Οι σημειώσεις Instagram δεν εμφανίζονται/λειτουργούν; 6 τρόποι για να διορθώσετε

Οι σημειώσεις Instagram δεν εμφανίζονται/λειτουργούν; 6 τρόποι για να διορθώσετε

Το Instagram Notes είναι μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες του Instagram να αφήνουν σύντομες σημειώσεις για να διαβάσουν όσοι βρίσκονται στη λίστα φίλων τους. Το πρόβλημα είναι ότι μερικοί άνθρωποι αναφέρουν ότι η επιλογή Σημειώσεις εξαφανίζεται από τη σελίδα Μηνυμάτων τους.

Σε αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα, θα εξηγήσουμε πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Instagram Notes και τι να κάνετε όταν δεν εμφανίζονται τα Instagram Notes.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις σημειώσεις Instagram

Το Instagram Notes που παρουσιάστηκε στα τέλη του 2022 είναι μια σχετικά νέα δυνατότητα που σας επιτρέπει να αφήνετε σύντομα μηνύματα κειμένου για να διαβάζουν οι φίλοι σας στην κορυφή της λίστας συνομιλιών τους. Αυτά τα μηνύματα είναι διαθέσιμα τόσο σε συσκευές Android όσο και σε iOS και μπορούν να έχουν μήκος έως και 60 χαρακτήρες.

Το Instagram θα διαγράψει τις Σημειώσεις μετά από 24 ώρες, παρόμοια με τα Instagram Stories. Ωστόσο, διαφέρουν από τα DM. Αντί να εμφανίζεται στις συνομιλίες σας, θα εμφανίζεται ως συννεφάκι σκέψης κάτω από το όνομά σας.

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Σημειώσεις:

 1. Ανοιξε το Εφαρμογή Instagram και επιλέξτε το Αμεσα μηνύματα εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής (μοιάζει με το βέλος που πατάτε για να στείλετε μηνύματα στο messenger).
 1. Στην κορυφή σου Λίστα συνομιλιών, θα πρέπει να δείτε το εικονίδιο του προφίλ σας. Κάτω από αυτό, θα πρέπει να υπάρχει κάποιο κείμενο που να λέει “Η σημείωση σας”. Επιλέξτε το δικό σας εικόνα προφίλ.
 1. Παρακέντηση Μοιραστείτε μια σκέψη και γράψτε τη νέα σας σημείωση.
 2. Επιλέξτε με ποιον θα μοιραστείτε τη σημείωσή σας. Μπορείτε να επιλέξετε Ακόλουθους που ακολουθείτε πίσω ή το δικό σου Λίστα στενών φίλων.
 1. Παρακέντηση Μερίδιο.

Λοιπόν, τι κάνετε εάν αυτή η ανερχόμενη λειτουργία δεν εμφανίζεται; Πρώτα, πρέπει να μάθετε γιατί. Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που μπορούν να προκαλέσουν την εξαφάνιση της λειτουργίας Σημειώσεις Instagram:

 1. Τα δικα σου Εφαρμογή Instagram έχει λήξει. Εάν δεν έχετε ενημερώσει το Instagram εδώ και καιρό, η λειτουργία Σημειώσεις ενδέχεται να μην έχει εγκατασταθεί ακόμα. Για να το διορθώσετε, θα πρέπει να ενημερώσετε στην πιο πρόσφατη έκδοση του Instagram.
 2. Δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας. Η λειτουργία Σημειώσεις δεν είναι διαθέσιμη σε κάθε περιοχή. Εάν ζείτε σε μια περιοχή όπου η δυνατότητα δεν υποστηρίζεται, δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να εμφανιστεί. Απλώς θα πρέπει να περιμένετε μέχρι η ομάδα του Instagram να κυκλοφορήσει τη λειτουργία σε μια νέα ενημέρωση.
 3. ο Εφαρμογή Instagram είναι λαθραία. Περιστασιακά σφάλματα και δυσλειτουργίες μπορεί να κάνουν το Instagram να σταματήσει να λειτουργεί σωστά. Εάν είχατε προηγουμένως τη λειτουργία Instagram Notes, αλλά έχει εξαφανιστεί, αυτό είναι το πιο πιθανό πρόβλημα.

Πώς να διορθώσετε τις σημειώσεις του Instagram που δεν λειτουργούν

Εάν λείπει η λειτουργία Instagram Notes, μπορείτε να τη διορθώσετε ως εξής:

1. Επανεκκινήστε την εφαρμογή Instagram (και το τηλέφωνό σας)

Ο πιο γρήγορος και ευκολότερος τρόπος για να διορθώσετε προσωρινά προβλήματα στο τηλέφωνό σας είναι να επανεκκινήσετε την εφαρμογή. Στο iPhone σας, σύρετε προς τα επάνω για πρόσβαση στο μενού ενεργών εφαρμογών και, στη συνέχεια, σύρετε προς τα επάνω στο Instagram για να το κλείσετε. Στο Android, πατήστε το Πρόσφατες εφαρμογές κουμπί (μοιάζει με τρεις κάθετες γραμμές), μετά σύρετε προς τα επάνω στο Instagram για να το κλείσετε.

Εάν το Instagram εξακολουθεί να μην λειτουργεί, δοκιμάστε να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας. Στο Android, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ενεργοποίησης – απενεργοποίησης και κουμπί μείωσης έντασης μαζί μέχρι να εμφανιστεί το μενού. Στη συνέχεια, πατήστε Επανεκκίνηση. Στο iPhone, πατήστε παρατεταμένα ένα από τα δύο κουμπί έντασης ήχου και το πλαϊνό κουμπί μέχρι να εμφανιστεί το ρυθμιστικό απενεργοποίησης. Σύρετε το ρυθμιστικό και μετά περιμένετε 30 δευτερόλεπτα πριν το ενεργοποιήσετε ξανά.

2. Ενημερώστε το Instagram

Εάν η λειτουργία Σημειώσεις εξακολουθεί να μην εμφανίζεται, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε να ενημερώσετε την εφαρμογή Instagram. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το Google Play Store (σε Android) ή App Store (στη συσκευή σας iOS) και αναζητήστε το Instagram. Επίλεξε το Εφαρμογή Instagramμετά επιλέξτε Εκσυγχρονίζω για να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής.

3. Ενεργοποιήστε την Κατάσταση δραστηριότητας

Όταν η Κατάσταση δραστηριότητάς σας είναι ενεργοποιημένη, τα άτομα που σας ακολουθούν μπορούν να δουν εάν είστε ενεργός αυτήν τη στιγμή (ή πότε ήσασταν τελευταία φορά). Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι εάν η Κατάσταση δραστηριότητας του λογαριασμού σας Instagram είναι απενεργοποιημένη, η λειτουργία Σημειώσεις εξαφανίζεται.

Για να ενεργοποιήσετε την Κατάσταση δραστηριότητας:

 1. Ανοιξε το Εφαρμογή Instagram και αγγίξτε το δικό σας Εικονίδιο προφίλ.
 1. Πάτα το Περισσότερο κουμπί (μοιάζει με τρεις οριζόντιες γραμμές).
 1. Επιλέγω Ρυθμίσεις και απόρρητο.
 1. Παρακέντηση Μηνύματα και απαντήσεις ιστορίας.
 1. Κάτω από Πώς μπορούν οι άλλοι να αλληλεπιδράσουν μαζί σαςπατήστε Εμφάνιση κατάστασης δραστηριότητας.

6. Επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα Εμφάνιση κατάστασης δραστηριότητας.

4. Δημιουργήστε μια λίστα στενών φίλων

Επειδή η λειτουργία Σημειώσεις είναι συνδεδεμένη με τη λίστα στενών φίλων σας, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μία πριν εμφανιστεί. Να το πράξουν:

 1. Ανοιξε Ίνσταγκραμ μετά αγγίξτε το δικό σας εικονίδιο προφίλ.
 2. Επίλεξε το εικονίδιο μενούμετά επιλέξτε Στενοί φίλοι.
 3. Προσθέστε άτομα στη λίστα επαφών και πατήστε Εγινε.

5. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Instagram

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Instagram. Αυτό θα πρέπει να καθαρίσει τυχόν υπολειπόμενα σφάλματα και να το ενημερώσει στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Σε τηλέφωνο Android:

 1. Πατήστε παρατεταμένα το Εφαρμογή Instagram.
 2. Επιλέγω Απεγκατάσταση.
 1. Επιβεβαιώστε την επιλογή σας και, στη συνέχεια, κατεβάστε ξανά την εφαρμογή μέσω του Google Play Store.

Σε iPhone:

 1. Ανοιξε Ρυθμίσεις > Γενικός > iPhone Αποθήκευση.
 2. Επιλέγω Ίνσταγκραμκαι μετά πατήστε Εκφόρτωση εφαρμογής.
 3. Επιλέγω Εγκαθιδρύω πάλι App και περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

6. Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη του Instagram

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, η τελευταία σας λύση είναι η ομάδα υποστήριξης του Instagram. Να το πράξουν:

 1. Ανοιξε Ίνσταγκραμ και αγγίξτε το δικό σας Ίνσταγκραμ εικόνα προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.
 2. Επίλεξε το Μενού εικόνισμα.
 3. Παρακέντηση Ρυθμίσεις.
 4. Παρακέντηση Βοήθεια.
 1. Επιλέγω Αναφέρω ένα πρόβλημα.
 1. Περιγράψτε το πρόβλημά σας λεπτομερώς και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επόμενο και να υποβάλει την έκθεση.

Επιστροφή στο «Γραμ

Το Instagram είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικών μέσων στην αγορά σήμερα. Με μια στοίβα χρήσιμων λειτουργιών για να διατηρείτε επαφή με φίλους και οπαδούς, όπως το Instagram Reels, τις ιστορίες και τις σημειώσεις, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να ανατινάξετε και να γίνετε viral.

Ας ελπίσουμε ότι με αυτό το σεμινάριο, μπορείτε να θέσετε ξανά σε λειτουργία τις Σημειώσεις σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.

Πώς να κάνετε σίγαση και κατάργηση σίγασης της ιστορίας κάποιου στο Instagram

Πώς να διορθώσετε το πάγωμα των ιστοριών Instagram

Πώς να αλλάξετε το χρώμα φόντου στο Instagram Story

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *