Πώς να απενεργοποιήσετε τις αναρτήσεις που προτείνονται για εσάς στο Facebook

Πώς να απενεργοποιήσετε τις αναρτήσεις που προτείνονται για εσάς στο Facebook

Το Facebook είναι πράγματι ένας εξαιρετικός ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης για να συνδεθείτε με φίλους και μέλη της οικογένειας και να διασκεδάσετε. Ενώ η τρέλα του Facebook μειώνεται καθημερινά, εξακολουθεί να είναι ο πιο δημοφιλής ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης.

Εάν είστε ενεργός χρήστης του Facebook, μπορεί να είστε πολύ συνηθισμένοι στον αλγόριθμο των τοποθεσιών κοινωνικής δικτύωσης. Ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης παρακολουθεί τη δραστηριότητα και τις αλληλεπιδράσεις σας και προτείνει παρόμοιες αναρτήσεις.

Εν ολίγοις, ο αλγόριθμος του Facebook προσπαθεί να σας δείξει τις αναρτήσεις και τις σελίδες που είναι πιθανό να σας ενδιαφέρουν. Ωστόσο, όπως κάθε ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, ο αλγόριθμος του Facebook συχνά καταρρέει. Περιστασιακά, το Facebook αρχίζει να σας εμφανίζει δημοσιεύσεις από σελίδες που δεν είναι πιθανό να σας ενδιαφέρουν.

Έτσι, αν πιστεύετε ότι ο αλγόριθμος του Facebook έχει ήδη ανακατευτεί και προτείνει συνεχώς άσχετες αναρτήσεις και σελίδες, ήρθε η ώρα να απενεργοποιήσετε εντελώς τις προτεινόμενες αναρτήσεις και σελίδες.

Πώς να προσθέσω ετικέτα σε κάποιον στο Facebook

Μπορώ να απενεργοποιήσω τις αναρτήσεις “Προτεινόμενες για εσάς” στο Facebook;

Οχι! Δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από τις προτεινόμενες για εσάς αναρτήσεις στο Facebook. Είναι μέρος του Facebook και ο ιστότοπος δεν προσφέρει καμία επιλογή για μόνιμη απενεργοποίηση του.

Αν και δεν έχετε καμία επιλογή να απενεργοποιήσετε τις αναρτήσεις “Προτεινόμενα για εσάς” στο Facebook, μερικές λύσεις σάς επιτρέπουν να διαχειρίζεστε τον τύπο περιεχομένου που βλέπετε στην πλατφόρμα.

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να αποκρύψετε προσωρινά όλες τις αναρτήσεις από τις σελίδες που θεωρείτε άσχετες. Πρέπει να το κάνετε αυτό με πολλές αναρτήσεις με μηδενική συνάφεια. Μόλις αποκρύψετε έναν αρκετά μεγάλο αριθμό άσχετων αναρτήσεων και σελίδων, θα πρέπει να αρχίσετε να αλληλεπιδράτε με τις αναρτήσεις που σας ενδιαφέρουν.

Με αυτόν τον τρόπο, ο αλγόριθμος του Facebook θα γνωρίζει ότι το ενδιαφέρον των χρηστών έχει αλλάξει και θα αρχίσει να σας δείχνει σχετικές προτάσεις για αναρτήσεις & σελίδες.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις αναρτήσεις και τις σελίδες που προτείνονται για εσάς στο Facebook

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει επίσημος τρόπος για να απενεργοποιήσετε τις αναρτήσεις “Προτεινόμενα για εσάς” στο Facebook. Ακολουθούν τα βήματα που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε αυτό που θέλετε να βλέπετε ως προτεινόμενες αναρτήσεις στο Facebook.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή/φορητό υπολογιστή σας.

2. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το facebook.com ιστότοπο και συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας.

3. Τώρα, κάντε κύλιση στην τροφοδοσία και βρείτε την προτεινόμενη ανάρτηση δεν θες να δεις.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης. Η επιλογή θα εμφανιστεί δίπλα στο εικονίδιο κλεισίματος (X).

τρεις τελείες

5. Εάν θέλετε λιγότερες δημοσιεύσεις όπως αυτή που έχετε επιλέξει, κάντε κλικ στο Απόκρυψη ανάρτησης επιλογή.

Απόκρυψη ανάρτησης

6. Εάν δεν θέλετε να βλέπετε κοινοποιημένες αναρτήσεις από τη συγκεκριμένη σελίδα που έχετε επιλέξει, επιλέξτε το Απόκρυψη όλων από (όνομα σελίδας).

Απόκρυψη όλων από (όνομα σελίδας)

7. Η ανάρτηση θα κρυφτεί αμέσως. Θα έχετε μια επιλογή για να αναιρέσετε το αλλάξτε, αναφέρετε την ανάρτηση ή διαχειριστείτε τη ροή σας. Πατήστε στο Διαχειριστείτε τη ροή σας επιλογή.

Διαχειριστείτε τη ροή σας

8. Στη γραμμή εντολών Manage Your Feed, θα βρείτε πολλές επιλογές. Μπορείτε να μεταβείτε σε κάθε επιλογή για να διαχειριστείτε τις αναρτήσεις που θέλετε να βλέπετε στη ροή σας.

Αυτό είναι! Πρέπει να επαναλάβετε τα βήματα για μερικές άσχετες αναρτήσεις που βλέπετε στην ενότητα “Προτεινόμενα για εσάς”. Αυτό θα βοηθήσει το Facebook να καταλάβει ότι δεν σας ενδιαφέρει τέτοιο περιεχόμενο και θα εμφανίσει λιγότερες αναρτήσεις τις επόμενες ημέρες.

Πώς να αλλάξετε τα προτεινόμενα για τις αναρτήσεις σας στη ροή σας;

Καθώς αποκρύπτετε τις άσχετες αναρτήσεις, το Facebook θα σας εμφανίζει τις σχετικές δημοσιεύσεις. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να επηρεάσετε τις προτεινόμενες για εσάς αναρτήσεις στη Ροή σας.

Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα γενικά βήματα για να αποφύγετε να βλέπετε περιεχόμενο που δεν σας αρέσει και να βλέπετε πιο σχετικές αναρτήσεις “Προτεινόμενα για εσάς” στη ροή Ειδήσεων σας.

  • Αποφύγετε την αλληλεπίδραση στις δημοσιεύσεις που δεν θέλετε να βλέπετε.
  • Μην ακολουθείτε τις αναρτήσεις «Προτεινόμενα για εσάς» κάνοντας like, σχολιασμό ή κοινοποίηση.
  • Μην σας αρέσουν οι σελίδες και μην εγγραφείτε σε ομάδες των οποίων οι αναρτήσεις προτιμάτε να μη βλέπετε.
  • Αποφύγετε να μοιράζεστε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας στο Facebook με άλλους χρήστες.
  • Μην συνδέετε εφαρμογές τρίτων με τον λογαριασμό σας στο Facebook.
  • Βεβαιωθείτε ότι η τοποθεσία της συσκευής σας είναι σωστή.

Αν και δεν μπορείτε να αποκρύψετε τις αναρτήσεις “Προτεινόμενα για εσάς” στο Facebook, αυτά τα βήματα θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε καλύτερα τη ροή σας στο Facebook. Μέσα σε λίγες μέρες, το Facebook θα αρχίσει να σας δείχνει σχετικές προτάσεις αναρτήσεων στη ροή σας. Έτσι, αυτός ο οδηγός είναι σχετικά με το πώς να απενεργοποιήσετε τις προτεινόμενες αναρτήσεις στο Facebook. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες αναρτήσεις στο Facebook

Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο στο Facebook

Πώς να δείτε τι αρέσει σε κάποιον στο Facebook


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *