Πώς να αλλάξετε το όνομά σας στο Facebook

Πώς να αλλάξετε το όνομά σας στο Facebook

Ένας εύκολος στην παρακολούθηση οδηγός για την επεξεργασία του πραγματικού σας ονόματος στο Facebook

Αλλάξατε πρόσφατα το ονοματεπώνυμό σας ή θέλετε να ενημερώσετε το προφίλ σας στο Facebook; Είτε είστε πρόσφατα παντρεμένοι, είτε διαζευγμένοι, είτε απλά θέλετε να αλλάξετε το πραγματικό σας όνομα από ένα ψευδώνυμο, μπορείτε να αλλάζετε το όνομά σας στο Facebook μία φορά κάθε 60 ημέρες. Αυτό το άρθρο wikiHow θα σας δείξει πώς να αλλάξετε το όνομά σας στο Facebook χρησιμοποιώντας υπολογιστή, Android, iPhone ή iPad.

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη TikTok(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Στην εφαρμογή για κινητά ή στο πρόγραμμα περιήγησης, μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις και απόρρητο > Ρυθμίσεις > Προσωπικά στοιχεία” για να αλλάξετε το όνομά σας.
Σε έναν υπολογιστή, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας και μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις και απόρρητο > Ρυθμίσεις” για να αλλάξετε το όνομά σας.
Το ενημερωμένο όνομά σας πρέπει να πληροί την πολιτική ονοματοδοσίας του Facebook.

Βήματα

Εφαρμογή για κινητά και Lite

Ανοίξτε το Facebook. Είναι μια σκούρα μπλε εφαρμογή με ένα λευκό “f” πάνω της. Αυτό θα ανοίξει τη ροή ειδήσεων Facebook εάν είστε ήδη συνδεδεμένοι στο Facebook στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Facebook, εισαγάγετε τη διεύθυνση email (ή τον αριθμό τηλεφώνου) και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνεχίσετε.
Τα βήματα για την αλλαγή του ονόματός σας μέσω ενός προγράμματος περιήγησης για κινητά είναι τα ίδια με τη χρήση της εφαρμογής για κινητά και lite!

Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας. Βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας στο Android ή στην κάτω δεξιά γωνία της εφαρμογής στο iOS. Θα δείτε επίσης το εικονίδιο μενού τριών γραμμών με την εικόνα του προφίλ σας.

Πατήστε . Βρίσκεται στο κάτω μέρος του μενού και πατώντας το θα επεκταθεί ένα άλλο μενού.

Πατήστε . Είναι κοντά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Πατήστε . Αυτή είναι συνήθως η πρώτη καταχώριση κάτω από την κεφαλίδα “Λογαριασμός”. Αυτό μπορεί να λέει “Προσωπικά στοιχεία και στοιχεία λογαριασμού”.

Πατήστε το όνομά σας. Θα πρέπει να το δείτε κοντά στο επάνω μέρος της οθόνης.

Επεξεργαστείτε το όνομά σας. Πατήστε το Ονομα, Μεσαίο όνομαή Επίθετο πεδίο, πληκτρολογήστε το όνομα που προτιμάτε και επαναλάβετε για τα άλλα πεδία όπως απαιτείται.

Το όνομα που εισάγετε πρέπει να πληροί τα πρότυπα της κοινότητας του Facebook. Δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σύμβολα, ασυνήθιστη χρήση κεφαλαίων, τίτλους οποιουδήποτε είδους ή προσβλητικές λέξεις στο νέο σας όνομα.
Το όνομά σας πρέπει να ταιριάζει με το όνομα που αναγράφεται στην ταυτότητά σας.Εάν το Facebook χρειαστεί ποτέ να επιβεβαιώσει την ταυτότητά σας και δεν έχετε ταυτότητα που να ταιριάζει με το όνομά σας, ενδέχεται να μην μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Πατήστε . Είναι ένα μπλε κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης.

Επιλέξτε μια επιλογή εμφάνισης. Το Facebook θα εμφανίσει παραλλαγές του ονόματός σας στο επάνω μέρος της οθόνης. πατήστε μια επιλογή για να την επιλέξετε ως εμφάνιση του ονόματός σας.

Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και, στη συνέχεια, πατήστε . Θα εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο πεδίο κειμένου πάνω από το Αποθήκευσε τις αλλαγές κουμπί. Με αυτόν τον τρόπο θα αλλάξει το όνομά σας στο Facebook.

Πρόγραμμα περιήγησης στην επιφάνεια εργασίας

Μεταβείτε στον ιστότοπο του Facebook. Μεταβείτε στο πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε. Αυτό θα φορτώσει τη ροή ειδήσεων εάν είστε ήδη συνδεδεμένοι στο Facebook.

Εάν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι στο Facebook, εισαγάγετε τη διεύθυνση email (ή τον αριθμό τηλεφώνου) και τον κωδικό πρόσβασής σας πριν συνεχίσετε.

Κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας. Βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας και θα σας ζητήσει να αναπτυχθεί ένα μενού.

Κάντε κλικ . Αυτό βρίσκεται δίπλα σε ένα εικονίδιο με το γρανάζι κοντά στην κορυφή του μενού.

Κάντε κλικ . Βρίσκεται δίπλα σε ένα εικονίδιο με το γρανάζι στο επάνω μέρος του μενού.

Κάντε κλικ στο όνομά σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ Επεξεργασία στα δεξιά του ονόματός σας, αλλά κάνοντας κλικ οπουδήποτε στο πλαίσιο ονόματος θα σας επιτρέψει να το επεξεργαστείτε.

Επεξεργαστείτε το όνομά σας. Αντικαταστήστε τα ονόματα στο Πρώτα, Μεσαίουκαι/ή τελευταίος πεδία με τα ονόματα που προτιμάτε.

Το όνομα που εισάγετε πρέπει να πληροί τα πρότυπα της κοινότητας του Facebook. Δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σύμβολα, ασυνήθιστη χρήση κεφαλαίων, τίτλους οποιουδήποτε είδους ή προσβλητικές λέξεις στο νέο σας όνομα.
Το όνομά σας πρέπει να ταιριάζει με το όνομα που αναγράφεται στην ταυτότητά σας. Εάν το Facebook χρειαστεί ποτέ να επιβεβαιώσει την ταυτότητά σας και δεν έχετε ταυτότητα που να ταιριάζει με το όνομά σας, ενδέχεται να μην μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Κάντε κλικ . Αυτό το μπλε κουμπί βρίσκεται κάτω από την ενότητα ονόματος. Κάνοντας κλικ σε αυτό εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μενού.

Επιλέξτε μια επιλογή εμφάνισης. Το Facebook θα εμφανίζει παραλλαγές του ονόματός σας στο επάνω μέρος της σελίδας. κάντε κλικ σε μια επιλογή για να την επιλέξετε ως εμφάνιση του ονόματός σας.

Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο . Θα εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο πεδίο κειμένου πάνω από το Αποθήκευσε τις αλλαγές κουμπί. Με αυτόν τον τρόπο θα αλλάξει το όνομά σας στο Facebook.

Συμβουλές

Εάν δεν μπορείτε να αλλάξετε το όνομά σας, μπορεί να υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους: Μήπως το όνομα πληροί τα κριτήρια του Facebook πολιτική ονόματος? Έχετε αλλάξει το όνομά σας τις τελευταίες 60 ημέρες; Το νέο σας όνομα χρησιμοποιεί σύμβολα, αριθμούς, ασυνήθιστη χρήση κεφαλαίων, επαναλαμβανόμενους χαρακτήρες ή σημεία στίξης; Σας ζητήθηκε να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας στο παρελθόν; Ταιριάζει το όνομά σας με το όνομα που αναγράφεται σε ένα ταυτότητα που ζήτησε το Facebook; Αν απαντήσατε Ναί σε οποιαδήποτε από αυτές τις ερωτήσεις, αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να αλλάξετε το όνομά σας στο Facebook.
Ίσως χρειαστεί να ανανεώσετε το Facebook μερικές φορές προτού επιμείνει η αλλαγή του ονόματός σας.
Οι περισσότεροι λογαριασμοί στο Facebook απαιτούν δύο ονόματα στον λογαριασμό: όνομα και επώνυμο. Μπορείτε, ωστόσο, να πληροίτε τις προϋποθέσεις για α μονοώνυμος λογαριασμός εάν ζείτε σε χώρες όπως η Ινδονησία που έχουν διαφορετικές συμβάσεις ονομασίας.
Αντιμετωπίζετε προβλήματα; Επικοινωνήστε με το Facebook για να δείτε αν μπορείτε να αλλάξετε το όνομά σας! Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας να ζητήσει αλλαγή ονόματος.

 

βιβλιογραφικές αναφορές

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top