Πώς να βρείτε, να εγγραφείτε και να δημιουργήσετε κανάλια

Πώς να βρείτε και να εγγραφείτε κανάλια στο WhatsApp

Το WhatsApp ήταν πάντα η καλύτερη εφαρμογή για την επικοινωνία με φίλους και μέλη της οικογένειας. Η εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμη για όλους.

Η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων λαμβάνει επίσης συχνές ενημερώσεις για τη διατήρηση της ενεργής βάσης χρηστών της. Συζητάμε το WhatsApp επειδή πρόσφατα απέκτησε μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται ‘Κανάλια‘.

Τι είναι τα κανάλια WhatsApp;

Τα κανάλια WhatsApp είναι ένας απλός, αξιόπιστος και ιδιωτικός τρόπος για να λαμβάνετε σημαντικές ενημερώσεις από άτομα και οργανισμούς. Είναι ένα μονόδρομο εργαλείο μετάδοσης για τους διαχειριστές να στέλνουν κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο, αυτοκόλλητα, δημοσκοπήσεις κ.λπ.

Το WhatsApp ανέφερε ότι τα κανάλια θα λειτουργούν ανεξάρτητα από τις κανονικές συνομιλίες. Υπάρχει μια ειδική ενότητα για τα κανάλια για να παρακολουθούν διαφορετικά κανάλια χωρίς να αποκαλύπτουν τις επιλογές τους στους ακόλουθους.

Όλα τα κανάλια που θα ακολουθήσετε θα εμφανιστούν στην καρτέλα Ενημερώσεις της εφαρμογής. Η εταιρεία έχει επίσης εισαγάγει ορισμένες νέες δυνατότητες στα κανάλια για να βελτιώσει τη λειτουργικότητα και την εμπειρία χρήστη.

Πώς να βρείτε και να εγγραφείτε κανάλια στο WhatsApp

Τώρα που ξέρετε τι είναι τα κανάλια WhatsApp, μπορεί να είστε πρόθυμοι να μάθετε πώς να βρείτε και να εγγραφείτε σε νέα κανάλια. Δείτε πώς να βρείτε και εγγραφείτε σε κανάλια στο WhatsApp εφαρμογή.

1. Ανοίξτε το Google Play Store στη συσκευή σας Android. Τώρα, αναζητήστε το WhatsApp και ανοίξτε την επίσημη λίστα εφαρμογών. Στη συνέχεια, πατήστε στο Εκσυγχρονίζω κουμπί.

Εκσυγχρονίζω

2. Αφού ενημερώσετε την εφαρμογή WhatsApp, ανοίξτε την στο smartphone σας.

3. Τώρα, μεταβείτε στο Ενημερώσεις στο κάτω μέρος της οθόνης.

Ενημερώσεις

4. Στο επάνω μέρος της οθόνης, πατήστε το Βρείτε κανάλια επιλογή.

Βρείτε κανάλια

5. Τώρα, θα σας ζητηθεί να συμφωνήσετε με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης των καναλιών WhatsApp. Πατήστε στο Συμφωνώ και Συνέχεια κουμπί.

Συμφωνώ και Συνέχεια

6. Τώρα, θα μπορείτε να βλέπετε όλα τα κανάλια που μπορείτε να ακολουθήσετε. Απλώς πατήστε στο (+) κουμπί δίπλα στο όνομα του καναλιού για να τους ακολουθήσετε.

κουμπί (+).

7. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος για να βρείτε κανάλια της επιλογής σας.

(+)

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να βρείτε και να εγγραφείτε σε κανάλια WhatsApp με απλά βήματα.

Πώς να δημιουργήσετε ένα κανάλι WhatsApp;

Δημιουργία καναλιών WhatsApp είναι τόσο εύκολο όσο να τα βρεις. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να σημειώσετε πριν αποφασίσετε να δημιουργήσετε ένα κανάλι WhatsApp.

Τα κανάλια WhatsApp έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν αλλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμα σε όλους. Ακόμα κι αν τα κανάλια είναι διαθέσιμα, ενδέχεται να μην μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κανάλι, επειδή αυτή η λειτουργία ενδέχεται να μην είναι ακόμη διαθέσιμη σε εσάς.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp και μεταβείτε στο Ενημερώσεις αυτί.
  • Πατήστε το (+) στην καρτέλα Ενημερώσεις και επιλέξτε Νέο κανάλι.
  • Τώρα πατήστε στο Ξεκίνα κουμπί.
  • Τώρα, συνεχίστε μέσω του προτροπές στην οθόνη.
  • Οριστικοποιήστε το κανάλι προσθέτοντας όνομα, περιγραφή, εικονίδιο κ.λπ.
  • Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο Δημιουργία καναλιού κουμπί.

Αυτό είναι! Τελείωσες! Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας κανάλι WhatsApp.

Λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε στα κανάλια WhatsApp

Μαζί με τα κανάλια WhatsApp, η Meta εισήγαγε μερικές ειδικές λειτουργίες καναλιών που θα βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη. Ακολουθούν τα βασικά χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε στα κανάλια WhatsApp.

Βελτιωμένος κατάλογος: Εδώ, μπορείτε να βρείτε κανάλια που θέλετε να ακολουθήσετε. Αυτή η ενότητα θα εμφανίζει κανάλια με βάση τη χώρα σας. Έχετε επίσης την επιλογή να φιλτράρετε κανάλια που είναι νέα, πιο ενεργά ή δημοφιλή με βάση τον αριθμό των ακολούθων.

Αντιδράσεις: Μπορείτε να αντιδράτε χρησιμοποιώντας emojis στα μηνύματα που αποστέλλονται από τους διαχειριστές του καναλιού WhatsApp. Μπορείτε επίσης να δείτε τον αριθμό των συνολικών αντιδράσεων, αλλά το πώς αντιδράτε δεν θα φανεί στους ακόλουθους.

Προώθηση: Κάθε φορά που προωθείτε μια ενημέρωση καναλιού σε συνομιλίες/ομάδες, το μήνυμα θα περιλαμβάνει έναν σύνδεσμο πίσω στο κανάλι, ώστε οι χρήστες να μπορούν να μάθουν περισσότερα.

Έλεγχοι απορρήτου: Οι διαχειριστές του καναλιού WhatsApp θα έχουν την επιλογή να αποκλείουν στιγμιότυπα οθόνης και να προωθούν από το κανάλι τους. Οι διαχειριστές μπορούν επίσης να αποφασίσουν ποιος μπορεί να ακολουθήσει το κανάλι τους και αν θέλουν το κανάλι τους να είναι ανιχνεύσιμο στον κατάλογο.

Οπότε, αυτός ο οδηγός αφορά τα κανάλια WhatsApp και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Έχουμε επίσης κοινοποιήσει βήματα για την εύρεση καναλιών WhatsApp και τη δημιουργία των δικών σας. Στα σχόλια παρακάτω, πείτε μας τη γνώμη σας για τα νέα κανάλια WhatsApp.

Διαβάστε επίσης: Πώς να μοιραστείτε την οθόνη σας στο WhatsApp

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *