Πώς να απενεργοποιήσετε την κλήση WiFi σε Android (Όλες οι συσκευές)

Οι πιο πρόσφατες εκδόσεις του Android διαθέτουν μια λειτουργία κλήσης WiFi που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν κλήσεις με τη βοήθεια δικτύων WiFi. Ενώ οι περισσότερες συσκευές Android που φτάνουν αυτές τις μέρες διαθέτουν αυτήν τη δυνατότητα, θα μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις μόνο εάν ο τηλεπικοινωνιακός πάροχος υποστηρίζει κλήσεις WiFi .

Τηλεπικοινωνιακές εταιρείες όπως η Reliance Jio, η Vodafone Idea και η Airtel υποστηρίζουν τις κλήσεις WiFi στην Ινδία. Η κλήση WiFi είναι μια βασική δυνατότητα, καθώς βελτιώνει την ποιότητα του ήχου και μειώνει τον χρόνο σύνδεσης της κλήσης.

Η λειτουργία προορίζεται για χρήστες που ζουν σε περιοχές χαμηλής ή κακής συνδεσιμότητας, επιτρέποντάς τους να εκμεταλλεύονται το οικιακό τους δίκτυο WiFi για να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν κλήσεις. Αν και η δυνατότητα είναι χρήσιμη, μερικές φορές, μπορεί να θέλετε να την απενεργοποιήσετε για να πραγματοποιείτε κλήσεις από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σας .

Πώς να ενεργοποιήσετε την κλήση WiFi στο iPhone

Πώς να δείτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi στα Windows 11

Απενεργοποιήστε την κλήση WiFi σε συσκευή Android

Παρόλο που η κλήση WiFi είναι ενεργοποιημένη σε σύγχρονες συσκευές Android, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε εύκολα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας. Εδώ έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης της λειτουργίας κλήσεων WiFi σε smartphone Android. Τα βήματα θα είναι πολύ εύκολα. ακολουθήστε τους όπως έχουμε αναφέρει.

Αρχικά, ανοίξτε το συρτάρι της εφαρμογής Android και πατήστε Ρυθμίσεις .
Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας . Σε ορισμένα τηλέφωνα, η επιλογή μπορεί επίσης να εμφανίζεται ως WiFi & Network , πατήστε σε οποιαδήποτε από τις επιλογές.
Επιλέξτε την κάρτα SIM ή τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.
Στην οθόνη Πληροφορίες και ρυθμίσεις SIM, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε την κλήση WiFi .
Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για κλήσεις WiFi στην οθόνη κλήσεων WiFi.
Εάν δεν θέλετε να απενεργοποιήσετε τις κλήσεις WiFi, πατήστε στην προτίμηση κλήσεων WiFi και επιλέξτε
Προτιμώμενη κλήση μέσω κινητού επιλογή. Αυτό θα αναγκάσει το τηλέφωνό σας να χρησιμοποιεί Κλήσεις μέσω κινητού όποτε είναι δυνατόν. Εάν η κλήση μέσω κινητού δεν είναι δυνατή με οποιοδήποτε κόστος, θα αλλάξει σε κλήση WiFi.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις κλήσεις WiFi σε μια συσκευή Android.

Εάν ζείτε σε μια περιοχή όπου το πρόβλημα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας είναι εμφανές, δεν θα πρέπει να απενεργοποιήσετε την κλήση WiFi. Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα απλά και εύκολα βήματα για να απενεργοποιήσετε τις κλήσεις WiFi σε συσκευές Android .

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *