Μυστικοί κωδικοί Android

20+ Καλύτεροι Κρυφοί Μυστικοί κωδικοί Android το 2023 (Όλοι λειτουργούν)

Περιεχόμενα

Αν κοιτάξουμε γύρω μας, θα διαπιστώσουμε ότι το Android είναι το πιο χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα για κινητά. Το Android παρέχει στους χρήστες πολύ περισσότερες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής από κάθε άλλο λειτουργικό σύστημα για κινητά.

Εάν χρησιμοποιείτε το Android για λίγο, ίσως γνωρίζετε καλά τους κωδικούς USSD. Οι κωδικοί USSD, που ονομάζονται επίσης μυστικοί κωδικοί, χρησιμοποιήθηκαν για να εξερευνήσουν τα κρυφά χαρακτηριστικά ενός smartphone.

Οι κωδικοί Android USSD προορίζονταν μόνο για συσκευές που λειτουργούσαν με λειτουργικό σύστημα Android. Λοιπόν, ας ελέγξουμε ποιοι είναι οι κωδικοί USSD.

42 Μυστικοί Κώδικες Android και Hacks που πρέπει να γνωρίζετε

Τι είναι οι κωδικοί USSD;

Τα δεδομένα USSD ή μη δομημένων συμπληρωματικών υπηρεσιών συχνά θεωρούνται «Μυστικοί κωδικοί» ή «Γρήγοροι κωδικοί». Αυτοί οι κωδικοί είναι ένα πρωτόκολλο extra-UI που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις κρυφές λειτουργίες των smartphone.

Aκολουθήστε μας στο facebook

Σε βλέπουν…Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Το πρωτόκολλο αρχικά προοριζόταν για τηλέφωνα GSM, αλλά βρέθηκε και σε σύγχρονες συσκευές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους μυστικούς κωδικούς για να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες ή τις ρυθμίσεις που παραμένουν κρυφές από τους χρήστες. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε μυστικούς κωδικούς για να εκτελέσετε δοκιμές, να εμφανίσετε πληροφορίες κ.λπ.

Δείτε και αυτό:20+ Καλύτεροι Κρυφοί Μυστικοί Κώδικες iPhone

20+ Καλύτεροι Κρυφοί Μυστικοί Κώδικες Android

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, συγκεντρώσαμε μια λίστα με τους καλύτερους μυστικούς κωδικούς για Android. Λοιπόν, ας δούμε τη λίστα με τους καλύτερους κρυφούς μυστικούς κωδικούς Android. Ανοίξτε την προεπιλεγμένη εφαρμογή κλήσης και εισαγάγετε τους κωδικούς για να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους κωδικούς.

** Μερικοί από τους κωδικούς στο άρθρο ήταν καθολικοί και θα λειτουργούν σε κάθε συσκευή Android, ανεξάρτητα από τη μάρκα. Ωστόσο, λίγα από αυτά θα τρέχουν μόνο σε συγκεκριμένες ROM και παρόχους.

Κωδικοί USSD για έλεγχο πληροφοριών τηλεφώνου

Παρακάτω έχουμε μοιραστεί μερικούς καλύτερους κωδικούς USSD για να σας βοηθήσουμε να ελέγξετε τις πληροφορίες του τηλεφώνου σας. Εδώ είναι οι κωδικοί.

Ελέγξτε τις πληροφορίες μπαταρίας και WLAN

*#*#4636#*#*

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το *#*#4636#*#* για να ελέγξετε την μπαταρία, το WLAN και άλλες λεπτομέρειες του τηλεφώνου σας. Αυτός ο κωδικός USSD μπορεί επίσης να σας δείξει ποιος έχει πρόσβαση στις εφαρμογές σας.

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων συσκευής Android

*#*#7780#*#*

Ενώ μπορείτε να επαναφέρετε εργοστασιακά το smartphone Android μέσω των Ρυθμίσεων, είναι διαθέσιμη μια πιο απλή μέθοδος.

Μπορείτε να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις της συσκευής σας απευθείας εκτελώντας τον *#*#7780#*#* κωδικό USSD στο πρόγραμμα κλήσης του Android σας.

Σκληρή επαναφορά συσκευής Android

*2767*3855#

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια σκληρή επαναφορά εάν η συσκευή σας δεν λειτουργεί σωστά. Η σκληρή επαναφορά είναι πολύ διαφορετική από μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Η σκληρή επαναφορά δεν κρατά τα δεδομένα σας και διαγράφει όλη τη μνήμη που σχετίζεται με το υλικό.

Εμφάνιση πληροφοριών σχετικά με την κάμερα

*#*#34971539#*#*

Αν ψάχνετε για έναν ευκολότερο τρόπο προβολής των πληροφοριών της κάμερας του smartphone σας, πρέπει να δοκιμάσετε αυτόν τον κωδικό USSD.

Η κλήση του *#*#34971539#*#* στο dialer θα εμφανίσει τις πληροφορίες υλικολογισμικού της κάμερας της συσκευής σας.

Αλλάξτε τη συμπεριφορά του κουμπιού λειτουργίας

*#*#7594#*#*

Εάν το κουμπί λειτουργίας του smartphone Android σας δεν λειτουργεί ή είναι σπασμένο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό USSD για να τερματίσετε τη λειτουργία του τηλεφώνου σας.

Αυτός ο κωδικός θα τερματίσει αμέσως τη λειτουργία της συσκευής σας Android. Για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το κουμπί λειτουργίας.

Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της προώθησης κλήσεων

*#67#

Η προώθηση κλήσεων είναι μια λειτουργία που σας επιτρέπει να ανακατευθύνετε ή να προωθείτε τις εισερχόμενες κλήσεις σε έναν εναλλακτικό αριθμό.

Εάν ταξιδεύετε συχνά πολύ, μπορείτε να ρυθμίσετε την προώθηση κλήσεων στον δευτερεύοντα αριθμό σας για να αποφύγετε τις χρεώσεις περιαγωγής και να μην ενοχλείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον *#67# κωδικό USSD για να ελέγξετε εάν η προώθηση κλήσεων είναι ενεργή στη συσκευή σας.

Απενεργοποιήστε το αναγνωριστικό καλούντος

*31#

Αυτός ο μυστικός κωδικός Android απενεργοποιεί το αναγνωριστικό καλούντος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό εάν δεν θέλετε να γνωρίζουν οι άλλοι ότι τους καλείτε.

Η κλήση *31# θα απενεργοποιήσει αμέσως το Caller ID και εάν θέλετε να το ενεργοποιήσετε ξανά, καλέστε ξανά τον κωδικό.

Ελέγξτε την τιμή SAR

*#07#

Η τιμή SAR, ή το επίπεδο ακτινοβολίας, είναι μια μέτρηση που δείχνει το επίπεδο ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που απορροφά το σώμα σας όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας Android. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό *#07# για να εμφανίσετε την τιμή Ειδικού Ρυθμού Απορρόφησης (SAR) της συσκευής σας Android.

Προβολή της αποθήκευσης ημερολογίου του τηλεφώνου

*#*#225#*#*

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό *#*#225#*#* για να προβάλετε τα δεδομένα αποθήκευσης ημερολογίου του τηλεφώνου σας. Αυτή η σελίδα θα σας εμφανίσει τα συμβάντα που είναι αποθηκευμένα στην εφαρμογή ημερολογίου σας.

Αυτός ο κωδικός σάς επιτρέπει να βλέπετε επερχόμενα γενέθλια ή σημαντικά γεγονότα χωρίς να συνδεθείτε στο διαδίκτυο.

Ανοίξτε τη λειτουργία γενικής δοκιμής

*#0*#

Αυτός ο κωδικός εμφανίζει τη γενική λειτουργία δοκιμής στο smartphone Android σας. Με αυτόν τον κωδικό USSD, μπορείτε να δοκιμάσετε τη δόνηση, τη μείωση της φωτεινότητας της οθόνης, την κάμερα, τον αισθητήρα, την αφή, τον ύπνο, το ηχείο, το LED. και άλλα στοιχεία υλικού της συσκευής σας Android. Ωστόσο, ο κωδικός λειτουργεί μόνο σε επιλεγμένες μάρκες smartphone Android.

Εμφανίστε τη διεύθυνση MAC

*#*#232338#*#*

Η διεύθυνση MAC ή το Media Access Control είναι ένας μοναδικός αριθμός που έχει εκχωρηθεί στο NIC (ελεγκτής διασύνδεσης δικτύου).

Αυτό το μοναδικό αναγνωριστικό χρησιμοποιείται για την αναγνώριση συσκευών δικτύου σε τοπική κλίμακα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε *#*#232338#*#* κωδικό USSD για να ελέγξετε τη διεύθυνση MAC του Android σας.

Δοκιμάστε τον αισθητήρα Bluetooth της συσκευής σας

*#*#232331#*#*

Πρέπει να ελέγξετε τους αισθητήρες Bluetooth εάν το τηλέφωνό σας δεν μπορεί να βρει ή να συνδεθεί σε συσκευές Bluetooth. Με *#*#232331#*#* κωδικό USSD, μπορείτε να δοκιμάσετε τον αισθητήρα Bluetooth της συσκευής σας Android.

Ελέγξτε τις Πληροφορίες έκδοσης λογισμικού και ενημέρωσης

*#*#44336#*#*

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό USSD στο Android σας για να ελέγξετε την έκδοση λογισμικού και τις πληροφορίες ενημέρωσης συστήματος. Θα σας δείξει περισσότερες λεπτομέρειες από την επιλογή Σχετικά με τη συσκευή στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Δείτε την έκδοση λογισμικού PDA

*#*#1234#*#*

Καλώντας την εντολή *#*#1234#*#* στο πρόγραμμα κλήσης του Android θα εμφανιστεί η έκδοση λογισμικού Personal Digital Assitant (PDA). Εκτός από αυτό, ο κωδικός θα δείχνει επίσης τις πληροφορίες υλικολογισμικού του τηλεφώνου σας.

Δείτε τον αριθμό IMEI του Android σας

*#06#

Το IMEI, ή ο Διεθνής Αριθμός Ταυτότητας Κινητού Εξοπλισμού, είναι ένας μοναδικός αριθμός για την αναγνώριση του τηλεφώνου σας σε ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Ο αριθμός IMEI είναι τυπωμένος στο κουτί του τηλεφώνου σας, αλλά αν δεν μπορείτε να τον βρείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό *#06# USSD. Ο κωδικός θα εμφανίσει τον αριθμό IMEI του Android smartphone σας.

Στοιχεία αποθήκευσης και συστήματος

*#3282*727336*#

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό *#3282*727336*# για να βρείτε τον αποθηκευτικό χώρο του smartphone Android και τις λεπτομέρειες του συστήματος. Ο κωδικός θα αναφέρει το ακριβές σύστημα διαδικτύου και τις πληροφορίες αποθήκευσης του smartphone Android σας.

Κωδικοί USSD για έλεγχο πληροφοριών RAM/Λογισμικού/Υλικού

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς μυστικούς κωδικούς Android για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη μνήμη RAM, το λογισμικό και τις πληροφορίες υλικού. Αυτοί είναι γενικοί κωδικοί USSD και ενδέχεται να μην λειτουργούν σε κάθε συσκευή Android.

*#*#3264#*#*  This Android secret code will display the RAM information
*#*#1111#*#*  Displays the software version.
*#*#2222#*#*  This Android code shows the hardware version.
*#2263#  Displays the RF band selection
*#9090#  Running this code will show the Diagnostic configuration.
*#7284#  This code will open the USB 12C mode control.
*#872564#  This shows the USB logging control.
*#745#  Running this code opens the RIL dump menu.
*#746#  Running this USSD code will show you the Debug dump menu.
*#9900#  Opens the System dump mode.
*#03#  NAND flash serial number
*#3214789#  This shows the GCF mode Status
*#7353#  Opens the Quick test menu
*#0782#  This code will perform a Real-time clock test.
*#0589#  This code will perform a Light sensor test.

Κωδικοί USSD για συγκεκριμένα τηλέφωνα

7764726  It opens the hidden service menu in Motorola DROID phones
1809#*990#  This code opens the LG Optimus 2x hidden service menu
3845#*920#  It opens the LG Optimus 3D hidden service menu
*#0*#  It opens the service menu in Galaxy S3.
*#67#  Displays your Call forwarding
*#011# This code will display the network connection and serving cell-related information on your Samsung smartphone
*#0228# You can use this code on your Samsung device to check the battery status. It also shows a few other battery-related details.

Σημείωση:- Εάν δεν έχετε ιδέα για συγκεκριμένους μυστικούς κωδικούς Android που αναφέρονται παραπάνω, είναι καλύτερα να τους αφήσετε. Το παιχνίδι με άγνωστους μυστικούς κωδικούς μπορεί να βλάψει το τηλέφωνό σας. Έχουμε αρπάξει τους μυστικούς κωδικούς από το διαδίκτυο. Επομένως, δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά εάν συμβεί.

Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα καλύτεροι κρυφοί μυστικοί κωδικοί Android. Αυτοί οι κωδικοί είναι δοκιμασμένοι και λειτουργούν κανονικά, αλλά ορισμένοι ενδέχεται να μην λειτουργούν σε ορισμένα τηλέφωνα Android. Ωστόσο, να είστε σε εγρήγορση κατά τη χρήση τους, καθώς δεν φέρουμε ευθύνη για απώλεια ή ζημιά δεδομένων. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Δείτε και αυτό:Πώς να αποθηκεύσετε τους κωδικούς πρόσβασης στο Firefox

Πώς να διαγράψετε αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στο Google Chrome

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *