Πώς να αντιγράψετε κείμενο από στιγμιότυπα οθόνης στα Windows 11 (3 Μέθοδοι)

Η εξαγωγή κειμένου από μια εικόνα είναι εύκολη, με την προϋπόθεση ότι έχετε Android ή iPhone. Το ίδιο γίνεται δύσκολο στα Windows 11 λόγω της έλλειψης λογισμικού OCR. Δεν είναι ότι το λογισμικό OCR δεν υπάρχει για τα Windows 11. τα περισσότερα από αυτά είναι premium και δεν έχουν ακρίβεια ανίχνευση κειμένου από την εικόνα.

Είναι καλό να βλέπουμε τη Microsoft να καταβάλλει κάποιες προσπάθειες για να αντιμετωπίσει αυτήν την έλλειψη. Η Microsoft εισήγαγε ήδη έναν νέο τρόπο αντιγραφής κειμένου από εικόνα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή PowerToys. Τώρα, φαίνεται ότι τα Windows 11 έχουν μια παρόμοια δυνατότητα που λειτουργεί με το βοηθητικό πρόγραμμα Snipping tool.

Το Snipping Tool ήταν πάντα ένα ελαφρύ και χρήσιμο εργαλείο για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης και πρόσφατα, διαθέτει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να αντιγράφετε κείμενο από στιγμιότυπα οθόνης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Snipping στα Windows 11 για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης και να εξαγάγετε κείμενο απευθείας από αυτό.

Πώς να αντιγράψετε κείμενο από στιγμιότυπα οθόνης στα Windows 11

Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε συχνά το εργαλείο Snipping για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης, είναι πιθανό να σας ενδιαφέρει να μάθετε πώς να αντιγράφετε κείμενο από στιγμιότυπα οθόνης στα Windows 11. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για να αντιγράψτε κείμενο από στιγμιότυπα οθόνης στα Windows 11. Ας αρχίσουμε.

Σπουδαίος: Προς το παρόν, το νέο Snipping Tool είναι διαθέσιμο μόνο σε εκδόσεις Windows 11 Dev & Canary. Η ενημερωμένη έκδοση του εργαλείου Snipping υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα στο Stable κανάλι.

Κάντε λήψη του νέου εργαλείου αποκοπής για Windows 11

Εάν δεν χρησιμοποιείτε το Dev ή το Canary Builds των Windows 11, μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης του Snipping Tool απευθείας. Δείτε πώς μπορείτε κατεβάστε το νέο εργαλείο αποκοπής με ενέργειες κειμένου στα Windows 11.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτό ιστοσελίδα.

2. Όταν ανοίξει η ιστοσελίδα, επιλέξτε Αναγνωριστικό προϊόντος στο αριστερό αναπτυσσόμενο μενού. Στο πεδίο αναζήτησης, επικολλήστε 9MZ95KL8MR0L.

9MZ95KL8MR0L

3. Στο δεξί αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Γρήγορα & Κάνε κλικ στο Αναζήτηση κουμπί.

Γρήγορα

4. Στο αποτέλεσμα αναζήτησης που εμφανίζεται, βρείτε τον αριθμό έκδοσης 2022.2308.33.0 με την MSIXBUNDLE επέκταση.

2022.2308.33.0

5. Μόλις βρείτε το σύνδεσμο με την επέκταση MSIXBUNDLE, κάντε δεξί κλικ πάνω του και επιλέξτε Αποθήκευση συνδέσμου ως.

Αποθήκευση συνδέσμου ως

Αυτό είναι! Αυτό θα κάνει λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του Snipping Tool στον υπολογιστή σας με Windows 11.

Πώς να εγκαταστήσετε το νέο Snipping Tool στα Windows 11;

Τώρα που κατεβάσατε την πιο πρόσφατη έκδοση του εργαλείου Snipping στα Windows 11, ήρθε η ώρα να το εγκαταστήσετε. Δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε το νέο Snipping Tool σε έναν υπολογιστή με Windows 11.

1. Κάντε διπλό κλικ στη λήψη με το MSIXBUNDLE επέκταση σε αυτό.

MSIXBUNDLE

2. Στην προτροπή Update Snipping Tool, κάντε κλικ στο Εκσυγχρονίζω κουμπί.

Εκσυγχρονίζω

Αυτό είναι! Αυτό θα ενημερώσει το εργαλείο Snipping στην πιο πρόσφατη έκδοση.

1) Πώς να αντιγράψετε κείμενο από στιγμιότυπα οθόνης στα Windows 11;

Τώρα που έχει εγκατασταθεί το πιο πρόσφατο εργαλείο Snipping στον υπολογιστή σας με Windows 11, ήρθε η ώρα να αντιγράψετε κείμενο από στιγμιότυπα οθόνης. Δείτε πώς μπορείτε να αντιγράψετε κείμενο από στιγμιότυπα οθόνης στα Windows 11.

1. Για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης χρησιμοποιώντας το εργαλείο Snipping, πατήστε το Windows + Shift + S πλήκτρο στο πληκτρολόγιό σας.

2. Αυτό θα ξεκινήσει το Εργαλείο κοπής. Πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης.

Εργαλείο κοπής

3. Αφού τραβήξετε το στιγμιότυπο οθόνης, κάντε κλικ στο Ενέργειες κειμένου στην επάνω γραμμή εργαλείων.

Ενέργειες κειμένου

4. Στο μενού Ενέργειες κειμένου, επιλέξτε την επιλογή που προτιμάτε. Μπορείτε επίσης να επιλέξτε κείμενο από το στιγμιότυπο οθόνης και αντιγράψτε το με μη αυτόματο τρόπο από το μενού περιβάλλοντος.

επιλέξτε κείμενο

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αντιγράψετε κείμενο από στιγμιότυπα οθόνης σε έναν υπολογιστή με Windows 11.

Το PowerToys της Microsoft διαθέτει ένα εργαλείο που ονομάζεται Εξαγωγή κειμένου που μπορεί να συλλάβει κείμενο από οποιαδήποτε εικόνα. Δείτε πώς μπορείτε να εξαγάγετε κείμενο από εικόνες χρησιμοποιώντας τα PowerToys.

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το PowerToys στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να ελέγξετε τον οδηγό μας – Πώς να εγκαταστήσετε το PowerToys στα Windows για να μάθετε τα βήματα.

2. Μόλις εγκατασταθεί, εκκινήστε την εφαρμογή PowerToys από την αναζήτηση των Windows 11.

PowerToys

3. Τώρα μεταβείτε στο βοηθητικό πρόγραμμα εξαγωγής κειμένου στην αριστερή πλευρά. Στα δεξιά, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Ενεργοποιήστε την Εξαγωγή κειμένου.

Ενεργοποίηση εξαγωγής κειμένου

4. Τώρα ανοίξτε την εικόνα/στιγμιότυπο οθόνης του οποίου το κείμενο θέλετε να αντιγράψετε. Πάτα το Windows + Shift + T κλειδί για την εκκίνηση του Εξαγωγέα κειμένου του PowerToys.

εκκινήστε το πρόγραμμα εξαγωγής κειμένου

5. Επιλέξτε το τμήμα κειμένου από την εικόνα που θέλετε να αντιγράψετε. Μόλις επιλεγεί, το κείμενο θα αντιγραφεί στο πρόχειρό σας.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εξαγάγετε κείμενο από οποιαδήποτε φωτογραφία στα Windows 11 χρησιμοποιώντας το βοηθητικό πρόγραμμα PowerToys.

Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε ένα εργαλείο ιστού για την εξαγωγή κειμένου από οποιαδήποτε εικόνα/στιγμιότυπο οθόνης, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο του Google Photos. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση ιστού του Google Photos για να αντιγράψετε κείμενο από στιγμιότυπα οθόνης στα Windows 11.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το επίσημο Φωτογραφίες Google Δικτυακός τόπος.

2. Συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας Google. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο Μεταφόρτωση κουμπί στο επάνω μέρος.

Φωτογραφίες Google

3. Ανεβάστε το στιγμιότυπο οθόνης του κειμένου που θέλετε να εξαγάγετε. Μόλις μεταφορτωθεί, κάντε κλικ στο Αντιγράψτε κείμενο από την εικόνα επιλογή στην κορυφή.

Google Photos OCR

4. Το Google Photos θα σαρώσει αυτόματα την εικόνα και θα εξαγάγει το κείμενο από αυτήν. Θα λάβετε μια μορφή κειμένου, την οποία μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε σε οποιαδήποτε εφαρμογή Σημειωματάριο.

Αντιγράψτε το κείμενο

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο του Google Photos για να αντιγράψετε κείμενο από στιγμιότυπα οθόνης σε υπολογιστή με Windows 11.

Επομένως, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες και λειτουργικές μεθόδους εξαγωγής κειμένων από οποιεσδήποτε εικόνες στα Windows 11. Ενημερώστε μας τη μέθοδο που προτιμάτε για την εξαγωγή κειμένου από εικόνες/στιγμιότυπα οθόνης.

Πώς να αποκτήσετε το Screen Recorder στο Snipping Tool

Πώς να εξαγάγετε κείμενο από εικόνες στα Windows 11

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4927

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: