Μετατροπή βίντεο online σε οποιαδήποτε μορφή το 2023 (3 Μέθοδοι)

Διαθέτουμε πολλά εργαλεία μετατροπής βίντεο για Windows, Mac και Linux για λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιου υπολογιστή. Αν και οι μετατροπείς βίντεο ήταν κατάλληλοι για τη μετατροπή κανονικών μορφών αρχείων βίντεο, εάν θέλετε να μετατρέψετε βίντεο εν κινήσει, η καλύτερη επιλογή θα είναι να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές Ιστού.

Επί του παρόντος, εκατοντάδες μετατροπείς βίντεο που βασίζονται στον ιστό είναι διαθέσιμοι στον Ιστό που μπορούν να μετατρέψουν τα βίντεό σας σε ελάχιστο χρόνο. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε web εργαλεία για τη μετατροπή βίντεο εάν δεν έχετε εγκαταστήσει καμία επαγγελματική εφαρμογή μετατροπής βίντεο στη συσκευή σας.

Διαβάστε επίσης :καλύτεροι δωρεάν Audio Converter

Πώς να μετατρέψετε βίντεο στο Διαδίκτυο

Ως εκ τούτου, αν ψάχνετε τρόπους για να μετατρέψετε βίντεο στο διαδίκτυο, μπορεί να σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους τρόπους μετατροπή βίντεο στο διαδίκτυο. Έχουμε επιλέξει μη αυτόματα τους διαδικτυακούς μετατροπείς βίντεο και μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς για τη μετατροπή των αρχείων βίντεο. Ας αρχίσουμε.

1. Μετατροπη βίντεο χρησιμοποιώντας το Video-Converter

Το Video-converter.com είναι μια δωρεάν εφαρμογή Ιστού που μετατρέπει τα αρχεία βίντεο και σας επιτρέπει να αλλάξετε τη μορφή βίντεο με απλά βήματα. Ενώ η εφαρμογή Ιστού εμφανίζει διαφημίσεις, υποστηρίζει περισσότερες μορφές αρχείων από οποιονδήποτε άλλο μετατροπέα βίντεο. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το video-converter.com για να μετατρέψετε τα βίντεό σας στο διαδίκτυο.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και κατευθυνθείτε στο video-converter.com δικτυακός τόπος.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο Ανοιγμα αρχείου και μεταφορτώστε το αρχείο που θέλετε να μετατρέψετε.

Ανοιγμα αρχείου

3. Επιλέξτε το μορφή θέλετε να μετατραπεί το βίντεό σας.

επιλέξτε τη μορφή βίντεο

4. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Μετατρέπω κουμπί.

κάντε κλικ στο κουμπί Μετατροπή

5. Το εργαλείο web θα μετατρέψει το βίντεο που έχετε ανεβάσει. Μόλις μετατραπεί, θα έχετε την επιλογή να κατεβάστε το βίντεο που μετατράπηκε.

κατεβάστε το βίντεο που μετατράπηκε

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να μετατρέψετε βίντεο στο διαδίκτυο μέσω του video-converter.com. Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία έως και 4 GB και είναι γνωστός για τη μετατροπή χωρίς απώλειες.

2. Μετατροπή βίντεο χρησιμοποιώντας Video-Converter-Online

Το Video-Converter-online είναι ένα άλλο εξαιρετικό εργαλείο Ιστού που μπορεί να μετατρέψει τα βίντεό σας σε χρόνο μηδέν. Ο ιστότοπος υποστηρίζει σχεδόν όλες τις δημοφιλείς μορφές αρχείων βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των MP4, MKV, MOV, WEBM, WMV, AVI, FLV, MPG, GIF και 3GP. Δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το video-converter-online δικτυακός τόπος. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Μεταφόρτωση βίντεο κουμπί όπως φαίνεται παρακάτω.

επισκεφθείτε τον διαδικτυακό ιστότοπο του μετατροπέα βίντεο

2. Τώρα επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να μετατρέψετε.

3. Εάν θέλετε να μετατρέψετε πολλά αρχεία ταυτόχρονα, κάντε κλικ στο Προσθήκη περισσότερων αρχείων και επιλέξτε άλλο αρχείο.

Προσθήκη περισσότερων αρχείων

4. Επιλέξτε τη μορφή αρχείου στην οποία θέλετε να μετατραπεί το βίντεό σας στο αναπτυσσόμενο μενού Μετατροπή σε.

επιλέξτε τη μορφή αρχείου

5. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Μετατρέπω κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης.

κάντε κλικ στο κουμπί Μετατροπή

6. Τώρα, περιμένετε μέχρι το εργαλείο web να μετατρέψει το βίντεο. Μετά τη μετατροπή, κάντε κλικ στο Κατεβάστε κουμπί για λήψη του βίντεο στον υπολογιστή σας.

κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να μετατρέψετε βίντεο στο διαδίκτυο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο για να μετατρέψετε βίντεο με μέγεθος μεγαλύτερο από 100 MB.

3. Μετατροπή βίντεο στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το Veed.io

Το Veed.io προσφέρει επίσης έναν μετατροπέα βίντεο που είναι αρκετά ισχυρός και ελαφρύς. Είναι ένα εργαλείο web που μπορεί να μετατρέψει τα βίντεό σας σε πολλές μορφές όπως MP4, AVI, MKV, WMV κ.λπ.

Το εργαλείο ιστού είναι δωρεάν στη χρήση και είναι προσβάσιμο χωρίς εγγραφή. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το veed.io για να μετατρέψετε βίντεο στο διαδίκτυο.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Τώρα επισκεφθείτε αυτό ιστοσελίδα.

2. Όταν ανοίξει η ιστοσελίδα, κάντε κλικ στο Μετατρέψτε το αρχείο σας κουμπί.

Μετατρέψτε το αρχείο σας

3. Τώρα επιλέξτε το αρχείο βίντεο θέλετε να κάνετε μετατροπή.

επιλέξτε το αρχείο βίντεο

4. Τώρα κάντε κλικ στο Μετατροπή σε αναπτυσσόμενο & επιλέξτε τη μορφή βίντεο όπως απαιτείται.

Μετατροπή βίντεο online

5. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Μετατρέπω κουμπί.

Μετατρέπω

6. Μόλις τελειώσετε, περιμένετε μέχρι ο ιστότοπος να μετατρέψει το βίντεό σας. Μετά τη μετατροπή, κάντε κλικ στο Λήψη αρχείου κουμπί.

Μετατροπή βίντεο

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο veed.io για να μετατρέψετε βίντεο στο διαδίκτυο.

Λοιπόν, αυτό είναι όλο για το πώς να μετατρέψετε βίντεο στο διαδίκτυο. Εάν δεν έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα από αυτούς τους δύο ιστότοπους, μπορείτε να δοκιμάσετε άλλους online μετατροπείς βίντεο. Ενημερώστε μας εάν γνωρίζετε κάποιους δωρεάν τρόπους μετατροπής βίντεο στο διαδίκτυο.

Διαβάστε επίσης :Πώς να μετατρέψετε ή να αποθηκεύσετε μια εικόνα ως αρχείο PDF

Πώς να μετατρέψετε έγγραφα σε διαφορετικές μορφές αρχείων

καλύτερες εφαρμογές μετατροπέα βίντεο για iPhone

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4565

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: