Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή για βίντεο και ήχους στο Apple TV

Μπορείτε να εμφανίσετε την αυτόματη αναπαραγωγή στο Apple TV για να σταματήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή μουσικής, τηλεόρασης και κλιπ ταινιών. Αυτός ο οδηγός εξηγεί πώς.

Μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό όταν τα τρέιλερ ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών αρχίζουν να παίζονται αυτόματα στο Apple TV ενώ κάνετε περιήγηση. Εάν συμβεί αυτό, ίσως θέλετε να απενεργοποιήσετε τις προεπισκοπήσεις αυτόματης αναπαραγωγής βίντεο στο Apple TV.

Ο σκοπός των προεπισκοπήσεων τρέιλερ είναι ξεκάθαρος—να σας κάνουν να ενδιαφέρεστε να δείτε μια νέα ταινία ή εκπομπή. Ωστόσο, μπορεί να σας ενοχλεί να το αντιμετωπίσετε.

Εάν θεωρείτε ότι η αυτόματη αναπαραγωγή αποσπά την προσοχή στο Apple TV σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη συμπεριφορά χρησιμοποιώντας τα παρακάτω βήματα.

Aκολουθήστε μας στο facebook

Πώς να απενεργοποιήσετε τον ήχο αυτόματης αναπαραγωγής βίντεο στο Apple TV

Η δυνατότητα αυτόματης αναπαραγωγής στην εφαρμογή TV εμφανίζει προεπισκοπήσεις του περιεχομένου της Apple. Μπορείτε να κάνετε μερικά πράγματα σχετικά με τις προεπισκοπήσεις βίντεο αυτόματης αναπαραγωγής στο Apple TV.

Πώς να ενεργοποιήσετε την αυτόματη σύνδεση στα Windows 10(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το ένα απενεργοποιεί τον ήχο ενώ διατηρείτε τις προεπισκοπήσεις του βίντεο και το άλλο απενεργοποιεί εντελώς τον αυτόματο ήχο και το βίντεο.

Για να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή ήχου βίντεο στο Apple TV:

  1. Ενεργοποιήστε το Apple TV και επιλέξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή.Απενεργοποιήστε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο και ήχου στο Apple TVΑπενεργοποιήστε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο και ήχου στο Apple TV
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη λίστα και επιλέξτε Εφαρμογές.
  3. Σύμφωνα με το Ρυθμίσεις εφαρμογής ενότητα, επιλέξτε το τηλεόραση εφαρμογή.
  4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και απενεργοποιήστε το Αυτόματη αναπαραγωγή ήχου βίντεο επιλογή.Απενεργοποιήστε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο και ήχου στο Apple TV

Μόλις ολοκληρώσετε τα βήματα, το Apple TV θα εξακολουθεί να εμφανίζει προεπισκοπήσεις βίντεο των εκπομπών, αλλά δεν θα προέρχεται ήχος από την τηλεόρασή σας.

4 καλύτερες τηλεοράσεις για χρήση ως οθόνη υπολογιστή(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να απενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις αυτόματης αναπαραγωγής βίντεο και ήχου της Apple TV

Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις αυτόματης αναπαραγωγής βίντεο και ήχου στο Apple TV.

Για να απενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις αυτόματης αναπαραγωγής βίντεο και ήχου στο Apple TV:

  1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή.
  2. Στην παρακάτω οθόνη, επιλέξτε το Προσιτότητα επιλογή από το μενού.
  3. Σύμφωνα με το Οραμα ενότητα, επιλέξτε Κίνηση.Απενεργοποιήστε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο και ήχου στο Apple TV
  4. Απενεργοποιήστε το Αυτόματη αναπαραγωγή προεπισκοπήσεων βίντεο επιλογή.

Αφού ακολουθήσετε τα βήματα, η αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο και ήχου θα απενεργοποιηθεί. Λάβετε υπόψη ότι θα υπάρχει ακόμα μια στατική εικόνα για κάθε εκπομπή ή ταινία, μαζί με μια περιγραφή του τι αφορά η εκπομπή. Αλλά δεν θα ξεκινήσει πλέον η αναπαραγωγή βίντεο.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις προεπισκοπήσεις μικρογραφιών της γραμμής εργασιών στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Προσαρμογή των ρυθμίσεων διεπαφής Apple TV

Είτε δεν σας αρέσουν οι δυνατοί ήχοι που προέρχονται από το Apple TV ενώ ψάχνετε για κάτι να παρακολουθήσετε είτε θέλετε να απενεργοποιήσετε εντελώς την αυτόματη αναπαραγωγή, μπορείτε χρησιμοποιώντας τα παραπάνω βήματα. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις εκπομπές της Apple χωρίς περισπασμούς όταν η αυτόματη αναπαραγωγή είναι απενεργοποιημένη.

Παρόμοιο πρόβλημα υπήρχε με το Netflix και η εταιρεία τελικά επέτρεψε στους χρήστες να απενεργοποιήσουν τα τρέιλερ αυτόματης αναπαραγωγής. Οι περισσότερες από τις άλλες κύριες υπηρεσίες ροής το επιτρέπουν επίσης. Για παράδειγμα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή στο Disney Plus.

Δεν είναι μόνο για υπηρεσίες ροής. Για παράδειγμα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στο Facebook και επίσης να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή στο Google Play Store. Και για περισσότερα, δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή σε άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες, όπως το κατάστημα εφαρμογών της Apple, το LinkedIn και το YouTube.

Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης στα Windows 11 (3 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *