αντιγραφή κειμένου από εικόνες στο Instagram

Πώς να αντιγράψετε κείμενο από το Instagram Post το 2023

Κατά την κύλιση στη ροή σας στο Instagram, μπορεί να συναντήσετε αναρτήσεις των οποίων τα κείμενα θέλετε να αντιγράψετε. Το Instagram είναι μια πλατφόρμα γεμάτη εικόνες που περιέχουν αποσπάσματα που προκαλούν σκέψη και εντυπωσιακά.

Σίγουρα θα βρείτε εικόνες που δείχνουν πιασάρικα αποφθέγματα, ειδικά αν ακολουθείτε σελίδες με κίνητρα ή έμπνευση. Μπορεί μερικές φορές να θέλετε να πάρετε αυτό το κείμενο και να το χρησιμοποιήσετε στην εικόνα σας ή σε οποιοδήποτε έργο.

Λοιπόν, είναι δυνατή η αντιγραφή κειμένου από εικόνες στο Instagram; Στην πραγματικότητα, δεν έχετε καμία επιλογή αντιγράψτε κείμενο από εικόνες Instagram. Όχι μόνο τα κείμενα στις εικόνες, αλλά η εφαρμογή Instagram δεν σας επιτρέπει να αντιγράψετε οτιδήποτε κοινόχρηστο στην πλατφόρμα, είτε είναι σχόλια είτε η ίδια η ανάρτηση.

Πώς να αντιγράψετε κείμενο από αναρτήσεις στο Instagram

Για να πάρετε κείμενα από το Instagram, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή OCR ή να ανοίξετε την έκδοση web του Instagram για να αντιγράψετε το κείμενο στα σχόλια. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί όλους τους τρόπους αντιγράψτε κείμενο από το Instagram. Ας αρχίσουμε.

Αντιγράψτε τους υπότιτλους του Instagram

Εάν θέλετε να αντιγράψετε λεζάντες Instagram από την εφαρμογή για κινητά, ακολουθήστε αυτά τα βήματα. Δείτε πώς μπορείτε να αντιγράψετε λεζάντες Instagram.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Τώρα, βρείτε την ανάρτηση με τη λεζάντα που θέλετε να αντιγράψετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση Instagram για να βρείτε την ανάρτηση.

3. Στην ανάρτηση, πατήστε το Στείλετε κουμπί δίπλα στο εικονίδιο Σχόλια.

Πώς να αντιγράψετε και να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο προφίλ Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Στο μενού Κοινή χρήση, πατήστε στο “Αντιγραφή συνδέσμου

5. Τώρα ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά και επικολλήστε τον σύνδεσμο που έχετε αντιγράψει.

6. Όταν η ανάρτηση Instagram φορτωθεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας, πατήστε στο τρεις τελείες για να ανοίξετε το μενού του προγράμματος περιήγησης.

7. Ελέγξτε το ‘Ιστότοπος επιφάνειας εργασίας‘ επιλογή από τη λίστα επιλογών.

8. Τώρα, θα ανοίξει η επιτραπέζια έκδοση του Instagram. Σύρετε το δάχτυλό σας πάνω από τη λεζάντα για να την επιλέξετε. Αφού επιλέξετε, πατήστε στο ‘αντίγραφοκουμπί ‘.

Αυτό είναι! Το κείμενο θα αντιγραφεί στο πρόχειρο του τηλεφώνου σας. Τώρα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Πρέπει επίσης να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα για να αντιγράψετε το κείμενο σχολίων Instagram.

Αντιγράψτε κείμενο από εικόνες Instagram χρησιμοποιώντας το Google Lens

Εάν θέλετε να εξαγάγετε κείμενο από εικόνες Instagram, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Google Lens. Το Google Lens είναι δωρεάν και σας επιτρέπει να αναζητάτε ό,τι βλέπετε και να κάνετε τα πράγματα πιο γρήγορα.

Έχει μια δυνατότητα που μπορεί να αντιγράψει κείμενο από οποιαδήποτε εικόνα. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Βρείτε τη φωτογραφία Instagram της οποίας το κείμενο θέλετε να εξαγάγετε.

3. Τώρα, πρέπει στιγμιότυπο οθόνης της ανάρτησης εικόνας.

4. Τώρα ανοίξτε το Google Lens εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και πατήστε το εικονίδιο Gallery δίπλα στο κουμπί κλείστρου.

5. Επιλέξτε το στιγμιότυπο οθόνης που τραβήξατε. Στο κάτω μέρος της οθόνης, μεταβείτε στο “Κείμενο‘ Ενότητα

6. Τώρα πρέπει να επιλέξετε το κείμενο και να πατήσετε στο ‘Αντιγραφή κειμένου

Αυτό είναι! Αυτό θα αντιγράψει το κείμενο από την εικόνα του Instagram. Το κείμενο θα αντιγραφεί στο πρόχειρο του τηλεφώνου σας. Το Google Lens δεν είναι η μόνη εφαρμογή που υποστηρίζει τη λειτουργία OCR.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλες εφαρμογές για τον ίδιο σκοπό. Για αυτό, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας – Οι καλύτερες εφαρμογές OCR για Android.

15 καλύτερες εφαρμογές για φοιτητές το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αντιγράψτε κείμενο από αναρτήσεις Instagram χρησιμοποιώντας την εφαρμογή καθολικής αντιγραφής

Το Universal Copy είναι μια εφαρμογή Android που διατίθεται στο Google Play Store. Μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής δωρεάν και να αντιγράψετε κείμενα από διάφορες εφαρμογές και ιστότοπους.

Μπορεί να αντιγράψει κείμενο από δημοφιλείς εφαρμογές όπως Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp, Snapchat κ.λπ. Η εφαρμογή είναι απλή στη χρήση και διαθέτει λειτουργία σαρωτή που αντιγράφει κείμενα μέσα σε εικόνες (OCR). Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή.

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Universal Copy Εφαρμογή Android από το Google Play Store.

2. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, ανοίξτε την και διαβάστε τον οδηγό εγκατάστασης. Εάν δεν θέλετε να διαβάσετε τον οδηγό ρύθμισης, πατήστε στο Παραλείπω κουμπί.

Το Google Lens είναι πλέον ευρέως διαθέσιμο στη σελίδα αναζήτησης της Google(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Ενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στο ‘Universal Copyγια να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή.

4. Στη γραμμή εντολών χρήσης εξουσιοδότησης προσβασιμότητας, πατήστε “Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις‘.

5. Τώρα ενεργοποιήστε το ‘Universal Copy‘ και ‘Συντομότερος τρόπος‘ μεταβάλλω.

6. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram, τραβήξτε προς τα κάτω το κλείστρο ειδοποιήσεων και πατήστε την επιλογή Universal Copy. Διαφορετικά, μπορείτε να πατήσετε στο συντόμευση στην οθόνη εάν το τηλέφωνό σας το υποστηρίζει.

Πώς να απενεργοποιήσετε την Αναζήτηση φακού στο Google Chrome(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

7. Τώρα, πρέπει να επιλέξετε το κείμενο από την εικόνα. Αφού επιλέξετε, πατήστε στο αντίγραφο κουμπί.

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Universal Copy στο Android για να εξαγάγετε κείμενο από οποιαδήποτε εικόνα. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και χρήση, αλλά έχει πολλά σφάλματα. Μερικές φορές, η εφαρμογή αποτυγχάνει να αναγνωρίσει το κείμενο.

Πώς να αντιγράψετε και να επικολλήσετε σε Mac(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Στο Instagram, δεν έχετε καμία επιλογή να αντιγράψετε ή να επικολλήσετε το κείμενο. Αλλά οι κοινές μας μέθοδοι θα σας επιτρέψουν να αντιγράψετε κείμενο από οποιαδήποτε ανάρτηση στο Instagram. Και το να γνωρίζετε πώς να αντιγράφετε κείμενο από αναρτήσεις στο Instagram μπορεί μερικές φορές να είναι χρήσιμο. Λοιπόν, αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο αντιγραφής κειμένου από τις αναρτήσεις στο Instagram. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την εξαγωγή κειμένων από οποιαδήποτε εικόνα στο Instagram.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *