οι καλύτεροι και πιο γρήγοροι browser για Android

Οι καλύτεροι και πιο γρήγοροι browser για Android

Επί του παρόντος, εκατοντάδες εφαρμογές προγράμματος περιήγησης ιστού είναι διαθέσιμες για smartphone Android. Το Google Chrome, το Opera Mini κ.λπ., φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή σε σχέση με όλα τα άλλα. Αυτά είναι τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού για Android, αλλά προσφέρουν καλύτερη ταχύτητα περιήγησης;

Λίγες αναφορές στο παρελθόν έδειξαν επίσης ότι προγράμματα περιήγησης ιστού όπως το Ghostery και το Puffin προσφέρουν καλύτερη ταχύτητα περιήγησης. Αν και η ταχύτητα περιήγησης στον ιστό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το πρόγραμμα Διαδικτύου, ο ISP, η χρήση VPN κ.λπ., τα προγράμματα περιήγησης ιστού εξακολουθούν να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Διαβάστε επίσης:Πώς να καθαρίσετε το ιστορικό στο Brave Browser

12 καλύτεροι και πιο γρήγοροι browser για Android

Επομένως, εάν θέλετε να βελτιώσετε την ταχύτητα περιήγησής σας στον ιστό, μπορεί να θέλετε να παραμείνετε με ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού βελτιστοποιημένο για ταχύτητα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Επομένως, αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικά  γρήγορα web browsers για Android smartphones. Ας τσεκάρουμε.

1. Πρόγραμμα περιήγησης απορρήτου DuckDuckGo

Πρόγραμμα περιήγησης απορρήτου DuckDuckGo

Το DuckDuckGo Privacy Browser είναι μια εφαρμογή απορρήτου που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες. Είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που υποστηρίζεται από την ιδιωτική μηχανή αναζήτησης του DuckDuckGo.

Η εφαρμογή αποκλείει αυτόματα όλα τα cookie παρακολούθησης και τις διαφημίσεις. Επιπλέον, το DuckDuckGo Privacy Browser αναγκάζει επίσης τους ιστότοπους που επισκέπτεστε να χρησιμοποιούν κρυπτογραφημένη σύνδεση (HTTPS). Βελτιώνει σημαντικά την ταχύτητα περιήγησής σας στον ιστό, καθώς αποκλείει όλα τα cookie παρακολούθησης και τις διαφημίσεις. Είναι μια από τις καλύτερες και σούπερ γρήγορες εφαρμογές προγράμματος περιήγησης ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

2. Microsoft Edge

Microsoft Edge

Το Microsoft Edge είναι ένα άλλο εξαιρετικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού για το smartphone Android σας. Μάντεψε? Ο Microsoft Edge είναι γρήγορος και ασφαλής και σας βοηθά να προστατεύσετε τα δεδομένα σας στο διαδίκτυο.

Παρόλο που ο Microsoft Edge δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο ο Chrome, εξακολουθεί να προσφέρει χρήσιμες λειτουργίες. Με τον Microsoft Edge, λαμβάνετε λειτουργίες όπως η πρόληψη παρακολούθησης, το Adblock, η περιήγηση InPrivate κ.λπ.

Η ταχύτητα περιήγησης στο web είναι πολύ γρήγορη και η τελευταία έκδοση διαθέτει επίσης δυνατότητα αναζήτησης κουπονιών.

3. Google Chrome

Google Chrome

Το Google Chrome, το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για επιτραπέζιους υπολογιστές, είναι επίσης διαθέσιμο για Android. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού έχει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε.

Η ταχύτητα του προγράμματος περιήγησης ιστού είναι επίσης γρήγορη και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις ανοιχτές καρτέλες και σελιδοδείκτες από το φορητό υπολογιστή, το τηλέφωνο ή το tablet σας. Ωστόσο, το τμήμα επέκτασης λείπει από την έκδοση για κινητά του Google Chrome.

4. Dolphin Browser

Dolphin Browser

Αυτό είναι ένα πολύ δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού μεταξύ των χρηστών Android. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει υπέροχη εμφάνιση και η ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας αυτού του προγράμματος περιήγησης είναι επίσης αρκετά γρήγορη.

Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης είναι περισσότερο γνωστό για την ικανότητά του να αναπαράγει βίντεο που χρησιμοποιούν Flash, επειδή είναι πρόγραμμα περιήγησης με δυνατότητα Flash. Άλλες λειτουργίες του προγράμματος περιήγησης ιστού περιλαμβάνουν το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, την ανώνυμη περιήγηση κ.λπ.

5. Πρόγραμμα περιήγησης Puffin

Πρόγραμμα περιήγησης Puffin

Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο, με φόντο και άλλες πρόσθετες λειτουργίες. Μπορεί επίσης να μιμηθεί έναν δρομέα ποντικιού και ένα trackpad – ιδανικό για όσους χάνουν την εμπειρία φορητού υπολογιστή στο κινητό.

Λειτουργεί επίσης μεταφέροντας υλικό στους “διακομιστές cloud” πριν το παραδώσει στο ακουστικό σας, κάτι που θεωρητικά βοηθά στη φόρτωση μεγαλύτερων αρχείων ιστότοπου σε συσκευές με μικρότερο εύρος ζώνης πιο γρήγορα.

6. Via Browser

Μέσω προγράμματος περιήγησης

Το Via Browser είναι ένα ελαφρύ πρόγραμμα περιήγησης ιστού για Android. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά το πρόγραμμα περιήγησης ιστού χρειάζεται λιγότερο από 10 MB χώρου για να εγκατασταθεί στη συσκευή σας. Η ελαφριά φύση του κάνει επίσης το πρόγραμμα περιήγησης ιστού εξαιρετικά γρήγορο.

Όσον αφορά τις δυνατότητες, το Via Browser έχει όλες τις δυνατότητες που χρειάζονται οι χρήστες, όπως πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, επιλογές απορρήτου, λειτουργία αποθήκευσης δεδομένων, νυχτερινή λειτουργία και πολλά άλλα.

7. Opera Mini

Opera Mini

Το Opera Mini είναι ένα άλλο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Android με κορυφαία βαθμολογία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Το Opera Mini προσφέρει περισσότερες δυνατότητες από όλα τα άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού για Android.

Μεγιστοποιεί την ταχύτητα περιήγησης αφαιρώντας διαφημίσεις και trackers από τις ιστοσελίδες. Επίσης, διαθέτει πολλά θέματα, σκοτεινή λειτουργία και VPN για την προστασία του απορρήτου σας.

8. Πρόγραμμα περιήγησης Firefox

Πρόγραμμα περιήγησης Firefox

Ζήστε ένα γρήγορο, έξυπνο και προσωπικό Web. Ο Firefox είναι το ανεξάρτητο πρόγραμμα περιήγησης της Mozilla, το πρώτο από τους ανθρώπους, που ψηφίστηκε ως η πιο αξιόπιστη εταιρεία Διαδικτύου για το απόρρητο. Κάντε αναβάθμιση σήμερα και συμμετάσχετε σε εκατοντάδες εκατομμύρια που εξαρτώνται από τον Firefox για μια πιο προσωπική εμπειρία περιήγησης.

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι εξαιρετικά γρήγορο και διαθέτει μερικές εκπληκτικές και έξυπνες λειτουργίες για να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία περιήγησής σας στο Android.

9. FlashFox – Flash Browser

FlashFox - Flash Browser

FlashFox – Το Flash Browser είναι ίσως το πιο γρήγορο πρόγραμμα περιήγησης ιστού με δυνατότητα Adobe Flash Player που δημιουργήθηκε ποτέ για Android. Διαθέτει όλες τις δυνατότητες ενός premium προγράμματος περιήγησης και μπορεί να τρέξει το Flash Player για ποιοτικά βίντεο. Ωστόσο, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού έχει λάβει πρόσφατα πολλές αρνητικές κριτικές από χρήστες.

10. Ghostery Privacy Browser

Ghostery Privacy Browser

Το Ghostery Privacy Browser είναι ένα ελαφρύ, καθαρό πρόγραμμα περιήγησης που σας επιτρέπει να λαμβάνετε ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που μοιράζεστε με τους ιχνηλάτες στους ιστότοπους επισκέψεών σας.

Το πρόγραμμα περιήγησης εστιάζει περισσότερο στο απόρρητο και αποκλείει όλες τις διαφημίσεις και τα προγράμματα παρακολούθησης ιστού από τις ιστοσελίδες των επισκεπτών σας. Η εξάλειψη των διαφημίσεων και των ιχνηλατών οδηγεί τελικά σε καλύτερη εμπειρία περιήγησης και ταχύτητα.

11. Πρόγραμμα περιήγησης Kiwi

Πρόγραμμα περιήγησης Kiwi

Το Kiwi Browser βασίζεται στο Chromium, το ίδιο που τροφοδοτεί το Google Chrome. Αυτή είναι μια περικομμένη έκδοση του Google Chrome που παρέχει βελτιωμένες λειτουργίες και ελέγχους χωρίς προβλήματα.

Δεδομένου ότι το πρόγραμμα περιήγησης είναι ελαφρύ, είναι από προεπιλογή πολύ γρήγορο. Διαθέτει επίσης μερικές σημαντικές δυνατότητες προστασίας απορρήτου, όπως τον αποκλεισμό αργών και επεμβατικών ιχνηλατών, τον αποκλεισμό ειδοποιήσεων, την απενεργοποίηση των σελίδων AMP κ.λπ.

12. Firefox Focus

Firefox Focus

Το Firefox Focus είναι πολύ διαφορετικό από το κανονικό πρόγραμμα περιήγησης Firefox. Αυτό είναι ελαφρύ και στοχεύει να σας προσφέρει ένα νέο περιβάλλον χωρίς περισπασμούς για να σερφάρετε στο διαδίκτυο.

Το Firefox Focus φέρνει πολλές χρήσιμες λειτουργίες όπως σχεδίαση χωρίς περισπασμούς, πρόγραμμα παρακολούθησης/μπλοκαρίσματος διαφημίσεων, ένα πάτημα για διαγραφή ιστορικού, δημιουργία συντομεύσεων στην αρχική οθόνη του Android κ.λπ.

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού αποκλείει αυτόματα τις διαφημίσεις που βλέπετε συνήθως σε ιστοσελίδες με τη βελτιωμένη προστασία παρακολούθησης για να επιταχύνει την ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας.

Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα τα καλύτερα και πιο γρήγορα προγράμματα περιήγησης ιστού για Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα προγράμματα περιήγησης ιστού για να περιηγηθείτε στον Ιστό με εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα. Εάν γνωρίζετε οποιοδήποτε άλλο ελαφρύ και γρήγορο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για Android, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να εγκαταστήσω το Browser TV Web στο Android TV

Πώς να αποκτήσετε το Brave Browser στο Android TV

Κατεβάστε το Epic Privacy Browser

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *