Μετατροπή YouTube σε WAV

Πώς να μετατρέψετε βίντεο YouTube σε WAV (Μετατροπή YouTube σε WAV)

Τόσο το MP3 όσο και το WAV είναι δύο από τις πιο κοινές μορφές αρχείων ήχου στον κόσμο του ψηφιακού ήχου. Ενώ το MP3 εξακολουθεί να είναι η πιο δημοφιλής μορφή αρχείου ήχου, η μορφή αρχείου μπορεί να συμπιεστεί σε διαχειρίσιμο μέγεθος για αποθήκευση, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια ποιότητας.

Για να αποφύγετε την απώλεια ποιότητας και να έχετε την υψηλότερη ποιότητα ήχου, οι χρήστες πρέπει να αναζητήσουν τρόπους λήψης των αρχείων ήχου σε μορφή WAV. Το WAV είναι βασικά μια μορφή ήχου χωρίς απώλειες που δεν συμπιέζει το αρχικό αρχείο.

Έτσι, εάν θέλετε να απολαύσετε την υψηλότερη ποιότητα ήχου, πρέπει να λάβετε τα αρχεία ήχου σε μορφή αρχείου WAV. Λόγω των τεράστιων πλεονεκτημάτων της μορφής αρχείου WAV, οι χρήστες αναζητούν συχνά τρόπους για να μετατρέψουν τα υπάρχοντα μουσικά τους βίντεο σε μορφή WAV.

Πώς να μετατρέψετε βίντεο YouTube σε WAV

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απολαύσετε τα αρχεία ήχου WAV χωρίς απώλειες εκτός σύνδεσης. Εάν έχετε κάποια μουσικά βίντεο YouTube των οποίων τα αρχεία ήχου θέλετε να εξαγάγετε, συνιστάται η μετατροπή βίντεο YouTube σε μορφή WAV. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε μόνο τον ήχο υψηλής ποιότητας του αγαπημένου σας μουσικού βίντεο. Ακολουθούν οι καλύτεροι τρόποι μετατροπής του YouTube σε WAV.

1) Χρησιμοποιήστε το Online Converter για να μετατρέψετε το YouTube σε WAV

Ο πιο εύκολος τρόπος για να μετατρέψετε βίντεο YouTube σε μορφή αρχείου WAV είναι να χρησιμοποιήσετε έναν διαδικτυακό μετατροπέα. Επί του παρόντος, εκατοντάδες διαδικτυακά βίντεο YouTube σε μετατροπείς WAV είναι διαθέσιμα στον Ιστό. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά. Παρακάτω, αναφέραμε μερικούς από τους καλύτερους διαδικτυακούς μετατροπείς για τη μετατροπή βίντεο YouTube σε WAV.

1. Λήψη 4K

4KΛήψη

Το 4KDownload είναι ένα διαδικτυακό πρόγραμμα λήψης YouTube σε WAV με κορυφαία βαθμολογία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Ο ιστότοπος είναι εντελώς δωρεάν για χρήση και δεν σας περιορίζει στη μετατροπή των βίντεο σε μορφή αρχείου WAV.

Με το 4KDownload, μπορείτε να κατεβάσετε απεριόριστα βίντεο δωρεάν. δεν υπάρχει απαίτηση για εγγραφή. Απλώς επικολλήστε τη σύνδεση βίντεο, ορίστε το WAV ως μορφή εξόδου και είστε έτοιμοι.

2. Μετατροπέας YTC

YTC μετατροπέας

Το YTConverter είναι ένας διαδικτυακός μετατροπέας YouTube σε WAV που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας μουσικά βίντεο σε μορφή WAV υψηλής ποιότητας.

Η λειτουργικότητα του YTConverter παραμένει πολύ παρόμοια με την τοποθεσία 4KDownload που αναφέρεται ακριβώς παραπάνω.

Για να ξεκινήσετε με αυτόν τον ιστότοπο, επικολλήστε τον σύνδεσμο βίντεο YouTube που θέλετε να μετατρέψετε, επιλέξτε WAV ως έξοδο και κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη.

3. Downloaderto

Downloaderto

Το Downloaderto είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για τη μετατροπή βίντεο από το YouTube σε μορφή WAV. Οι χρήστες χρησιμοποιούν κυρίως αυτόν τον ιστότοπο για να εξάγουν ήχο από βίντεο YouTube σε υψηλή ποιότητα.

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στο Downloaderto είναι ότι λειτουργεί με το YouTube και άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter, το Facebook, το TikTok κ.λπ.

2) Μετατροπή χρησιμοποιώντας λογισμικό Video Converter

Όπως οι διαδικτυακοί μετατροπείς βίντεο, μετατροπείς βίντεο για υπολογιστή υπάρχει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λογισμικά μετατροπέων βίντεο στον υπολογιστή σας για να μετατρέψετε βίντεο YouTube σε μορφή αρχείου WAV.

Ωστόσο, πριν μετατρέψετε τα βίντεο, πρέπει να τα κατεβάσετε. Επομένως, για να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας βίντεο από το YouTube, πρέπει να χρησιμοποιήσετε δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο στο διαδίκτυο.

Αφού κάνετε λήψη των μουσικών βίντεο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λογισμικά μετατροπέων βίντεο για να μετατρέψετε τα βίντεο σε μορφή αρχείου WAV. Εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους μετατροπείς βίντεο για υπολογιστή.

Διαφορετικά, μπορείτε να δείτε αυτήν τη λίστα – YTMP3 Εναλλακτικές. Σε αυτήν τη λίστα, αναφέραμε ιστότοπους που μετατρέπουν βίντεο YouTube σε MP3, αλλά ορισμένοι ιστότοποι υποστηρίζουν επίσης WAV ως μορφή εξόδου.

3) Μετατρέψτε το YouTube σε WAV χρησιμοποιώντας το VLC Media Player

Το VLC Media Player είναι ένα πολύ κοινό λογισμικό αναπαραγωγής πολυμέσων που διατίθεται για υπολογιστές με Windows. Αν και είναι μια εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων, μπορεί εύκολα να μετατρέψει τα αγαπημένα σας βίντεο YouTube σε μορφή WAV. Δείτε πώς μπορείτε να μετατρέψετε βίντεο YouTube σε μορφή αρχείου WAV με απλά βήματα.

1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει το μουσικό βίντεο στον υπολογιστή σας.

2. Εκκινήστε το VLC Media Player. Στη συνέχεια, επιλέξτε Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ > Μετατροπή / Αποθήκευση.

Πολυμέσα > Μετατροπή / Αποθήκευση

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ Προσθήκη και επιλέξτε το αρχείο βίντεο θέλετε να κάνετε μετατροπή.

επιλέξτε το αρχείο βίντεο

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Μετατροπή / Αποθήκευση και επιλέξτε Μετατρέπω.

Μετατρέπω

5. Τώρα κάντε κλικ στο Δημιουργήστε ένα νέο προφίλ κουμπί δίπλα στο προφίλ.

Δημιουργήστε ένα νέο προφίλ

6. Στο Encapsulation, επιλέξτε WAV. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Κωδικοποιητής ήχου.

WAV

7. Ενεργοποιήστε το πλαίσιο ελέγχου Ήχος και κάντε κλικ στο Κωδικοποιητής αναπτυσσόμενο. Στο αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε WAV.

WAV

8. Στο αναπτυσσόμενο μενού ρυθμού δειγματοληψίας, επιλέξτε 48000 Hz. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Δημιουργώ κουμπί.

Δημιουργώ

9. Επιλέξτε το νέο σας προφίλ στο αναπτυσσόμενο μενού Προφίλ, ορίστε το προορισμός τοποθεσία και κάντε κλικ Αρχή.

Αρχή

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VLC Media Player για να μετατρέψετε τα αρχεία MP3 σας σε μορφή WAV.

Έτσι, αυτές είναι οι τρεις καλύτερες μέθοδοι για να μετατρέψετε το YouTube σε μορφή αρχείου WAV. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη μετατροπή των αγαπημένων σας βίντεο YouTube σε μορφή αρχείου WAV. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αποθηκεύσετε βίντεο YouTube στο Camera Roll

Πώς να παρακολουθήσετε βίντεο YouTube στο Amazon Fire Tablet

καλύτεροι δωρεάν Audio Converter


Ισίδωρος
Ισίδωρος
Άρθρα: 5442