Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες αναρτήσεις στο Facebook

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες αναρτήσεις στο Facebook το 2023

Εάν είστε ενεργός χρήστης του Facebook, μπορεί να έχετε μοιραστεί εκατοντάδες δημοσιεύσεις σε κείμενο, φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ σας. Υπάρχει επίσης μια πιθανότητα να έχετε διαγράψει μερικές αναρτήσεις κατά λάθος και αργότερα να μετανιώσετε που το κάνατε. Εάν αυτό σας συμβαίνει συχνά, αυτή η ανάρτηση μπορεί να ανακουφίσει από την πίεση σας.

Τόσο το Facebook όσο και το Instagram, που υποστηρίζονται από την ίδια εταιρεία, προσφέρουν μια δυνατότητα ανάκτησης διαγραμμένων αναρτήσεων. Έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για την ανάκτηση διαγραμμένων φωτογραφιών και βίντεο στο Instagram και σήμερα, θα συζητήσουμε το ίδιο για το Facebook.

Aκολουθήστε μας στο facebook

Πώς να καταργήσετε τον περιορισμό του λογαριασμού Facebook (πιο πρόσφατο και λειτουργικό)

Πώς να απενεργοποιήσετε τις αναρτήσεις που προτείνονται για εσάς στο Facebook

Μπορείτε να ανακτήσετε τις διαγραμμένες αναρτήσεις προφίλ στο Facebook;

Ναι, μπορείτε να ανακτήσετε τις διαγραμμένες αναρτήσεις προφίλ στο Facebook με απλά βήματα. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε πριν ανακτήσετε τις διαγραμμένες αναρτήσεις προφίλ.

Το Facebook δεν σας επιτρέπει να ανακτήσετε αναρτήσεις που έχουν διαγραφεί πριν από 30 ημέρες. Εάν διαγράψατε μια ανάρτηση πριν από 30 ημέρες, δεν μπορείτε να την ανακτήσετε.

Μπορείτε να ανακτήσετε μόνο αναρτήσεις που ήταν διαγράφεται εντός 30 ημερών. Οι αναρτήσεις διαγράφονται οριστικά μόλις περάσουν οι 30 ημέρες και δεν μπορείτε να τις επαναφέρετε.

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες αναρτήσεις στο Facebook

Επομένως, εάν έχετε διαγράψει κατά λάθος μερικές αναρτήσεις από το προφίλ σας στο Facebook και θέλετε να τις επαναφέρετε, πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία Κάδος Ανακύκλωσης του Facebook. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για την πρόσβαση στον κάδο ανακύκλωσης στο Facebook και την ανάκτηση διαγραμμένων αναρτήσεων. Ας αρχίσουμε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού και κατευθυνθείτε στο Facebook.com. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook.

2. Στην αρχική σελίδα, κάντε κλικ στο κάτω βελάκι ή το δικό σου εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Από το αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις & Απόρρητο.

Ρυθμίσεις και απόρρητο

4. Στις Ρυθμίσεις και απόρρητο, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις επιλογή, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Ρυθμίσεις

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Μυστικότητα επιλογή, όπως φαίνεται παρακάτω.

Μυστικότητα

6. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο Τα στοιχεία σας στο Facebook.

Τα στοιχεία σας στο Facebook

7. Κάντε κλικ στο Θέα κουμπί δίπλα από το αρχείο καταγραφής δραστηριότητας στο δεξιό παράθυρο.

κάντε κλικ στο κουμπί Προβολή δίπλα στο αρχείο καταγραφής δραστηριότητας

8. Τώρα, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Κάδος ανακύκλωσης στο αριστερό παράθυρο.

Κάδος ανακύκλωσης

9. Τώρα, θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις που έχετε διαγράψει εντός 30 ημερών.

10. επιλέξτε την ανάρτηση που θέλετε να επαναφέρετε και κάντε κλικ στο Επαναφέρω κουμπί.

κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να ανακτήσετε όλες τις διαγραμμένες αναρτήσεις σας στο Facebook. Ωστόσο, να θυμάστε ότι μπορείτε να ανακτήσετε μόνο αναρτήσεις που έχουν διαγραφεί εντός 30 ημερών. Δεν υπάρχει επιλογή επαναφοράς αρχείων που διαγράψατε πριν από 30 ημέρες στο Facebook.

Ανάκτηση διαγραμμένων αναρτήσεων στο Facebook στο κινητό

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Facebook για κινητά, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να ανακτήστε μια διαγραμμένη ανάρτηση στο Facebook. Τα βήματα ήταν τα ίδια για τις εκδόσεις iOS και Android της εφαρμογής Facebook.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook στο κινητό σας και στο δικό σας σελίδα προφίλ.

2. Στη συνέχεια, πατήστε το τρεις τελείες δίπλα στο κουμπί Επεξεργασία προφίλ.

τρεις τελείες

3. Στη σελίδα Ρυθμίσεις προφίλ, πατήστε στο Αρχείο κουμπί.

Αρχείο

4. Στη σελίδα Αρχείο, πατήστε το Κάδος ανακύκλωσης ή Σκουπίδια επιλογή.

Κάδος ανακύκλωσης

5. Τώρα, θα βρείτε όλες τις διαγραμμένες αναρτήσεις στο Facebook. Επιλέξτε την ανάρτηση θέλετε να ανακτήσετε και πατήστε στο Επαναφέρω κουμπί.

Επαναφέρω

6. Στο μήνυμα επιβεβαίωσης επαναφοράς στο προφίλ, πατήστε το Επαναφέρω κουμπί ξανά.

Επαναφέρω

Αυτό είναι! Αυτό θα επαναφέρει τη δημοσίευση στο προφίλ σας. Χρησιμοποιήσαμε την έκδοση Android του Facebook για να δείξουμε τη διαδικασία. Οι χρήστες iOS πρέπει επίσης να εφαρμόσουν τα ίδια βήματα.

Αρχειοθέτηση μιας ανάρτησης στο Facebook

Στο Facebook, έχετε επίσης μια επιλογή για αρχειοθέτηση αναρτήσεων στο Facebook. Η επιλογή αρχειοθέτησης είναι πολύ διαφορετική από τη διαγραφή. Όταν διαγράφετε μια ανάρτηση στο Facebook, μεταφέρεται στον φάκελο απορριμμάτων και παραμένει εκεί για 30 ημέρες. Μετά από 30 ημέρες, διαγράφεται οριστικά από τον λογαριασμό σας.

Αρχειοθέτηση μιας ανάρτησης στο Facebook

Από την άλλη πλευρά, η επιλογή αρχειοθέτησης σάς επιτρέπει να αποκρύψετε μια ανάρτηση. Όταν αρχειοθετείτε μια ανάρτηση στο Facebook, αυτή μετακινείται στο Αρχειοθέτηση φακέλου στο λογαριασμό σας. Μπορείτε να επαναφέρετε την αρχειοθετημένη ανάρτηση οποιαδήποτε ημερομηνία.

Επομένως, εάν δεν είστε βέβαιοι αν θέλετε να διαγράψετε μια ανάρτηση, η αρχειοθέτηση της ανάρτησης θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή.

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες αναρτήσεις στο Facebook μετά από 30 ημέρες;

Μόλις περάσουν οι 30 ημέρες, οι αναρτήσεις διαγράφονται οριστικά από τον λογαριασμό σας στο Facebook. Δεν υπάρχει τρόπος να ανακτήσετε τις διαγραμμένες αναρτήσεις στο Facebook μετά από 30 ημέρες.

Ωστόσο, εάν έχετε αρχειοθετήσει τη δημοσίευση στο Facebook, μπορείτε να τη λάβετε εύκολα, ακόμα κι αν έχουν περάσει 30 ημέρες. Αυτό συμβαίνει επειδή το Αρχείο μετακινεί τις αναρτήσεις, τις φωτογραφίες ή άλλα στοιχεία σας στο φάκελο αρχειοθέτησης αντί στον Κάδο Ανακύκλωσης.

Δεν μπορείτε να βρείτε την ανάρτηση στον φάκελο απορριμμάτων;

Δεν μετακινείται κάθε ανάρτηση που διαγράφετε στον φάκελο Κάδος Απορριμμάτων ή Κάδος Ανακύκλωσης. Για παράδειγμα, αν δημοσιεύσατε οκτώ φωτογραφίες στο προφίλ σας και διαγράψατε την τρίτη. Η τρίτη φωτογραφία θα εξαφανιστεί αμέσως χωρίς να μπει στον Κάδο Ανακύκλωσης/Κάδος απορριμμάτων.

Επομένως, εάν δεν μπορείτε να βρείτε την ανάρτησή σας στον φάκελο Κάδος απορριμμάτων, το πιθανότερο είναι ότι έχουν διαγραφεί οριστικά ή έχουν διαγραφεί πριν από 30 ημέρες.

Άλλοι τρόποι εύρεσης διαγραμμένων αναρτήσεων στο Facebook

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια ανάρτηση που θέλετε να ανακτήσετε, μερικές στρατηγικές μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε την ανάρτηση που αναζητάτε. Εδώ είναι μερικά από αυτά.

Προσπαθήστε να βρείτε την αρχική ανάρτηση

Δοκιμάστε να θυμηθείτε εάν έχετε μοιραστεί μια συγκεκριμένη ανάρτηση και στη συνέχεια τη διαγράψατε. Εάν ναι, μπορείτε να προσπαθήσετε να βρείτε την αρχική ανάρτηση που έχετε μοιραστεί.

Για να βρείτε την αρχική ανάρτηση, χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα αναζήτησης του Facebook και εφαρμόστε φίλτρα. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια της αναζήτησης Google και να χρησιμοποιήσετε λέξεις-κλειδιά από την ανάρτηση για να τη βρείτε.

Ελέγξτε τα email των φίλων σας

Εάν ορισμένοι από τους φίλους σας στο Facebook έχουν ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις μέσω email, μπορείτε να τους ζητήσετε να ελέγξουν τα email τους. Οι πιθανότητες είναι ότι τους έχετε αναφέρει ή τους έχετε επισημάνει στην ανάρτηση και έχουν ήδη λάβει μια ειδοποίηση μέσω email.

Έτσι, μπορείτε να ζητήσετε από τους φίλους σας να ελέγξουν τα εισερχόμενα email τους για την ανάρτηση που αναζητάτε.

Ελέγξτε τα εισερχόμενα του email σας

Εάν έχετε ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις push Facebook, μπορεί να έχετε ένα αντίγραφο της ανάρτησης που αναζητάτε στα εισερχόμενα του email σας. Ανοίξτε τα εισερχόμενα του email σας και αναζητήστε τη λέξη «Facebook».

Η υπηρεσία email σας θα σας δείξει όλα τα email που λάβατε από το Facebook. Ελέγξτε αν μπορείτε να βρείτε τη διαγραμμένη ανάρτηση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Λοιπόν, αυτό αφορά το πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες αναρτήσεις στο Facebook με απλά βήματα. Για να ασφαλίσετε τις αναρτήσεις σας και να έχετε αντίγραφο ασφαλείας, μπορείτε να κάνετε λήψη ενός αντιγράφου όλων των δεδομένων σας στο Facebook. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την ανάκτηση διαγραμμένων αναρτήσεων στο Facebook, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο από το Google Photos

Πώς να βρείτε διαγραμμένες ιστορίες στο Instagram

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες λίστες αναπαραγωγής Spotify


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *