρού σε ωριαία και καθημερινή βάση. Έχετε επίσης την επιλογή να ελέγξετε την εκτεταμένη πρόγνωση καιρού έως και 15 ημερών.

Για να ξεκινήσετε με αυτόν τον ιστότοπο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επάνω γραμμή αναζήτησης για να αναζητήσετε την τοποθεσία σας. Εάν η συσκευή σας διαθέτει λειτουργία GPS, ο ιστότοπος μπορεί να εντοπίσει αυτόματα την τοποθεσία σας και να σας εμφανίσει το δελτίο καιρού.

10. Qweather

Το Qweather θα πρέπει να είναι στην κορυφή της λίστας σας εάν προτιμάτε την απλότητα από οτιδήποτε άλλο. Είναι ένας από τους καλύτερους και όμορφους ιστότοπους για τον καιρό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι πολύ καθαρό και ελαφρύ, εμφανίζοντας σας την πρόγνωση του καιρού για έως και 30 ημέρες. Εκτός από το δελτίο καιρού, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις έντονες καιρικές συνθήκες και την ποιότητα του αέρα, τις πληροφορίες Satellite + Radar κ.λπ.

Το Weather έχει επίσης την εφαρμογή του διαθέσιμη για Android, iOS και macOS. Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής είναι επίσης καθαρή και διαθέτει υποστήριξη widget.

11. WeatherSpark

Το WeatherSpark μπορεί να μην είναι ο πιο δημοφιλής ιστότοπος για τον καιρό, αλλά εξακολουθεί να είναι εξαιρετικός για ακριβείς πληροφορίες για τον καιρό.

Ο ιστότοπος παρέχει αναφορές κλίματος με τον καιρό ανά μήνα, ημέρα, ακόμη και ώρα. Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι αρκετά καθαρή και σας επιτρέπει να κατεβάσετε το εκτιμώμενο δελτίο καιρού για τις επόμενες ημέρες.

Εκτός από αυτό, ο ιστότοπος εμφανίζει επίσης λεπτομερώς τη μέση υψηλή και χαμηλή θερμοκρασία, τη μέση ωριαία θερμοκρασία, την κάλυψη σύννεφων κ.λπ., της επιλεγμένης πόλης σας.

12. Ventusky

Εάν θέλετε να δείτε τα δελτία καιρού σε έναν τρισδιάστατο παγκόσμιο χάρτη, δοκιμάστε το Ventusky. Η Ventusky σας παρέχει διαφορετικούς τύπους χαρτών για διαφορετικές πληροφορίες για τον καιρό.

Για παράδειγμα, έχετε έναν χάρτη που εμφανίζει τον άνεμο, έναν ξεχωριστό χάρτη για τη βροχή και τη θερμοκρασία κ.λπ. Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου μπορεί να φαίνεται μπερδεμένη σε πολλούς, αλλά μόλις το συνηθίσετε, ο ιστότοπος θα γίνει εύκολος στη χρήση.

Εάν είστε χρήστης κινητού τηλεφώνου, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Ventusky για να λαμβάνετε τα δελτία καιρού. Οι εφαρμογές για κινητά είναι διαθέσιμες τόσο για Android όσο και για iPhone.

13 Sat24

Το Sat24 μοιράζεται ομοιότητες μενού με το Ventusky. Ο ιστότοπος για τον καιρό παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να προγραμματίσετε την ημέρα σας.

Ο ιστότοπος παρέχει διαφορετικούς χάρτες για Ήλιος & σύννεφα, Βροχή, KM, Πρόγνωση κ.λπ. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε τις πιο πρόσφατες κινούμενες εικόνες των δορυφορικών εικόνων από τον ιστότοπο.

Η χρήση του ιστότοπου είναι επίσης πολύ εύκολη. εισαγάγετε την τοποθεσία σας και ο ιστότοπος θα δώσει τις πληροφορίες για τον καιρό σας μαζί με τις λεπτομέρειες της κάλυψης σύννεφων, των κυμάτων, της χιονοκάλυψης κ.λπ.

Σχεδόν όλοι οι ιστότοποι που αναφέρονται στο άρθρο παρέχουν δωρεάν πρόγνωση καιρού. Αυτές είναι λοιπόν μερικές από τις καλύτερες ιστοσελίδες καιρού για ακριβή πρόγνωση. Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω εάν θέλετε να προτείνετε άλλες ιστοσελίδες για τον καιρό.

Διαβάστε επίσης:δωρεάν Widgets καιρού για Android

εναλλακτικές λύσεις Dark Sky για Android

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4988

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: