Πώς να αγοράσετε παιχνίδια για το Oculus Quest ή το Quest 2

Είτε είστε νέος στην εικονική πραγματικότητα είτε είστε ήδη έμπειρος χρήστης, έχετε τα κατάλληλα παιχνίδια για εσάς Oculus Quest μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην εξερεύνηση του συναρπαστικού κόσμου του καθηλωτικού παιχνιδιού.

Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές και επιλογές εκεί έξω, μερικές φορές μπορεί να αισθάνεστε συντριπτικό να προσπαθήσετε να αποφασίσετε ποια παιχνίδια VR αξίζει να αγοράσετε και πώς να τα αγοράσετε. Έτσι, θα κάνουμε την αναζήτηση λίγο πιο εύκολη δίνοντας μερικές συμβουλές για το πώς να αγοράσετε παιχνίδια για το Oculus Quest σας και να ασχοληθείτε με τα παιχνίδια VR.

Πώς να αγοράσετε παιχνίδια μέσω του ακουστικού VR

Ο πιο απλός τρόπος για να μπείτε γρήγορα στο παιχνίδι, είναι να το αγοράσετε μέσω των ακουστικών Oculus Quest. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιτρίνα μέσα στην εικονική πραγματικότητα πατώντας το κουμπί Oculus στο χειριστήριο με το δεξί πάτημα. Απλώς ανοίξτε τη γραμμή εργαλείων και επιλέξτε το εικονίδιο καταστήματος.

Ωστόσο, εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που έχετε πρόσβαση στο κατάστημα, είναι καλύτερα να το κάνετε μέσω της εφαρμογής για κινητά ή για υπολογιστές. Μπορεί να είναι δύσκολη η προσθήκη του τρόπου πληρωμής ενώ φοράτε τα ακουστικά Oculus. Αλλά αν προσθέσατε τον τρόπο πληρωμής στο παρελθόν, μπορείτε πλέον να αγοράζετε παιχνίδια απευθείας από τη συσκευή Oculus Quest, χωρίς ποτέ να φύγετε από το VR.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αγοράσετε ένα παιχνίδι μέσα στο VR:

  1. Φέρτε το Γραμμή εργαλείων πατώντας το κουμπί Oculus στο δεξιό χειριστήριο αφής. Επιλέξτε το κατάστημα που αντιπροσωπεύεται από το εικονίδιο της τσάντας αγορών
  2. Χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης για να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι ή μετακινηθείτε στη λίστα των παιχνιδιών για να βρείτε αυτό που θέλετε να αγοράσετε. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε την αναζήτηση χρησιμοποιώντας το μενού στη δεξιά πλευρά. Φιλτράρετε ανά είδος για να βρείτε το αγαπημένο σας παιχνίδι ή επιλέξτε από τη λίστα προσφορών και προτεινόμενων παιχνιδιών
  3. Όταν βρείτε το παιχνίδι που θα αγοράσετε, επιλέξτε το μπλε κουμπί τιμής στο κάτω μέρος της οθόνης του παιχνιδιού.
  4. Τέλος, επιλέξτε Αγορά για να επιβεβαιώσετε. Θα χρεωθείτε αυτόματα, από τον προεπιλεγμένο τρόπο πληρωμής που ορίσατε προηγουμένως.

Το παιχνίδι θα προστεθεί στη βιβλιοθήκη σας από όπου μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και θα ξεκινήσετε αμέσως να παίζετε.

Αγοράστε παιχνίδια VR μέσω της εφαρμογής για κινητά

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να αγοράσετε παιχνίδια όποτε θέλετε, ακόμα κι αν δεν φοράτε το αγαπημένο σας ακουστικό VR. Η εφαρμογή για κινητά είναι βολική για την περιήγηση νέων πραγμάτων, ειδικά αν βρίσκεστε εν κινήσει. Με τη ρύθμιση της κοινής χρήσης παιχνιδιών Oculus, μπορείτε να αγοράζετε παιχνίδια για άλλους χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε μόνοι σας σε VR. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ελέγχετε τι παίζουν τα παιδιά σας.

Εάν έχετε συνδεδεμένα ακουστικά Rift ή Rift S μέσω της εφαρμογής για κινητά, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το Oculus/Oculus 2 όταν αγοράζετε τα παιχνίδια για τη νέα σας συσκευή. Απλώς πατήστε το όνομα των ακουστικών VR και βεβαιωθείτε ότι το Oculus/Oculus 2 εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε να αγοράσετε παιχνίδια για λάθος πλατφόρμα.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα, σε Android ή iOS, για να αγοράσετε παιχνίδια για το Oculus Quest ή το Quest 2 μέσω της εφαρμογής για κινητά:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Meta Quest στο τηλέφωνό σας και πατήστε Κατάστημα
  2. Βρείτε το παιχνίδι που θέλετε να αγοράσετε και πατήστε το. Μπορείτε να αναζητήσετε το παιχνίδι πατώντας το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού και πληκτρολογώντας το όνομα του παιχνιδιού. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε σε διαφορετικά παιχνίδια και να επιλέξετε ένα από τη λίστα.
  3. Μόλις επιλέξετε το παιχνίδι, πατήστε το κουμπί τιμής.
  4. Τέλος, επιλέξτε Αγορά για να αγοράσετε αυτό το παιχνίδι.

Η εφαρμογή για κινητά θα χρεώσει τον προεπιλεγμένο τρόπο πληρωμής σας, ακριβώς σαν να αγοράζατε από το VR. Θα βρείτε το νέο παιχνίδι στη βιβλιοθήκη του Quest, αλλά αν αγοράσατε το παιχνίδι μέσω της εφαρμογής για κινητά, θα γίνει λήψη στα ακουστικά Oculus την επόμενη φορά που θα το ενεργοποιήσετε. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένετε να ολοκληρωθεί η λήψη για να μπορέσετε να μεταβείτε και να παίξετε.

Τι είναι το Oculus Quest Cross Buy;

Το Cross Buy είναι μια δυνατότητα Meta που σας επιτρέπει να αγοράσετε ένα παιχνίδι μία φορά και να το παίξετε τόσο σε λειτουργία πρόσδεσης όσο και σε λειτουργία χωρίς σύνδεση. Εάν αγοράσετε ένα παιχνίδι στο Oculus 2, συνήθως μπορείτε να παίξετε μόνο την έκδοση Meta Quest 2 του παιχνιδιού. Το ίδιο συμβαίνει και με το κατάστημα εφαρμογών για υπολογιστές. Η πλειονότητα των παιχνιδιών που αγοράζονται μέσω της εφαρμογής για υπολογιστές θα σας δώσει πρόσβαση μόνο στην έκδοση του παιχνιδιού για επιτραπέζιους υπολογιστές. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να το παίξετε στο Rift, στο Rift S ή στο tethered Quest 2.

Τα παιχνίδια Cross Buy θα σας δώσουν πρόσβαση τόσο στο Meta Quest 2 όσο και στην έκδοση του παιχνιδιού για υπολογιστές. Αυτά τα παιχνίδια μπορούν να παιχτούν σε όλες τις πλατφόρμες και αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αγοράσετε παιχνίδια εάν είστε κάτοχος συσκευών Rift και Quest. Αλλά αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το παιχνίδι σας θα λειτουργήσει στο Oculus Quest, είναι καλύτερο να το αγοράσετε είτε μέσω της βιτρίνας VR είτε μέσω της εφαρμογής για κινητά με επιλεγμένη την επιλογή Quest/Quest 2.

Τα καλύτερα παιχνίδια για αγορά στο Oculus Quest ή στο Meta Quest 2

Όταν εισέρχεστε στη βιβλιοθήκη του Oculus Quest για πρώτη φορά, μπορεί να σας κυριεύσει ο αριθμός των τίτλων. Είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι να παίξετε και ίσως χρειαστείτε μερικές υποδείξεις για τα παιχνίδια που αξίζει να αγοράσετε. Ίσως θέλετε να γνωρίζετε ότι μπορείτε επίσης να αγοράσετε παιχνίδια Steam VR.

1. VRCchat και Αίθουσα ηχογραφίσεων

Αρχικά, μπορεί να θέλετε να πάρετε το VRChat και το Rec Room. Και τα δύο είναι δωρεάν παιχνίδια και είναι κατάλληλα για αρχάριους που χρειάζονται κάποια εμπειρία VR. Δημιουργήστε το avatar σας και αλληλεπιδράστε με άλλους παίκτες σε χιλιάδες συνδεδεμένους εικονικούς κόσμους. Τόσο το VRChat όσο και το Rec Room είναι κοινωνικές πλατφόρμες που μπορείτε να παίξετε ως βιντεοπαιχνίδια. Αν και αναπτύχθηκαν για σετ VR, μπορούν να παιχτούν και σε υπολογιστές παιχνιδιών ή smartphone.

2. Beat Saber

Ο Beat Saber είναι παιδί της αφίσας VRs. Το gameplay είναι αρκετά απλό. Ο στόχος σας είναι να κόψετε τις νότες, να αποφύγετε τα εμπόδια και να κυριαρχήσετε τα μουσικά κομμάτια. Είναι ένα πραγματικά εθιστικό και ισχυρό παιχνίδι και αξίζει τον τίτλο του καλύτερου παιχνιδιού στο Oculus Quest.

3. Ετικέτα Gorilla

Το Gorilla Tag είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες που μπορείτε να απολαύσετε με τους φίλους ή την οικογένειά σας. Όλοι θα παίξετε γορίλες που κυνηγούν ο ένας τον άλλο σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ετικετών. Αλλά το VR σάς επιτρέπει ένα μοναδικό στυλ παιχνιδιού με ατμομηχανή. Θα πηδήξεις τους γκρεμούς, θα παρκάρεις τα δέντρα, θα αποφύγεις ή θα κυνηγήσεις τους άλλους.

4. Half-Life: Alyx

Half-Life: Το Alyxis αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια VR. Αυτό το παιχνίδι είναι για όλους όσους απολαμβάνουν την αφήγηση, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την οικοδόμηση κόσμου. Ωστόσο, αυτό το παιχνίδι δεν είναι στο κατάστημα Oculus. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το καλώδιο σύνδεσης για να συνδέσετε το Meta Quest 2 σε έναν υπολογιστή παιχνιδιών για να απολαύσετε αυτό το παιχνίδι.

5. Resident Evil 4

Το Resident Evil 4 είναι ένα τέλειο παιχνίδι για τους λάτρεις των ζόμπι. Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι αυτό το παιχνίδι ήταν ο λόγος που αγόρασαν το Oculus Quest 2. Αυτό οφείλεται στην εμβάπτιση που μπορεί να προσφέρει η εικονική πραγματικότητα. Το παιχνίδι δεν είναι τόσο όμορφο, αλλά με τα χειριστήρια κίνησης, την ατμόσφαιρα και το σύστημα παρακολούθησης, θα νιώσετε βυθισμένοι.

Τα Oculus Quest και Quest 2 είναι εκπληκτικά ακουστικά που σας επιτρέπουν να ξεφύγετε από την εικονική πραγματικότητα, να εξερευνήσετε νέους κόσμους και να παίξετε πολλά παιχνίδια. Η αγορά βιντεοπαιχνιδιών για το Oculus Quest ή το Quest 2 είναι εύκολη, χάρη στους διάφορους τρόπους που μπορείτε να το κάνετε. Μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια από το Oculus Store μέσω του ακουστικού σας ή μέσω της εφαρμογής Oculus.

Επιπλέον, με μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών σε διάφορα είδη και στυλ, είναι εύκολο να χαθείτε σε μια περιπέτεια, ανεξάρτητα από το είδος της εμπειρίας παιχνιδιού που αναζητάτε. Ανεξάρτητα από το πώς θα επιλέξετε να περάσετε το χρόνο σας στο VR, η αγορά παιχνιδιών για το Oculus Quest ή το Quest 2 είναι βέβαιο ότι θα σας φέρει πολλές ώρες ψυχαγωγίας!

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα Drift του ελεγκτή Oculus Quest 2

Το Oculus Casting δεν λειτουργεί;

Ο ελεγκτής Oculus Quest δεν λειτουργεί;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *