This New

Αυτή η νέα θήκη iPhone «Κλικ» φέρνει φυσικό πληκτρολόγιο

Σας λείπει να έχετε το εμβληματικό φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY στο iPhone σας, όπως αυτό στις συσκευές BlackBerry και Nokia; Αν ναι, η αναμονή σας τελείωσε. Εισάγετε το Θήκη πληκτρολογίου «Κλικ» για iPhone.

Αυτή η νέα θήκη iPhone «Κλικ» φέρνει φυσικό πληκτρολόγιο

Αυτή η νέα θήκη iPhone «Κλικ» φέρνει φυσικό πληκτρολόγιο

Την Πέμπτη, η Clicks Technology, μια νέα εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, παρουσίασε το πρώτο της προϊόν, “Πληκτρολόγιο δημιουργού κλικ” για συσκευές iPhone 14 Pro, iPhone 15 Pro και 15 Pro Max. Αυτή η εταιρεία ιδρύθηκε από τους Michael Fisher και Kevin Michaluk (γνωστός και ως CrackBerry Kevin) μαζί με μια ομάδα ειδικών για κινητές συσκευές Apple, BlackBerry και Google.

Διαβάστε επίσης:Πώς να ελέγξετε την κατάσταση εγγύησης iPhone (Όλες οι μέθοδοι)

«Χρησιμοποιούμε πληκτρολόγια στους επιτραπέζιους υπολογιστές, τους φορητούς υπολογιστές και τα tablet μας κάθε μέρα – επομένως είναι κάπως περίεργο που εγκαταλείψαμε τα φυσικά κουμπιά στο smartphone», δήλωσε ο Michael Fisher, συνιδρυτής της Clicks Technology και ένας δημοφιλής κριτικός τεχνολογίας γνωστός ως «MrMobile» στο YouTube. .

«Τα κλικ φέρνουν την απτική και την ακρίβεια ενός φυσικού πληκτρολογίου στο iPhone, έτσι οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να περιμένουν μέχρι να επιστρέψουν στα γραφεία τους για να δημιουργήσουν ή να επικοινωνήσουν με την ικανοποιητική ανατροφοδότηση που μπορούν να παρέχουν μόνο τα πραγματικά κουμπιά», πρόσθεσε.

«Τα κλικ θα προσελκύσουν τόσο τους μακροχρόνιους χρήστες iPhone όσο και τους προηγούμενους χρήστες τηλεφώνων με πληκτρολόγιο. Συγκεντρώσαμε μια ονειρεμένη ομάδα βετεράνων της βιομηχανίας τεχνολογίας για να συγκεντρώσουμε τα καλύτερα φυσικά πληκτρολόγια με τα καλύτερα του iPhone. Δουλέψαμε για κάθε απόφαση, από το πώς ακριβώς θα έπρεπε να αισθάνονται τα κουμπιά μέχρι τη διάταξη του πληκτρολογίου, διασφαλίζοντας ότι θα είναι διαισθητική για τους χρήστες iPhone», δήλωσε ο Kevin Michaluk, συνιδρυτής της Clicks Technology.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Clicks είναι το πρώτο πληκτρολόγιο δημιουργού για iPhone που σας επιτρέπει μεγιστοποιήστε τον χώρο της οθόνης σας για εφαρμογές και περιεχόμενο μετακινώντας το πληκτρολόγιο από την οθόνη σας ενώ πληκτρολογείτε. Αυτό σας επιτρέπει να κερδίσετε έως και 50% περισσότερη προβολή για να βυθιστείτε σε συνομιλίες, περιήγηση, ζωντανή ροή και πολλά άλλα.

Επιπλέον, ολόκληρο το πληκτρολόγιο με τα πραγματικά κουμπιά προσφέρει μια απτική εμπειρία πληκτρολόγησης με ταχύτητα και ακρίβεια εν κινήσει, που σας κάνει να νιώθετε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε περισσότερες εργασίες από ποτέ στο iPhone. Για παράδειγμα, μπορείτε να γράψετε αυτή τη μακροσκελή σημείωση, να επεξεργαστείτε το έγγραφο ή να μεταφέρετε τις ιδέες σας οπουδήποτε σας έρχεται η έμπνευση.

Επιπλέον, κάνει κλικ επίσης δίνει στους χρήστες iPhone τον απόλυτο έλεγχο του τηλεφώνου τους με συντομεύσεις πληκτρολογίου και ειδικά πλήκτρα που ξεκλειδώνουν την πλήρη ισχύ του iOS. Για παράδειγμα, το CMD + H σάς πλοηγεί στην Αρχική οθόνη, το CMD + Space εκκινεί το Spotlight και το Space σάς επιτρέπει να κάνετε κύλιση στους ιστότοπους.

Επιπλέον, η θήκη του iPhone συνδέεται απευθείας στο iPhone μέσω θύρας Lightning ή USB-C στο κάτω μέρος του πληκτρολογίου. Τα κλικ δεν περιέχουν μπαταρία, καθώς αντλεί ρεύμα απευθείας από το iPhone που το διατηρεί φορτισμένο.

Το Clicks Creator Keyboard Founders Edition (ή απλώς “Clicks”) είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα: “BumbleBee” Yellow και “London Sky” Grey. Επιπλέον, οι κάτοχοι Founders Edition θα έχουν έγκαιρη πρόσβαση σε μελλοντικά χρώματα και θα έχουν πρόσβαση στην αποκλειστική υποστήριξη VIP.

Η θήκη για τα μοντέλα iPhone 14 Pro και iPhone 15 Pro κοστίζει 139 $ και θα ξεκινήσει να αποστέλλεται τον Φεβρουάριο και τα μέσα Μαρτίου, αντίστοιχα. Επιπλέον, η έκδοση iPhone 15 Pro‌ Max, με τιμή 159 $, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές της άνοιξης και μπορεί να γίνει κράτηση με προκαταβολή 30 $. Κάνε κλικ στο Κάντε κλικ στον ιστότοπο  Για περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ενημερώσετε εφαρμογές στο iPhone (Λεπτομερής οδηγός)

Πώς να βρείτε τη διεύθυνση MAC σε ένα iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *